Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

Beste Aircooler december 2023

Ben jij op zoek naar een Aircooler? En dan naturlijk wel de beste Aircooler van dit moment! Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een top-5 van beste Aircoolers samengesteld. Je kan per Aircooler bekijken wat dit apparaat kan, zo weet je meteen of de Aircooler iets voor jou is!

5/5
5/5

Top-5 Beste Aircoolers van dit moment!

Hieronder vind je een top-5 van de beste Aircoolers van dit moment. Met dit warme weer wil je dat het bij jou in huis of op kantoor toch aangenaam is. Een goede Aircooler kan dan echt uitkomst bieden. Neem hieronder een kijkje bij de top-5 beste Aircoolers van dit moment!

Aircoolers
Tot wel -40%

Zeer hoge kortingen

#1 Beste Aircooler: Aigostar Koud 33JTL

5/5
5/5

Het kleine broertje van de Aigostar Cold 35JTL brengt hetzelfde koelend vermogen in een compacter pakket. Deze wand airconditioner houdt je koel en is ook relatief stil. Precies goed als je bijvoorbeeld liever hebt dat een 32 of 36JTL onder de 50 graden F blaast. De timer en slaapfunctie voegen gemak toe. De timer start het koelsysteem automatisch na één, twee, vier of acht uur en de slaapfunctie begint bij 30 minuten, waardoor pulsjes van slechts 3 van de 7 ventilatoren per minuut ontstaan.

De Aigostar Cold CT kan een kamer van ongeveer 36 m2 koelen. Het apparaat is voorzien van drie ventilatorsnelheden, zodat je de snelheid van de ventilator steeds kunt instellen op je comfortvoorkeur. Het apparaat heeft een timerfunctie die je van 1 tot 8 uur kunt programmeren. En dankzij de slaapfunctie begint het apparaat na 30 minuten automatisch minder hard te blazen. Dit bespaart energie en is ’s nachts bijzonder stil, wat handig is voor lichte slapers.

#2 Beste Aircooler: Tristar AT-5450

4.5/5
4.5/5

Onze AT5450 is 25% efficiënter dan standaard modellen, waardoor hij perfect is voor een fatsoenlijke prijs. Zijn lage geluidsniveau van 45 dB is het beste van alle 12 airconditioners die in deze ronde getest werden. Hij is ook uitgerust met moderne functies zoals ontgeuring van de kamer door middel van een VOC filter, LED display en timer functie. De snelheid is aan te passen aan je behoeften – van een rustige slaap tot een volledige rust als je thuis bent onder zware werkomstandigheden. Dit maakt de Tristar AT 5450 niet alleen perfect voor gewone appartementen en huizen, maar ook voor kantoren en bedrijven.

Als je een kleine airconditioner zoekt, die ook gebruikt kan worden voor verwarming in herfst en winter, dan is de Tristar AT5450 wat je zoekt. Met dit toestel heb je keuze uit drie verschillende luchtstroom snelheden. Verder is de bediening van dit toestel vrij gemakkelijk met een afstandsbediening.

De Tristar AT5450 is een echte allrounder. Een bijzonder laag geluidsniveau is te danken aan de nieuw ontwikkelde ventilator en een ontwerp met 7 axiale ventilatoren. De airconditioner kan een kamer tot 44 m2 fatsoenlijk koelen.

#3 Beste Aircooler: Trotec PAE 51

4.5/5
4.5/5

De Trotec Pae 51 luchtkoeler koelt een oppervlakte tot eenendertighonderd vierkante meter en heeft een zeer stille werking van 60dB. Een ventilator met drie snelheden maakt een aangepaste comfortregeling mogelijk, met ook een regelbare luchtstroom greep. Je kunt de vochtigheidsgraad instellen van twintig tot vijfennegentig procent. Het strakke ontwerp ziet er fraai uit terwijl het stil in je kamer zit, dankzij een geluidsverspreiding bekleding aan de achterkant. Dit helpt om 80% van alle geluidsgolven te elimineren.

Uniek anders met een superstille werking, biedt de Trotec Pae51 nog veel meer. Een functie om te bevochtigen; de temperatuur per graad in te stellen en een aanraakgevoelig bedieningspaneel; waardoor hij super makkelijk te gebruiken is. Deze luchtkoeler kan als ontvochtiger gebruikt worden, en hij kan van horizontale naar verticale positie veranderen. Er zijn geen overdreven luxe “toeters en bellen” om indruk te maken, maar gewoon eenvoudige, beproefde, kwaliteit. En daarom zul je vandaag geen ander toestel als dit op de markt vinden.

#4 Beste Aircooler: Honeywell CL25AE

4.5/5
4.5/5

Honeywell airconditioners zijn de beste op de markt vanwege de uitzonderlijke eigenschappen en de kwaliteitsonderdelen die bij de fabricage ervan gebruikt worden. De Honeywell CL25AE is een fantastische airconditioner met een extra vakje waarin je wat ijsblokjes kunt leggen om je kamer sneller koeler te maken!

Honeywell’s Compacte CL25AE mobiele aircooler geeft je de flexibiliteit om de precieze temperatuur en vochtigheid in een ruimte te regelen. Hij heeft een gemakkelijk toegankelijk paneel voor toegang tot kamer temperatuur, luchtvochtigheid en filter – en een ijs compartiment waarin de meeste standaard ijsblokjesbakjes passen. De automatische herstart functie laat het toestel automatisch herstarten na stroomuitval, en dubbele venster sets helpen het toestel te stabiliseren en het comfort te maximaliseren. Met een uitklapbaar filtergedeelte dat gemakkelijk toegankelijk is voor reiniging, is de draagbare airconditioner met afstandsbediening ontworpen voor ultiem gemak en comfort binnenshuis.

Deze Honeywell airconditioner heeft een heleboel uitzonderlijke kenmerken. Allereerst heeft hij een ijs compartiment waarin je veel ijs kunt bewaren om de lucht in je kamer lekker ijskoud te houden. Hij is ook uitgerust met oscillerende louvres om de lucht over een groter oppervlak te verdelen, waardoor hij efficiënter werkt.

Als je een goede en betaalbare airconditioner zoekt met de aller beste koelprestaties, kan een ijs compartiment nu een goede aanvulling zijn. Op die manier kan de condensator spoel nog beter zijn werk doen door vocht uit de lucht te onttrekken. Bij koeling door het koelmiddel in de verdamper wordt de vochtigheid gecondenseerd tot waterdruppeltjes en afgevoerd als water om schimmel- en meeldauw groei te voorkomen. Dit is een van de vele kwaliteiten die deze airconditioner heeft.

#5 Beste Aircooler: Bestron AAC5000

4.5/5
4.5/5

De Bestron AAC5000 draagbare Aircooler is gestileerd in een strak en compact geheel zwart ontwerp. Perfect voor maximale draagbaarheid is zijn afneembare 4,5 liter waterreservoir geschikt voor tot wel 20 uur continu gebruik! Met een krachtig en verbeterd koelsysteem, en een variabele snelheidsregeling, is deze luchtkoeler uitgerust om elke ruimte de ideale hoeveelheid koeling te geven.

Bestron’s geheel zwarte AAC5000 mobiele Aircooler biedt een hoog presterende oplossing voor 18 uur continue, verdampende koeling. Hij heeft een gietaluminium waterreservoir dat uitneembaar is voor grotere draagbaarheid. En met de mogelijkheid om tot 50 kubieke meter koude lucht in je huis te brengen, heeft dit toestel een uitzonderlijke koelcapaciteit. De Bestron AAC5000 is perfect om verlichting te bieden tegen de hitte en vochtigheid, waar je ook bent!

Wat is een Aircooler?

Je hebt vast wel eens van een Aircooler gehoord. Maar wat is een Aircooler nou precies? Het water absorbeert de warmte en maakt de lucht koeler. Als de warmte opstijgt, verdampt het water ook om wat warmte los te laten. Dit gebeurt op natuurlijke wijze. Om dit te laten werken heb je dus alleen een koeler nodig die werkt als een chemische spons, zoveel hitte absorbeert als hij kan en er koude lucht van maakt waar je van kunt genieten. Deze Aircoolers werken uitstekend in de slaapkamer, kantoor, garage, werkplaats of elke ruimte zonder ventilatiesysteem.

Een Aircooler is een verdampingsapparaat dat anders werkt dan een airconditioner. Het vochtige materiaal koelt de lucht eromheen af, en dan circuleert die koelere lucht door de kamer. Dit werkt het beste in een droog klimaat waar de luchtvochtigheid buiten laag is; je kunt echter eenmaal per dag water op het materiaal kussen sproeien als je in een vochtige omgeving woont. Dit genereert bij elk gebruik extra koelend vermogen.

Mobiele airco vs Aircooler: de verschillen

Bij het winkelen voor een Aircooler ben je misschien niet zeker van het verschil tussen een Aircooler en een mobiele airconditioner (draagbare airconditioner). Aircooler verwijderen alleen vocht uit de lucht, terwijl mobiele airconditioners ook warmte verwijderen. Dit betekent dat je met een Aircooler de lucht moet koelen voor hij door het toestel gaat.

Waar vind je de beste Aircooler?

Er zijn tegenwoordig erg veel winkels waar je een Aircooler kunt kopen. Maar je kan je Aircooler vaak voor een scherpe prijs aanschaffen. Let wel op: tijdens de warmere dagen kan het zo zijn dat de Aircoolers erg gewild zijn, en misschien dus zelfs uitverkocht zijn. Het is dus aan te raden om een Aircooler niet in de zomer aan te schaffen. Bekijk op deze pagina de webshops waar de laagste prijzen zijn voor de Aircoolers.

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
  • Total (0)
Vergelijk
0