Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

Beste bouwstofzuiger juni 2023

Het algemene doel van de bouw- of industriële stofzuiger is het opzuigen van het vuil van de bouwplaats. Bekijk hier de beste bouwstofzuigers van dit moment!

5/5
5/5

Top-5 Beste bouwstofzuigers van dit moment!

De bouwstofzuiger moet grote hoeveelheden stof, grind en grond kunnen opzuigen zonder dat de filters verstopt raken. WIl jij weten wat de beste bouwstofzuiger is? Blijf dan hangen op deze pagina en verdiep je in de mogelijkheden. 

Bouwstofzuiger
Tot wel -40%

Zeer hoge kortingen

#1 Beste Bouwstofzuiger: Karcher WD 6 Premium

5/5
5/5

De WD 6 Premium ME PT is een krachtige alleszuiger die fijn, grof, droog of nat vuil in één werkgang verwijdert zonder van gereedschap te wisselen. Dit maakt de extra accessoires voor de lichtere reiniging overbodig en verhoogt de toch al hoge efficiëntie nog meer. Het extra licht als een bouwstofzuiger en maakt het gemakkelijk om begroeide paden en gazons te vinden. Zelfs in donkere hoekjes, zoals onder heggen of stoelen, kan met dit apparaat gemakkelijk worden schoongemaakt.

Vuil en stof hebben de neiging onzichtbare winnaars te zijn. Daarom heb je een stofzuiger nodig waarmee je je op andere dingen kunt concentreren in plaats van op schoonmaken. De Karcher WD 6 Premium ME PT alleszuiger biedt een krachtige zuigkracht gekoppeld aan een laag gewicht. Het hoogwaardige 4-lagen filtersysteem vermindert allergenen en garandeert een hoge reinigingskwaliteit van de lucht gedurende de hele levensduur van het filter. Door zijn grootte is de steel flexibel hanteerbaar en kan hij precies op het relevante doelgebied worden gericht. 

De Karcher WD 6 Premium ME PT bouwstofzuiger combineert betrouwbaarheid, kracht en gebruiksgemak. Hij is ideaal voor het schoonmaken van auto-interieurs en andere oppervlakken aan de binnen- en buitenkant van je huis. Bovendien kun je er ook bladeren mee van het grindpad verwijderen of het zand van een tegelvloer blazen.

#2 Beste Bouwstofzuiger: Nilfisk Buddy 18

4.5/5
4.5/5

Wat begon als een rugzakje heeft zich ontwikkeld tot een all-round systeem om je huis vrij van vuil te houden. Dankzij het speciale nat/droog filter kun je gemakkelijk nat en droog vuil verwijderen, zelfs uit de auto en de garage. En toch is het zo gemakkelijk te gebruiken – je trekt het gewoon achter je aan met deze Nilfisk Buddy 18. 

De Nilfisk Buddy 18 is de ‘alleskunner’ onder de stofzuigers. Hij zuigt nat en droog vuil op, maar ook vloeistoffen zoals water, wijn, sap en melk. Hij heeft in totaal 3 zuigstanden en bevat gratis gereedschap om op moeilijk bereikbare plaatsen schoon te maken. Deze stofzuiger is zo handig dat je er zelfs je auto mee kunt schoonmaken of snelle schoonmaakbeurten rond het huis mee kunt doen. Speciale voordelen voor het multifunctionele toestel: Dankzij zijn 1200 W motor en goede reinigingsprestaties kun je met gemak nat en droog vuil opzuigen. De grote vuilvergaarbak, de grote wielen (voor gemakkelijk transport) en het ingebouwde opbergvak voor accessoires zorgen voor gemak. Handige snoeroproller om een lange stroomkabel gemakkelijk in het apparaat te wikkelen – je hoeft geen knoestige of in de knoop geraakte snoeren meer los te maken. Zie de tabel hieronder voor een overzicht van de accessoires.

#3 Beste Bouwstofzuiger: Bosch AdvancedVac 20

4.5/5
4.5/5

Met de nieuwe Bosch AdvancedVac 20 kun je stofzuigen op een nog slimmere manier doen. Om vloeren schoon te maken gebruik je hem als vloerstofzuiger, of om de vloer te dweilen en andere oppervlakken schoon te maken, gebruik je hem als nat-en-droog stofzuiger. Je kunt het aansluiten op je elektrisch gereedschap en dat vanaf het apparaat zelf bedienen. Dit betekent dat het automatisch aangaat als je je gereedschap aanzet, en weer uit als je je gereedschap uitzet. Via het afvoerklepje voer je opgezogen water gemakkelijk af.

De Bosch AdvancedVac 20 is een uitstekende bouwstofzuiger. Met zijn grote volume kun je heel lang stofzuigen voor je hem moet legen. Door hem op elektrisch gereedschap aan te sluiten is hij effectief op moeilijk bereikbare plaatsen zoals onder de trap, dicht bij het plafond en tussen muren. De motor met verschillende snelheden of de blaasfunctie maakt bladeren, stof en ander afval in je tuin schoon. Het apparaat schakelt automatisch aan en uit als je gereedschap bedient, zodat storingen tijdens het werk beperkt blijven. 

Krachtig, ergonomisch en veelzijdig – dat is de samenvatting van de Bosch AdvancedVac 20. De stofzuiger heeft een krachtige zuigmond voor het opzuigen van klein metselwerk en tuinafval. Zijn geïntegreerde accessoires met automatische uitschakeling zorgen voor optimale prestaties bij het gebruik van een elektrisch gereedschap. Het enige wat je hoeft te doen is de stofzuiger in de juiste werkhoek te plaatsen, hem aan te sluiten op je elektrisch gereedschap en hem aan te zetten.

#4 Beste Bouwstofzuiger: Metabo ASR 35 H ACP

4.5/5
4.5/5

Onze nummer 4 in deze van de beste bouwstofzuiger is misschien wel het beste product op de markt, maar hij heeft aan de andere kant ook een zeer stevige prijs, namelijk de Metabo ASR 35 H ACP. Deze bouwstofzuiger van Metabo maakt vloeren mooi schoon, en niet alleen optisch. Het ultra-stof filter dempt stofdeeltjes in de lucht, en beschermt de motor tegen oververhitting en beschadiging door stof. De 2 HEPA-filtercassettes zijn ontworpen om deeltjes tot 0,3 micron grondig te filteren. Daardoor is de ASR 35 H ACP gecertificeerd voor stofklasse H. Een 35 liter reservoir hoeft niet vaak geleegd te worden, maar heeft niettemin ook een volle reservoirsensor aan boord. Het automatische filterreinigingssysteem zorgt ervoor dat de filters altijd schoon zijn en klaar voor actie.

De Metabo ASR 35 H ACP is een 2-in-1 stofzuiger die een krachtige bouwstofzuiger combineert met een afzuigkap. Een van zijn opvallendste kenmerken zijn de 2 geïntegreerde HEPA filtercassettes die bescherming bieden tegen fijn stof en tegen biologische agentia. Dankzij de stevige metalen waaier en de stevige metalen behuizing is de machine zeer robuust en kan hij ook moeilijke schoonmaakklussen aan.

Compact en uiterst krachtig is de Metabo ASR 35 H ACP een echte allrounder in de topklasse. Dankzij zijn antistatische slang voorkomt hij ontladingen van statische elektriciteit – een onaangenaam verschijnsel dat een pijnlijke schok door je lichaam kan sturen. Hij is ook uitgerust met gesofisticeerde elektronica die hem beschermt tegen overbelasting en oververhitting. Dit betekent dat je vuil nog veiliger kunt opruimen dan voorheen, of je dit apparaat nu gebruikt op kwetsbare houten vloeren, vloerkleden of tapijten.

Kortom als je regelmatig stof uit de lucht opruimt, wil je zeker een stofzuiger met een volwaardig HEPA filter. De Metabo ASR 35 H ACP levert met zijn betrouwbare zuigkracht de best mogelijke schoonmaakresultaten, ook als je lang aan het werk bent.

#5 Beste Bouwstofzuiger: Nilfisk Multi II 30 T

4.5/5
4.5/5

De Nilfisk Multi II 30 T is een stofzuiger voor het opzuigen van droog en nat vuil. Gebruik bij het opzuigen van droog vuil altijd een stofzak om beschadiging van de motor te voorkomen. De stalen bak heeft een inhoud van 30 liter en een motor van 1400 Watt. Hij is voorzien van een ergonomisch gevormde handgreep zodat je overal kunt schoonmaken.

De Nilfisk Multi II 30 T is uiterst wendbaar, zodat je zelfs in de kleinste hoeken en ruimten kunt komen. Dankzij zijn lichte gewicht kun je hem gemakkelijk naar boven of beneden dragen. De stofzuiger heeft een filterindicator, zodat je precies weet wanneer de stofzak vervangen moet worden en je je werk op basis daarvan kunt plannen. Is je partner een klusser? Geen probleem, deze stofzuiger heeft een speciale aansluiting voor elektrisch gereedschap. Een stofzuiger met het perfecte evenwicht tussen zuigkracht en geluid – dat noemen we ongelooflijk slim!

De Nilfisk Multi II 30 is een fantastische bouwstofzuiger voor middelgrote klussen. Hij heeft een grote stofcapaciteit, en de handige filterindicator vertelt je wanneer het filter vervangen moet worden. Gebruik hem als een gewone stofzuiger met reinigingsgereedschap voor vloeren, tapijten, trappen, gordijnen en nog veel meer. Hij heeft een speciale aansluiting voor elektrisch gereedschap en zuigstangen. De slang is zes meter lang en heeft twee verschillende uitgangen – een voor reinigingsgereedschap en de andere om stof op te vangen.

De Nilfisk Multi II 30 T is dus gebouwd voor multifunctioneel stofzuigen. Hij heeft een robuuste constructie die hem ideaal maakt voor het verwerken van grote hoeveelheden vuil, nat of droog, zelfs op een oneffen ondergrond buitenshuis.

Wat is een bouwstofzuiger?

Hier is een stijlvolle en multifunctionele bouwstofzuiger voor je. Hij heeft een luchtfilter met hoge capaciteit, dat in combinatie met het unieke ontwerp dat  de lucht zeer efficiënt kan reinigen zonder zuigkrachtverlies. Met deze bouwstofzuiger kun je niet alleen fijn stof en zand schoonmaken, maar ook pas gelegde tapijten of vloerplanken grondig drogen na het dweilen. Een doorzichtig reservoir maakt het mogelijk de mate van verontreiniging van de lucht op elk moment te observeren.

De bouwstofzuiger is hiermee ideaal als je moet opruimen na bouw-, renovatie- of sloopwerkzaamheden. Hij is uitgerust met een hoogwaardig filter dat stof en vuil uit de aangezogen lucht scheidt. Met zijn mogelijkheden kom je gemakkelijk op moeilijke plaatsen achter bureaus, in kasten of in de hoeken van de hal. Met de stofzuiger kun je vloeibaar en gedroogd materiaal opzuigen. Een speciale stofzak minimaliseert de vervuiling van de omgeving, want hij verwijdert zowel stof als microdeeltjes uit de aangezogen lucht.

Waar is de bouwstofzuiger verkrijgbaar?

Deze bouwstofzuiger is handig, betaalbaar en gemakkelijk te bedienen, en zal je eerste keus worden voor het opruimen van je werkterrein. Een comfortabele stofzuiggreep en een grote stofbekerinhoud geven je meer tijd op het werk, en zijn krachtige motor zorgt voor een betere zuigkracht. Je steekt hem gewoon in het stopcontact en hij is klaar om aan het werk te gaan. Hij is ook verkrijgbaar in de meeste bouwmarkten bij jou in de buurt, maar ook gewoon bij Bol.com of Coolblue. 

Gebruik en voordeel van een bouwstofzuiger

Het gebruik van een bouwstofzuiger heeft voordelen en nadelen. Hij is veel krachtiger dan de snoerloze stofzuigers of handstofzuigers die je kent, omdat hij ook op elektriciteit werk en krachtiger is dan een normale stofzuiger. Hierdoor leent hij zich perfect voor de bouw. 

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
  • Total (0)
Vergelijk
0