Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

Beste crosstrainer september 2023

De crosstrainer is een zeer populair product voor de sportieve mensen. Bekijk hier de beste crosstrainers van dit moment!

5/5
5/5

Top-5 Beste crosstrainers van dit moment!

Als je de beste crosstrainer zoekt, dan zijn hier een paar van de belangrijkste eigenschappen die je moet zoeken in een model dat je zou kunnen kopen. Het eerste waar je op moet letten is of het een motor heeft. Zo kun je bepalen of het elektrisch aangedreven is of dat het aangedreven wordt door de gebruiker zelf die de pedalen indrukt. Er zijn meer kenmerken waar jij op moet letten bij de aanschaf van een crosstrainer, hierdoor is het moeilijk om er een aan te schaffen. 

Crosstrainer
Tot wel -40%

Zeer hoge kortingen

#1 Beste crosstrainer: Bowflex Max Trainer M3

5/5
5/5

De Bowflex Max Trainer M3 is zo veel effectiever dan een gewone crosstrainer. Waar de gemiddelde training ongeveer 100 calorieën verbrandt in 30 minuten, verbrandt de Bowflex Max Trainer 3 in dezelfde tijd twee keer zoveel calorieën met zijn innovatieve crosstrainingsworkouts. Met 14 verschillende voorgeprogrammeerde routines, en resultaten die gebaseerd zijn op intervaltraining die uitbarstingen van hoge intensiteit mengt met actieve rustperiodes, kun je je fitnessdoelen sneller bereiken dan je ooit voor mogelijk hield.

Groot in kracht, klein in ruimte. Met de Bowflex Max Trainer haal je het meeste uit elke training – thuis of in de sportschool. Hij heeft een stoer nieuw frame, een precisie uitgebalanceerd vliegwiel en een nieuwe waterfleshouder om je tijdens je hele training gehydrateerd te houden. 

Max Trainer M3 is een veelzijdig, effectief trainingstoestel dat compact en mobiel is. Hij heeft een console met ingebouwde LCD met Max App om trainingen bij te houden, meerdere weerstandsniveaus en past automatisch de paslengte aan om je te helpen het meeste uit elke sessie te halen. Evenals twee Max Workouts met vooraf ingestelde trainingsprogramma’s, ontworpen door Bowflex experts. Het toestel past zich aan op basis van je inspanning: Naarmate je je inspanningen intensiveert, verhoogt het de weerstand om je op je ideale intensiteit te laten werken. Je kunt het spanningsniveau ook handmatig instellen voor variabele trainingsmogelijkheden – het toestel kan zelfs gebruikt worden voor het uitvoeren van hoge intensiteit intervaltraining. 

#2 Beste crosstrainer: VirtuFit iConsole Total Fit

4.5/5
4.5/5

Met de VirtuFit iConsole Total Fit Ergometer kun je je conditie in stappen opbouwen vanaf een laag instapniveau. Je kunt het toestel via Bluetooth verbinden met toepassingen als Fit Hi Way om je trainingsgegevens te volgen en Kinomap voor virtuele hardlooproutes. Dankzij de tablethouder kun je die gemakkelijk op je telefoon of tablet bekijken. De boogvormige arm maakt het gemakkelijk om tijdens de training aanwijzingen op het scherm te volgen, en daarom is het toestel perfect voor beginnende sporters en liefhebbers van groepsfitness die gepersonaliseerde instructies willen.

De iConsole Total Fit heeft 24 trainingsprogramma’s, waaronder 4 op hartslag. Op het LCD scherm zie je je snelheid en je calorieverbruik. De ergometerfunctie laat zien hoe hard je traint op kracht, zodat je ook op kracht traint. Dit is handig als je aan het revalideren bent of een specifiek doel voor krachttraining hebt. Dankzij de verstelbare voetsteunen train je altijd in een lekkere houding.

De VirtuFit iConsole Total Fit Ergometer is een crosstrainer waarmee je je conditie in stappen kunt opbouwen vanaf een lage instap. Je kunt je trainingsgegevens gemakkelijk bijhouden met de ingebouwde tablethouder of via Bluetooth met toepassingen als Fit Hi Way en Kinomap.

#3 Beste crosstrainer: Bowflex Max Trainer M6i

4.5/5
4.5/5

De Bowflex Max Trainer M6i kan de manier waarop je traint veranderen. Dit cardio toestel zet zowel je boven- als je onderlichaam harder aan het werk dan met een standaard crosstrainer, dankzij de traploperbeweging. Kies uit een van de 16 weerstandsniveaus of een van de 6 voorgeprogrammeerde programma’s om meteen aan de slag te gaan – en voor meer trainingsmogelijkheden en motivatie kun je de Max Trainer app gebruiken.

Deze geavanceerde Bowflex Max Trainer M6i is beoordeeld als een van de beste loopbanden, met een ongekende lijst functies. Samen met verbonden en gepersonaliseerde trainingsprogramma’s kun je je smartphone of tablet aan de magnetische houder vastpinnen of je vorderingen bijhouden op het grote, ingebouwde scherm. Je machine wordt geleverd met voorgeïnstalleerde workouts en workouts van trainers. Programmeer je machine voor een aangepaste training precies zoals jij dat wilt. Dankzij twee aanpasbare gebruikersprofielen heb je de mogelijkheid om meerdere trainingsprofielen op dezelfde machine te houden om tijd te besparen. Verbrande calorieën worden berekend aan de hand van door de gebruiker ingevoerde profielparameters. 

Of je nu een ervaren atleet bent of net van de bank komt, je krijgt de training die je kiest. Met de Max Trainer M6 kun je lopen, joggen, rennen of sprinten op een helling van 14 procent – dat is alsof je een heuvel van meer dan 1 mijl hoog oploopt. Kies uit een van de 16 weerstandsniveaus of een van de 6 voorgeprogrammeerde programma’s die op je fitnessniveau zijn afgestemd en ga meteen aan de slag. Voor nog meer trainingsmogelijkheden en motivatie kun je onze Max Trainer app gebruiken.

#4 Beste crosstrainer: VirtuFit CTR 1.2i

4.5/5
4.5/5

VirtuFit is speciaal ontwikkeld voor de fitness industrie. We gebruiken de nieuwste technologische ontwikkelingen om de best mogelijke trainingsomgeving te creëren, zodat mensen gemotiveerd zijn om een goede training te krijgen. De hartslag gestuurde trainingen op deze VirtuFit crosstrainers geven een realistisch resultaat dat door onze technologie gemaximaliseerd wordt, wat resulteert in een zeer effectieve training.

De VirtuFit CTR 1.2i crosstrainer is klein genoeg om weinig plaats in te nemen. De combinatie van het apparaat en de mobiele applicatie FitShow maakt het mogelijk om thuis op een flexibele manier aan virtuele training te doen. De crosstrainer heeft acht weerstandsniveaus, een Bluetooth 4.0 module waarmee je hem op een mobiel apparaat of tablet kunt aansluiten, en hij kan met wieltjes opzij gerold worden.

VirtuFit crosstrainers CTR 1.2i zijn niet alleen leuk om op te rijden, ze helpen je ook spieren op te bouwen en calorieën te verbranden. Houd je ritme vast met het ingebouwde audiosysteem, of pas gemakkelijk de weerstand aan op deze hartslaggestuurde machines om elke training te maximaliseren. Van tablethouder tot gemakkelijke bediening tot een bevestigd scherm, elke fiets heeft een verscheidenheid aan unieke kenmerken.

Fit blijven is niet langer een probleem voor je. Doe gewoon eenvoudige en effectieve oefeningen met onze VirtuFit Crosstrainer 1.2i. Hij neemt niet te veel plaats in tegen een betaalbare prijs en biedt een combinatie van een crosstrainer en aerobic stepper in één product.

#5 Beste crosstrainer:Focus Fitness Fox 5

4.5/5
4.5/5

De Fox 5 van Focus Fitness is een van de lichtste crosstrainers ter wereld. Dit maakt hem tot een perfecte trainer voor binnen en buiten gebruik. Oefen je dagelijkse cardiotraining op een natuurlijke manier met het 10 kg vliegwiel. De Fox 5 heeft 8 niveaus van magnetische weerstand waarmee je intensief of zachtjes kunt trainen, alleen of met een partner.

De Focus Fitness Fox 5 is een duurzaam toestel van hoge kwaliteit, dat ontworpen is om een uitgebreide en gevarieerde training te geven. Zijn 12 voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s bieden de kans om je aan je trainingsschema te houden, en de conditietest op de console betekent dat je je conditie bij elke sessie ziet verbeteren. De soepele werking van de  handgrepen stelt je in staat een veelzijdige reeks bewegingen uit te voeren zonder andere spieren extra te belasten.

De Fox 5 is hiermee een multifunctionele Crosstrainer waarmee je op allerlei manieren kunt trainen. Hij bevat een uiterst effectief manier van training dat het je gemakkelijk maakt om veilig, soepel en nauwkeurig intensieve trainingen uit te voeren. Het geïntegreerde vliegwiel van 10 kg zorgt ervoor dat je altijd op een natuurlijke manier traint, wat je ook kiest te doen.

Wat is een crosstrainer?

Een crosstrainer is een van de populairste producten op de markt van de fitnessproduct. Met een goede crosstrainer de mogelijkheid biedt je hele lichaam te trainen, is elk deel zo ontworpen dat het meer van een specifieke spiergroep biedt. Zo kan deze conditie gemakkelijk als functie gebruikt worden. Hoe smaller de balk is waarop je staat, hoe meer de nadruk ligt op het trainen van je onderlichaam en dijen, en omgekeerd. En speciale elektronische programma’s maken het gemakkelijk om persoonlijke doelen te stellen en te bereiken.

Voordeel van een crosstrainer

Als een goede crosstrainer de mogelijkheid biedt je hele lichaam te trainen, is elk deel zo ontworpen dat het meer van een specifieke spiergroep biedt. Zo kan deze conditie gemakkelijk als functie gebruikt worden. Hoe smaller de balk is waarop je staat, hoe meer de nadruk ligt op het trainen van je onderlichaam en dijen, en omgekeerd. En speciale elektronische programma’s maken het gemakkelijk om persoonlijke doelen te stellen en te bereiken.

Indien de crosstrainier op de juiste manier gebruikt, kan dit toestel gebruikt worden voor aerobe oefeningen, vergelijkbaar met joggen of hardlopen. Bovendien biedt het ook mogelijkheden voor krachttraining van grote spiergroepen, wat je totale vetverbrandingscapaciteit en metabolisme verder verhoogt.

Soorten crosstrainer

Als je van wandelen naar hardlopen gaat is er zoveel meer weerstand nodig om je beenspieren te ontwikkelen. Tijdens het joggen (voorwaarts aangedreven) is de trekkracht van de crosstrainer daarom sterker dan tijdens het lopen (achterwaarts aangedreven). Een hoge trekkracht tijdens het joggen verbetert de krachttraining en helpt ook gewrichtsblessures voorkomen, want een gezonder gewricht heeft een groter bewegingsbereik.

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
  • Total (0)
Vergelijk
0