Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

Beste DAB+ antenne juni 2023

Met een DAB+ antenne kun je storingsvrij naar de radio luisteren. Het digitale signaal van de radio bereikt je volkomen ongestoord door ruis. Bekijk hier de beste DAB+ antennes van juni 2023

De DAB antenne CA-AN-DAB.001 versterkt niet alleen de ontvangst van je radiozenders, maar verbetert ook de geluidskwaliteit. Een ingebouwde versterker verbetert de ontvangst, zelfs in gebieden met een zwak signaal.

5/5
5/5

Top-3 Beste DAB+ antennes van dit moment!

Een digitaal signaal betekent dat er niets is om het signaal te vervormen of te verstoren. Wil jij meer weten of de beste DAB+ antenne, check dan deze pagina. 

Antennes zijn een belangrijk onderdeel van de ontvangst van radio en TV thuis. Hetzelfde geldt voor ontvangst in de auto. Vooral als je veel tijd achter het stuur doorbrengt, wil je een goede ontvangst en daarom is een goede DAB+ antenne voor je auto onmisbaar.De beste DAB+ antenne voor de auto is voorzien van een extra versterker. Het voordeel hiervan is een veel krachtiger ontvangst, ver weg van zendmasten en binnen gebouwen. Een DAB+ antenne werkt perfect in steden en op de snelweg. De beste DAB+ antennes zijn iets groter dan gewone auto-antennes en passen daarom ook gemakkelijk op het dak of in de achterruitstijl.

DAB+ antennes
Tot wel -40%

Zeer hoge kortingen

#1 Beste DAB+ antenne: Pioneer DAB CA-AN-DAB.001

5/5
5/5

De Pioneer DAB CA-AN-DAB.001 is een Pioneer radioantenne voor dubbel DIN ontvangers waarmee je auto de nieuwe Europese DAB signalen kan ontvangen. Het product is geschikt voor auto’s die al een ingebouwde radio hebben en wordt in minder dan 1 minuut geïnstalleerd.

Deze Pioneer is een uniek product, ontworpen voor gebruik in de omgeving van rijdende voertuigen waar de ontvangst slecht kan zijn, en toch ook flexibel genoeg om te worden gebruikt op het land of op zee, op een jacht, of voor andere toepassingen.

#2 Beste DAB+ antenne: Kenwood CX-DAB1

4.5/5
4.5/5

Met de Kenwood CX-DAB1 Car Radio Antenne kun je altijd en overal in de auto genieten van je favoriete radio-uitzendingen. Bovendien is de CX-DAB1 een onmisbare antenne bij je Kenwood autoradio.

De CX-DAB1 is een autoradio-antenne die nodig is voor het gebruik van onderwatertype Kenwood autoradio’s met DAB (Digital Audio Broadcast) functie. Hij is bedoeld om op de metalen carrosserie van een auto te bevestigen. Als je van DAB uitzendingen in je auto wilt genieten, moet je deze antenne op je auto monteren. Hij levert ook elektrische stroom uit de accu van je auto, zodat je altijd en overal van draagbare uitzendingen kunt genieten.

#3 Beste DAB+ antenne: Caliber ANT742-DAB

4.5/5
4.5/5

De ANT742-DAB combineert een actieve antenne die zowel het DAB als het DAB+ signaal ontvangt met een 90 graden schuine SMA aansluiting. De richtantenne vangt het regionaal beschikbare DAB of DAB+ signaal op en vermindert de invloed van de omringende omgeving. Door toepassing van hoogwaardige elektronische componenten in combinatie met geavanceerde versterkingstechnologie wordt zonder extra versterking een laag ruisgetal bereikt, waardoor de gevoeligheid, selectiviteit, dynamisch bereik en energetische efficiëntie verbeteren.

De beste DAB+ antenne

Om de beste DAB+ antenne voor de auto te bepalen, hebben we een aantal van de populairste modellen die nu op de markt zijn getest. Voor deze test bekijken we drie verschillende antennes. Laten we beginnen met te zien wat een DAB antenne is en hoe hij werkt. Voor deze drie beste DAB+ antennes hebben wij vooral gekeken naar het prijs/kwaliteit niveau van de desbetreffende antenne. 

Bekijk ook de beste DAB+ radio!

Wat is dab+?

De DAB+ antenne is een externe antenne waarmee je de radiozenders op de digitale DAB+ frequentie kunt oppikken zonder kwaliteitsverlies. De nieuwe ontwikkeling op het gebied van technologie maakt deze optie mogelijk en brengt meerdere radiozenders meer naar je auto. 

De dab+ antenne wordt “dab+” genoemd omdat hij gebruikt wordt voor DAB + digitale radio. Dit is een digitale methode om radio uit te zenden waarbij de autoradio online gegevens ontvangt en daardoor nauwkeuriger kan worden afgestemd op de ontvangst van afzonderlijke radio- of televisiezenders door middel van online ontvangst. De dab+ antenne pikt de signalen van de verschillende zenders op met behulp van een netwerk van meerdere vaste antennes. DAB + biedt een veel betere kwaliteit dan analoge FM radio, ook achtergrondmuziek bij autoreclames – zonder de aankondiging te storen. 

Het voordeel van een Dab+ antenne in de auto?

De dab+ antenne, die op een auto bevestigd wordt, is in staat digitale radio-uitzendingen van de plaatselijke radiostations te ontvangen. Hij brengt je kristalhelder geluid, ongeacht welke frequentie je kiest. Met de ontvangst van meerdere frequenties is luisteren naar je favoriete zenders of podcasts nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Daarnaast combineert de dab+ streaming antenne de twee beste dingen van het internet – draadloos en gratis. De antenne zendt digitale radiozenders uit de lucht door de signalen op te pikken met een reeks van zes antenne-elementen en ze om te zetten in een sterke, stabiele, indrukwekkende stream die door je bestaande FM-radio in de auto kan worden opgepikt.

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
  • Total (0)
Vergelijk
0