Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

Beste DAB+ radio juni 2023

Ben jij iemand die graag veel luistert naar de radio? Dan is het wel zo fijn als jij beschikt over de beste geluidskwaliteit. Tegenwoordig zijn er DAB+ radio met een klassieke goed geluid. Wij geven hieronder aan wat de beste DAB+ radio is van dit moment.

5/5
5/5

Top-5 Beste DAB+ radio's van dit moment!

DAB+ radio’s zijn op dit moment erg populair. Als je er een wilt aanschaffen, maakt deze post het je zo veel gemakkelijker. We verzamelden de top beste DAB radio’s op de markt bij elkaar. En we zetten ze in een lijst. Zo kan iedereen begrijpen waar de beste DAB+ radio verkrijgbaar is. Wij hebben onze beste lijst gebaseerd op basis van de prijs/kwaliteit verhouding van de Dab+ radio.

DAB+ radio
Tot wel -40%

Zeer hoge kortingen

#1 Beste DAB+ radio: Imperial Dabman i220 Zwart

5/5
5/5

De Imperial Dabman i220 is een volledig nieuwe generatie single-box internet radios. Deze tafelradio verbind je eenvoudig met het Wi-Fi netwerk en zo luister je naar duizenden online radiozenders. Daarnaast beschikt de DAB+ tuner over een FM RDS ontvanger waardoor de tuner zelfs FM radiozenders kan ontvangen.

De allernieuwste ontharder Imperial i220 kan via bluetooth verbinding maken met je telefoon, tablet of laptop. Je zet daarvoor de applicatie AirMusic op. Dankzij deze applicatie kun je genieten van je eigen muziek in combinatie met de muziek afspelen, zoals je dat gewend bent voor adembenemende momenten in jezelf. 

Het compacte formaat en het ingebouwde LED-werklampje maken de Imperial Dabman i220 onmisbaar in de douche/badkamer. Door handige bediening kan de Imperial Dabman i220 worden aangesloten op je smartphone, tablet of laptop, zodat je alle vooraf ingestelde muziek kunt afspelen. Zo hoef je nooit meer voor verrassingen te zorgen tijdens jouw weekendje weg.

#2 Beste DAB+ radio: JBL Tuner 2

4.5/5
4.5/5

De Tuner 2 is een draagbare DAB+/FM-radio waarmee je jouw favoriete radiozenders overal mee naartoe neemt. Doordat deze compacte en draagbare radio over DAB+ beschikt, luister je naar ruisvrije radio en ontvang je meer nationale zenders. Neem je de Tuner 2 mee naar buiten en luister je liever naar jouw eigen muziek? Breng het volume Met deze JBL Tuner 2 kun je je favoriete radiozenders overal mee naartoe nemen. Deze compacte, draagbare radio is voorzien van DAB+ voor ruisvrije radio en meer nationale zenders. Met een 3,5 mm audio ingang sluit je een smartphone of ander audio-apparaat aan om ook naar je eigen muziek te luisteren. Ook ideaal voor thuis, op kantoor en in de slaapzaal!

Bekijk ook de JBL Charge 4 aanbieding!

De JBL 2 luidspreker is een waterdichte, draagbare Bluetooth luidspreker waarmee je draadloos alle audio van je smartphone of tablet kunt streamen. Met zijn strakke en compacte vormgeving is de Tuner 2 perfect om mee te luisteren bij het zwembad of om mee te nemen onder de douche als je je klaarmaakt voor het werk. Op een volle lading kan de Tuner 2 15 uur lang muziek afspelen.

#3 Beste DAB+ radio: Perfectpro DAB+ Mate

4.5/5
4.5/5

De PerfectPro digitale DAB+ radio is het ideale maatje voor professionals en actieve mensen. In de tuin of op de bouwplaats kun je naar je favoriete meezingklassiekers luisteren via de radio of je eigen afspeellijst. De Perfectpro DAB+ Mate is het perfecte apparaat om met een smartphone of ander apparaat met bluetooth-ondersteuning naar muziek te luisteren, en je geen zorgen te hoeven maken over een stopcontact. De radio wordt ook opgeladen via 6x C batterijen, en heeft een uitschuifbare antenne die niet snel zal breken.

De Perfectpro DAB+ Mate is een digitaal product waarmee je naar je favoriete meezingklassiekers kunt luisteren via de radio of je eigen afspeellijst. Digitale zenders zorgen voor extra zenders en een helder signaal. Je kunt ook tot 5 voorkeuzezenders instellen, zodat je snel tussen je favoriete radioprogramma’s kunt wisselen.

#4 Beste DAB+ radio: Denver DAB-18

4.5/5
4.5/5

Met de Denver DAB-18 kun je luisteren naar al je favoriete programma’s, maar ook naar je digitale muziekcollectie. De radio ondersteunt Bluetooth en kan via een draadloze verbinding verbinding maken met elk bluetooth-geschikt toestel.

De Denver DAB-18 combineert radiotechnologie met het gemak van een Bluetooth luidspreker om je toegang te geven tot je favoriete media in één compacte vormgeving. De grote afstemknop en analoge klok maken het gemakkelijk een zender te kiezen, en de klassieke vormgeving betekent dat hij in elke omgeving kan worden gebruikt. Maak draadloos verbinding via Bluetooth en luister naar muziek van je smartphone of laptop, of sluit hem aan via de aux-ingang om naar liedjesverzamelingen op een MP3-speler of ander toestel te luisteren.

De Denver DAB-18 is een retro radio met moderne afspeelmogelijkheden. Het toestel heeft een Bluetooth functie waarmee je draadloos muziek van je smartphone of laptop kunt afspelen. Het toestel heeft een LED display dat de naam van het gekozen station, de titel van het lied en de artiest aangeeft. Er zijn ook knoppen voor de laatste tien voorkeuzezenders. Er wordt een kleine afstandsbediening bijgeleverd zodat je je muziek draadloos kunt bedienen. De radio kan ook op een externe antenne worden aangesloten om het ontvangstbereik te vergroten.

#5 Beste DAB+ radio: Sony XDR-S61D

4.5/5
4.5/5

Open je deur naar een geheel nieuwe wereld van luisteren. Met de XDR-S61D luister je naar een ruisvrij radiosignaal dankzij de DAB+ tuner. Je schakelt gemakkelijk tussen je favoriete radiozenders met de 5 directe voorkeuzetoetsen. Stel de radio zo in dat hij automatisch aan of uit gaat op de tijden die bij je dagelijkse ritme passen. De sleeptimer zet de radio na een vooraf ingestelde tijd automatisch in stand-by.

Geniet van je muziek met de Sony XDR-S61D. Met zijn ingebouwde luidsprekers die een rijk geluid mogelijk maken en een draagbaar ontwerp is hij ideaal om onderweg naar muziek te luisteren. De radio heeft ook een aux-ingang, zodat je er alle apparaten met een 3.5 mm jack aansluiting op kunt aansluiten. Gebruik de wisselstroomadapter of beter nog de AA batterijen om de muziek zo lang je wilt aan de gang te houden.

De Sony XDR-S61D is een betaalbare manier om te beginnen met digitaal radio luisteren. Hij heeft een rechttoe rechtaan ontwerp dat gemakkelijk in het gebruik is, plus functies zoals een vijf-voorkeuze afstemming en meerdere energiebesparende opties voor een lager energieverbruik.

De XDR-S61D heeft veel functies die het luisteren naar de radio comfortabeler maken. Het toestel gaat na een vooraf ingestelde tijd in stand-by modus en zijn batterij gaat lang mee. Om de Sony weer wakker te maken, druk je gewoon op een willekeurige toets op de radio of de afstandsbediening. De XDR-S61D herkent alle DAB+ stations en slaat tot 5 favoriete stations op. Je kunt zelfs de klok met vier cijfers instellen, zodat je er zeker van bent dat je nooit je favoriete programma mist, en ook de wekker en slaaptimer instellen.

Wat is een DAB+ Radio?

Het digitale tijdperk is overal om ons heen, van onze smartphones en laptops tot TV’s en camera-apparatuur. Het zit ook in onze radio’s en komt naar een straat bij jou in de buurt. Het is DAB+ radio. DAB, dat staat voor Digital Audio Broadcasting , wordt met de dag populairder. Steeds meer mensen beseffen dat het allerlei voordelen heeft ten opzichte van FM radio. DAB (Digital Audio Broadcast) radio is de meest geavanceerde manier om naar digitale radio te luisteren. Het is een stapje hoger dan DAB+ en stelt je in staat nog meer zenders te ontvangen dan vroeger. De ontvangers die verkrijgbaar zijn, zijn aangepast zodat ze compatibel zijn en je al je favoriete zenders in uitstekende kwaliteit kunt ontvangen. Hoe werkt het? We hebben een aantal van de best beoordeelde DAB radio’s op de markt onderzocht en beoordeeld om je te helpen een weloverwogen beslissing te nemen bij je aankoop.

Voordeel van een DAB+ radio

DAB radio is een verbeterde vorm van digitale radio voor thuis. Eenvoudig gezegd is DAB van betere kwaliteit, meer omvattend dan FM radio en op meer plaatsen toegankelijk. De nieuwste DAB radio’s bieden een grotere verscheidenheid aan stations om uit te kiezen, hebben meer ruimte voor de schijfopslag en bieden ook een interne klok om de tijd en datum automatisch in te stellen. 

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
  • Total (0)
Vergelijk
0