Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

Beste dashcam juni 2023

De beste dashcams van dit jaar. We hebben een selectie gemaakt van de beste dashcams van het jaar. In het artikel lees je over de verschillende soorten dashcams en wat alle dashcams voor je kunnen doen. We schreven ook over hoe je kunt kopen, waar je kunt kopen en of het aan te raden is video.

5/5
5/5

Top-5 Beste dashcams van dit moment!

Een dashcam kan al je autoritten automatisch opnemen. De dashcam wordt aan de binnenkant van de voorruit van de auto gemonteerd en wordt ook wel dashboard camera genoemd. Het toestel registreert alles wat je door de voorruit ziet, kan snelheden meten, locaties traceren en kan soms gesprekken in de auto opnemen. Een dashcam helpt mensen om al hun autoritten op te nemen, terwijl ze het bewijs hebben van alles wat er gebeurd is in geval van een ongeluk of een andere onaangename gebeurtenis.

Dashcam
Tot wel -40%

Zeer hoge kortingen

#1 Beste dashcam: Nextbase 622GW

5/5
5/5

Ooit een auto-ongeluk gehad? Maak je geen zorgen, met de Nextbase 622GW dashcam ben je gedekt. Dit piepkleine toestel gebruikt zijn geïntegreerde supercap en G-sensor om ongelukken of hun omgeving automatisch op te nemen. Intussen vermindert het ingebouwde polarisatiefilter de weerkaatsing van de voorruit in de opgenomen beelden, zodat je details beter kunt vastleggen. Nu is het niet meer dan normaal dat een dashcam Wi-Fi-connectiviteit ondersteunt. De Nextbase 622GW ondersteunt Wi-Fi en Bluetooth. Daarnaast is ook Alex (Spraakbesturing) ingebouwd in deze dashcam. 

De Nextbase 622GW dashcam is het perfecte hulpmiddel om je avonturen op de weg vast te leggen. Deze kleine camera houdt al je ritten in de gaten terwijl jij geconcentreerd blijft op de weg voor je, aangedreven door een ingebouwd polariserend filter dat schittering van de voorruit vermindert. Met zijn 4K resolutie en Alexa ondersteuning is deze compacte kleine camera het enige dat tussen jou en de beslissing staat om op “save” te drukken wanneer je op je volgende vakantie langs een schilderachtig uitkijkpunt rijdt.

Met de 622GW dashcam met GPS en live bewakingsfunctie kun je je geparkeerde auto nauwkeurig lokaliseren, of je rijgeschiedenis in de vorm van een video bekijken. Dankzij Emergency SOS kun je zo bij een ongeluk onmiddellijk de automatische noodoproep activeren. Het gebruiksvriendelijke menu, het 3″ touchscreen en de bedieningsgrafiek helpen je bij het snel en gemakkelijk configureren en bedienen van je toestel.

#2 Beste dashcam: BlackVue DR900X-2CH

4.5/5
4.5/5

Wanneer je een oogje in het zeil moet houden op de weg en op de toestand van de weg voor je, en onweerlegbaar bewijs moet leveren bij ongelukken, bevatten BlackVue Dashcams alles wat je nodig hebt. De DR900X-2CH Premium 4K UHD Dashcam bestaat uit 2 camera’s die verbonden zijn met een geïntegreerde batterij en een achterste camera die ’s nachts kan opnemen zonder over te schakelen op LED mode. Hij bevat ook een 64 GB geheugenkaart, die tot een zeer lange opnametijd biedt voor beide camera’s.

De BlackVue DR900X-2CH Premium 4K UHD Cloud Dashcam 64GB bevat 2 camera’s die verbonden zijn door BlackVue’s cloud platform, waarmee je draadloos video’s kunt downloaden naar je iPhone of PC. Het slanke ontwerp van de camera’s en de magnetische bevestigingen maken eenvoudige installatie in je auto mogelijk.

De DR900X-2CH dashcam is de meest geavanceerde dashcam op de markt. Hij maakt verbluffende 4K UHD video-opnamen, heeft een geïntegreerde GPS ontvanger, en heeft een ingebouwde WiFi hotspot zodat je onmiddellijk beelden naar de cloud kunt uploaden zodra ze zijn opgenomen. De G-sensor detecteert dramatische bewegingen zoals plotseling remmen of botsen. De nieuwste sensor met 162 graden groothoeklens geeft je een voorsprong bij het opnemen van verkeerssituaties van dichtbij, terwijl je andere rijstroken en wegranders in beeld houdt. Je kunt hem zelfs via wifi op je smartphone aansluiten om onze BlackVue app te gebruiken voor volledige control

#3 Beste dashcam: Garmin Dashcam Mini

4.5/5
4.5/5

Maak je je zorgen over een incident op de weg? Kun je je niet meer precies herinneren wat er gebeurd is? Goed nieuws: een dashcam is je ooggetuige. Deze piepkleine camera zit achter je achteruitkijkspiegel en filmt alles wat er voor je voertuig gebeurt. De dashcam gaat automatisch aan als je begint te rijden en slaat beelden van incidenten op een microSD kaart op. Je hebt heldere beelden in Full HD 1080p kwaliteit.

Deze Garmin dashcam met Wi-Fi verbinding is de perfecte oplossing om duidelijke opnamen van een incident vast te leggen. Met zijn kleine vormfactor en snelbevestigingsontwerp bevestig je deze dashcam gemakkelijk op de voorruit of achteruitkijkspiegel van elke auto. Ook kunnen opnamen gemaakt worden in Full HD 1080p, en deze dashcam slaat beelden van incidenten automatisch op een microSD kaart op.

Perfect geplaatst achter je achteruitkijkspiegel heeft de dashcam een kijkhoek van 140 graden. Dit betekent dat hij alles vastlegt wat er voor je auto gebeurt – ook de rijstroken naast je. De camera begint te filmen als er iets tegen je auto botst. Zo weet je hoe de schade echt ontstaat. En omdat hij elegant in de spiegel is geïntegreerd kun je de hele tijd in de gaten houden wat er om je heen gebeurt. 

Daarom is deze Garmin Dashcam Mini is een onopvallende camera die elke reis veiliger maakt. Zijn groothoeklens legt meer van de weg vast, wat je kan helpen gevaren of frauduleuze claims op je verzekering te voorkomen. En dankzij de Parkeerstand functie mis je nooit meer de details als er iets uit je voertuig gestolen wordt.

#4 Beste dashcam: Nextbase 522GW

4.5/5
4.5/5

Nu kun je filmen in superkwaliteit met de Nextbase 522GW dashcam die filmt in quad hd resolutie. Het ingebouwde polarisatiefilter vermindert de weerkaatsing van de voorruit op je opnamen. Gebruik de Alexa stembediening om muziek te spelen, het weer te controleren of een route te zoeken terwijl je rijdt. Alexa kan ook opnamen starten of stoppen en beelden versturen.

De 522GW registreert automatisch een voorval als je bij een aanrijding betrokken bent: dankzij de GPS sensor weet je precies waar het voorval gebeurde, zelfs als je bewusteloos was. Bij het volgende tankstation hoef je dus niet je hersens te pijnigen om je te herinneren wat er bij het vorige gebeurde. Als het nodig is, zendt je dashcam ook een SOS signaal uit dat door de hulpdiensten van je land ontvangen kan worden. En zodra er een wifi-verbinding is, maakt je dashcam er verbinding mee en stuurt zijn beelden over, zodat je ze op je smartphone kunt zien. Dit omvat zowel stilstaande beelden als video’s,

De Nextbase 522GW is een eenvoudige en stijlvolle dashcam voor dagelijks gebruik, die perfect is om je ritjes of schilderachtige routes op te nemen. De Nextbase 522GW kan video-opnamen maken in volledig 1080p HD, zodat je verzekerd bent van zo kristalhelder mogelijke videobeelden. De automatische lusfunctie betekent dat hij altijd start vanaf het moment dat je je auto weer start, wat je tijd bespaart omdat je niet naar de juiste plek op de video hoeft te zoeken. Plus, het ingebouwde polarisatiefilter vermindert reflectie, waardoor je opnamen beter zichtbaar blijven. Ontworpen voor eenvoudige bediening tijdens het rijden, geeft hij je toegang tot de Alexa app zodat je de weg kunt vragen.

#5 Beste dashcam: Mio MiVue 792 WiFi Pro

4.5/5
4.5/5

De Mio MiVue 792 WiFi Pro is een compacte dashcam waarmee je dankzij de Sony Starvis sensor zowel overdag als ’s nachts heldere beelden kunt maken. Hij heeft ook een geïntegreerde microfoon. De camera filmt in Full HD met 60 beelden per seconde en heeft een brede kijkhoek van 140 graden. Hierdoor kun je scherpe en vloeiende beelden maken en worden kleine details goed vastgelegd.

Als je een dashcam zoekt die je actieve kant aanspreekt, dan is de gloednieuwe MiVue 792 WiFi Pro de perfecte keuze. Hij is gebouwd voor actieve bestuurders en is voorzien van de nieuwste assistentiesystemen, zoals flitspaalwaarschuwingen, rijstrookbegeleiding en vermoeidheidswaarschuwingen. Hij heeft ook WiFi-connectiviteit zodat je verbinding kunt maken met je smartphone en videobeelden in enkele seconden naar je telefoon kunt overbrengen.

De Mio MiVue 792 WiFi Pro werd speciaal ontwikkeld voor moderne auto’s. Met de compacte dashcam kun je genieten van handsfree bediening. De autocam heeft een ingebouwde GPS ontvanger en een interne microfoon, waardoor je altijd gelokaliseerd kunt worden , zodat je videobeelden altijd goed overeenkomen met je route . Via de app voor smartphones kun je gemakkelijk de status van de camera controleren en de opgenomen beelden bekijken of zelfs gewenste locatiegegevens toevoegen . De Mio MiVue 792 WiFi Pro heeft een Sony Starvis sensor met Full HD 1080p opnamen. 

Wat is de beste dashcam?

Op zoek naar een dashcam? Gebruik onze lijst van beste dashcams van dit jaar om de perfecte dashcam te vinden. Wij hebben onze lijst gebaseerd op prijs/kwaliteit verhouding van de dashcam, het kan daarom wezen dat enkele modellen met beter kwaliteiten lager staan gepositioneerd, dan minder geavanceerde modellen.

Investeren in een dashcam 

Investeren in een dashcam is een van die acties waarvan je weet dat je ze had moeten ondernemen, maar ze steeds uitstelt, en uiteindelijk wenst dat je het eerder gedaan had. Onze dashcams hebben alles wat je nodig hebt om je ritten snel en gemakkelijk op te nemen, met Full HD opnamen, GPS functionaliteit, en een reeks functies om de belangrijke delen van je autorit vast te leggen, waar ter wereld die je ook brengt.

Voordeel van een dashcam 

Een dashcam registreert je reis terwijl je rijdt, en slaat deze beelden op voor het geval zich een incident voordoet. Je kunt er ook al die autoritten mee opnemen voor het geval er iets met jou of anderen op de weg gebeurt. Onze dashcams zijn voorzien van een groothoeklens en bieden nachtzicht zodat ze op elk moment kunnen opnemen, dag en nacht. Een dashcam kan je blik door de voorruit van je auto opnemen, alle rijroutes automatisch, snelheden op verschillende weggedeelten, plaatsbepaling en zelfs rijgesprekken. Alle opgenomen gegevens kunnen als bewijs dienen bij een ongeluk of incident.

Meer informatie over de dashcam

Investeren in een dashcam is een van die acties waarvan je weet dat je ze had moeten ondernemen, maar ze steeds uitstelt, en uiteindelijk wenst dat je het eerder gedaan had. Onze dashcams hebben alles wat je nodig hebt om je ritten snel en gemakkelijk op te nemen, met Full HD opnamen, GPS functionaliteit, en een reeks functies om de belangrijke delen van je autorit vast te leggen, waar ter wereld die je ook brengt.

Of je nu alleen een mooie rit of elke rit wilt opnemen, een dashcam voor auto’s is de juiste keuze. Je kunt ook extra geheugen krijgen en je zelfs abonneren op verschillende functies zoals cloud back-up. Er zijn geen camera’s in zicht, maar met deze dashcam zul je nooit meer een belangrijk moment onderweg missen.

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
  • Total (0)
Vergelijk
0