Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

Beste draadloze opladers juni 2023

Ben jij dat snoer zat om je telefoon op te laden? Bekijk hier de beste draadloze opladers!

5/5
5/5

Top-5 Beste draadloze opladers van dit moment!

Nu zijn er ook draadloze opladers op markt, je moet hierbij wel opletten dat je smartphone deze functie ondersteund. Het zoeken naar de perfecte draadloze oplader is meestal een moeilijke taak voor mensen die niet weten waar ze moeten zoeken. Om het gemakkelijker te maken hebben we een overzicht gemaakt van enkele van de beste draadloze opladers. Hieronder vind je daarom een overzicht van onze selectie van Beste Draadloze Opladers.

Draadloos opladen is een van de nieuwste trends op het gebied van smartphones. Een draadloze oplader levert elektriciteit aan een smartphone via elektromagnetische inductie van een oplaadstation. Ze zijn gemakkelijk in het gebruik en in plaats van je bezig te houden met warrige snoeren, hoef je je telefoon alleen maar op het oplaadkussen te leggen. De nieuwste iPhones, Samsung Galaxy en andere uitgelezen modellen smartphones kunnen draadloos via deze oplader opgeladen worden.

Draadloze oplader
Tot wel -40%

Zeer hoge kortingen

1# Beste draadloze oplader: Apple MagSafe

5/5
5/5

Heb je er genoeg van om meerdere apparaten mee te slepen om op te laden? Met de Apple MagSafe Draadloze Oplader 15 Watt hoeft dat niet meer. Klik deze draadloze oplader eenvoudig op de achterkant van je iPhone en AirPods met een draadloze oplaadhoes en je bent klaar om te gaan. Met één apparaat kun je snel je smartphone en AirPods opladen met gemak.

De Apple MagSafe draadloze oplader 15W is ontworpen om op de achterkant van je iPhone 12 of een draadloos oplaadetui te plaatsen. Deze oplader is magnetisch, waardoor hij altijd op de juiste plaats blijft zitten. Hij zorgt voor een betrouwbare verbinding en biedt snel opladen.

Met de Apple 15-Watt MagSafe Draadloze Oplader kun je Apple apparaten, zoals de iPhone 12 en AirPods met draadloze oplaadhouder, snel en gemakkelijk opladen zonder een kabel te gebruiken. Het ontwerp van de 15-Watt MagSafe Draadloze Oplader zorgt ervoor dat de oplader op zijn plaats blijft voor een optimale uitlijning, zodat je je toestellen op een betrouwbare manier kunt opladen. Hij is ook compact genoeg om mee op reis te nemen of in een tas te passen voor optimaal gebruiksgemak.

2# beste draadloze oplader: Belkin Boost Up Draadloze Oplader 10W Zwart

4.5/5
4.5/5

Laad je iPhone of Samsung smartphone extra snel draadloos op met de Boost Up Draadloze Oplader. Deze oplader ondersteunt draadloos snelladen voor Samsung en Apple, waardoor het opladen tot 2 keer sneller gaat. Hij werkt ook met alle andere draadloos opgeladen smartphones.

Met de Belkin Boost Up Wireless Charging Pad kun je je Samsung en Apple smartphones extra snel draadloos opladen. Deze oplader ondersteunt draadloos snelladen voor Samsung en Apple. Hierdoor gaat het opladen tot 2 keer sneller dan met conventioneel opladen. Het absolute maximale laadvermogen is 10 W. Het oplaadkussen is ook geschikt voor alle andere draadloos opgeladen smartphones.

Je hoeft niet aan draden te denken als je je telefoon oplaadt. Steek de oplader in een stopcontact en leg je smartphone erop. Als de batterij vol is, pak je gewoon je telefoon en ga. Het anti-slip oppervlak van de pad zet je telefoon vast, zelfs als je een hoesje of een low profile case hebt. Deze rechtopstaande draadloze oplader werkt ook met de meeste hoesjes met een dunne dikte.

Leg je telefoon gewoon neer op de Boost Up draadloze oplader en wees gerust dat hij aan het opladen is. Met 10W kun je je telefoon snel opladen, zonder dat je je hoesje hoeft te verwijderen, zelfs als het een dik hoesje is. Nadat je de draadloze oplader een tijdje gebruikt hebt, raak je gewend aan het unieke gemak ervan.

#3 Beste draadloze oplader: Qi Draadloze Oplader

4.5/5
4.5/5

Houd de batterij van je smartphone op peil met de VUBIO draadloze oplader. Dit stijlvolle ontwerp misstaat niet en is perfect voor iedereen die zijn toestel volledig opgeladen wil houden zonder de stekker in het stopcontact te hoeven steken.

Met de VUBIO draadloze oplader kun je je toestel draadloos opladen door geleidingstechnologie te gebruiken om de stroom over te brengen, wat betekent dat je toestel niet in direct contact met de oplader zelf hoeft te zijn om hem te kunnen opladen. Dit maakt hem perfect om op afstand op te laden, en hier bij Mobile Madhouse hebben we ontdekt dat de meeste smartphones gemakkelijk opgeladen kunnen worden als ze op of in de buurt van de lader gelegd worden, doordat er een zekere afstand tussen zit.

4# beste draadloze oplader: Luvego Draadloze Oplader Wireless Qi Quick Charger

4.5/5
4.5/5

De Luvego draadloze oplader heeft een slanke vormgeving en is Qi-gecertificeerd. Dit betekent dat hij gezien wordt als deel van het Google ecosysteem, en werkt met elk ander Qi-apparaat. Leg je telefoon of andere Qi-geschikte apparaten gewoon op de plaat, en hij begint te laden! Door de hoge kwaliteit van de draadloze lader laadt hij je telefoon sneller op dan een standaard draadloze lader.

De Luvego Draadloze Qi lader is gemaakt om je een geavanceerde oplaadervaring te geven. Deze telefoonlader heeft ingebedde 3 spoelen, waarmee hij je toestellen magnetisch kan opladen in plaats van ze fysiek in en uit een oplader te moeten halen. Je kunt je toestellen zelfs opladen door hoesjes die tot 3 mm dik zijn. Deze draadloze oplader heeft ook een groen LED-lampje zodat je weet wanneer het toestel aan het opladen is, en is Qi-gecertificeerd door het Wireless Power Consortium. Om met deze oplaadfuncties te beginnen leg je je toestel eenvoudig op de mat, waar het meteen je toestel draadloos oplaadt.

#5 Beste draadloze oplader: SAMMIT® Draadloze Qi Snellader

4.5/5
4.5/5

De SAMMIT® Draadloze Qi Snellader is de unieke, geavanceerde oplossing voor het probleem dat je moet opstaan om je mobiele accessoires aan te sluiten. Met een stijlvol en gestroomlijnd ontwerp dat niet snel krast, bespaart deze gebruiksvriendelijke oplossing ruimte en vermijdt onnodige rommel van kabels die overal aan verstrikt raken.

Een oplader is misschien wel een van de meest gebruikte dingen in je huis. We krijgen steeds nieuwe gadgets of telefoons, waardoor de behoefte ontstaat om ze allemaal op te laden. Met deze lader kun je precies dat doen! De lader heeft een Fast Charge functie zodat al je apparaten snel kunnen worden opgeladen. Hij is heel gemakkelijk in en uit de muur te steken en de bijgeleverde kabel is ook lang genoeg om je gemakkelijker te verplaatsen.

Wat is een draadloze oplader?

De draadloze oplader is ontworpen voor het gemakkelijk opladen van mobiele toestellen zoals smartphones en tablets. Het product heeft de vorm van een kussentje waarmee je je telefoon kunt neerzetten en draadloos opladen als je hem er op legt. De lader gebruikt het elektromagnetische veld dat door een wisselende elektrische stroom wordt opgewekt om energie naar een tweede toestel te sturen dat op dezelfde frequentie is afgestemd. Daarom zijn draadloze opladers zo ideaal voor deze apparaten. 

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
  • Total (0)
Vergelijk
0