De beste interactieve fietstrainers van 2020!

Momenteel zijn er eigenlijk twee merken die deze markt van de interactieve fietstrainers domineren, dat zijn Taxc en Wahoo. Beide merken leveren fietstrainers van topkwaliteit. Hier kunnen wij daarom ook geen onderscheid in maken. De onderstaande vijf fietstrainers zijn daarom naar ons idee de meest perfecte virtuele trainers van dit moment:

1. Wahoo Kickr Power

2. Tacx Flux S Smart

3. Wahoo Kickr Core

Toevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Toevoegen aan vergelijken
Wahoo Kickr Core Aanbieding
Deal
4 maanden geleden

Wahoo Kickr Core Aanbieding

  • Wahoo Kickr Core Aanbieding
  • Uitstekende kwaliteit
  • Koppelen met Zwift
Beste deal op:bol.com

4. Wahoo Kickr Snap

Toevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Toevoegen aan vergelijken
Wahoo Kickr Snap Aanbieding
Deal
4 maanden geleden

Wahoo Kickr Snap Aanbieding

De Wahoo Kickr Snap is een zeer goede interactieve fietstrainer met een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Met deze interactieve trainer ben jij voor een mooie prijs voorzien van een goede fietstrainer waar jij je virtuele training kunt afronden.
Beste deal op:bol.com

5. Tacx Flux 2

Je fietstrainer koppelen met programma’s

Tegenwoordig maakt ook de sport op het indoor fietsen sprongen vooruit. Vroeger was het nogal saai om binnen te fietsen, maar tegenwoordig zijn er verschillende technologieën en softwareprogramma’s op de markt gekomen die het indoor fietsen leuker maken. Door deze opkomst van deze geavanceerde technologieën kun jij bijvoorbeeld online een fietswedstrijd tegen elkaar aan gaan op Zwift of kan jij bijvoorbeeld je eigen trainingsprogramma samenstellen met Trainerroad. In dit artikel geven wij jou de tips hoe jij deze interactieve fietstrainer kunt gebruiken en hoe jij dit mogelijk nog leuker kunt maken. 

Een interactieve fietstrainer ofwel een virtueel trainingsprogramma, is iets dat rond 2015 is opgekomen. Hierdoor kan jij makkelijk je buiten fietstrainingen nabootsen binnen. Deze fietstrainers zijn niet alleen razend populair bij de recreatieve fietsers, maar ook bij de professionals. Tegenwoordig kunnen ook professionals tegen elkaar racen op een virtuele manier via deze interactieve fietstrainers. 

Wat heb je nodig bij een interactieve fietstrainer?

Om een interactieve fietstrainer te gebruiken heb je enerzijds een fietstrainer nodig die in dit geval virtueel fietsen ondersteunt. En aan de andere kant heb je specifieke (online) software nodig, waardoor je kan fietsen, racen of kan touren in een virtuele omgeving. 

Sitemap | Over Smarthomeaanbieding.nl | Privacy policy | All right reserved Smarthomeaanbieding.nl 2020

Smarthomeaanbieding.nl
Logo
Vergelijk producten
  • Total (0)
Vergelijk
0