Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

Beste IP camera mei 2023

Ben je op zoek naar de beste IP camera van dit moment? Dan hebben we voor jou een top-5 lijst samengesteld met goede IP camera’s.

De Eufycam 2K Indoor is een bedrade bewakingscamera voor je huis met een 180-graden kijkhoek, 1280 x 720 HD resolutie en nachtzicht tot 12 voet.

5/5
5/5

Top-5 Beste IP camera's van dit moment!

Een internet protocol camera (IP camera) is een digitale videocamera die beelden over een computernetwerk verstuurt en ze opslaat om ze later te bekijken of live uit te zenden. Bekijk heironder de Top-5 IP camera’s van dit moment!

IP Camer's
Tot wel -40%

Zeer hoge kortingen

#1 Beste IP camera: Eufy by Anker Eufycam 2K Indoor Pan & Tilt

5/5
5/5

EufyCam 2K Indoor Pan en Tilt Wi-Fi Camera met Nachtzicht verandert je telefoon in een afstandsbediening of babyfoon met pan- en tiltfunctie. De 720p HD camera heeft een groothoeklens waarmee je hoge definitie video (1280 x 720) kunt opnemen bij 30 FPS in H.264 formaat. Hij is uitgerust met nachtzicht technologie waardoor hij ook perfect geschikt is voor gebruik in het donker.

De EufyCam Pan & Tilt biedt een flexibele manier om te bewaken wat binnen of buiten je huis het belangrijkst is. De compacte vormgeving maakt dat hij gemakkelijk in elke hoek of plek past. Door de 180 graden draaibaarheid kun je de camera precies richten waar je hem hebben wilt. (Alleen licht binnenshuis)

Eufycam heeft alle functies die je zoekt, voor een fractie van de prijs. Hij is uitgerust met snelle panning, 180° / 360° rotatie en correctie positionering, zodat je geen moment mist. Sla video’s op een micro SD geheugenkaart op tot 64 GB (kaart niet meegeleverd). En met nachtzicht kun je dag en nacht geweldige opnamen maken.

#2 Beste IP camera: TP-Link Tapo C200

4.5/5
4.5/5

De TP-Link TAPO C200 is een 802.11ac draadloze bewakingscamera die een kijkhoek biedt van 160 graden breed en 120 graden hoog. Hij beschikt ook over HD video-opname in 720p en wordt geleverd met nachtzicht, bewegings- en geluidsdetectie, PC-vrije installatie, en een ingebouwde microfoon en luidspreker voor tweewegs audiocommunicatie. Deze camera is eenvoudig in te stellen en levert met de gratis TP Link App duidelijke beelden van mobiele toestellen via Wi-Fi-netwerken.

Ervaar het gemak van thuis wanneer je weg bent. De TP-Link C200 IP Camera met remote view is ontworpen om naadloos aan te sluiten op je huidige netwerk, zodat het opzetten van een stand-alone streaming videobewakingssysteem snel en eenvoudig gaat. De ingebouwde bewegingssensoren, nachtzicht en tweewegsaudio helpen je huis veilig te houden door je hallen, kantoor of winkel in de gaten te houden terwijl je er niet bent. En als je live wilt zien wat er gebeurt, log je gewoon in op de TP-Link Tether app voor je iOS of Android toestel.

De TP-Link Tapo C200 Cloud Camera is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Hij is direct uit de doos volledig functioneel en ondersteunt de populairste cloud platforms, waaronder Dropbox, Google Drive en Amazon Cloud Drive voor probleemloze opslag en videobewaking. Tot 10 camera’s kunnen op hetzelfde Wi-Fi-netwerk worden aangesloten zonder kostbare bandbreedte van de router op te gebruiken, zodat je je bewakingssysteem thuis of op kantoor gemakkelijk kunt uitbreiden.

Ervaar het ultieme gemak en veiligheid met de TP-Link TAPO C200 Cloud Camera. Met de TAPO C200 camera kun je je huis of bedrijf beveiligen als je weg bent. Hij biedt gebruikers ook de mogelijkheid om op afstand videogesprekken te voeren, wat de communicatie in huis of bedrijf vereenvoudigt.

#3 Beste IP camera: EufyCam 2 Pro

4.5/5
4.5/5

De EufyCam 2 Pro ip camera integreert een krachtige FHD 1080P WiFi camera met een duurzame behuizing van gebakken emailstaal. Met de iSmart+ip connectiviteit kan hij direct op je Smartphone of Computer worden aangesloten en op afstand worden benaderd via de gratis IP Cam Viewer App of op een computer met de gratis Eufy Home app. Onze Premium Night Vision bleef ook in volledige duisternis trouw aan zijn nachtzichtmogelijkheden – hij levert 24/7 goede visuele beelden op grote afstand.

Ervaar de nieuwste video deurbel op de markt! EufyCam 2 Pro levert bewezen kwaliteit, betrouwbaarheid en een snelle en eenvoudige installatie voor je doe-het-zelf huisbeveiligingssysteem. Hij biedt extra functies zoals push-to-talk functie (2-weg audio) en op afstand zoomen dat je live streaming video krijgt van wat er voor je deur gebeurt – of je nu om de hoek bent of halverwege de wereld.

EufyCam 2 is een binnenhuis bewakingscamera op netstroom die je huis of kantoor extra veiligheid biedt als je weg bent. Hij combineert de functies van een 720p HD bewakingscamera, een bewegingssensor, een PIR 3D yaw sensor en een 1,5 inch TFT LCD monitorbeeldscherm in één compacte behuizing.

#4 Beste IP camera: Ring Indoor Cam

4.5/5
4.5/5

Geef je Ring deurbel of beveiligingscamera extra bescherming tegen de elementen met deze robuuste buitenbehuizing. Draai de Ring Doorbell Cam eenvoudig op zijn plaats en bevestig hem met een enkele schroef aan de weerbestendige behuizing met behulp van de bijgeleverde set vrouwelijke en mannelijke schroefadapters. De waterdichte behuizing is er in helder wit voor maximale zichtbaarheid en past goed in een grote verscheidenheid van thuis- of bedrijfsomgevingen.

Deze wifi bewakingscamera biedt 720P HD resolutie en nachtzicht, zodat je een duidelijk beeld krijgt van het gebied waar je het nodig hebt. Bekijk je live video in real time of maak een snapshot en stuur die naar vrienden en familie via de gratis iOS app. Stel op de app zones in voor bewegingsdetectie en ontvang onmiddellijk waarschuwingen, zodat je ziet wat er gebeurt wanneer dat het belangrijkst is. Als je van huis weg moet, kun je ook de ingebouwde sirene van je Ring gebruiken om bedreigingen af te schrikken en iedereen te betrappen die probeert in of uit te breken!

In een ogenblik kan er veel gebeuren. Daarom is de Indoor Cam ontworpen als slimme beveiligingsoptie voor je huis of bedrijf. Hij zit boordevol functies, van supersnelle live streaming en schitterend nachtzicht tot cloud opslag en tweewegs gesprek mogelijkheden. Wil je weten wat er gebeurde terwijl je buiten was? Gebeurtenissen met video bewegingsdetectie worden op je tijdlijn opgeslagen en zijn op aanvraag beschikbaar – geen abonnement of maandelijkse kosten nodig.

#5 Beste IP camera: Eufy by Anker Eufycam 2

4.5/5
4.5/5

De Anker EufyCam 2 is een beveiligingscamera waarmee je je huis of bedrijf in de gaten kunt houden, met of zonder internet. Steek de camera eenvoudig in een stopcontact en stream 720p HD video direct naar je smartphone (Android of iOS) via de 2.4GHz Wi-Fi. Met nachtzicht en een groothoek perspectief laat de EufyCam 2 je de controle over je huisbeveiliging met één druk op de knop overnemen – waar je ook bent.

De Eufycam 2 is de opgewaardeerde en snellere versie van zijn voorganger. Hij biedt een 720p HD video resolutie en een brede kijkhoek van 120°, waardoor elke opname gedetailleerder en helderder is. De nieuwe Eufycam 2 heeft ook geavanceerde sensoren die de oorspronkelijke kenmerken van zijn voorganger verder verbeteren om gedetailleerde beelden te leveren via voorwerp-verlies preventie, beeldverbetering, en intelligent nachtzicht. Deze verborgen camera wordt geleverd met 16 GB intern geheugen en een microSD kaartsleuf die plaats biedt aan tot 128 GB extra opslagruimte voor langere opnametijd.

De Eufycam 2 is een onopvallende binnen bewakingscamera waarmee je kunt zien en horen wat er gebeurt als je niet in de buurt bent. Het hoogwaardige nachtzicht is voorzien van infrarode LED verlichting, waarmee je tot op een meter afstand kunt zien bij zeer weinig licht. De Eufycam 2 heeft een hoogwaardige, efficiënte H.264 videocompressietechnologie voor effectief bandbreedtegebruik, en tweewegs audio zodat je vanaf je smartphone of tablet kunt horen wat er thuis gebeurt.

Wat is een IP camera?

Met een ip camera kun je via het internet verschillende plaatsen bewaken, zoals je huis, kantoor of kinderkamer. Dit product bevat een hoge-resolutie beeldsensor, infrarood snijfilter, metaalgaas en kristalglas, waardoor hij gevoeliger is voor licht en veiliger in gebruik. Je kunt de kijkhoek veranderen met de mobiele app of pc. De multiplexed datatransmissietechnologie biedt snelle gegevensoverdracht voor video-opname en alarmfuncties. Je kunt het weer in je omgeving controleren met de temperatuur- en vochtigheidsweergave functie op het scherm. 

IP camera’s zijn welkom in huis en op het werk, omdat ze als een onzichtbaar oog werken. Ze zijn een ideale keuze om je waardevolle bezittingen en je dierbaren op een onopvallende manier te beschermen. IP camera’s hebben onder meer 2-weg audio zodat je met iedereen binnen bereik kunt communiceren, en hoge kwaliteit HD video zodat je alles in levendig detail kunt zien.

Een IP camera is een netwerkcamera waarmee je via een computernetwerk met behulp van Internet Protocol (IP) netwerken video’s kunt bewaken en opnemen. De voordelen van een IP Camera ten opzichte van een analoge CCTV camera zijn eenvoudig. Een IP Camera maakt gebruik van digitale transmissie, die een betere beeldkwaliteit, grotere stabiliteit, ruimere beveiligingsmogelijkheden, en meer mogelijkheden biedt dan analoge.

IP camera’s zijn een relatief nieuwe technologie die ontworpen is om tegemoet te komen aan de groeiende vraag van bedrijven naar meer beveiliging. In het verleden waren bewaakte systemen nogal kostbaar om te installeren en te onderhouden. Een typisch systeem bestaat uit een bewakingsconsole, videorecorders, monitors en kabels om het videosignaal van de ene plaats naar de andere te brengen. Met een IP systeem is er geen behoefte aan de honderden dollars infrastructuur die er in het verleden wel waren. Ip camera’s hebben zowel digitale audio als digitale video ingebouwd, waardoor de output van de camera over standaard telefoonlijnen of via een draadloos netwerk kan worden geleid.

Een IP camera kopen?

Een IP camera is een camera die via het Internet protocol op een netwerk wordt aangesloten en beelden of video’s opneemt. Door camera’s op een netwerk aan te sluiten kunnen ze gegevens verzenden en ontvangen, waaronder live beelden. Deze systemen zijn gemakkelijk uit te breiden; naar behoefte kunnen extra camera’s worden toegevoegd. Wil je een IP-camera kopen? Bekijk hierboven per product waar je het product voor de laagste prijs kunt bestellen!

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
  • Total (0)
Vergelijk
0