Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

Beste oorthermometer juni 2023

Met de oorthermometer krijg je, bij gebruik van precies één druk op een knop, direct een resultaat. Voor iedereen die niet zo comfortabel is met wrijven is dit dan ook de enige snelle en betrouwbare manier om vast te stellen of er sprake is van koorts. Bekijk de beste oorthermometers van dit moment!

5/5
5/5

Top-3 Beste oorthermometers juni 2023

Een oorthermometer is een thermometer die gebruikt wordt om de temperatuur in het lichaam te meten. Tegenwoordig is een oorthermometer niet meer alleen voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare manier, om te controleren of er sprake is van een hoge koorts bij een kind. Wil jij weten wat de beste oorthermometer is, check dan deze pagina en verdiep jezelf in de beste oorthermometer.

Oorthermometer
Tot wel -40%

Zeer hoge kortingen

#1 Beste oorthermometer: Braun IRT 6520 ThermoScan 7 MNLA

5/5
5/5

De IRT6520 oorthermometer van Braun is een kleine, draagbare thermometer met ExacTemp technologie voor het juiste meetresultaat. De thermometer meet de temperatuur in je oor in slechts 5 seconden en geeft signalen die aangeven of de temperatuur goed is. Het apparaat beschikt over een LED-lampje dat afhankelijk van de temperatuur van je oor verandert in oranje, groen en rood.

Met de IRT 6520 meet je binnen enkele seconden de temperatuur in je oor. Dit doe je door het thermometerdooltje eenvoudig in het oor te douwen, waarna je de meetlamp indrukt. De thermometer is voorzien van ExacTemp technologie, die ervoor zorgt dat de temperatuur stabiel blijft.

#2 Beste oorthermometer: Braun 3-IRT3030

4.5/5
4.5/5

De Braun 3-IRT3030 oorthermometer is vervaardigt uit hoogwaardig kunststof. De colorie maakt de thermometer wat minder kwetsbaar, hij is dan ook voor kinderen zeer geschikt. Voor kinderen komen er twee verschillende meettoestellen beschikbaar en om het gebruik hygiënisch te houden worden er BPA en Latexvrijen wegwerplensfilters meegeleverd. 

De thermometer is ideaal voor het hele gezin en duurt slechts een seconde. Het meetresultaat wordt onmiddellijk op een groot LCD scherm getoond. De Braun Thermoscan IRT 3030 oorthermometer, met geïntegreerde geheugenfunctie, waarschuwt je voor gemiste metingen. Verder heeft hij een wekfunctie voor gemakkelijker gebruik. Bovendien wordt een thermomoogglas en een warm/koud pakje meegeleverd om de oren of de bof comfortabel te houden bij het meten van de temperatuur.

Deze Braun oorthermometer is ontworpen voor een comfortabele, hygiënische en temperatuurgevoelige meting. De thermometer heeft een snelle reactietijd om een veilige temperatuurmeting voor de baby te garanderen en kan veilig gebruikt worden, zelfs voor pasgeborenen.

#3 Beste oorthermometer: Beurer FT65

4.5/5
4.5/5

De Beurer FT65 is een uitstekende thermometer voor de hele familie! Het is een contactloze thermometer waarmee je snel de voorhoofds-, oor-, of kamertemperatuur kunt meten. Met de grote display kun je de temperatuur gemakkelijk aflezen terwijl je op je bank zit. Een gekleurd LED lampje geeft aan of er sprake is van een verhoogde temperatuur.

De Beurer FT65 heeft een zeer grote, duidelijke display, waardoor je gemakkelijk kunt zien wat de temperatuur is. Er zijn LED’s die aangeven of er koorts is en ze helpen te vertellen of de temperatuur normaal of verhoogd is. De technologie die in dit product gebruikt wordt maakt verschillende functies mogelijk, waaronder een groot geheugen om de temperaturen van je patiënten bij te houden plus je kunt je eigen “gebruikersprofiel” instellen zodat je voor elke patiënt kunt onthouden wat het was, op die manier hoef je alles maar één keer in te voeren. Ook zijn er verschillende maateenheden zodat je niet beperkt bent tot bepaalde hoeveelheden en er gemakkelijk tussen kunt wisselen zonder de eenheid te verwisselen.

Er is een enorm diversificatie in oorthermometers met een verschillend prijs-kwaliteitverhouding. Om je op weg te helpen bij het maken van een geschikte keuze voor oorthermometers, geven we je inzicht in wat de beste oorthermometer van 2023 is. Daarnaast nemen we met je door waar je op moet letten bij het maken van een geschikte keuze voor de beste oorthermometer. 

Beste oorthermometer: Onze beoordeling

Er zijn een heleboel verschillende oorthermometer op de markt die weinig tot geen gevolg hebben van welke oorthermometer je kunt kopen voor jouw beste voedingstherapie. Om te helpen, hebben we samengevoegd en beoordeeld alle nieuwste en beste oorthermometers van 2023 die nu beschikbaar zijn. Wij hebben in onze lijst voor de beste oorthermometer vooral gekeken naar de prijs/kwaliteitverhouding. Hierdoor kan het zijn dat enkele modellen lager of hoger gerankt zijn dan je misschien verwacht. 

Wat is een oorthermometer?

De oorthermometer heeft een lichtgewicht en compact ontwerp. Het apparaatje is gemakkelijk mee te nemen wanneer je vakantie hebt of op reis gaat. Gebruik de thermometer eenvoudig bij kinderen zonder dat ze bang hoeven te zijn dat ze geprikkeld worden. De koortsthermometer kan eenvoudig bediend worden zonder dat je er verder iets aan hoeft te doen.

De oorthermometer is het meest gebruikte middel om vast te stellen of iemand koorts heeft. Deze koortsthermometer hoef je alleen maar even een paar seconden in het oor te houden om direct te kunnen zien of er sprake van koorts is. Zo blijf je altijd up-to-date over de gezondheid van jezelf en je familie.

Aanbod oorthermometer

Merken die wij onder de loep hebben genomen zijn namelijk: Braun, Beurer en Omron. Deze merken staan bekend om producten te produceren van hoge kwaliteit. Echter moet je bij de keuze van een koortsthermometer voor het oor opletten dat er verschillen in kunnen schuilen.

De merken Beurer, Omron en Braun hebben natuurlijk beide een zeer uitgebreid assortiment met koortsthermometers. Deze merken zijn dan ook een aanrader, want ze worden door velen als de beste gezien. Het is dan ook logisch dat we deze merken in onze vergelijking betrekken.

Hoe werkt een oorthermometer?

Een oorthermometer voor het oor is eenvoudig in het gebruik. Je steekt het apparaat voorzichtig in het oor waarbij de temperatuur van het trommelvlies gemeten wordt. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een infraroodsensor. Zodra de meting voltooid is, kun je de temperatuur op het display aflezen.

Deze thermometer voor het oor is eenvoudig te hanteren waardoor hij ook geschikt is voor kinderen. Je kunt snel de temperatuur controleren door de thermometer in het oor te stoppen met een maximale diepte van 3 cm. Het apparaat meet de temperatuur met behulp van infrarood techniek zodat er geen contact nodig is met het trommelvlies. De opname duurt vaak slechts 2 seconden.

Wanneer is een oorthermometer handig?

Een  Oorthermometer is een handig hulpmiddel om de lichaamstemperatuur te meten.Een normale temperatuur ligt op ongeveer 37 graden, koorts is hoger dan 38 graden. Bij het gebruik van de thermometer moet rekening worden gehouden met verschillende, belangrijke factoren. Het is belangrijk dat deze factoren in hoofdzaak samenvallen met de situatie waarin de thermometer moet worden toegepast. Deze informatie maakt het mogelijk om een foutieve toepassing te voorkomen. De temperatuur van de lichaamstemperatuur om hoogte en breedte.

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
  • Total (0)
Vergelijk
0