Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

Beste slimme weegschaal september 2023

Een slimme weegschaal, is een digitale weegschaal waarmee je gezondheid gemeten kan worden. Een slimme weegschaal meet meer dan alleen het gewicht en biedt u waardevolle gegevens om uw conditie en gezondheid bij te houden. De weegschaal bezit een kleurenscherm waarop je gemakkelijk de gewichten van het moment kunt zien. Dit scherm is ook voorzien van een wifi signaal dat je aan de hand hiervan in staat stelt om jouw persoonlijke gegevens over te boeken naar gespecialiseerde systemen op internet die dit bieden. 

Wie wil er nu niet zijn of haar gezondheid verbeteren? Een slimme weegschaal is de stap naar een slanker ik. Met een weegschaal kun je het eten volgen om het gewicht te voelen. De Beste Slimme Weegschalen volgens ons zijn: 

1. Fitbit Aria Air

Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Fitbit Aria Air Zwart - €61,99

Fitbit Aria Air is een persoonlijke, draagbare personenweegschaal die gebruikt kan worden in combinatie met je Fitbit tracker. De weegschaal is volledig geïntegreerd met de Fitbit app, waardoor je een overzicht van al jouw voorgaande metingen krijgt. Zo zie je precies hoe jouw gewicht vooruit is gegaan in de laatste weken! Deze weegschaal maakt het mogelijk om je gewicht met verschillende slimme functionaliteiten te monitoren. Zo ben je altijd bijgewerkt over hoe bepaalde gezonde stappen in jouw leven, bijvoorbeeld in combinatie met een Fitbit tracker. De Aria Air kan met jouw Fitbit Tracker worden geïntegreerd en zorgt ervoor dat je een overzicht krijgt van al jouw voorgaande metingen zoals je gewicht, calorieën, verbrande calorieën en meer. Alleen meet deze weegschaal geen vetpercentage. 

2. Medisana TargetScale 3

Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: MEDISANA TargetScale 3 - €90,77

De Medisana TargetScale 3 weegschaal meet uw BMI (body mass index) en gewicht, naast uw BMI , aandeel lichaamsvet en bot- en spiermassa. Deze weegschaal heeft een grote 300x300mm 18 led display. Daarbij kunt u de weegschaal via Bluetooth Smart koppelen aan uw iOS of Android telefoon en zo met de VitaDock App uw resultaten en vorderingen bij. 

3. QardioBase B200

Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Qardio Base 2 Volcanic Black - €119,99

De QardioBase is de slimste en gezondste oplossing om je gemakkelijk te blijven tracken. Prik simpelweg de QardioBase op een vlakke ondergrond en vergeet het meetproces. De automatische detectie registreert je BMI (body mass index), lichaamsvet percentage, spiermassa, water, gewicht en verandert in de loop van de dag afhankelijk van je activiteit, wanneer je gaat slapen. 

De QardioBase B200 maakt draadloos verbinding met de gratis Qardio-app op uw compatibele smartapparaat. Houd in één oogopslag uw gewicht, BMI en lichaamssamenstelling bij, volg trends en krijg in één oogopslag motivatie voor gezond leven met de Qardio-app.

Conclusie beste slimme weegschalen september 2023

Slimme weegschalen zijn multifunctionele huishoudelijke apparaten die je veel nauwkeuriger kunt wegen dan reguliere personenweegschalen. Deze slimme weegschaal herkent de persoon die hij meet en beveelt dus gezond gewicht aan op basis van je eerdere meetwaarden.

Bovendien ervaar je gewicht bij een slimme weegschaal volkomen anders dan bij reguliere weegschalen. Dat komt doordat deze je gewicht in een fractie van één seconde gebruiken om hierna een wiskundige berekening te maken die direct naar jou toerental wordt aangepast. Je voelt of merkt dus helemaal niets en de opgedane data wordt altijd en overal opgeslagen, misschien is dit vreemd. Maar jij krijgt hierdoor meer inzichten. 

Een slimme digitale weegschaal is daarom een slimme tool voor mensen die hun leven willen verbeteren. Het is de meest nauwkeurige manier om uw gezondheid bij te houden, met wifi-connectiviteit en een ingebouwde fitness-app met oefeningen en maaltijd plannen om u te helpen de kilo’s kwijt te raken, uw lichaam strakker te maken en gezonder te eten. Gidsen worden op u afgestemd op basis van de informatie die u in uw profiel invoert: leeftijd, gewicht, geslacht, lengte, streefgewicht, enz.

Een slimme weegschalen met instap technologie, zorgt ervoor dat u kunt wegen zonder op een knop te tikken of uw weegschaal los te laten. Dit maakt het gemakkelijk om jezelf te wegen terwijl je boodschappentassen draagt of dikke winterkleren draagt. Alle slimme weegschalen beschikken over een  Smart systeem, waardoor er verbinding gemaakt kan worden met een mobiele app, zodat u eenvoudig uw gewichtsgegevens via Bluetooth kunt synchroniseren met uw favoriete apps zoals Apple Healthkit en Google Fit. Met connectiviteit met één knop kunt u uw weegschaal koppelen met uw smartphone of tablet en direct toegang krijgen tot eigen data. 

Aanbieding slimme weegschalen september 2023

De slimme weegschaal aanbieding is een leidraad die jou op een handige manier naar de voordeligste aanbiedingen van die dag leidt. Wij maken gebruik van beschikbare prijsinformatie die uit het web wordt gehaald door onze slimme software. 

Acties en lage prijzen bij slimme weegschalen zijn online te vinden op deze gebruikersvriendelijke website. Ontdek de beste aanbiedingen en koop dit vernuftige gemak voor de laagste prijs. Jij bepaalt uiteindelijk wat je wilt betalen!

Een weegschaal aanbieding vind je op deze pagina, waar ook andere weegschalen te vinden zijn. Veel aanbiedingen van weegschalen bij verschillende webshops. Je hebt keuze uit digitale of analoge weegschalen, en met visuele display of met grafiek. Wil jij meer smarthomeaanbiedingen zien? Kijk dan gerust verder op onze website en bekijk waar de beste deals verkrijgbaar zijn. 

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
  • Total (0)
Vergelijk
0