Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

Beste Smarthome speakers van juni 2023!

De laatste jaren heeft de markt van de smarthome speakers een grote vlucht doorgemaakt. Zo heeft Google al met zijn Google Home een speaker op de markt gebracht die al door veel consumenten wordt gebruikt. In een eerder artikel hebben wij beschreven wat de voordelen zijn van zo een smart home speaker.

In dit artikel geven wij jou de inzichten over de beste smarthome speakers van 2020!

Tegenwoordig worden ze steeds meer op de markt gebracht, deze smarthome speakers, met verschillende ingebouwde smart functies en krachtige AI-mogelijkheden. Met deze virtuele assistent hoef jij dus niet meer ergens op te drukken. Het enige wat jij nodig hebt voor de bediening van deze smart home producten is je eigen stem. Ideaal dus voor mensen die staan te koken of lekker op de bank zitten en graag een muzieknummer willen overslaan op Spotify bijvoorbeeld. Jij hoeft hierbij enkel maar een seintje te geven aan de smarthome speaker en de speaker vertaalt deze opdracht voor je! 

Door de opkomende populariteit van deze speaker hebben verschillende tech aanbieder hun variant op de markt gebracht. Wij snappen dat je als consument misschien niet meer ziet wat precies de verschillen zijn tussen deze smarthome speakers en wat nu precies de beste smarthome speakers van 2020 is. 

Sonos one

Sonos is op dit moment wel het populairste muziekmerk van het moment. Het strakke design in combinatie met het rijkvol klinkende geluid doen veel consumenten overstappen. De smart speaker van van Sonos is de ‘Sonos One aanbieding’. Deze Sonos One staat voor ons op nummer één vanwege zijn mogelijkheden in combinatie met zijn prijs/kwaliteit verhouding. Zo is de speaker klein van formaat, maar doordat je de Sonos one kunt verbinden met andere speakers van Sonos kun je alsnog die multi-room ervaring creëren in je huis. 

Als smarthome speaker is deze Sonos One ook zeer geschikt. Deze zeer compacte Wifi speaker kun je bedienen met de Google Assistent of Alexa, waardoor je zelf een persoonlijke afweging kunt maken tussen deze twee aanbieders. 

9.5/10 Lees review
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Sonos One - Wit - €214,00
Prijs historie
×
Prijs historie voor: Sonos One - Wit
Laatste update:
 • €214,00 - 2023-05-12
 • €215,00 - 2023-05-08
 • €210,00 - 2023-05-07
 • €215,00 - 2023-05-06
 • €214,90 - 2023-05-02
 • €215,00 - 2023-04-21
 • €212,85 - 2023-04-19
 • €212,32 - 2023-04-17
Sinds: 2022-12-02
 • Hoogste prijs: €229,00 - 2022-12-07
 • Laagste prijs €179,00 - 2023-03-29

Google Home

De Google Home is misschien wel de meeste bekende smart speaker van dit moment. Het grote voordeel van deze smart speaker is dat zijn ‘smart functies’ zeer goed werkt. Google merkt de laatste jaren dat Voice Search (zoekopdrachten aangestuurd via spraak) enorm is gestegen in populariteit. Google heeft daarom met deze Google Home een slimme speaker op de markt gezet die vooral dit onderdeel zeer goed beheerst. 

Wil jij bijvoorbeeld muziek afspelen via Sportfiy of je Google Nest Mini, Google Nest Hub of Philips Hue lampen bedienen via de Google Home speaker? Het is allemaal mogelijk! 

Bekijk ook: Google Nest Mini aanbieding, Google Nest Hub aanbieding of Google Home aanbieding.

Misschien wel het product dat je had verwacht op de nummer 1 positie, maar wij vinden toch dat de Sonos One net even wat beter presteert. Dit komt vooral omdat wij persoonlijke vinden dat de geluidskwaliteit van de Sonos One speaker toch net even beter is dan de Google Home. 

Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Google Home (Wit) - €99,99

Apple Homepod

Het opvallende aan deze Apple Homepod is toch wel zijn mooie en strakke uiterlijk met zijn mooie klankvolle muziekkwaliteit. Vooral de bediening met en naar Apple Music werkt perfect en is ideaal. Je kunt makkelijk en snel je muziek regelen vanuit je luie stoel. 

Zoals wij net al aangegeven hebben is deze speaker zeer strak qua design. Deze premium smart home speaker zou daarom volgens ons misschien wel op het gebied van design in elk huis passen. Uiteraard is dit wel een kwestie van smaak. 

In tegenstelling tot de Sonos One heb jij bij deze Apple Homepod slechts de mogelijkheid tot één slimme assistent, namelijk Siri. Siri werkt oké, maar het is nog niet op het niveau van bijvoorbeeld de Google Assistent. Ook een minder puntje van de Apple Homepod is dat deze smarthome speaker niet kan streamen via Bluetooth. Daarnaast ligt ook het prijskaartje aan de vrij hoge kant, wat we eigenlijk al wel gewend zijn van de producten van Apple. Dit neemt niet weg dat deze Apple Homepod een zeer goede slimme speaker is met geweldig geluid!

Conclusie beste Smarthome speakers

Dit zijn volgens ons de beste smarthome speakers van 2020. Wil je graag meer informatie over bijvoorbeeld de specificaties van deze slimme speaker of jij graag deze speaker vergelijken? Dat kan! Met ons geïntegreerde systeem op de website kan je gemakkelijk en overzichtelijke deze smarthome speakers met elkaar vergelijken.

Net deze speakers zijn er ook slimme speakers als de Harman Kardon citation one aanbieding

Heb jij een andere mening of kijk op dit artikel en wil je dit graag delen, stuur dan even een mail of reageer onder dit artikel, zodat we jouw mening kunnen meenemen en kunnen delen met andere consumenten. Wij willen consumenten informeren, zodat zij de beste koop kunnen doen die past bij de wensen en behoefte. 

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
 • Total (0)
Vergelijk
0