Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

Beste subwoofer september 2023

Ben jij op zoek naar uitbreiding voor je geluidsysteem? Dan ben jij misschien toe aan nieuwe subwoofer. Wij hebben hier voor jou een lijst opgesteld met de beste subwoofer van dit moment.

5/5
5/5

Top-5 Beste subwoofers van dit moment!

Als je het geluid van je luidsprekers aanzienlijk wilt verbeteren en de lagere frequenties naar voren wilt halen, dan heb je een subwoofer nodig. Het kiezen van een goede subwoofer kan lastig zijn omdat er veel keuze is op de huidige markt. Wil jij daarom weten wat de beste subwoofer is van dit moment? Bekijk dan onze lijst.

Subwoofer
Tot wel -40%

Zeer hoge kortingen

#1 Beste subwoofer: KEF Kube12b

5/5
5/5

De KEF Kube12b is een grote, krachtige actieve subwoofer. Ondanks zijn extra grote afmetingen is deze subwoofer gemakkelijk te plaatsen. Dat is te danken aan de lederen afwerking, die ook een elegante toets geeft. En het frame van KEF is fraai afgewerkt en de behuizing zorgt voor weinig trillingen en voorkomen gerammel. De subwoofer levert een snelle, heldere bas die recht doet aan verschillende muziekstijlen.

De KEF Kube 12b is een grote actieve subwoofer, met een enorm geluid samen met een snelle, heldere bas. Plaats hem gewoon in de gewenste kamer en hij brengt de juiste ‘dreun’ in je favoriete muziek. Hij laat je films tot leven komen en voegt realisme toe aan je games.

De KEF Kube12b is een actieve subwoofer. Hij is groot en krachtig, en geschikt voor plaatsing in grotere kamers. De subwoofer levert snelle, heldere lage tonen die bij gewone thuisbioscopen vaak ontbraken. Met zijn systeem kan de KEF Kube op verschillende manieren gebruikt worden, of je nu alles wilt horen of juist wat extra bas bij het kijken naar een film of het luisteren naar muziek. De subwoofer heeft een naar beneden gerichte opening aan de zijkant naar de vloer en een andere opening naar het plafond in het bovenste deel van de luidspreker. 

De KEF Kube12b is een aantrekkelijke en compacte subwoofer die in elke kamer past. Hij wordt geleverd met een breed scala aan poorten en instellingen, waaronder verschillende basversterkende regelaars, zodat je hem aan elke plaatsing of woonruimte kunt aanpassen en de beste resultaten krijgt.

#2 Beste subwoofer: Jamo SUB 210 Zwart

4.5/5
4.5/5

Klaar om je huis te laten schudden? De Jamo SUB 210 is de perfecte subwoofer voor je thuisbioscoop. Door zijn compacte afmetingen en automatische aan/uit functie kun je hem bijna overal in de kamer plaatsen, en je kunt hem instellen afhankelijk van hoe groot de klap is die je zoekt.

Alle bedieningsknoppen voor de subwoofer bevinden zich aan de rechterzijde. De bedieningsknoppen omvatten volume, fase, low cut en een aan/uit-knop. Op de achterkant van de subwoofer zit een bas-afstandsbediening. Voor een gemakkelijke installatie zijn er vier schroefgaten om de subwoofer te monteren.  De Jamo SUB 210 integreert volledig met de meeste surround sound luidsprekersystemen die vandaag op de markt zijn en kan gemakkelijk in een hoek of tegen een muur geplaatst worden!

Neem de bas met je mee! De Jamo SUB 210 is een krachtige subwoofer met een automatische aan- en uitschakelfunctie, en regelaars om de subwoofer in te stellen. Dit maakt de SUB 210 gemakkelijk op te nemen in elk home cinema systeem. Het frequentiebereik is 38-200 Hz. De Jamo SUB 210 is een compacte subwoofer met een eenvoudige set regelaars. Ondanks zijn afmetingen is hij in staat een piekvermogen van 200 watt te produceren en kan hij gemakkelijk via een luidsprekerkabel op het systeem worden aangesloten. Een automatische aan- en uitschakelfunctie zorgt ervoor dat je je nooit zorgen hoeft te maken over het aan- of uitzetten van de subwoofer.

#3 Beste subwoofer: Bowers & Wilkins ASW608 Zwart

4.5/5
4.5/5

De Bowers & Wilkins ASW608 actieve subwoofer heeft een compacte voetafdruk en diepe basprestaties dankzij zijn krachtige 200 mm driver. Hij past comfortabel onder de meeste TV’s, en geeft je diepe bassen van de hedendaagse blockbusters uit de filmwereld. Met zijn faseregeling kun je de vorm van de bas aanpassen aan je ruimte of je persoonlijke voorkeur.

B&W ASW608 is de perfecte subwoofer voor een slaapkamer of woonkamer. Hij heeft een 200 mm driver en versterkt de basweergave tot 200 watt, zodat je favoriete muziek een meeslepende luisterervaring wordt. De ASW608 heeft een ingebouwde omschakelbare hoogdoorlaatfilter voor aansluiting op een satelliet luidspreker, zodat hij gemakkelijk in elk systeem te integreren is. Met een regelaar voor het basniveau kun je precies de juiste hoeveelheid bas voor je kamer instellen.

De compacte subwoofer heeft een 200 mm driver en een 6,5″ akoestisch veersysteem voor krachtige bassen, en een geïntegreerde versterker die 200 Watt uitgangsvermogen levert. Met de schakelaar voor basuitbreiding kun je gemakkelijk instellen hoe zwaar de bas klinkt. Breng je muziek tot leven en verhoog het uitgangsvermogen van je stereo-installatie. De Bowers & Wilkins subwoofer is compact, maar hij geeft een stevige stoot met 200 Watt vermogen en een indrukwekkende, speciale 200 mm driver. Deze subwoofer geeft duidelijk realistische lage tonen weer. Versterk het geluid met de schakelaar voor basuitbreiding, en maak aanpassingen voor het perfecte niveau van de lage tonen.

#4 Beste subwoofer: Cambridge Audio Minx X201 Zwart

4.5/5
4.5/5

Of je nu in de keuken naar je favoriete tracks luistert, of de beat eruit beukt op een feestje, de Cambridge Audio Minx X201 subwoofer is ideaal. De 150 mm driver en passieve radiatoren pompen er krachtige lage tonen uit voor je luistergenot. Hij is heel eenvoudig op te stellen. Steek hem eenvoudig in een stopcontact, verbind hem met het systeem wat je wilt gaan gebruiken. 

De Minx-X201 heeft een werkelijk krachtige stoot, ondanks zijn compacte afmetingen. Dankzij zijn 150 mm driver en twee passieve radiatoren kan het toestel uitzonderlijke basprestaties leveren zonder dat een externe versterker nodig is. Bovendien heeft hij een slim geïntegreerde cross-over, zodat hij gemakkelijk kan worden gecombineerd met om het even welke kleine monitor-luidsprekers.

Je krijgt echt indrukwekkend geluid in een compacte uitvoering en de Minx X201 stelt niet teleur. Dankzij ingebouwde digitale signaalverwerking is de driver voor hoge frequenties vrij van cross-over vervorming, zodat je elk detail van de soundtrack met een uitstekende helderheid hoort – en voelt. Deze strak ogende zwarte doos is perfect voor kleine of middelgrote kamers waar ruimte een probleem is, maar waar je toch kamervullend geluid en indrukwekkende bassen wilt.

#5 Beste subwoofer: Klipsch R-120SW

4.5/5
4.5/5

De Klipsch R-120SW is de perfecte oplossing voor iedereen die een indrukwekkende, diepe bas zoekt. De actieve subwoofer heeft een frequentiebereik van 29 tot 125 Hertz. Hierdoor komen de lage tonen van je muziek, films en series tot leven. Wil je het geluid fijn afstellen? Dankzij de regelaars voor laagdoorlaat en versterking kun je de basweergave afstemmen op de akoestiek van je kamer.

Het Klipsch R-120SW thuisbioscoop pakket omvat een paar R-25C middenkanaal luidsprekers en twee R-110SW surround luidsprekers. Elke luidspreker wordt afzonderlijk van stroom voorzien, zodat je niet je hele kamer hoeft te bekabelen. Deze luidsprekers zijn uitsluitend gemaakt voor de beginnende tot middelbare audiofiel die het zuiverst mogelijke geluid wil maar niet te duur wil betalen. De krachtige subwoofer pompt de echte lage tonen eruit die je muziek, films en serie-opnamen tot leven brengen. 

De R-12SW is de perfecte oplossing voor wie het baseffect van een thuisbioscoop of muzieksysteem wil ervaren. Onze unieke technologie stelt je in staat de basweergave zo in te stellen dat hij perfect in je kamer past en geeft je zelfs aparte regelaars voor de lage en hoge frequenties voor precieze afstellingen. De R-12SW garandeert dat je al je favoriete muziekprogramma’s in levendig detail krijgt, zowel van films als van muziek, voor een specifieke luisterervaring.

Subwoofer voor televisies

Hoe groot je televisie ook is, een subwoofer kan de ervaring versterken. De Ultimate subwoofer is ontworpen om klein te zijn, maar perfect van vorm, en je TV, of home cinema set-up, volledig aan te vullen. Door een subwoofer aan je televisie toe te voegen krijg je nieuwe dimensies van geluid, met volledig detail in alle lage en lage tonen. Plaats hem overal in de kamer en sluit hem op je TV aan met slechts enkele kabels voor een stressvrije installatie.

Je voelt het gerommel en voegt wat drama toe aan je favoriete films en televisieprogramma’s. Deze subwoofer is een krachtige luidspreker die alleen de diepe en lage tonen, of lage tonen, produceert. Voeg de subwoofer toe aan je televisie, of ga voor een volledige home theater ervaring en voeg hem toe aan je home theater set. Door een subwoofer aan je home theater set toe te voegen ga je nog verder in je geluidservaring.

Wil je meer bas toevoegen of Zeer lage tonen? Dan is een subwoofer een perfecte keuze! Ze zijn ideaal om de kwaliteit van je geluid tijdens het rijden te verbeteren. Meestal werken subwoofers met speciale woofers die zeer lage frequenties produceren, die door gewone luidsprekers niet worden verwerkt. 

Een Subwoofer, wat doet het?

Je wilt misschien niet altijd een modderig geluid uit je muziekspeler, en evenmin een blikkerige toon. Je hebt een subwoofer nodig die de luidsprekers aanvult. De subwoofer is speciaal ontworpen om onze luidsprekers aan te vullen en extra lage tonen te spelen.

Er is een grens in toonhoogte: boven die grens wordt het geluid naar de luidsprekers gestuurd, en eronder naar de subwoofers. Op deze manier kunnen we elk geluid dat van buiten de kamer komt met een enkele set luidsprekers weergeven. Subwoofers maken deel uit van de meeste home theater systemen; ze creëren de lage tonen en de middentonen van de soundtrack.

Subwoofer aanbieding

Wil jij graag een subwoofer in de aanbieding aanschaffen? Dan ben jij bij smarthomeaanbieding.nl aan het jusite adres. Wij zorgen ervoor dat jij direct uitkomt bij de aanbieder met de laagste prijs en dus de aanbieder met de aanbieding voor de subwoofer. Dit komt omdat ons systeem de prijzen van de verschillende aanbieders vergelijkt en ervoor zorgt dat de aanbieder met de aanbieding of deal gelijk bovenaan komt te staan. 

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
  • Total (0)
Vergelijk
0