Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

Beste videoderubel juni 2023

Ben je op zoek naar de beste video deurbel van dit moment? Bekijk op deze pagina een overzicht van de beste video deurbellen van dit moment!

De Ring Video Deurbel Pro maakt verbinding met je deurbel en de gratis Ring app op je smartphone via je huis-Wifi. Hiermee kun je van overal ter wereld zien wat er buiten gebeurt. Bewegingsgeactiveerd zodat niemand je bezoek zal missen.

5/5
5/5

Top-5 Beste videodeurbellen van dit moment!

Het idee achter de Video Deurbel is een draaibare behuizing die het mogelijk maakt de video van het voorraam direct te zien en op te nemen vanuit elke positie binnenin. De draaiing van de behuizing garandeert maximaal comfort voor degene die hem gebruikt, zelfs als hij gedwongen is lang te blijven zitten. De contragewicht structuur maakt het gemakkelijk hem het hele jaar door te draaien. Bovendien is het ontwerp van Video Deurbel eenvoudig, intuïtief en gemakkelijk te monteren op een conventioneel raamkozijn van een huis, zonder verdere complicaties en zonder de figuur van het bestaande raam te veranderen.

Videodeurbel
Tot wel -40%

Zeer hoge kortingen

1# Beste video deurbel: Ring Video Deurbel Pro

5/5
5/5

De Ring Video Deurbel Pro is een innovatieve slimme deurbel die een nieuwe manier creëert voor mensen om met elkaar te communiceren. Deze video deurbel koppelt met je bestaande deurbel bedrading en laat je iedereen aan je deur zien, horen en spreken vanaf je smartphone, tablet of PC.

Het installeren en bedienen van de Ring Video Deurbel Pro is eenvoudig. We raden aan een smartphone te gebruiken, maar de Ring app is ook beschikbaar om op tablets en computers te installeren. Het apparaat wordt geleverd met een geïnstalleerde lithium-ion batterij die tot een jaar meegaat voor hij vervangen moet worden.

Met de Ring Deurbel Pro kun je je deurbel digitaal aanspreken en bewaken. Stel je telefoon app daarop in om op je smartphone te zien wie er voor je deur staat en zie in real-time wat er buiten je huis gebeurt. De geïntegreerde camera kan gebruikt worden om te zien wie er voor de deur staat en helpen met ze te communiceren als ze je niet kunnen horen. Je zult nooit meer een levering missen, want het systeem waarschuwt je niet alleen als er iemand aanbelt, maar geeft je ook een ID van hen.

De Deurbel Pro biedt een snoerloze oplossing voor de juiste signalering van deurbellen en alarmen, terwijl hij omgevingsgeluiden rechtstreeks naar je smartphone stuurt via WiFi of Bluetooth. Hoewel de Deurbel Pro in de eerste plaats bedoeld is voor gebruik door slechthorenden, heeft hij ook toepassingen die verder reiken dan deze gemeenschap.

2# Beste video deurbel: Google Nest Hello

4.5/5
4.5/5

Nest Hello is een videodeurbel die je een melding stuurt als er iemand voor je deur staat. Met hoge-resolutie HD video, tweewegsgesprek, nachtzicht, slimme geluidsdetectie, en optionele 24/7 continue opname, kun je met Nest Hello bezoekers zien, horen en spreken vanaf je telefoon, tablet of apparaat met Google Assistent. Met Nest Hello’s gezichtsherkenningstechnologie krijg je alleen een melding als het iemand in zijn gezichtsveld ziet. Dit betekent geen meldingen meer over voorbijrijdende auto’s of andere niet-bezoekers.

Gebouwd met een high-definition HD camera, microfoon en luidspreker, kan Nest Hello in minder dan een minuut een veilig videogesprek vanaf je telefoon beginnen. Met gezichtsherkenning herkent Nest Hello je familie en vrienden zonder dat je een woord hoeft te zeggen. De camera zwenkt op en neer zodat je face-to-face kunt chatten terwijl je een oogje houdt op de spelende kinderen in een andere kamer.

Je huis zal je gezicht kunnen herkennen met de Nest Hello video deurbel, die een ingebouwde camera en microfoon heeft zodat hij kan antwoorden als je voor de deur staat. De Nest Hello neemt het giswerk weg van wie er is, en heeft tweeweg audio, zodat je ook kunt terugpraten via de luidspreker.

3# Beste video deurbel: Eufy Video Deurbel

4.5/5
4.5/5

Open de deur naar een wereld van handsfree functionaliteit met Eufy’s Video Deurbel. Met de originele bewegingsgeactiveerde (V) knop, en de 24 maanden durende batterijlevensduur, dwingt dit systeem op elk niveau respect af. Blijf beschermd door het als bewakingstoestel te gebruiken. Heb een gerust gevoel in de wetenschap dat inbrekers het op geen enkele manier kunnen verslaan. Maak gebruik van zijn vele andere functies:

De Video Deurbel detecteert beweging als je weg bent, activeert de verlichting, neemt video op en stuurt je een sms waarschuwing. Gebruik je telefoon om de live stream van de cam te bekijken, terug te praten via de luidspreker of de twee weg intercom modus in te schakelen.

Eufy Deurbel Video Deurbel. Een video deurbel waarmee je gewaarschuwd kunt worden als er beweging of geluid aan je deur is. Je kunt van overal ter wereld met mensen aan je deur praten via een geïntegreerde camera en luidspreker. Nachtzicht past zich automatisch aan bij weinig licht, zodat je alles aan je deur duidelijk kunt zien. De Eufy Video Deurbel kan rechtstreeks verbinding maken met je Wi-Fi-thuisnetwerk, dus een aparte hub is niet nodig. Bovendien werkt de Alexa-enabled video deurbel met de Amazon echo, echo dot en echo show, zodat je met je stem kunt bedienen

4# Beste video deurbel: Ring Video Deurbel 3

4.5/5
4.5/5

Ring Video Doorbell 3 beantwoordt je deur ook als jij dat niet kunt, helpt je huis veilig te houden, en geeft je de kracht om iedereen op je terrein te zien, horen en spreken vanaf je telefoon, tablet of PC. Beantwoord de deur van overal, waar je ook bent. Telkens als iemand op de knop van Ring Video Deurbel 3 drukt, stuurt hij een live videowaarschuwing rechtstreeks naar je telefoon, tablet of laptop. Bekijk de live video feed en spreek face-to-face met bezoekers alsof je er echt bij bent.

Als je je handen vol hebt, kun je met de eenvoudig te bedienen Deurbel je sleutels om je pols dragen en je smartphone je deur laten ontgrendelen. Met andere apps kun je de toegang delen en bepalen waar en wanneer iemand naar binnen kan. Echte beveiliging voor huis, bedrijf of vakantieverblijf. Regel de toegang van overal met de gratis Deurbel app.

5# Beste video deurbel: Arlo Video Deurbel

4.5/5
4.5/5

De kracht van stilte is de jouwe met de Arlo deurbel, een apparaat dat naar je deurbel luistert en je op de hoogte brengt van ongewenste of onverwachte bezoekers. Het zonnepaneel laadt hem op uit zonlicht en de deurbel maakt er draadloos verbinding mee, zodat je met kristalhelder 720p HD nachtzicht op je smartphone of tablet kunt kijken vanaf elke plek waar je toegang hebt tot je wifi-netwerk thuis.

De Arlo Video Deurbel 2 is de volgende generatie van het deurbel product. Samen met een herontworpen buitenbehuizing heeft deze 1,5 inch video deurbel nu HD resolutie, nachtzicht, verbeterde prestaties bij weinig licht, een instelbaar gezichtsveld, en een weerbestendig ontwerp. Hij heeft tweeweg audio en werkt met Amazon Alexa en Google Assistant ingebouwd. De volgende generatie deurbellen is net slimmer en veiliger geworden.

De Arlo Video Deurbel is draadvrij, weerbestendig en verbonden, en biedt geavanceerde functies zoals nachtzicht, audiocommunicatie, en een 2-weg praatfunctie zodat je beter kunt communiceren met familie en vrienden.

Wat is een video deurbel?

Een video deurbel is een netwerktoestel waarmee je vanaf je smartphone, tablet of computer kunt zien en spreken met wie er aan je deur staat. Bekijk het gezicht van verbazing als iemand op je deur klopt en weet wie er is terwijl jij vanaf de andere kant toekijkt. Je kunt met bezoekers praten via het tweeweg microfoon- en luidsprekersysteem dat in de buitenpost is ingebouwd. 

Met een Video Deurbel kun je je bezoekers zien, horen en spreken, waar je ook bent, met je smartphone.  Berichten waarschuwen je om aan te bellen of de activiteit van overal te volgen, je deur beantwoorden kan overal met een snelle momentopname en tweeweg spraakcommunicatie stelt je in staat met je bezoekers te communiceren en ze zelfs binnen te laten zonder uit bed of van de bank te komen.

Stel de video deurbel van je keuze in en laat hem aan staan om met de buitenwereld verbonden te blijven. Je kunt van overal met een smartphone, tablet of computer bekijken wie er bij je aanbelt via live HD streaming video. Als iemand op de knop drukt, stuurt hij een snelle waarschuwing naar je toestel met een foto van de bezoeker.

Beantwoord de deur van overal. Met zijn ingebouwde videocamera en tweeweg audio laat de Ring Video Doorbell Pro je zien, horen en spreken met wie aan je deur staat vanaf je smartphone, tablet of PC. Hij is eenvoudig te installeren en volledig verstelbaar zodat hij op bijna elke deur past. Deze luidspreker kan ook binnen in je huis geplaatst worden, zodat hij je op je telefoon meldt wanneer er iemand aanbelt, zelfs als je binnen bent.

Een beste video deurbel kopen?

Wil je de beste video deurbel van dit moment kopen? Dat kan natuurlijk. Maar het kan wel lastig zijn om de juiste te vinden. Het aanbod aan video deurbellen is groot. Hierboven hebben een top-5 beschreven van de beste video deurbellen van dit moment. Doordat er zoveel webshops zijn, stunten de webshop ook regelmatig met hun prijzen. 

Bekijk hierboven per product waar je het betreffende product voor de laagste prijs kunt aanschaffen. 

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
  • Total (0)
Vergelijk
0