Google Nest Hub Max review 2020

In de deze review nemen wij de Google Nest Hub Max onder de loep. We zullen uitgebreid ingaan op de functies van deze smart speaker. En is deze smart speaker het waard om aan te schaffen? Je leest het in deze Google Nest Hub Max review!

Wat is de Google Nest Hub Max?

Allereerst, de Google Nest Hub Max is de opvolger van de Google Nest Hub. Sinds september 2019 is de Google Nest Hub Max verkrijgbaar in Amerika. Met deze opvolger van de Google Nest Hub heeft Google wederom een top product op de markt gebracht. Op het eerste gezicht zie je misschien niet veel verschillen, maar die zijn er wel degelijk!

De Google Nest Hub Max is een spraak assistent maar dan inclusief een (touch) display. De Google Home Mini (aanbieding) heeft bijvoorbeeld geen scherm, je krijgt enkel een gesproken antwoord terug. Wanneer je de Google Nest Hub Max een vraag stelt wordt er ook visueel wat getoond op het display, dit kan bijvoorbeeld het weerbericht zijn voor de komende dagen.

Google Nest Hub Max

back to menu ↑

De functies van de Google Nest Hub Max

back to menu ↑

De camera, waar kan je deze voor gebruiken?

Dit is iets wat echt nieuw is aan de Google Nest Hub Max, de ingebouwde camera. Maar wat kan je doen met deze camera?

Gratis videobellen, door het gebruik van Google Duo kan je middels de ingebouwde camera video bellen. Uiteraard is dit gratis.

Beveiligingscamera, je kan de camera ook gebruiken om jouw huis in de gate te houden. Je kan ten allen tijden beelden bekijken op afstand. Ook is het mogelijk om te communiceren op afstand, de twee weg communicatie.

Reageren op bewegingen, naast spraakopdrachten kan je ook middels bewegingen zaken duidelijk maken aan de Google Nest Hub Max. Dit kan handig zijn wanneer je niet in de gelegenheid bent om een spraakbericht te verzenden.

Bekijk ook: Nest thermostaat aanbieding!

back to menu ↑

Films en video’s bekijken op de Google Nest Hub Max

Ook het bekijken van films en video’s is mogelijk. Echter is dit wel een beperkte functionaliteit. Zo kan je zeer gemakkelijk YouTube filmpjes laten afspelen. Het is helaas nog niet mogelijk om bekende video streaming diensten af te spelen, bijvoorbeeld voor het kijken van Netflix content.

back to menu ↑

Van Google Nest Hub naar Google Nest Hub Max: wat is er nieuw?

Met deze nieuwe versie van de Nest Hub zul jij je vast afvragen wat er dan nieuw is aan de Google Nest Hub Max. We hebben een aantal vernieuwingen voor je opgesomd!

1. Een camera aan de bovenkant van het scherm
Je kan nu dus ook videobellen met de Google Nest Hub Max! De Google Nest Hub had geen camera.

2. Van een 7 inch scherm naar een 10 inch scherm
Dit is wel echt een flinke verbetering. Het vorige scherm was in onze ogen wat aan de kleine kant. Je hebt nu een mooi en scherp 10 inch LCD scherm met een resolutie van 1280 x 800 pixels.

3. Het geluid is beter
Beschikt over 2 tweeters van 10 Watt en een woofer van maar liefst 30 Watt. Hiermee heeft dit apparaat een behoorlijk beter geluid dan zijn voorganger.

4. Groter dan de Google Nest Hub
Zoals eerder al vermeld, is het schermformaat groter dan de Google Nest Hub. Hiermee is het algehele formaat van de Google Nest Hub Max wat toegenomen.

back to menu ↑

Conclusie Google Nest Hub Max review

In deze Google Nest Hub Max review is naar voren gekomen dat dit product echt een stuk beter is dan zijn voorganger, de Google Nest Hub. Mede door de toevoeging van de camera zijn er veel functionaliteiten bijgekomen. Door het grote scherm kan je alles zeer gemakkelijk bedienen en bekijken. Daarnaast kan je uiteraard andere apparaten in jouw smart home koppelen met de Google Nest Hub Max. Zo kan je bijvoorbeeld een Philips Hue lamp bedienen door enkel te praten tegen de Google Nest Hub Max!

back to menu ↑

Waar kan je de Google Nest Hub Max kopen?

Op dit moment is de Google Home Max officieel verkrijgbaar in Nederland. Je kan de Google Nest Hub Max onder andere kopen bij Bol.com

Bekijk laagste prijs

back to menu ↑

Google Nest Hub aanbieding?

Bekijk alle Google Nest Hub Max aanbiedingen van dit moment!

9 Total Score
Google Nest Hub Max review

Google Nest Hub Max review

Design
9
Prijs
9
Functies
8.5
Gebruiksgemak
8
PROS
  • Groot display van 10 inch
  • Camera
Voeg jouw review toe

We will be happy to hear your thoughts

Laat een reactie achter!

Jouw totale score

Sitemap | Over Smarthomeaanbieding.nl | Privacy policy | All right reserved Smarthomeaanbieding.nl 2020

Smarthomeaanbieding.nl
Logo
Vergelijk producten
  • Total (0)
Vergelijk
0