Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

Sonos Playbar vs Sonos Arc

Sonos is misschien het merk op het gebied van audio. Ze bieden een breed arsenaal aan producten aan, waardoor jij als consument genoeg keuze hebt om een keuze te maken tussen deze verschillende topproducten. Ook heeft Sonos zijn eigenlijk soundbars, een Sonos soundbar is een hoogwaardig product met kwalitatief geluid. Twee soundbars die Sonos aanbiedt zijn bijvoorbeeld de Sonos Playbar en de relatief nieuwe Sonos Arc. Wij nemen beide soundbars onder de loep en leggen de voordelen van deze soundbars aan je uit. 

Sonos Playbar

Met de Sonos Playbar wordt televisiekijken heel indrukwekkend. De negen ingebouwde luidsprekers van deze soundbar produceren een zeer vol en warm geluid en doen de geluidsweergave via alleen de luidsprekers van je televisie verbleken in vergelijking. De speler hoeft niet op een TV aangesloten te zijn, maar werkt ook via Wifi om digitale muziek te streamen van aanbieders als Deezer, Spotify, en Apple Music. Genoeg keuze dus voor de muziekliefhebber met deze Playbar soundbar

De Playbar wordt geleverd met een zelf-installerende kit (een optische of analoge kabel, afhankelijk van je televisietoestel), netsnoer, en Sonos’ eigen voedingskit. Er zit ook een universele afstandsbediening bij die de televisie en het hele Sonos systeem bedient. De niet bijgeleverde draadloze subwoofer en twee kleine luidsprekers kunnen in elke kamer van het huis worden opgesteld om soundtracks van de muziek streaming service naar luidsprekers te sturen die rond het huis staan opgesteld voor de ultieme thuisbioscoop ervaring.

Wil jij deze multiroom ervaring creëren dan kan je andere Sonos speaker met deze soundbar koppelen aan deze Playbar. Heb jij bijvoorbeeld een Sonos Roam of een Sonos Move , dan kan jij deze gewoon koppelen met deze Playbar. 

De Sonos Playbar is de perfecte oplossing om prachtig geluid aan je TV toe te voegen. Met negen versterkte luidsprekers, aangestuurd door tien kanalen digitaal versterkervermogen, levert hij hetzelfde volle, rijke en gedetailleerde geluid dat je van Sonos gewend bent. De Playbar wordt geleverd met een compleet installatiesysteem dat installatie een fluitje van een cent maakt, terwijl ingebouwde Bluetooth® je in staat stelt al je favoriete geluiden draadloos te streamen.

Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: SONOS PLAYBAR – €681,00

Sonos Arc

De Sonos Arc is eigenlijk het nieuwste product, of beter gezegd de nieuwste soundbar uit het assortiment van Sonos.Wil je overal levensechte muziek ervaren, dat kan met deze Sonos Arc Soundbar. De Arc is een echte krachtpatser. Hij versterkt alles wat je bekijkt en hoort terwijl hij een kamervullend geluidspodium creëert. Hij werkt met Alexa. Hij speelt leuk met elke belangrijke streaming dienst. Met zes op maat gemaakte drivers en een tweeter array aan beide uiteinden van deze soundbar worden muziek en films levensecht weergegeven.

Bekijk ook Sonos Arc VS Sonos Beam

De Sonos Arc soundbar is prachtig eenvoudig op te zetten en te gebruiken. Hij is perfect voor TV’s, streaming muziek in elke kamer, en ook voor films en videospelletjes. De drie-in-een versterker levert een breed dynamisch bereik voor alles waar je naar kijkt of luistert. En zijn slanke profiel gaat op in je woonruimte voor een uiterlijk dat zijn prestaties verraadt. Elk stukje technologie in de Arc is geoptimaliseerd zodat er niets tussen jou en de emotie van het verhaal op TV staat, niets tussen de vreugde van dat winnende doelpunt of het geluid van elk piepklein detail van dat favoriete album.

De relatief compacte Sonos Arc soundbar herbergt een kamervullende 11 kanalen ingebouwde Dolby Atmos technologie. Hij weerkaatst geluid vanaf het plafond voor meer meeslepend, gedetailleerd geluid. En hij kan bediend worden met tv-afstandsbedieningen, je stem, Apple AirPlay 2 en de Sonos app, of je kunt hem synchroniseren met andere Sonos luidsprekers in huis.

Verschil tussen de Sonos Arc en Sonos Playbar (Sonos Arc vs Sonos Playbar)

Zoals eerder gezegd is deze Sonos Arc de opvolger van de Sonos Playbar. Twijfel je tussen de Sonos Arc en de Sonos Playbar? Of heb je momenteel de Sonos Playbar, en overweeg je een upgrade naar de Sonos Arc? Om je keuze gemakkelijk te maken, vind je op deze pagina alle verschillen tussen deze twee soundbars, inclusief alle voor- en nadelen van beide opties.

Voordelen:

 • Hoge kwaliteit
 • Geluid
 • Multiroom mogelijkheden
 • Voice assistant

Nadelen:

 • Geen Bluetooth

9.5/10 Lees review
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Sonos Arc – Soundbar – Wit – €839,00
Prijs historie
×
Prijs historie voor: Sonos Arc – Soundbar – Wit
Laatste update:
 • €839,00 – 2023-09-21
 • €895,00 – 2023-09-17
 • €845,00 – 2023-09-16
 • €895,00 – 2023-09-10
 • €845,00 – 2023-09-09
 • €895,00 – 2023-09-03
 • €845,00 – 2023-09-02
 • €895,00 – 2023-08-20
Sinds: 2023-04-02
 • Hoogste prijs: €999,00 – 2023-04-17
 • Laagste prijs €749,00 – 2023-06-09

Sonos aanbiedingen

Wil jij graag een van deze producten in de aanbieding aanschaffen? Dan ben jij bij smarthomeaanbieding.nl aan het juiste adress. Wij vergelijken snel en gemakkelijk de prijzen van de verschillende aanbieders en zorgen ervoor dat jij niet meer te veel betaald voor je nieuwe Sonos Soundbar. Wil jij daarom weten waar deze Sonos Arc of Sonos Playbar beschikbaar is? Bekijk dan ons menu aan de bovenzijde van de website, waardoor jij direct een overzicht heb waar de laagste prijs of aanbieding beschikbaar en bij welke aanbieder. 

We horen graag jouw mening!

Laat een reactie achter!

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
 • Total (0)
Vergelijk
0