Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

Welke Fitbit past bij mij? Bekijk het volledige aanbod!

Fitbit is een van de bekendste merken binnen de activitytrackers. Zij hebben ook verschillende varianten activitytrackers op de markt gebracht met elk zijn eigen functie. Omdat de keuze nogal groot is tussen de Fitbits, beschrijven wij in dit artikel de verschillende activitytrackers van Fitbit, zodat je kan gaan oriënteren voor de beste koop.

Bekijk laagste prijs
Fitbit aanbiedingen bij Bol.com

Bekijk actuele Fitbit aanbiedingen bij Bol.com

Bekijk laagste prijs
Fitbit aanbiedingen bij Coolblue.nl

Bekijk actuele Fitbit aanbiedingen bij Coolblue.nl

Wat is een Fitibit?

Misschien weet je nog niet wat een Fitbit is? Nou een Fitbit is een activitytracker die het mogelijk maakt om je activiteiten te tracken over een dag of een specifieke periode. Hierdoor kan je zien in hoeverre je actief bent over een periode en wat je sportdoel is. Vaak beschikken Fitbits over een geavanceerde chip, waardoor het mogelijk is om zowel de hartslag, stressniveau, calorieën en het aantal stappen te analyseren. Tevens beschikken de nieuwe en geavanceerde modellen van Fitbit over een GPS functie, waardoor het mogelijk is om bijvoorbeeld bij een hardlooptraining te zien hoeveel kilometer je hebt gelopen, met welke tempo en welke route.

Bekijk alle Fitbit aanbiedingen!

Fitbit beschikt niet alleen over activitytrackers, maar heeft ook smartwatches in zijn assortiment. Smartwatches zijn horloges met nog meer functies, waardoor het mogelijk is om het horloge te koppelen met de mobiele telefoon. Op deze wijze kan je met een Fitbit Smartwatch notificaties ontvangen via je mobiele telefoon, zoals: Whatsapp, telefoongesprekken en e-mails.

In het algemeen krijg je dus met een Fitibit meer inzichten in je bewegingspatroon. Alle Fitbit’s zijn te verbinden met zowel Apple (IOS) als Samsung (Android) toestellen. Indien je beschikt over een Huawei dan moet je goed opletten, want niet elke Fitbit is te connecten met een Huawei toestel.

Fitbit Smartwatch of Activitytracker?

Zoals net is vermeld beschikt Fitbit, zowel over activitytrackers als over smartwatchtes. Fitbit heeft in het verleden veel activitytracker geproduceerd, hiervan zijn enkele modellen niet meer te verkrijgen op de markt. Toch heeft Fitbit nog steeds een geruime keuze aan producten. Wij zullen de oudere Fitbit modellen niet meenemen in ons overzicht, omdat deze niet meer verkocht worden door Fibit zelf.

Indien je wilt gaan voor een Fitbit, dan zul je eerst een keuze moeten maken tussen een activitytracker of een smartwatch van Fitbit. In de meeste gevallen zijn de smartwatches geavanceerder en prijziger dan de activitytrackers. Hieronder hebben wij het verschil tussen een smartwatch en een activitytracker geïllustreerd

Fitibit smartwatches 2023

Fitibit heeft in 2020 drie varianten smartwatches op de markt gebracht. Hiervan zijn er twee soorten Fitbit Versa. Het verschil tussen de Fitbit Versa 2 en de Versa Lite, is dat de Versa 2 uitgebreider is dan de Versa Lite. De Fitbit Ionic is een premium model, met een verbeterde batterijduur en een ingebouwde GPS functie. 

Oudere smartwatch modellen van Fitbit staan niet beschreven in de onderstaand tabel, omdat deze niet meer op de markt verkrijgbaar zijn.

Model Fitbit Versa 2 Versa
Lite edition
Ionic
  Smartwatch Smartwatch Smartwatch
Laagste prijs      
Batterijduur (schatting) Goed Goed Zeer goed
Schermgrootte 1,34 inch 1,34 inch 1,42 inch
Touchscreen Ja Ja Ja
Kleurenscherm Ja Ja Ja
Stappenteller Ja Ja Ja
Calorieën Ja Ja Ja
Trappen Ja Nee Ja
Klok en tijd Ja Ja Ja
Slaapanalyse Ja Ja Ja
Zwemmen Nee Nee Ja
Ademhalingsanalyse Ja Ja Ja
Hartslag Ja Ja Ja
Ingebouwde GPS Nee Nee Ja
GPS o.b.v. mobiel Ja Ja Nee
Notificaties Ja Ja Ja
Downloaden van Apps Ja Ja Ja
Muziekfunctie Ja Nee Ja
Spraakfunctie      
Contactloos betalen (Fitbit Pay Ja Nee Ja
Waterbestendig (50m) Ja Ja Ja
‘Altijd aan display’ Ja Ja Ja

Fitibit activitytracker 2023

Ben jij op zoek naar een acitivtytracker van Fitbit, dan ben je hier aan juiste adres. Wij van NU Hardlopen hebben hieronder een compleet overzicht gemaakt van het huidige aanbod activitytrackers van Fitbit. In dit overzicht is gemakkelijk te zien waar de verschillen zitten tussen deze verschillende soorten activitytrackers van Fitbit.

Oudere activitytracker modellen van Fitbit staan niet beschreven in de onderstaande tabel, omdat deze niet meer op de markt verkrijgbaar zijn.

Model Fitbit Charge 3 Inspire HR Inspire Ace 2
Soort Activitytracker Activitytracker Activitytracker Activitytracker
Laagste prijs        
Batterijduur (schatting) Goed Goed Goed Beperkt
Schermbreedte 2,2cm 1,6cm 1,6cm 1,6cm
Schermhoogte 2,5cm 3,7cm 3,7cm 3,7cm
Gewicht 29g 16,3g 16,3g 17g
Glas Gorilla Gorilla Gorilla Kunstof
Stappenteller Ja Ja Ja Ja
Calorieën Ja Ja Ja Nee
Trappen Ja Nee Nee Nee
Klok en tijd Ja Nee Nee Nee
Slaapanalyse Ja Ja Beperkt Beperkt
Ademhalingsanalyse Ja Ja Nee Nee
Hartslag Ja Ja Nee Nee
Ingebouwde GPS Nee Nee Nee Nee
GPS o.b.v. mobiel Ja Ja Nee Nee
Notificaties Ja Ja Ja Beperkt
Downloaden van Apps Nee Nee Nee Nee
Muziekfunctie Nee Nee Nee Nee
Spraakfunctie Nee Nee Nee Nee
Contactloos betalen (Fitbit Pay Ja Nee Nee Nee
Waterbestendig (50m) Ja Ja Ja Ja
‘Altijd aan display’ Nee Nee Nee Nee

Conclusie Welke Fitbit past het beste bij mij?

Fitbit heeft verschillende modellen activitytrackers en smartwatches op de markt gebracht. Er is daarom genoeg keuze voor een Fitbit wat past bij jou bewegings- of activiteitenniveau. Wil je graag gewoon enkel inzichten krijgen in je bewegingsniveau dan heb je bijvoorbeeld al voldoende aan een Fitbit activitytracker.  Hiermee bespaar je ook veel geld. Wil je graag naast de inzichten in je activiteitenniveau ook graag berichten ontvangen op je Fitbit, dan kan je gaan voor een Fitbit smartwatch.

Wat is de beste Fitbit van dit moment?

Wat echt de beste Fitbit van dit moment is hangt van de eisen af, wat wil je met het horloge gaan doen? Bekijk daarom overzichtelijk alle verschillen tussen de verschillende Fitbit horloges die er zijn!

Zijn er Fitbit horloges met een aanbieding?

De aanschaf van een Fitbit horloge kan prijzig zijn, daarom is het goed om een Fitbit horloge in de aanbieding te kopen. Bekijk hier alle Fitbit aanbiedingen van dit moment!

Fitbit Smartwatch of Activitytracker?

Ga je voor een Fitbit Smartwatch of voor een Fitbit Activitytracker? Bekijk snel alle verschillen!

We horen graag jouw mening!

Laat een reactie achter!

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
  • Total (0)
Vergelijk
0