Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

Welke Fitbit Smartwatch past het beste bij mij?

Fitbit is al jaren een bekende speler op de markt van de activity trackers, maar ze hebben sinds een tijdje verschillende smartwatches op de markt gezet. Deze smartwatches van Fitbit zijn nog net even wat geavanceerder dan de activity trackers van Fitbit. Zo kan jij met de smartwatches van Fitbit ook bellen of notificaties ontvangen.  

Fitbit Smartwatches 

Wil jij nog meer inzichten in trainingsdata of wil jij gewoon nog sneller je notificaties kunnen ontvangen? Dan is het zeer fijn om te beschikken over een Smartwatch van Fitbit. Hiermee hoef jij enkel maar op je pols te kijken om te zien wie je belt of wil jouw een bericht verstuurd. Daarnaast kun jij met de smartwatches van Fitbit verschillende apps downloaden, waardoor jij je apparaat nog even wat geavanceerder kan maken dan bijvoorbeeld de activity trackers. Daarnaast beschikken ook modellen van Fitbit over een GPS functionaliteit, waardoor deze slimme horloges jouw hardloop- of fietstraining optimaal kunnen tracken zonder problemen. 

Bekijk de laatste Fitbit Aanbieding van dit moment!

Welke Fitbit Smartwatch

In theorie onderscheid Fitbit twee soorten smartwatches. Dit is de Fitbit Versa en de Fitbit Ionic. De Versa is hierbij het kleinere broertje van de Ionic, die net even wat uitgebreider is qua functionaliteiten. Wij zullen hier het verschil uitleggen tussen de verschillende smartwatches van Fitbit. 

Fitbit Versa 2

De nieuwste versie van de Fitbit Versa is de Versa 2. Dit slimme horloge is voorzien van een GPS functionaliteit, Fitbit Pay en een batterijduur van maar liefst 6 dagen. Allereerst te beginnen bij de GPS van dit slimme horloge, want het is zeer fijn dat deze smartwatch hierover beschikt. Aan de andere kant moeten wij hier wel een kanttekening bij plaatsen, omdat de GPS sensor van de Versa 2 enkel te gebruiken is in combinatie met een smartphone. Hierdoor heb jij toch je mobiel nodig om bijvoorbeeld te gaan fietsen of te gaan hardlopen voor het gebruik van de GPS van deze Fitbit Versa 2. 

Daarnaast kan jij met deze Fitbit Versa 2 maar liefst 300 muzieknummers kwijt, waardoor jij gewoon muziek kunt luisteren vanaf je bluetooth headset. Ook beschikt deze Fitbit over Fitbit Pay. Fitbit Pay is een snelle manier om je betaling te kunnen doen bijvoorbeeld bij de bakker of in de supermarkt. Deze Fitbit Versa is waterdicht tot 50 meter, beschikt over een zeer goede batterijduur en heeft ook nog een ingebouwde spraakbesturing. 

> Fitbit Versa 2 aanbieding!

Fibit Ionic

Heb jij niet aan alle kwaliteiten van de Fitbit Versa 2 voldoende? Dan kan het wezen dat jij misschien toe bent aan de grotere broer van deze Versa, namelijk de Fitbit Ionic aanbieding. Deze Ionic is nog een stap geavanceerder. Het grote voordeel van deze Fitbit Ionic is dat deze smartwatch wel beschikt over een ingebouwde GPS functionaliteit, waardoor jij niet je mobiel hoeft mee te nemen tijdens het sporten om de GPS te gebruiken. Zeker voor mensen die van plan zijn om veel te gaan sporten met hun smartwatch is het zeer fijn om de mobiel lekker thuis te laten. 

Daarnaast heeft deze Fitbit Ionic smartwatch zowat alle functionaliteiten die zij zojuist hebben genoemd bij de Versa 2. Alleen zijn deze functies net even wat uitgebreider. Zo kun jij ook je hartslag analyses verkrijgen via de optische hartslagmeting via de pols. Waardoor jij nog diepere inzichten krijgt in je conditieniveau. 

Conclusie welke Fitbit Smartwatch moet ik kiezen

Dit is een zeer lastige en persoonlijke vraag. Wij zijn over beide smartwatches enthousiast. Voor de Versa 2 van Fitbit betaal jij bijvoorbeeld een lagere prijs dan de Ionic, maar dan beschik jij niet over een ingebouwde GPS functionaliteit. Deze GPS functionaliteit vinden wij zeer fijn om bijvoorbeeld training en andere workouts te delen op trainingsprogramma. Wil jij alleen je Fitbit smartwatch gaan gebruiken voor recreatief gebruik? Dan heb jij al zeker voldoende aan de Fitbit Versa. Wil jij graag ook gaan hardloop en gaan wielrennen met één van de smartwatches van Fitbit? Dan raden wij de Fitbit Ionic aan.  

Fitbit Smartwatch aanbieding

Wil jij graag weten waar de Fitbit Smartwatch in de aanbieding is? Bekijk dan onze Fitbit Versa 2 aanbieding en wordt direct geleid naar de aanbieder met de laagste prijs! Of jij wil graag gaan voor de betere en uitgebreidere GPS smartwatch de Fitbit Ionic? Check dan onze Fitbit Ionic aanbieding, hierdoor weet jij altijd zeker dat jij nooit teveel betaalt voor je smartwatch. 

We horen graag jouw mening!

Laat een reactie achter!

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
  • Total (0)
Vergelijk
0