Bose Home Speaker 300 Aanbieding januari 2021

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees review
  • Ingebouwde Google Assistant
  • Bluetooth en Wifi speaker
  • Bediening via de App

279.95

Beste deal op: mediamarkt.nlmediamarkt.nl
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: BOSE Home Speaker 300 Luxe Silver - €279,95
Prijs historie
×
Prijs historie voorBOSE Home Speaker 300 Luxe Silver
Laatste update:
  • €279,95 - 15 januari, 2021
  • €245,00 - 14 januari, 2021
  • €249,00 - 13 januari, 2021
  • €279,00 - 25 december, 2020
  • €246,00 - 24 december, 2020
  • €279,00 - 19 december, 2020
  • €246,00 - 17 december, 2020
  • €279,00 - 13 december, 2020
Sinds: 20 juli, 2020
  • Hoogste prijs: €279,95 - 30 juli, 2020
  • Laagste prijs €209,00 - 20 augustus, 2020
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 15 januari, 2021 8:09 am
Bose Home Speaker 300 Aanbieding januari 2021
Bose Home Speaker 300 Aanbieding januari 2021

Beschrijving

Bose Home Speaker 300 aanbieding januari 2021!

Ben jij op zoek naar een nieuwe draadloze wifi speaker? Dan is deze Bose Home Speaker 300 misschien wel de beste speaker voor jou! Deze draadloze compacte speaker van Bose gaan wij hieronder voor jou uitlichten!

Google Assistent

Het voordeel van deze Bose Home Speaker 300 aanbieding is dat het een slimme luidspreker is. Dit betekent dat jij tegen de Bose Home 300 commandos kan geven, hierna kan deze slimme speaker vervolgens de commando in combinatie met de Google assistent uitvoeren. Wil je bijvoorbeeld weten wat de weersverwachting wordt of wil je gewoon weten hoe laat bijvoorbeeld de trein vertrekt naar Amsterdam? Vraag het gewoon aan de Bose Home 300 speaker en krijg je antwoord gewoon vervolgens terug. Ideaal, want hiervoor hoef je bijvoorbeeld niet je laptop te openen of je mobiel uit je broekzak te pakken om het op te zoeken. 

Bekijk ook de Bose Home Speaker 500 Aanbieding + Review of de Bose Soundtouch 20 aanbieding

back to menu ↑

Algemene informatie

Met de Bose Home 300 heb je een compacte speaker voor in je huis. Deze Bose Home speaker is 16 cm hoog en 14cm breed. Deze slimme wifi speaker is gemaakt van kunststof en metaal, waardoor hij sterk is en wel tegen een stootje kan. Wel moeten wij meegeven dat deze Bose Home 300 niet een speaker is die is geschikt voor de badkamer, want de speaker is namelijk niet waterbestendig. 

back to menu ↑

Multiroom speaker

Omdat de Bose Home 300 een multiroom speaker is, kan je deze speakers groeperen en laten samenwerken, waardoor je een multiroom ervaring creëert. Het groeperen van speakers van Bose, doe je via de Bose app. Het koppelen van deze apparaten met elkaar gaat snel en gemakkelijk. 

Bekijk ook de Bose Porteble Home speaker aanbieding.

back to menu ↑

Wifi en Bluetooth

Deze Bose Home Speaker 300 is zowel compatibel met de bluetooth als de wifi functionaliteit. Het voordeel hiervan is dat je als consument altijd twee mogelijkheden hebt om de Bose Home 300 te koppelen. Ligt bijvoorbeeld even de internet verbinding eruit? Dan kan je gebruik maken van de bluetooth connectiviteit om snel en simpel de slimme speaker te koppelen. 

back to menu ↑

Bose Home 300 conclusie

Ben jij op zoek naar een betaalbare slimme speaker voor in je huis? Dan kan het goed zijn dat jij aan de Bose Home Speaker 300 een goede deal hebt, deze speaker van Bose is slim en beschikt daarnaast over een goede geluidskwaliteit. Wil jij nog meer uit je Bose speaker halen? Dan kan je mogelijk beter gaan voor de nog wat betere Bose Home 500 speaker. Hiervoor betaal je dan wel een meerprijs, maar je kan hierbij een nog betere geluidskwaliteit verwachten. 

back to menu ↑

Bose Home 300 aanbieding?

Ben jij overtuigd en wil jij deze Bose Home 300 speaker graag aanschaffen? Dan is het natuurlijk wel zo fijn als je deze kan kopen voor de laagste prijs of in de aanbieding. 

Wij van Wifimagazijn.nl hebben voor jouw alle prijzen bij de bekendste aanbieders vergeleken en kunnen hierdoor snel inzichtelijk krijgen waar jij als consument de voordeligste koop kan scoren. Wil jij daarom weten waar de Bose Home 300 in de aanbieding is? Selecteer dan onze aanbieding op onze website en wordt direct doorverwezen naar de elektronica aanbieder met de laagste prijs, want zo weet jij zeker dat je nooit teveel betaalt voor je slimme speaker. 

Note!Door onze geavanceerde systemen worden de prijzen van de elektronica aanbieder direct met elkaar vergeleken en de laagste prijs wordt automatisch geselecteerd.  

Extra informatie

Specificaties: Bose Home Speaker 300 Aanbieding januari 2021

Merk
Type speaker Wifi speaker
Afmetingen (b x h x d) 142 x 150 x 102 mm
Gewicht (kg) 0,9
Kleur
Levering Per stuk
Fabrieksgarantie (jaar) 2
Verpakkingsinhoud Bose Home Speaker 500 Netsnoer
Jaar van introductie 2019
Aantal 3,5mm mini-jack (AUX) ingangen 1
Aantal luidsprekers 1
Aantal meegeleverde accu's/batterijen 0
Afstandsbediening Nee
App functies Muziekbediening
Bluetooth Ja
Bluetooth versie Bluetooth 5.0
IP-certificering IP00 (Geen bescherming)
Inclusief belfunctie Nee
Koppelbaar Ja
Koptelefoonaansluiting Nee
Maximale batterijduur (h) 0
Met SD-kaart ingang Nee
Met powerbankfunctie Nee
Met verlichting Nee
Multiroom Ja
Multiroom functies Stereo paar maken
Smart Home Platform Google Assistant
Spatwaterdicht Nee
Spraakbesturing Ja
Streaming opties Airplay
Voedingstype Adapter, lichtnet
WIFI Ja
Waterbestendig Nee

Bose Home Speaker 300 Aanbieding januari 2021 Videos

Prijs historie

Prijs historie voorBOSE Home Speaker 300 Luxe Silver
Laatste update:
  • €279,95 - 15 januari, 2021
  • €245,00 - 14 januari, 2021
  • €249,00 - 13 januari, 2021
  • €279,00 - 25 december, 2020
  • €246,00 - 24 december, 2020
  • €279,00 - 19 december, 2020
  • €246,00 - 17 december, 2020
  • €279,00 - 13 december, 2020
Sinds: 20 juli, 2020
  • Hoogste prijs: €279,95 - 30 juli, 2020
  • Laagste prijs €209,00 - 20 augustus, 2020

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “Bose Home Speaker 300 Aanbieding januari 2021”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
  • Total (0)
Vergelijk
0