Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

Dyson aanbiedingen

Wil je een fantastisch producten van Dyson aanschaffen? Dan wil je natuurlijk niet te veel betalen voor het product. Je bent altijd op zoek naar de laagste prijs van het producten. Bekijk hieronder een aantal top-producten van Dyson. Per product zie je waar het product voor de laagste prijs verkrijgbaar is!

  • Alle
  • Favorieten
  • Populair
  • Meest gewaardeerd
  • Verlopen
279.00
15%
Toevoegen aan vergelijken
Toevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 1
Toevoegen aan vergelijken
Toevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Toevoegen aan vergelijken
Toevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
449.00
36%
Toevoegen aan vergelijken
Toevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Toevoegen aan vergelijken
Toevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 1
Bekijk volgende
Dyson heeft de stofzuigermarkt getransformeerd. Veel mensen waren sceptisch toen we ermee aan de slag gingen. Het was een lelijk eendje in die tijd, en had negatieve connotaties. Nu is er een hele revolutie mee aan de gang en hun grootste concurrent is Dyson! Wat is Dyson? Het is een bedrijf dat vindt dat het zich eerst moet toeleggen op het maken van apparaten voor thuis en daarna pas andere categorieën moet overwegen. Dyson is 's werelds grootste stofzuigerfabrikant. Het bedrijf heeft tweeëntwintig patenten en meer dan 620 technische en wetenschappelijke onderscheidingen op zijn naam staan. Kort voor "aspiratie zonder invloed", streven we ernaar machines te maken zonder grenzen. Machines die je bevrijden van compromissen op het gebied van stijl, prestaties of keuze. We zijn niet gebonden aan een bepaalde technologie, ontwerptaal of merkfilosofie. We geloven gewoon in de kracht van onze visie en ambitie, die we ondersteunen met innovatie en praktische techniek - en zo producten leveren die het leven beter maken. Welkom in de wereld van Dyson. Ben jij op zoek naar een nieuwe hulp voor in huis? Dan ben jij misschien op zoek naar een Dyson stofzuiger! Dyson is een merk is misschien wel een van de bekendste stofzuiger merken op de markt. Naast dat Dyson stofzuigers heeft, heeft Dyson ook geavanceerde luchtreinigers. Wij geven hier aan waar jij deze Dyson stofzuiger voor de laagste prijs kunt aanschaffen en waar jij deze Dyson dus in de aanbieding kunt krijgen. 

Dyson steelstofzuigers

Wie kent ze niet, de Dyson stofzuigers! De Dyson stofzuigers is een revolutionaire stofzuigers. Sommige Dyson stofzuigers zijn voorziening van de cycloon technologie, Die werkt zeer efficiënt en compact. Zo wordt voorkomen dat er lucht onder de stofzuiger wordt gepompt en worden schone lucht en verbrande reststoffen opgevangen in een hogere luchtlag. Hierdoor wordt de schoonmaakkwaliteit verbeterd.  Er zijn verschillende Dyson steelstofzuigers in verschillende klasse. De Dyson steelstofzuigers zijn snoerloos en kunnen gemakkelijk worden opgepakt voor elk stofzuigklusje.

Dyson v11 aanbieding

Steelstofzuigers van Dyson worden beschouwd als de beste in de industrie. De V11 is onze nieuwste snoerloze steelstofzuiger, ontworpen met een krachtige zuigkracht die al zijn concurrenten verslaat. Deze compacte en krachtige Dyson V11 is een snoerloze stofzuiger die diep reinigt op zowel harde vloeren als tapijten. Ontworpen om vuil van harde vloeren en tapijten te verwijderen met 10x meer stofopname dan een dweil. De Dyson V11 komt tot in de hoeken met zijn slanke profiel en Flexi Crevice Tool, en heeft een zachte rolreiniging voor tapijten en harde vloeren.

Dyson V10 aanbieding

De Dyson v10 snoerloze stofzuiger biedt geweldige schoonmaak prestaties en maximale zuigkracht. Stofzuig je hele vloer dankzij de combinatie van digitale motor en direct aangedreven stofzuigerkop. Maak schoon onder meubels met de borstel stang die langs de vloer veegt voor een beter contact. Gebruik de automatische stand om de juiste schoonmaakstand te kiezen voor elk klusje dat je moet doen. En maak gemakkelijk je trap schoon met een draaggreep die ontworpen is om gemakkelijker te manoeuvreren in krappe ruimtes. Met al deze voordelen in één stofzuiger maak je de bak gewoon leeg als hij vol is en ga je verder naar de volgende rommel. Met zijn uitstekende zuigkracht en schoonmaakprestaties heeft de Dyson v10 alles in zich om je ervan te overtuigen dat het een echte blijvertje is! De Dyson v10 is compact, kan gemakkelijk worden meegenomen en is heel eenvoudig in gebruik.

Dyson V8 aanbieding

De Dyson V8 stofzuiger is een veelzijdig werktuig dat in een handstofzuiger veranderd kan worden. De combinatie van krachtige zuigkracht en een elektronische motor geeft de V8 een geweldige reinigingskracht. De Dyson V8 belooft meer zuigkracht te leveren, sneller. Zijn sterke batterij, met een lange batterijduur. Daarnaast voelt hij licht aan en is die klaar is om de meeste klussen aan te pakken. De zachte rolreinigerkop is ontworpen met zachte nylon borstelharen die zachter zijn voor harde vloeren en geen krassen maken of de houten vloer ruïneren.

Dyson Pure Cool aanbiedingen

Naast de steelstofzuigers heeft Dyson ook een aantal luchtbevochtigers. Een luchtbevochtiger is een apparaat dat helpt om de lucht in je huis vochtig te houden. Zo voorkom je droge lucht en problemen met jeukende keel-, oog- of neus irritaties. Een droge omgeving kan ook scheuren in muren en houten meubels veroorzaken. De ideale vochtigheidsgraad voor comfort is 40 tot 50%. Door vocht aan de lucht toe te voegen, verhoog je zowel het comfort als voorkom je schade door droogte. De Dyson Pure Cool en Hot Cool serie maakt gebruik van innovatieve technologie waarvan bewezen is dat ze meer stof verwijdert dan elke andere luchtreiniger. De revolutionaire verstelbare ventilatieopeningen aan de voorkant van de producten zorgen voor een onmiddellijke verandering van een koele bries naar een warme luchtstroom. Deze twee modellen zijn ideaal voor iedereen die aan allergieën of astma lijdt, vooral als die last heeft van symptomen die door deeltjes zoals stof, pollen of haren van huisdieren worden uitgelokt. Het filter in deze producten is ook ontworpen om bacteriën, schimmelsporen, tabaksrook en kookdampen op te vangen, waardoor ze geschikt zijn voor huizen met jonge kinderen en huisdieren of iedereen die aan hooikoorts lijdt. Deze stijlvolle, strakke en schone apparaat behoort tot de meest innovatieve en slimme luchtbevochtigers op de markt. Met een Dyson maak je gebruik via een app op je smartphone om hem aan en uit te zetten, hiermee kan je de gewenste luchtvochtigheid in te stellen en andere voorkeuren. 

Dyson aanbiedingen

Zoek jij ook naar een Dyson in de aanbieding? Via de smarthomeaanbiedingen.nl hebben we een geavanceerd systeem ontwikkeld waarmee alle Dyson-aanbiedingen van de grootste en bekendste webshops worden verzameld. Door het combineren van de productinformatie van de verschillende retailers is het mogelijk om iedere dag de laatste prijsinformatie te tonen. Bovendien kunnen we aangeven waar precies de aanbieding is. Hierdoor wordt iedere websitebezoeker direct doorverwezen naar de pagina met de laagste prijs voor de Dyson producten. Dit is natuurlijk ideaal voor de consument die graag geld wilt besparen bij de aanschaffen van zijn of haar nieuwe Dyson Luchtreiniger of Dyson stofzuiger.  Wil jij graag nog minder doen in het huishouden? Dan is het misschien aan te raden om te gaan voor een nieuwe robotstofzuiger. Een robotstofzuiger doet al het werk van zelf en gaat automatisch aan de gang om de vloer te reinigen. Wil jij weten waar de robotstofzuigers in de aanbieding zijn? Check dan al onze robotstofzuiger aanbiedingen
Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
  • Total (0)
Vergelijk
0