Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

Chromecast Ultra Review september 2021

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees review

De Chromecast Ultra, dat is genieten van online multimedia op je TV, stream films, tv-programma’s, series, muziek en nog veel meer. Dankzij de betere verwerkingssnelheden en 4K Ultra HD- en HDR-beeldkwaliteit kijk je streams in adembenemende kwaliteit met minimale buffering.

67.92

Beste deal op: bol.combol.com
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Google Chromecast Ultra - Media Streamer - €67,92
Prijs historie
×
Prijs historie voorGoogle Chromecast Ultra - Media Streamer
Laatste update:
  • €67,92 - 2021-08-31
  • €80,00 - 2021-08-24
  • €75,00 - 2021-08-23
  • €65,00 - 2021-08-20
  • €75,00 - 2021-08-18
  • €65,00 - 2021-08-17
  • €110,00 - 2021-08-04
  • €59,95 - 2021-06-23
Sinds: 2021-03-29
  • Hoogste prijs: €114,95 - 2021-05-23
  • Laagste prijs €59,95 - 2021-06-23
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 1
Laatste prijs update op 2021-09-23 11:59 pm

Beschrijving

Heb je jarenlang moeten kiezen tussen de vrijheid van het gebruik van je tablet of smartphone en een beeld van goede kwaliteit? We hebben een draagbare projector gemaakt die gemakkelijk te gebruiken is en een helder, scherp beeld geeft zodat je je toestel overal kunt gebruiken. Door zijn kleine afmetingen is hij gemakkelijk mee te nemen, zodat je altijd een groot scherm hebt, waar je ook heen gaat, de Google Chrome Ultra is ideaal apparaat voor iedereen die graag zijn tv wil omtoveren naar een smart tv met meer mogelijkheden. Dit allemaal voor een betaalbare prijs. Wij zijn benieuwd naar de mogelijkheden van deze Chromecast en leggen het aan je uit. Hierbij de Google Chromecast Ultra review!

Wat kan ik met een Chromecast Ultra?

Google Chromecast Ultra streamt al je favoriete entertainment vanaf je smartphone, tablet of laptop. Download een compatibele app, tik dan op je toestel om een audio of video naar je TV te casten. Uit het beste van Google Play, YouTube, Netflix, Pandora, ZiggoGo. Hierdoor kan jij snel en gemakkelijk je beeldscherm naar je televisie. 

Google Chromecast is daarmee een eenvoudige manier om je favoriete entertainment van je smartphone of tablet naar je TV te streamen. Sluit hem aan op elke HDTV en bedien hem met je bestaande toestel. Gebruik je telefoon als afstandsbediening om te bladeren, zoeken, in de wachtrij te zetten en het afspelen te regelen – alles zonder een vinger op te steken. Blader door films en programma’s, ontdek aanbevelingen op basis van je interesses en kijk op je televisie of op apparaten rondom het huis.

De voordelen van een Chromecast ultra

De Voordelen van een chromecast ultra zijn uitgebreid en neemt vooral een hoop gemak met zich mee. We vertellen hieronder enkele voordelen over deze Ultra

  • Je hebt bijvoorbeeld geen afstandingsbiedining nodig, want je smartphone werkt nu als afstandsbediening. 
  • Daarnaast is het ook vooral gemakkelijk, want je plugt het in en klaar is Kees. 
  • Beeldkwaliteit 
  • Je maakt van elke televisie een smart televisie. 
  • Je kunt je Chromecast makkelijk installeren en weer resetten 

Algemeen informatie over de Chromecast Ultra Review

De gloednieuwe Chromecast krijgt stroom van de USB-poort op je TV. Sluit gewoon de bijgeleverde adapter aan op de Chromecast en het andere uiteinde in een open USB-poort. Als je een hoge-definitie TV gebruikt, raden we aan hem met de bijgeleverde voedingsadapter in een stopcontact te steken in plaats van hem op de USB-poort van je TV aan te sluiten. Wil jij weten hoe je Chromecast Ultra moet installeren? Check dan onze blog: Installeren Google Chromecast, want het is een fluitje van een cent. 

Kwaliteit Chromecast Ultra

De kwaliteit van deze Chromecast Ultra is dat dit product een 4K resolutie ondersteund, waardoor beeldkwaliteit haarscherp gestreamd kan worden, daarnaast ondersteund deze Ultra ook nog High Dynamic Range, voor een nog betere beeldkwaliteit. 

Wat heb ik nodig voor een Chromecast Ultra

De Chromecast Ultra kan op elke tv met een HDMI poort. Daarnaast is het ook belangrijk dat er Wifi verbinding mogelijkheid is op de plaats. Daarnaast is het ook zeer handig als je beschikt over een televisie die 4k ondersteund, anders heeft het minder zin om deze versie van de Chromecast aan te schaffen. Met een normale Full HD televisie heb je bijvoorbeeld al voldoende aan de Chromecast V3 (aanbieding). 

Waarom een Chromecast Ultra?

De Chromecast Ultra van Google streamt je favoriete inhoud rechtstreeks naar je TV. Hij kan 4K Ultra HD en HDR video afspelen, waardoor de resolutie en rijke beeld details verbeteren. Sluit de Chromecast eenvoudig aan op de HDMI-poort van je TV en koppel hem aan je Wi-Fi-netwerk.

Wat kost een Chromecast Ultra?

Google Chromecast 4K Ultra kost meer dan een gewone Chromecast, maar daarvoor een snellere Ethernet ondersteuning en een 4K kwaliteit ondersteuning. De prijs van deze Chromecast Ultra is daarom stevig, maar gezien de prijs van een smart televisie is het maar een schijntje. Wil jij weten waar deze Chromecast Ultra in de aanbieding is? Check dan onze Google Chromecast aanbieding en bekijk waar jij dit product bij een betrouwbare dealer voor de laagste prijs kunt aanschaffen. Ideaal voor de prijsbewuste consument. 

Extra informatie

Specificaties: Chromecast Ultra Review september 2021

Merk

Delen van gebruikersgegevens vereist

Informatie niet beschikbaar

Opslagcapaciteit

Geen opslagcapaciteit

Ethernet

Ja

Aantal USB 2.0 poorten

1

Aantal USB 3.0 poorten

0

In de doos

– Google Chromecast – Voedingskabel

Kleur

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

App vereist voor gehele functionaliteit

Ja

Bediening via mobiele app

Ja

Artikelnummer

NC2-6A5-D

Wifi vereist

Informatie niet beschikbaar

Bluetooth vereist

Informatie niet beschikbaar

Mobiele data verbinding mogelijk

Informatie niet beschikbaar

Betaalde diensten vereist

Nee

Introductiejaar

2020

Introductiemaand

December

Ondersteuning met updates

Informatie niet beschikbaar

Aantal HDMI-uitgangen

1

App werkt op besturingssysteem

Android, iOS

Bluetooth

Nee

Met afstandsbediening

Nee

Model

4k Media Streamer

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

1

Gewicht (g)

367

Gewonnen prijzen

n.v.t.

Inclusief micro USB ingang

Ja

Inclusief toetsenbord

Nee

Intern slot voor harde schijf

Nee

Met 4K-ondersteuning

Ja

Met SD-kaart ingang

Nee

Compatibel met

Niet van toepassing

Draadloze verbinding

Ja

Reparatie type

Pick-up en return

Smart Home Platform

Google Assistant, Homey

Stream content van

Deezer, Disney+, Google Chrome, HBO GO, Kijk, KPN iTV, Netflix, NOS, Plex, ProximusTV, RTL XL, Spotify, YouTube, Soundcloud, ZiggoGo

Taal handleiding

Universeel

Type netwerk opslag

Netwerkschijf

Uitzonderingen fabrieksgarantie (jaar)

1

Verpakking breedte (mm)

120

Verpakking hoogte (mm)

61

Verpakking lengte (mm)

128

Chromecast Ultra Review september 2021 Videos

Prijs historie

Prijs historie voorGoogle Chromecast Ultra - Media Streamer
Laatste update:
  • €67,92 - 2021-08-31
  • €80,00 - 2021-08-24
  • €75,00 - 2021-08-23
  • €65,00 - 2021-08-20
  • €75,00 - 2021-08-18
  • €65,00 - 2021-08-17
  • €110,00 - 2021-08-04
  • €59,95 - 2021-06-23
Sinds: 2021-03-29
  • Hoogste prijs: €114,95 - 2021-05-23
  • Laagste prijs €59,95 - 2021-06-23

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “Chromecast Ultra Review september 2021”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
  • Total (0)
Vergelijk
0