- 1% Fitbit Inspire HR Review maart 2021

Fitbit Inspire HR Review maart 2021

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees review
  • Optische hartslagmeting via de pols
  • Modern uiterlijk
  • Licht gewicht

99.99 99.45

Beste deal op: bol.combol.com
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Fitbit Inspire HR - Activity tracker - Zwart - €99,45
Prijs historie
×
Prijs historie voorFitbit Inspire HR - Activity tracker - Zwart
Laatste update:
  • €99,45 - 23 februari, 2021
  • €85,00 - 22 februari, 2021
  • €92,99 - 15 februari, 2021
  • €88,99 - 12 februari, 2021
  • €99,45 - 23 januari, 2021
  • €92,99 - 20 januari, 2021
  • €90,69 - 12 januari, 2021
  • €90,29 - 11 januari, 2021
Sinds: 27 december, 2020
  • Hoogste prijs: €99,45 - 23 januari, 2021
  • Laagste prijs €85,00 - 22 februari, 2021
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 2 maart, 2021 1:25 am
Fitbit Inspire HR Review maart 2021

99.99 99.45

Beschrijving

Wil jij je sportieve doelen analyseren? Dan kan het zo zijn dat jij behoefte heb aan een activity tracker. Een activity tracker is een perfect hulpmiddel om te analyseren wat jouw bewegingsniveau is. Fitbit is misschien wel de bekendste speler op de markt van de activity trackers. De Fitbit Inspire Hr is één van de nieuwste producten van Fitbit en beschikt over interessante mogelijkheden. Wij nemen daarom deze activity tracker in dit artikel onder de loep. Lees snel de Fitbit Inspire HR review!

Het design van de Fitbit Inspire HR

De Fitbit Inspire Hr beschikt over een vrij modern desgin met een rechthoekige scherm. Het scherm van de Fitbit Inspire Hr is op zich vrij lang, met zijn 3,7cm. Het scherm van de Fitbit Inspire Hr is een kraakhelder Oled scherm, waardoor je op het oog gemakkelijk je trainingsdata of bewegingsdata kan aflezen. De polsband van de Fitbit Inspire Hr is van kunststof, wat comfortabel aanvoelt. Met een gewicht van 16,3 gram heb je nauwelijks het gevoel dat je een horloge of een polsband meedraagt. Ook heeft Fitbit mee gedacht in het kader van genderneutraliteit, want deze Fitbit Inspire Hr is zowel beschikbaar voor heren als voor dames.

Fitbit-Inspire-HR-800x800

terug naar het menu ↑

Touchscreen

De Fitbit Inspire HR beschikt over een zeer gebruiksvriendelijk touchscreen-display. Het display van de Fitbit Inspire HR is geen kleurendisplay, maar wordt weergeven via grijstinten in het scherm. De gegevens op de Fitbit Inspire HR zijn hierbij toch duidelijk af te lezen door het OLED scherm. Het kan soms even onhandig zijn wanneer de zon op de activity tracker schijnt, waardoor het ‘grijs’ wat moeilijker afleesbaar is.

terug naar het menu ↑

Batterij

De Fitbit Inspire Hr heeft een aardige en normale batterijduur voor een activity tracker. Fitbit omschrijft op haar website dat de battterijduur zo rond de 5 dagen zit. Wij hebben de batterijduur van de Fitbit nog niet optimaal getest en vinden het daarom lastig om te vermelden in hoeverre dit overeenkomt met de werkelijkheid.

Bekijk ook de Fitbit Charge 3 review!

terug naar het menu ↑

Waterdicht

Deze Fitbit Inspire Hr is wel waterdicht, waardoor je gewoon kan douchen terwijl je het toestel nog om de arm hebt. Zwemmen kan ook, maar eigenlijk is de Fitbit Inspire Hr daar niet voor gemaakt, omdat er geen specifieke zwemfunctie op de Fitbit Inspire Hr aanwezig is.

terug naar het menu ↑

Optische hartslagmeting

De hartslagmeting van de Fitbit Inspire Hr wordt gemeten aan de hand van een optische hartslagmeting. Dit houdt in dat de hartslagmeting over de hele dag gemeten kan worden via de pols. Ook tijdens je slaap kan je daarom de Fitbit Inspire Hr gebruiken voor een extra hartslaganalyse. De Fitbit Inspire Hr kan hierbij, op basis van je hartslag, een slaapanalyse maken over de kwaliteit van jouw slaap.

Neem ook een kijkje bij de Garmin Vivoactive 4 review! of Garmin Vivoactive 4 aanbieding

Een nadeel van de Fitbit Inspire Hr is dat deze activity tracker niet beschikt over een ingebouwde GPS functie. Met een GPS functie zou jij bijvoorbeeld hardlooptraining of fietstraining kunnen tracken, maar dit is dus niet mogelijk met de Fitbit Inspire Hr.

terug naar het menu ↑

Handige functies van de Fitbit Inspire Hr

Wel heeft de Fitbit Inspire Hr genoeg functies voor het tracken van ander activiteitsniveaus. Met de Fitbit Inspire Hr kun je bijvoorbeeld inzichten krijgen in het aantal stappen, calorieën en slaap. Een functie wat wel mogelijk is met de Fitbit Charge 3, die net even geavanceerder is, is het meten van trappen. Met de Fitbit Inspire Hr is het dus niet mogelijk om inzichtelijk te krijgen hoeveel trappen je hebt genomen op dag.

terug naar het menu ↑

Smartfuncties

Met de Fitbit Inspire HR kun je een timer of stopwatch instellen, oproep-, tekst- en kalendermeldingen bekijken en alle meldingen van je smartphone-app bekijken. Bellen of inkomende oproepen beantwoorden is niet mogelijk met de Fitbit Inspire HR. Ook is het niet mogelijk om bijvoorbeeld SMS of Whatsapp berichten te beantwoorden met de Fitbit Inspire HR

terug naar het menu ↑

Conclusie Fitbit Inspire HR Review maart 2021

Bij je op zoek naar een activity tracker (allrounder) en wil je niet al te veel geld uitgeven? Dan doe je er goed aan om de Fitbit Inspire Hr aan te schaffen. Fitbit is een merk dat veel ervaring heeft op de markt van de activity trackers en deze Fitbit Inspire Hr beschikt over alle basisfuncties die je mag verwachten bij een normale activity tracker. Wel vinden wij het jammer dat deze Fitbit Inspire Hr niet is uitgerust met een ingebouwde GPS, waardoor je nog diepere inzichten kan krijgen over bijvoorbeeld je hardloop of fietstrainingen. Toch is de Fitbit Inspire Hr zeker een goede koop, kijkend naar de prijs/kwaliteit verhouding.

Als je geen behoefte hebt aan een hartslagmeting dan kan je bijvoorbeeld nog gaan voor de normale Inspire, dus zonder HR functionaliteit. Hierdoor kan je weer wat besparen op de portemonnee

Wil je toch graag gaan voor een geavanceerdere Fitbit? Dan kan het zo zijn dat je uitkomt bij de Fitbit Charge 3, deze activity tracker biedt net even wat meer functies dan de Inspire HR, maar hiervoor ligt het prijskaartje aan de andere kant wel weer wat hoger. Ben je op zoek naar een Fitbit met een ingebouwde GPS functie en een groter scherm, dan is de smartwatch versie: Fitbit Ionic misschien wat voor jou!

terug naar het menu ↑

Waar kan je de Fitbit Inspire HR kopen?

De Fitbit Inspire HR bestel je snel en gemakkelijk bij Bol.com !

9Expert Score
Fitbit Inspire HR Review
“Ben je op zoek naar een activity tracker (allrounder) en wil je niet al te veel geld uitgeven? Dan doe je er goed aan om de Fitbit Inspire Hr aan te schaffen. Fitbit is een merk dat veel ervaring heeft op de markt van de activity trackers en deze Fitbit Inspire Hr beschikt over alle basisfuncties die je mag verwachten bij een normale activity tracker. ”
PROS
  • Optische hartslagmeting via de pols
  • Modern uiterlijk
  • Licht gewicht
  • Oled scherm
  • Comfortabele polsband
CONS
  • Geen ingebouwde GPS

Extra informatie

Specificaties: Fitbit Inspire HR Review maart 2021

Model Inspire HR
Garantie (jaar) 2
Artikelnummer FB413BKBK-EU
IP-certificering IP68 (volledig stofdicht en volledig waterdicht)
Merk
A-GPS Ja
Geschikt voor onderwater Ja
Notificaties van je smartphone Berichten ontvangen
Tijdweergave Ja
Display OLED
Kleur
Verlicht scherm Ja
Touchscreen Ja
GPS Nee
Type training Intervaltraining
Te gebruiken met MyFitnessPal, Spotify, Strava
Wekker Ja
Schokbestendig Nee
Gewicht (gram) 16,3
Geschikt voor besturingssysteem iOS, Android
Materiaal Plastic
Activiteiten Zwemmen, Slapen, Hardlopen
Spraakbesturing Nee
Datumaanduiding Datum
Inclusief belfunctie Nee
Stopwatch functie Ja
Stappenteller Ja
Trappenteller Nee
Slaaptracker Ja
Navigatiefunctie Nee
Stofdicht Nee
Besturingssysteem Anders
Hartslagmeter Ja
Bewegingssensor Ja
Caloriemeter Ja
Afstandsmeter Ja
Hoogtemeter Nee
Barometer Nee
Waterdicht tot (m) (meter) 50
Maat One size
Bluetooth vereist Informatie niet beschikbaar
Delen van gebruikersgegevens vereist Informatie niet beschikbaar
Verstelbaar Ja
Draagwijze Polsband
Introductiejaar 2019
Inclusief temperatuurmeter Nee
Ondersteuning met updates Informatie niet beschikbaar
Bluetooth Ja
Bluetooth versie Bluetooth 4.0
ANT+ Nee
NFC Nee
Mobiele data verbinding mogelijk Informatie niet beschikbaar
Betaalde diensten vereist Informatie niet beschikbaar
WIFI Geen Wi-Fi
Compatibel met Informatie niet beschikbaar
Extern geheugenslot Nee
Kleur horlogekast Multi
Kan zelfstandig met internet verbinden Nee
App vereist voor gehele functionaliteit Ja
App werkt op besturingssysteem Informatie niet beschikbaar
Wifi vereist Informatie niet beschikbaar
Batterijduur wearable 5 dag(en)
Materiaal band Siliconen
Actieve zone minuten berekening Nee
Applicatie wearable Fitbit
Doelgroep Mannen & Vrouwen
GPS-toepassing Rittenregistratie
Gewicht (g) 81
Inclusief snelheidsmeter Nee
Kleur horlogeband Zwart
Meet zuurstofgehalte in bloed Nee
Maximale batterijduur (d) 5
Nikkelvrij Nee
Reparatie type Carry-in
Taal handleiding Universeel
Type GPS GPS in combinatie met smartphone
Verpakking breedte (mm) 100
Verpakking hoogte (mm) 32
Verpakking lengte (mm) 202
Verpakkingsinhoud 1

Fitbit Inspire HR Review maart 2021 Videos

Prijs historie

Prijs historie voorFitbit Inspire HR - Activity tracker - Zwart
Laatste update:
  • €99,45 - 23 februari, 2021
  • €85,00 - 22 februari, 2021
  • €92,99 - 15 februari, 2021
  • €88,99 - 12 februari, 2021
  • €99,45 - 23 januari, 2021
  • €92,99 - 20 januari, 2021
  • €90,69 - 12 januari, 2021
  • €90,29 - 11 januari, 2021
Sinds: 27 december, 2020
  • Hoogste prijs: €99,45 - 23 januari, 2021
  • Laagste prijs €85,00 - 22 februari, 2021

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “Fitbit Inspire HR Review maart 2021”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
  • Total (0)
Vergelijk
0