Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten
- 21% Fitbit Luxe Review september 2022

Fitbit Luxe Review september 2022

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees review
  • Batterijduur: 5 dag(en)
  • Met hartslagfunctie
  • Met stappenteller

117.95

Beste deal op: bol.combol.com
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Fitbit Luxe - Activity Tracker - Zwart - €117,95
Prijs historie
×
Prijs historie voor: Fitbit Luxe - Activity Tracker - Zwart
Laatste update:
  • €117,95 - 2022-09-23
  • €118,00 - 2022-09-19
  • €114,95 - 2022-09-07
  • €115,00 - 2022-09-05
  • €109,00 - 2022-08-22
  • €121,95 - 2022-08-09
  • €123,00 - 2022-08-01
  • €114,00 - 2022-07-19
Sinds: 2022-03-30
  • Hoogste prijs: €139,00 - 2022-04-07
  • Laagste prijs €99,00 - 2022-06-21
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 2022-09-26 3:00 am
Fitbit Luxe Review september 2022

117.95

Beschrijving

De Fitbit Luxe is een van de nieuwste producten uit het assortiment van Fitbit. Deze slimme hulp combineert stijl, design en kwaliteiten met elkaar en is daarom een zeer bruikbare hulp. Fitbit’s Luxe het AMOLED scherm in de vorm van een fitnesstracker, met een nieuwe suite van apps en diensten die geoptimaliseerd zijn voor het bijhouden van de gezondheid van vrouwen. De Fitbit app is ook vernieuwd, met onder meer betere ondersteuning voor het bijhouden van de menstruatiecyclus. De trackers zijn ook onderling kruis-compatibel, zodat je gemakkelijker verschillende bandjes kunt verwisselen op basis van je outfit.

De Fitbit Luxe is het eerste Wearable apparaat dat Fitbit van de grond af aan als persoonlijk accessoire heeft ontworpen. Als zodanig is de pasvorm en afwerking veel beter dan eerdere ontwerpen, terwijl de nadruk toch op bruikbaarheid en fitness blijft liggen. Wij zijn zeer enthousiast over de mogelijkheden van deze Fitbit Luxe en geven daarom hier onze review. Wil jij weten waar deze Fitbit Luxe aanbieding is? Kijk dan even op onze andere pagina. 

Fitbit Luxe Algemeen

De Fitbit Luxe is een unieke wearable omdat hij ontworpen is om een betaalbare manier te bieden om het merk Fitbit te bezitten. Het bedrijf verklaarde dat verwachtingen voor iets meer dan een custom of designer band-style wearable met dit nieuwe apparaat niet ingelost zullen worden: de nadruk ligt erop een meer modieuze wearable te zijn (misschien zelfs meer dan de Charge 4) – maar af te zien van een deel van de geavanceerde technologie die in soortgelijke apparaten te vinden is. 

Bekijk Fitbit Aanbiedingen!

De Fitbit Luxe is ontworpen om het beste van twee werelden tot leven te brengen: luxe materialen, en hoogwaardig vakmanschap, allemaal met behoud van alles wat je van een Fitbit product verwacht – de bijna perfecte PurePulse continue hartslagregistratie, 7+ dagen batterijduur, het gemak van een touchscreen display, en Fitbit’s superieure app ervaring.

De leren band van de Fitbit Versa Luxe biedt dezelfde duurzaamheid als die van andere modellen in de serie, dus je kunt er zeker van zijn dat hij lang meegaat en blijft zitten. Het is ook een prima optie voor wie zijn horlogebandjes regelmatig wil verwisselen – doe gewoon het leren bandje om voor een strakke look die gemakkelijk bij al je outfits past.

Fitbit Luxe Display

Dit product is kleiner dan je bij andere activity trackers vindt. Het heeft een 124 x 206 pixel beeldscherm met een dichtheid van 326 PPI, en meet 0,76 inch. De bediening via het aanraakscherm werkt zonder de aanwezigheid van fysieke knoppen. In combinatie met een aluminium trackerbehuizing is het resultaat een aantrekkelijk apparaat dat ook verrassend duurzaam is voor een Fitbit product.

Je kunt je statistieken heel snel zien op de Fitbit Luxe met behulp van zijn 0,76 inch AMOLED scherm. Met zijn slanke, gebogen ontwerp en piepkleine frame kun je deze activity tracker gemakkelijk om je pols dragen en je doelen dicht bij je hart houden. Hij stoort niet met omvangrijke kleding die je draagt en heeft geen kans beschadigd te raken als je hem in een zak wilt dragen. Dankzij zijn draadloze Bluetooth synchronisatiemogelijkheden kun je hem verbinden met je Android telefoon of iPhone, hoewel er op geen van beide platforms een app te downloaden is.

Fitbit Luxe waterbestendig

De Fitbit Luxe is waterbestendig tot 50 meter en houdt het zwemmen in het zwembad bij. Je kunt je Fitbit kalibreren aan de afmetingen van het zwembad om nauwkeurig lengtes bij te houden.

Voor wie is de Fitbit Luxe? 

De Fitbit Luxe is voor wie er goed uit wil zien en tegelijk gezonder wil worden. De lichtgewicht, stijlvolle band houdt automatisch je slaap bij en stuurt meldingen van je telefoon direct naar je pols. De Luxe wordt ook geleverd met verwisselbare bandjes. Hiermee is de Fitbit Luxe is de meest luxueuze polsband ooit gemaakt van het merk. De Luxe bestaat uit een selectie van hoogwaardige en modieuze materialen, waaronder roségoud verguld roestvrij staal, zwart leer, en twee extra versies met een gunmetal of goud verguld roestvrij frame.

Conclusie Fitbit Luxe september 2022

De Fitbit Luxe is specifiek voor een select groep mensen die op zoek is naar stijl, comfort en gemak. Deze Fitbit Luxe leent zich perfect voor deze doelgroep. We merken wel aan de kwaliteiten dat deze Fitbit Luxe nog geen smartwatch of hardloophorloge is, want het horloge mist enkele belangrijke functionaliteiten zoals een ingebouwde GPS, die bijvoorbeeld wel beschikbaar zijn bij de Fitbit Sense, Fitbit Charge 4, Fitbit Versa 3 of de Fitbit Ionic 

Desalniettemin is deze Fitbit gewoon goed en zeker gezien zijn stijl, klasse en mogelijkheden in zijn prijsklasse is deze activity tracker. Hij combineert de belangrijkste functionaliteiten van een activity tracker met stijl en gemak. Kortom voor de beginnende sporter of iemand die op zoek is naar stijl is deze Fitbit Luxe echt een uitkomst. Wil jij graag weten waar de Fitbit Luxe aanbieding beschikbaar? Kijk dan even verder op onze website.

Prijs analyse voor de Fitbit Luxe Review september 2022

Wil je graag de Fitbit Luxe kopen? Dan raden wij aan om dit product voor de laagste prijs te kopen bij: bol.com, omdat hier de beste deal beschikbaar is voor deze Fitbit Luxe Review september 2022, voor een prijs van: €114.95. Dit product valt binnen de categorie: Reviews.

Goedkoopste Fitbit Luxe kopen?

De goedkoopste Fitbit Luxe vind je bij: bol.com

De Fitbit Luxe heeft een korting van: - 23%

De Fitbit Luxe Review september 2022 is verkijgbaar bij 2 aanbieders. De goedkoopste aanbieder van dit product is: bol.com Bekijk alle aanbieders bovenaan.

De hoogste prijs gemeten voor de Fitbit Luxe , was op: 2022-04-07, met een prijs van: €139.00.
De laagste prijs die we gemeten hebben voor de Fitbit Luxe , was op: 2022-06-21, met een prijs van: €99.00

Op dit moment houden wij de prijzen en aanbiedingen bij van de volgende aanbieders:

Extra informatie

Specificaties: Fitbit Luxe Review september 2022

Model

Luxe

A-GPS

Nee

Garantie (jaar)

2

Polsomtrek

140 – 220mm

Kleur

Materiaal

Materiaal: Glas

Gewicht (gram)

26

Geschikt voor onderwater

Ja

Extern geheugenslot

Nee

Bluetooth versie

Bluetooth 4.0

Bluetooth

Ja

Verlicht scherm

Ja

Touchscreen

Ja

Batterijstatus zichtbaar op apparaat

Ja

Wekker

Ja

Notificaties van je smartphone

Berichten ontvangen

Navigatiefunctie

Nee

Hoogtemeter

Nee

Barometer

Nee

WIFI

Geen Wi-Fi

ANT+

Nee

NFC

Nee

Spraakbesturing

Nee

Datumaanduiding

Datum

Oplaadtijd (minuten)

120

Merk

Stofdicht

Ja

Inclusief belfunctie

Nee

Geschikt voor besturingssysteem

Android

Besturingssysteem

Fitbit OS

Stopwatch functie

Ja

Stappenteller

Ja

Trappenteller

Ja

Activiteiten

Wandelen, Wielrennen, Volleybal, Stappen, Sport basics, Slapen, Outdoor, Indoor, Fitness, Fietsen

Te gebruiken met

Geen apps

Hartslagmeter

Ja

Bewegingssensor

Nee

Caloriemeter

Ja

GPS

Ja

Meet zuurstofgehalte in bloed

Nee

Inzicht in hoeveelheid slaap (uren)

Ja

Reparatie type

Carry-in

Draagwijze

Polsband

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

App vereist voor gehele functionaliteit

Ja

App werkt op besturingssysteem

Android

Delen van gebruikersgegevens vereist

Ja, bij aanmaken van account bij app

Wifi vereist

Nee

Inclusief temperatuurmeter

Nee

Inzicht in verschillende slaapfasen

Ja

Maximale batterijduur (d)

5

Introductiejaar

2021

Introductiemaand

April

Ondersteuning met updates

Minimaal 24 maanden na introductiedatum

Actieve zone minuten berekening

Ja

Afstandmeting

Ja

Applicatie wearable

Fitbit

Muziek bediening vanaf activity tracker

Nee

Inclusief snelheidsmeter

Nee

Doelgroep

Mannen & Vrouwen

Compatibel met

Niet van toepassing

Spatwaterdicht

Ja

Taal handleiding

Universeel

Tijdweergave

Ja

Type GPS

GPS

Verpakking breedte (mm)

44

Verpakking hoogte (mm)

175

Oudercontrole/-toezicht via app

Nee

Bluetooth vereist

Nee

Geeft melding bij onregelmatige hartslag

Ja

Materiaal band

Siliconen

Mobiele data verbinding mogelijk

Ja

Betaalde diensten vereist

Nee

Kleur horlogeband

Zwart

Continue hartslagmeting

Ja

Batterijduur wearable (h)

120

Verstelbaar

Ja

Verpakking lengte (mm)

91

Fitbit Luxe Review september 2022 Videos

Prijs historie

Prijs historie voor: Fitbit Luxe - Activity Tracker - Zwart
Laatste update:
  • €117,95 - 2022-09-23
  • €118,00 - 2022-09-19
  • €114,95 - 2022-09-07
  • €115,00 - 2022-09-05
  • €109,00 - 2022-08-22
  • €121,95 - 2022-08-09
  • €123,00 - 2022-08-01
  • €114,00 - 2022-07-19
Sinds: 2022-03-30
  • Hoogste prijs: €139,00 - 2022-04-07
  • Laagste prijs €99,00 - 2022-06-21

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “Fitbit Luxe Review september 2022”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
  • Total (0)
Vergelijk
0