Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten
- 18% Fitbit Sense Review oktober 2021

Fitbit Sense Review oktober 2021

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees review
  • Ingebouwde GPS 
  • Hartslagmeting 
  • Modern design

268.95

Beste deal op: bol.combol.com
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Fitbit Sense - Smartwatch - Zwart - €268,95
Prijs historie
×
Prijs historie voorFitbit Sense - Smartwatch - Zwart
Laatste update:
  • €268,95 - 2021-10-08
  • €279,00 - 2021-10-07
  • €269,00 - 2021-09-03
  • €274,95 - 2021-08-24
  • €261,00 - 2021-08-21
  • €274,95 - 2021-08-12
  • €261,95 - 2021-07-31
  • €262,00 - 2021-07-27
Sinds: 2021-04-26
  • Hoogste prijs: €279,00 - 2021-06-12
  • Laagste prijs €184,40 - 2021-06-28
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 2021-10-20 10:05 pm
Fitbit Sense Review oktober 2021

268.95

Beschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe slimme smartwatch, die van alle gemakken is voorzien? Dan ben jij misschien toe aan de Fitbit Sense. Fitbit staat al jaren bekend om zijn activity trackers, maar ook heeft Fitbit een aantal smartwatches op de markt gezet. Wij kennen deze slimme smartwatches van Fitbit al van de Versa-lijn. Maar sinds kort heeft Fitbit een nieuwe variant smartwatch op de markt gezet. Deze nieuwe variant is de Fitbit Sense, wij zijn benieuwd naar de mogelijkheden van deze nieuwe smartwatch en nemen daarom deze variant even onder de loep. De Fitbit Sense review!

Fitbit Sense algemeen

Zoals je misschien wel kan zien beschikt deze Fitbit Sense over een zeer mooi en chique design, wat je mag verwachten van een geavanceerde smartwatch. 

Op het eerste oog heeft deze Fitbit Sense veel weg van de wel bekende Apple Watch. Deze Sense heeft een roestvrijstalen behuizing met een zeer comfortabel bandje. Door het aansluitsysteem van deze Fitbit Sense kan jij gemakkelijk je voorkeuren aangeven qua stijl. Zo kan jij makkelijk bijvoorbeeld je bandje vervangen en je eigen kleur of stijl veranderen. Daarnaast zit deze Fitbit Sense comfortabel en vrij licht om de pols. Je zult bijvoorbeeld geen hinder ondervinden van het gewicht van deze smartwatch.

Bekijk ook de Fitbit Versa 2 review

Zoals je misschien wel mag verwachten van een smartwatch met deze prijsklasse, heeft deze Fitbit Sense een ingebouwde GPS. Het voordeel van deze GPS is dat jij bijvoorbeeld makkelijk, snel en preciezer je hardloop- en fietstraining kan tracken. Met een GPS kan jij hierdoor inzichten krijgen in je snelheid, afstand en de route die jij hebt gelopen of hebt gefietst. 

Een van de punten die Fitbit heeft verbeterd is zijn accuduur. Deze Fitbit Sense heeft een zeer goede accuduur van maar liefst vijf dagen. Dit is de specifieke accuduur met een always-on display. 

Neem ook een kijkje bij onze Fitbit Charge 3 review!

Daarnaast heeft ook deze Fitbit Sense functionaliteiten die wij gewend zijn van de vorige modellen van Fitbit. Zoals een SPO2 meter, stappenteller en een slaapscore. Daarnaast kan jij deze Sense ook koppelen met de weegschaal van Fitbit, namelijk de Fitbit Aria Air. 

Optische hartslagmeting 

Zoals wel bekend van Fitbit heeft deze Sense ook een optische hartslagmeting. Een optische hartslagmeting is de hartslagmeting via de pols hartslag. Achter het display van de Fitbit Sense zit deze optische hartslagmeter bevestigd. Het grote voordeel van deze optische hartslagmeting, wat Fitbit ook wel: PurePulse 2.0 noemt, is dat het erg simpel is in gebruik. Met deze PurePulse 2.0 kan je daarom gemakkelijk je hartslag meten over de gehele dag. Zo track jij hier alleen je hartslag tijdens het sporten, maar ook bijvoorbeeld tijdens het slapen of het werk. Het nadeel, wat wij meestal ervaren met deze gps hartslagmeters, is dat het soms vrij onnauwkeurig is. Dit komt omdat deze smartwatches precies op de juiste manier bevestigt dienen te worden voor een nauwkeurige hartslagmeting. 

Bekijk de Garmin Vivoactive 4 review!

Conclusie Fitbit Sense review oktober 2021

Wil jij graag je levensstijl verbeteren en wil jij daarbij meer inzichten krijgen? Dan heb jij zeker aan deze Fitbit Sense echt een topproduct. Deze slimme smartwatch heeft zoveel functionaliteiten, zodat we ieder persoon hier wel een voordeel kan uitslaan. Op het gebied van prijs-kwaliteit vinden wij dat deze Fitbit Sense een toepasselijke prijs heeft. Daarnaast is deze Fitbit Sense verkrijgbaar in verschillende stijl, waardoor jij altijd een keuze mogelijkheid hebt. 

Bekijk de Beste Fitbit!

Fitbit Sense aanbieding oktober 2021?

Wil jij graag deze Fitbit Sense in de aanbieding kopen? Dan ben jij zeker bij Smarthomaanbieding.nl aan het juiste adres. Wij hebben een geavanceerd systeem op onze website, waardoor wij de prijzen van de verschillende aanbieders met elkaar kunnen vergelijken. Onze prijzen worden dagelijks geüpdatet, waardoor wij altijd up to date zijn met onze aanbiedingsprijzen. Wil jij daarom weten, waar deze Fitbit Sense in de aanbieding is? Of wil jij weten waar deze Fitbit Sense voor de laagste prijs beschikbaar is? Scrol dan even naar boven om te checken waar deze slimme smartwatch van Fitbit in de aanbieding is!

Bekijk ook de Huawei Band pro 4 review!

Prijs analyse voor de Fitbit Sense Review

Wil je graag de Fitbit Sense kopen? Dan raden wij aan om dit product voor de laagste prijs te kopen bij: bol.com, omdat hier de beste deal beschikbaar is voor deze Fitbit Sense Review, voor een prijs van: €268.95. Dit product valt binnen de categorie: Reviews. De laatste prijs update voor de Fitbit Sense was op: 2021-10-19 om 9:01.

Goedkoopste Fitbit Sense kopen?

De goedkoopste Fitbit Sense vind je bij: bol.com.

De Fitbit Sense heeft een korting van: - 18%

De Fitbit Sense Review is verkijgbaar bij 3 aanbieders. De goedkoopste aanbieder van dit product is: bol.com Bekijk alle aanbieders bovenaan.

De hoogste prijs gemeten voor de Fitbit Sense , was op: 2021-06-12, met een prijs van: €279.00.
De laagste prijs die we gemeten hebben voor de Fitbit Sense , was op: 2021-06-28, met een prijs van: €184.4

Op dit moment houden wij de prijzen bij van de volgende aanbieders:

  • bol.com (€ 268.95)
  • bcc.nl (€ 299.00)
  • mediamarkt.nl (€ 268.95)
  • 9Expert Score
    Fitbit Sense review
    Wil jij graag je levensstijl verbeteren en wil jij daarbij meer inzichten krijgen? Dan heb jij zeker aan deze Fitbit Sense echt een topproduct. Deze slimme smartwatch heeft zoveel functionaliteiten, zodat we ieder persoon hier wel een voordeel kan uitslaan. Op het gebied van prijs-kwaliteit vinden wij dat deze Fitbit Sense een toepasselijke prijs heeft. Daarnaast is deze Fitbit Sense verkrijgbaar in verschillende stijl, waardoor jij altijd een keuze mogelijkheid hebt. 
    Voordelen
    • Ingebouwde GPS 
    • Hartslagmeting 
    • Modern design

Extra informatie

Specificaties: Fitbit Sense Review oktober 2021

Model

Fitbit Sense

Bluetooth

Ja

Garantie (jaar)

2

Verpakkingsinhoud

Fitbit Sense, Horlogeband S + L, Oplaadkabel, Garantieboekje

Maat

40

Polsomtrek

140 – 220mm

Gewicht (gram)

0

Artikelnummer

811138036980

IP-certificering

IP68 (volledig stofdicht en volledig waterdicht)

Schokbestendig

Ja

Geschikt voor onderwater

Ja

A-GPS

Ja

Hoogtemeter

Ja

WIFI

Ja

Met oudercontrole voor kinderen

Nee

Display

AMOLED

Schermgrootte (inch)

1.58

Verlicht scherm

Ja

Touchscreen

Ja

Batterijstatus zichtbaar op apparaat

Ja

Tijdweergave

Ja

Wekker

Ja

Notificaties van je smartphone

Mail lezen, Berichten versturen, Berichten ontvangen, Alleen opnemen/ophangen

Afstandsmeter

Ja

Stofdicht

Ja

Datumaanduiding

Maand, Jaar, Datum, Dag

Barometer

Ja

Bluetooth versie

Bluetooth 4.2

Gecodeerde hartslagsensor

Ja

Inclusief belfunctie

Ja

Stopwatch functie

Ja

Stappenteller

Ja

Trappenteller

Ja

Slaaptracker

Ja

Activiteiten

Multisport

Type training

Intervaltraining, Rondetijden

Te gebruiken met

Fitbit app

Hartslagmeter

Ja

Frequentie hartslagmeting

Continu

GPS

Ja

Caloriemeter

Ja

Geschikt voor besturingssysteem

iOS, Android

NFC

Ja

Batterijduur wearable

6 dag(en)

Batterij capaciteit (mAh)

260

Navigatiefunctie

Ja

Camera

Nee

Draadloos op te laden

Nee

Merk

Waterdicht tot (min) (minuten)

120

Spraakbesturing

Ja

Besturingssysteem

Anders

Bewegingssensor

Ja

Geschikt om mee te betalen

Ja

Muziek afspelen zonder smartphone

Ja

Mobiele data verbinding mogelijk

Informatie niet beschikbaar

Draagwijze

Polsband

Vorm horlogekast

Curved

Kleur horlogekast

Zwart

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

App vereist voor gehele functionaliteit

Ja

App werkt op besturingssysteem

Informatie niet beschikbaar

Delen van gebruikersgegevens vereist

Informatie niet beschikbaar

Wifi vereist

Informatie niet beschikbaar

Meet zuurstofgehalte in bloed

Ja

Met geanimeerde workout's

Nee

Met stressmonitor

Ja

Verstelbaar

Ja

Introductiejaar

2020

Introductiemaand

Augustus

Ondersteuning met updates

Informatie niet beschikbaar

Actieve zone minuten berekening

Ja

Analyseert slaapkwaliteit

Ja

Applicatie wearable

Fitbit

Batterijduur tijdens gebruik GPS (h)

5

Doelgroep

Mannen & Vrouwen

Formaat horlogekast

40×40

Met zwangerschapstracking

Nee

Kleur horlogeband

Zwart

Compatibel met

Informatie niet beschikbaar

Bluetooth vereist

Informatie niet beschikbaar

Maximale batterijduur (h)

144

Betaalde diensten vereist

Informatie niet beschikbaar

Verwisselbare accu

Nee

Gewicht (g)

214

Gebruiker segment

Outdoor, Sport, Op reis, Onderweg, Dagelijks gebruik, Beginner

Materiaal horlogeband

Siliconen

Met ECG functie

Ja

Personage

Geen personage

Waterdichtheid

5 ATM (Regen- & Spatwaterdicht)

Inclusief Solar functionaliteit

Nee

Met fysieke horlogewijzers

Nee

Inclusief temperatuurmeter

Ja

Taal handleiding

Nederlands

Inclusief snelheidsmeter

Ja

Tracking menstruatiecyclus

Ja

Trainingsschema functie

Inzichtelijk op smartphone via app

Type GPS

GPS

Verpakking breedte (mm)

92

Verpakking hoogte (mm)

65

Wisselen tussen beoefende activiteiten

Bepaalt de smartwatch zelfstandig

Verpakking lengte (mm)

168

Nikkelvrij

Nee

Primair gebruik smartwatch

Inzicht in gezondheid

Reparatie type

Carry-in

Kleur

Fitbit Sense Review oktober 2021 Videos

Prijs historie

Prijs historie voorFitbit Sense - Smartwatch - Zwart
Laatste update:
  • €268,95 - 2021-10-08
  • €279,00 - 2021-10-07
  • €269,00 - 2021-09-03
  • €274,95 - 2021-08-24
  • €261,00 - 2021-08-21
  • €274,95 - 2021-08-12
  • €261,95 - 2021-07-31
  • €262,00 - 2021-07-27
Sinds: 2021-04-26
  • Hoogste prijs: €279,00 - 2021-06-12
  • Laagste prijs €184,40 - 2021-06-28

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “Fitbit Sense Review oktober 2021”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
  • Total (0)
Vergelijk
0