Fitbit Sense Review januari 2021

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees review
  • Ingebouwde GPS 
  • Hartslagmeting 
  • Modern design

295.95

Beste deal op: bol.combol.com
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Fitbit Sense - Smartwatch - Zwart - €295,95
Prijs historie
×
Prijs historie voorFitbit Sense - Smartwatch - Zwart
Laatste update:
  • €295,95 - 12 januari, 2021
  • €296,91 - 5 januari, 2021
  • €304,59 - 1 januari, 2021
  • €329,00 - 27 december, 2020
Sinds: 27 december, 2020
  • Hoogste prijs: €329,00 - 27 december, 2020
  • Laagste prijs €295,95 - 12 januari, 2021
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 26 januari, 2021 6:59 am

Beschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe slimme smartwatch, die van alle gemakken is voorzien? Dan ben jij misschien toe aan de Fitbit Sense. Fitbit staat al jaren bekend om zijn activity trackers, maar ook heeft Fitbit een aantal smartwatches op de markt gezet. Wij kennen deze slimme smartwatches van Fitbit al van de Versa-lijn. Maar sinds kort heeft Fitbit een nieuwe variant smartwatch op de markt gezet. Deze nieuwe variant is de Fitbit Sense, wij zijn benieuwd naar de mogelijkheden van deze nieuwe smartwatch en nemen daarom deze variant even onder de loep. De Fitbit Sense review!

Fitbit Sense algemeen

Zoals je misschien wel kan zien beschikt deze Fitbit Sense over een zeer mooi en chique design, wat je mag verwachten van een geavanceerde smartwatch. 

Op het eerste oog heeft deze Fitbit Sense veel weg van de wel bekende Apple Watch. Deze Sense heeft een roestvrijstalen behuizing met een zeer comfortabel bandje. Door het aansluitsysteem van deze Fitbit Sense kan jij gemakkelijk je voorkeuren aangeven qua stijl. Zo kan jij makkelijk bijvoorbeeld je bandje vervangen en je eigen kleur of stijl veranderen. Daarnaast zit deze Fitbit Sense comfortabel en vrij licht om de pols. Je zult bijvoorbeeld geen hinder ondervinden van het gewicht van deze smartwatch.

Bekijk ook de Fitbit Versa 2 review

Zoals je misschien wel mag verwachten van een smartwatch met deze prijsklasse, heeft deze Fitbit Sense een ingebouwde GPS. Het voordeel van deze GPS is dat jij bijvoorbeeld makkelijk, snel en preciezer je hardloop- en fietstraining kan tracken. Met een GPS kan jij hierdoor inzichten krijgen in je snelheid, afstand en de route die jij hebt gelopen of hebt gefietst. 

Een van de punten die Fitbit heeft verbeterd is zijn accuduur. Deze Fitbit Sense heeft een zeer goede accuduur van maar liefst vijf dagen. Dit is de specifieke accuduur met een always-on display. 

Neem ook een kijkje bij onze Fitbit Charge 3 review!

Daarnaast heeft ook deze Fitbit Sense functionaliteiten die wij gewend zijn van de vorige modellen van Fitbit. Zoals een SPO2 meter, stappenteller en een slaapscore. Daarnaast kan jij deze Sense ook koppelen met de weegschaal van Fitbit, namelijk de Fitbit Aria Air. 

back to menu ↑

Optische hartslagmeting 

Zoals wel bekend van Fitbit heeft deze Sense ook een optische hartslagmeting. Een optische hartslagmeting is de hartslagmeting via de pols hartslag. Achter het display van de Fitbit Sense zit deze optische hartslagmeter bevestigd. Het grote voordeel van deze optische hartslagmeting, wat Fitbit ook wel: PurePulse 2.0 noemt, is dat het erg simpel is in gebruik. Met deze PurePulse 2.0 kan je daarom gemakkelijk je hartslag meten over de gehele dag. Zo track jij hier alleen je hartslag tijdens het sporten, maar ook bijvoorbeeld tijdens het slapen of het werk. Het nadeel, wat wij meestal ervaren met deze gps hartslagmeters, is dat het soms vrij onnauwkeurig is. Dit komt omdat deze smartwatches precies op de juiste manier bevestigt dienen te worden voor een nauwkeurige hartslagmeting. 

Bekijk de Garmin Vivoactive 4 review!

back to menu ↑

Conclusie Fitbit Sense review januari 2021

Wil jij graag je levensstijl verbeteren en wil jij daarbij meer inzichten krijgen? Dan heb jij zeker aan deze Fitbit Sense echt een topproduct. Deze slimme smartwatch heeft zoveel functionaliteiten, zodat we ieder persoon hier wel een voordeel kan uitslaan. Op het gebied van prijs-kwaliteit vinden wij dat deze Fitbit Sense een toepasselijke prijs heeft. Daarnaast is deze Fitbit Sense verkrijgbaar in verschillende stijl, waardoor jij altijd een keuze mogelijkheid hebt. 

back to menu ↑

Fitbit Sense aanbieding januari 2021?

Wil jij graag deze Fitbit Sense in de aanbieding kopen? Dan ben jij zeker bij Smarthomaanbieding.nl aan het juiste adres. Wij hebben een geavanceerd systeem op onze website, waardoor wij de prijzen van de verschillende aanbieders met elkaar kunnen vergelijken. Onze prijzen worden dagelijks geüpdatet, waardoor wij altijd up to date zijn met onze aanbiedingsprijzen. Wil jij daarom weten, waar deze Fitbit Sense in de aanbieding is? Of wil jij weten waar deze Fitbit Sense voor de laagste prijs beschikbaar is? Scrol dan even naar boven om te checken waar deze slimme smartwatch van Fitbit in de aanbieding is!

Bekijk ook de Huawei Band pro 4 review!

9Expert Score
Fitbit Sense review
Wil jij graag je levensstijl verbeteren en wil jij daarbij meer inzichten krijgen? Dan heb jij zeker aan deze Fitbit Sense echt een topproduct. Deze slimme smartwatch heeft zoveel functionaliteiten, zodat we ieder persoon hier wel een voordeel kan uitslaan. Op het gebied van prijs-kwaliteit vinden wij dat deze Fitbit Sense een toepasselijke prijs heeft. Daarnaast is deze Fitbit Sense verkrijgbaar in verschillende stijl, waardoor jij altijd een keuze mogelijkheid hebt. 
PROS
  • Ingebouwde GPS 
  • Hartslagmeting 
  • Modern design

Extra informatie

Specificaties: Fitbit Sense Review januari 2021

Model Fitbit Sense
Bluetooth versie Bluetooth 4.2
Garantie (jaar) 2
Verpakkingsinhoud Fitbit Sense, Horlogeband S + L, Oplaadkabel, Garantieboekje
Maat 40
Polsomtrek 140 - 220mm
Kleur
Gewicht (gram) 0
Artikelnummer 811138036980
IP-certificering IP68 (volledig stofdicht en volledig waterdicht)
Schokbestendig Ja
Geschikt voor onderwater Ja
NFC Ja
Navigatiefunctie Ja
Batterij capaciteit (mAh) 260
Geschikt voor besturingssysteem iOS, Android
Display AMOLED
Schermgrootte (inch) 1.58
Verlicht scherm Ja
Touchscreen Ja
Batterijstatus zichtbaar op apparaat Ja
Tijdweergave Ja
Wekker Ja
Notificaties van je smartphone Mail lezen, Berichten versturen, Berichten ontvangen, Alleen opnemen/ophangen
A-GPS Ja
WIFI Ja
Batterijduur wearable 6 dag(en)
Camera Nee
Gecodeerde hartslagsensor Ja
Inclusief belfunctie Ja
Stopwatch functie Ja
Stappenteller Ja
Trappenteller Ja
Slaaptracker Ja
Activiteiten Multisport
Type training Intervaltraining, Rondetijden
Te gebruiken met Fitbit app
Hartslagmeter Ja
Frequentie hartslagmeting Continu
Draadloos op te laden Nee
Caloriemeter Ja
Merk
Waterdicht tot (min) (minuten) 120
Spraakbesturing Ja
Besturingssysteem Anders
Stofdicht Ja
Datumaanduiding Maand, Jaar, Datum, Dag
Bewegingssensor Ja
Afstandsmeter Ja
Hoogtemeter Ja
Barometer Ja
GPS Ja
Bluetooth Ja
Meet zuurstofgehalte in bloed Ja
Inclusief snelheidsmeter Ja
Met geanimeerde workout's Nee
Verstelbaar Ja
Draagwijze Polsband
Vorm horlogekast Curved
Kleur horlogekast Zwart
Kan zelfstandig met internet verbinden Nee
App vereist voor gehele functionaliteit Ja
App werkt op besturingssysteem Informatie niet beschikbaar
Delen van gebruikersgegevens vereist Informatie niet beschikbaar
Wifi vereist Informatie niet beschikbaar
Materiaal horlogeband Siliconen
Inclusief temperatuurmeter Ja
Maximale batterijduur (h) 144
Compatibel met Informatie niet beschikbaar
Introductiejaar 2020
Introductiemaand Augustus
Ondersteuning met updates Informatie niet beschikbaar
Actieve zone minuten berekening Ja
Analyseert slaapkwaliteit Ja
Applicatie wearable Fitbit
Batterijduur tijdens gebruik GPS (h) 5
Doelgroep Mannen & Vrouwen
Formaat horlogekast 40x40
Met fysieke horlogewijzers Nee
Gebruiker segment Outdoor, Sport, Op reis, Onderweg, Dagelijks gebruik, Beginner
Met ECG functie Ja
Verwisselbare accu Nee
Met oudercontrole voor kinderen Nee
Met stressmonitor Ja
Met zwangerschapstracking Nee
Inclusief Solar functionaliteit Nee
Personage Geen personage
Geschikt om mee te betalen Ja
Bluetooth vereist Informatie niet beschikbaar
Kleur horlogeband Zwart
Mobiele data verbinding mogelijk Informatie niet beschikbaar
Betaalde diensten vereist Informatie niet beschikbaar
Muziek afspelen zonder smartphone Ja
Primair gebruik smartwatch Inzicht in gezondheid
Gewicht (g) 214
Reparatie type Carry-in
Taal handleiding Nederlands
Tracking menstruatiecyclus Ja
Trainingsschema functie Inzichtelijk op smartphone via app
Type GPS GPS
Verpakking breedte (mm) 92
Verpakking hoogte (mm) 65
Verpakking lengte (mm) 168
Waterdichtheid 5 ATM (Regen- & Spatwaterdicht)
Nikkelvrij Nee
Wisselen tussen beoefende activiteiten Bepaalt de smartwatch zelfstandig

Fitbit Sense Review januari 2021 Videos

Prijs historie

Prijs historie voorFitbit Sense - Smartwatch - Zwart
Laatste update:
  • €295,95 - 12 januari, 2021
  • €296,91 - 5 januari, 2021
  • €304,59 - 1 januari, 2021
  • €329,00 - 27 december, 2020
Sinds: 27 december, 2020
  • Hoogste prijs: €329,00 - 27 december, 2020
  • Laagste prijs €295,95 - 12 januari, 2021

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “Fitbit Sense Review januari 2021”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
  • Total (0)
Vergelijk
0