Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten
- 18% Fitbit Versa 3 Review oktober 2021

Fitbit Versa 3 Review oktober 2021

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken

Inzicht in gezondheid

187.00

Beste deal op: bol.combol.com
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Fitbit Versa 3 - Smartwatch - Zwart - €187,00
Prijs historie
×
Prijs historie voorFitbit Versa 3 - Smartwatch - Zwart
Laatste update:
  • €187,00 - 2021-10-21
  • €199,00 - 2021-10-20
  • €186,99 - 2021-10-19
  • €186,00 - 2021-10-17
  • €188,00 - 2021-10-15
  • €199,00 - 2021-10-08
  • €203,00 - 2021-10-05
  • €199,00 - 2021-08-12
Sinds: 2021-05-25
  • Hoogste prijs: €203,00 - 2021-10-05
  • Laagste prijs €162,63 - 2021-06-24
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 2021-10-22 11:13 pm
Fitbit Versa 3 Review oktober 2021
Fitbit Versa 3 Review oktober 2021

187.00

Beschrijving

Ben jij op zoek naar nieuwe horloge om je activiteiten te tracken, maar wil jij ook graag berichten kunnen ontvangen op je smartwatch? Dan ben jij misschien in deze zoektocht uitgekomen bij een van de smartwatches van Fitbit. Fitbit is niet meer het onbekendste merk op de markt voor de consumenten elektronica. Het merk heeft niet alleen geavanceerde activity trackers, maar sinds een aantal jaren heeft het merk ook zeer goede smartwatches. Deze smartwatches van Fitbit hebben dezelfde voordelen zoals we kennen van de activity trackers, maar zijn dan nog geavanceerder. Een van de nieuwste smartwatch van dit merk is de Fitbit Versa 3. Deze Fitbit biedt veel mogelijkheden, waardoor je kunt spreken van een premium smartwatch. Wij zijn benieuwd naar de kwaliteiten van deze Fitbit Versa 3 en daarom nemen wij deze alleskunner eventjes onder de loep. 

Fitbit Versa 3 algemeen

Zoals de naam misschien al doet vermoeden is deze Fitbit Versa 3, de opvolger van de Fitbit Versa 2. Toch heeft Fitbit het toch weer voor elkaar gekregen om toch weer een verbeterde versie van deze smartwatch-lijn op de markt te brengen. 

Bekijk ook de Fitbit Versa 2 review

Het design van deze Fitbit Versa 3 is zoals we misschien wel mogen verwachten van een Fitbit. Deze smartwatch ziet er ook weer strak en modern uit. De smartwatch heeft volgens ons wel wat weg van de wel bekende Apple Watch. 

Fitbit Versa 3 Ingebouwde GPS

Een van de grootste pluspunten van deze Fitbit Versa 3 ten opzichte van zijn voorganger, is dat deze nieuwere versie wel beschikt over een ingebouwde GPS. Dit is volgens ons echt een groot pluspunt, zeker voor mensen die veel sporten, zoals fietsen en hardlopen is deze functionaliteit echt een waardevolle toevoeging. Met de ingebouwde GPS kan jij met deze smartwatch je activiteiten gemakkelijker tracken, zo kan jij bijvoorbeeld makkelijk zien met welke snelheid, waar en met welke ronde jij hebt gefietst of gelopen. Kortom met de ingebouwde GPS heb jij nog meer inzichten in je trainingsdata, waardoor jij mogelijk nog sneller kan trainen. Daarnaast kan jij ook met deze mogelijkheid ook je training delen op platformen zoals Strava of Runkeeper. 

Bekijk Beste Fitbit!

Fitbit Versa 3 Zwemmen

Naast dat deze Fitbit Versa 3 geschikt is voor fietsers en hardlopers, is dit sporthorloge ook zeer geschikt voor mensen die graag hun zwemactiviteiten willen tracken. Zo kan jij met de Fitbit Versa 3 je zwemactiviteit nog beter tracken. Daarnaast kan deze smartwatch tot maximaal 50 meter onder water.

Bekijk ook de Garmin Fenix 6 review

Fitbit Versa 3 Fitbit pay

Een van de meest geavanceerde functionaliteiten van de Fitbit Versa 3 is de betaalmogelijkheid, ofwel: Fitbit Pay. Met deze betaalmogelijkheid kan jij met deze smartwatch gemakkelijk en snel betalen. Jij hoeft alleen je Fitbit eenmalig te koppelen met je bankaccount en jij bent hierna van alle gemakken voorzien. 

Fitbit pay zorgt ervoor dat jij voortaan lekker je portemonnee hoeft thuis te laten. Indien jij je Fitbit Versa 3 hebt geconnect met Fitbit Pay, hoef jij enkel de smartwatch op het betalingssysteem te plaatsen, waarna de transactie vanzelf plaatsvindt. 

Fitbit Versa 3 Batterij

Nog een reden om deze Fitbit Versa 3 te kopen is zijn batterij kwaliteit. De batterij heeft het merk weer weten te verbeteren. Deze Fitbit kan op een volle accu maar liefst 6 dagen mee. Daarnaast heeft deze Versa 3 ook een snellaad functionaliteit, waardoor de smartwatch in 12 minuten tijd de accu voor een hele dag kan voorzien. 

Fitbit Versa 3 vs Fitbit Versa 2 – Wat zijn de upgrades? 

De grote update van de Fitbit Versa 3 is toch wel de ingebouwde GPS. Deze mogelijkheid misten wij echt bij de Versa 2 en wij vinden het daarom een verademing dat deze functionaliteit is ingebouwd in de nieuwere variant. 

Daarnaast is het scherm van de Versa 3 een klein slagje groter dan die van zijn voorganger en beschikt het scherm ook over een hogere resolutie. Waarbij de Versa 2 nog de beschikking had over een OLED-scherm heeft de Versa 3 een AMOLED-scherm.

Bekijk ook: Huawei Band pro 4 review

Fitbit Versa 3 hartslagmeting

Zoals we Fitbit Versa 3 mogen verwachten heeft deze Fitbit ook een ingebouwde hartslagmeting. De hartslagmeting is identiek als die van de Versa 2, zo zit de hartslagmeter achter het display van deze Versa. De hartslag wordt hierbij gemeten via de pols. Het grote voordeel hiervan is dat jij zeer gemakkelijk je hartslag kan tracken over de gehele dag, zonder dat je het door hebt. Daarnaast kan jij deze hartslagmeting ook gebruiken voor tijdens het sporten. 

Fitbit Versa 3 review conclusie

Deze smartwatch is volgens ons een echte alleskunner. Deze Fitbit Versa 3 heeft alles in huis om iedere sporter een voordeel te bieden. Ben jij iemand die op zoek is naar een smartwatch die bijvoorbeeld je gezondheid, fitness of sport kan tracken? Dan is deze Fitbit Versa 3 de smartwatch die jij moet hebben. Deze Fitbit Versa 3 is zeer veelzijdig en is volgens ons zeker zijn geld waard. 

Fitbit Versa 3 aanbieding oktober 2021

Ben jij erover uit en wil jij daarom graag investeren in een nieuwe smartwatch? Dan snappen wij heel goed dat jij deze Fitbit Versa 3 neemt, die van alle gemakken is voorzien. Maar nu is een ding heel belangrijk, dat is namelijk de prijs. Dit snappen wij van Smarthomeaanbieding.nl maar al te goed en daarom hebben wij een prijsvergelijking systeem op onze website geplaatst. Dit geavanceerde systeem vergelijkt automatische de prijzen van de verschillende aanbieders, wij zorgen ervoor vervolgens voor dat de aanbieder met de laagste prijs bovenaan komt te staan. Het voordeel voor jou als consument, is dat jij enkel naar boven hoeft te scrollen om te zien waar deze Fitbit Versa 3 in de aanbieding is! Dit is natuurlijk ideaal voor de prijsbewuste consument, die op zoek is naar de beste deal. 

Waar kan jij een Fitbit Versa 3 in de aanbieding vinden? 

Fitbit apparaten worden diverse malen in het jaar in de aanbieding of goedkoper aangeboden door de diverse aanbieders. Wil jij graag een goedkopere deal slaan? Dan is het zaak jij goed oplet waar de desbetreffende deals zijn op dat moment. Deals voor de Fitbit Versa 3 verwachten wij bijvoorbeeld op korte termijn bij Coolblue.nl of Bol.com

Prijs analyse voor de Fitbit Versa 3 Review

Wil je graag de Fitbit Versa 3 kopen? Dan raden wij aan om dit product voor de laagste prijs te kopen bij: bol.com, omdat hier de beste deal beschikbaar is voor deze Fitbit Versa 3 Review, voor een prijs van: €187.00. Dit product valt binnen de categorie: Reviews. De laatste prijs update voor de Fitbit Versa 3 was op: 2021-10-22 om 11:13.

Goedkoopste Fitbit Versa 3 kopen?

De goedkoopste Fitbit Versa 3 vind je bij: bol.com.

De Fitbit Versa 3 heeft een korting van: - 18%

De Fitbit Versa 3 Review is verkijgbaar bij 2 aanbieders. De goedkoopste aanbieder van dit product is: bol.com Bekijk alle aanbieders bovenaan.

De hoogste prijs gemeten voor de Fitbit Versa 3 , was op: 2021-10-05, met een prijs van: €203.00.
De laagste prijs die we gemeten hebben voor de Fitbit Versa 3 , was op: 2021-06-24, met een prijs van: €162.63

Op dit moment houden wij de prijzen bij van de volgende aanbieders:

Extra informatie

Specificaties: Fitbit Versa 3 Review oktober 2021

Saturatiemeter

Ja

Virtuele tegenstander

Nee

Vorm horlogekast

Rechthoek

Compatibel met vermogensmeter

Nee

Raceprognose

Nee

Fitnessleeftijd meten

Ja

GPS-toepassing

Routeregistratie

Maximale polsomtrek (cm)

22

Meet activiteiten

Ja

Meet

Afstand, Calorieverbranding, Conditie, Hartslag, Slaap, Snelheid, Stappen, Trappen

Automatische bewegingsherkenning

Ja

Satellietplaatsbepalingssysteem

GLONASS, GPS

Meet totale stijging/daling

Ja

Thermometer

Nee

Benodigde Nederlandse bankrekening

ABN AMRO Maestro, ABN AMRO Mastercard, Bunq Maestro, Bunq Mastercard, ICS Mastercard, ICS Visa, Openbank Mastercard, Rabobank Maestro

Melding overschrijding hartslagzone

Ja

WIFI

Ja

Slaapkwaliteit

Ja

Type sluiting

Gesp

Melding

Melding op scherm, Trilling

Materiaal horlogeband

Kunststof

Sportprofielen aanpassen

Ja

Meet verticale snelheid

Nee

Compatibel met apps

Spotify, Strava

Type horlogeband

Standaard

Melding onregelmatige hartslag

Nee

Generatie

Volwassenen

Toont smartphone berichten

Ja

Totale opslagcapaciteit (GB)

2,5

Persoonlijke records opslaan

Nee

Bedtijd aangeven

Ja

Ingebouwde GPS-ontvanger

Ja

Kompas

Nee

Waterdichtheid

Waterdicht

Oude apparaat gratis retour

Ja

Compatibel met Android versie

Android 10.0, Android 7.0 Nougat, Android 7.1 Nougat, Android 8.0 Oreo, Android 9.0 Pie

Personage

Geen personage

Kleur horlogekast

Zwart

Merk

Automatisch stappendoel

Ja

Compatibel met iOS versie

iOS 12.0, iOS 13.0, iOS 14.0

Data weergave

Digitaal

ANT+

Nee

Vereiste iOS versie bellen

iOS 14 of hoger

Belmogelijkheden

Oproepen beantwoorden

GPS-sensor

Ja

App installatie mogelijk

Ja

Spraakbesturing

Ja

Caloriemeting op basis van hartslag

Ja

VO2 max meting

Ja

Land contactloos betalen

België, Nederland

IP-certificering

IPX8

Type hartslagmeting

Optische hartslagmeting

Schermtype

AMOLED

Ingebouwd scherm

Ja

Soort uurwerk

Accu

Compatibiliteit horlogeband

Productspecifiek

Contactloos betalen

Ja

Geslacht volwassenen

Dames, Heren

Compatibel met besturingssysteem

Android, iOS

Minimale polsomtrek (cm)

14

Gewicht (g)

28,5

Hoogte (mm)

40,48

Meldingen van smartphone

Berichten ontvangen, Berichten verzenden, Caller ID, Inkomende oproep accepteren, Inkomende oproep weigeren, Muziek bediening, Notificaties

Bluetooth

Ja

Bellen via horloge mogelijk

Ja

NFC

Ja

Gegarandeerde ondersteuning met updates

Onbekend

Fabrikantcode

FB511BKBK

Garantietype

Carry-in-garantie

Breedte (mm)

40,48

Valdetectie

Nee

Kleur horlogeband

Zwart

Moment van hartslagmeting

Continu

Aanbevolen voor sport

Fietsen, Fitness, Hardlopen

Hartslagzones

Ja

Aantal gegevens weergegeven op scherm

4

Vereiste Android versie berichten versturen

Android 7.0 of hoger

Diepte (mm)

12,35

Meet minuten intensieve training

Ja

Type kunststof horlogeband

Siliconen

Formaat horlogekast

Gemiddeld

Materiaal horlogekast

Aluminium

Vereiste Android versie bellen

Android 7.0 of hoger

Vereiste model iPhone

iPhone 6 of later

Altijd-aan display

Ja

Zelfstandige muziekspeler

Nee

Camerabediening

Nee

Hersteltijd meten

Nee

Geanimeerde workouts

Ja

Hartslag stressniveau meten

Nee

Waterinname bijhouden

Ja

Type glas (horloges)

Gorilla glass

Vereiste iOS versie berichten ontvangen

iOS 12 of hoger

Schermdiagonaal (inch)

1,58

Waterbestendig

Ja

Mobiele betaaldienst

Fitbit Pay

Garantie (jaar)

2

Bewegingsherinnering

Ja

Versnellingsmeter

Ja

Vereiste Android versie berichten ontvangen

Android 7.0 of hoger

Verwisselbare horlogeband

Ja

Gyroscoop

Nee

Hartslagsensor

Ingebouwde polssensor

Slaapduur

Ja

Touchscreen

Ja

Hartslagmeting

Ja

Aanbevolen voor polsomtrek

15 – 17 cm

Primair gebruik smartwatch

Inzicht in gezondheid

A-GPS

Ja

Applicatie wearable

Fitbit

Nikkelvrij

Nee

Aanbevolen voor type hardloper

Regelmatige hardloper

Hartslagmeter

Ja

Met oudercontrole voor kinderen

Nee

Trilfunctie

Ja

Gewicht (gram)

0

Noodknop

Nee

Maat

40

Stappenteller

Ja

Wekker

Ja

Footpod

Nee

Button lock functie

Nee

Geïnstalleerde kaarten

Nee

Batterijduur wearable

6 dag(en)

Polsomtrek

140 – 220mm

Verwisselbare accu

Nee

Maximale batterijduur (h)

144

Met stressmonitor

Ja

Meet staplengte

Ja

Introductiejaar

2020

Frequentie hartslagmeting

Continu

Alarmfunctie

Ja

Bluetooth versie

Bluetooth 4.2

Cadanssensor mogelijk

Nee

Geschikt voor onderwater

Ja

Wifi ingebouwd

Ja

Notificaties van je smartphone

Alleen opnemen/ophangen, Apps installeren op smartwatch, Berichten ontvangen, Berichten versturen, Mail lezen

Virtuele partner

Nee

Display

AMOLED

Camera

Nee

Met zwangerschapstracking

Nee

Livetracking

Nee

Meet grondcontacttijd

Nee

Te gebruiken met

Fitbit app

Met geanimeerde workout's

Ja

Barometer

Ja

Geschikt voor besturingssysteem

iOS, Android

Aanbevolen voor type fietser

Regelmatige fietser

Meet zuurstofgehalte in bloed

Ja

Compatibel met

Informatie niet beschikbaar

Batterij capaciteit (mAh)

260

Draadloos op te laden

Nee

Navigatiefunctie

Ja

Met fysieke horlogewijzers

Nee

Meet verticale oscillatie

Nee

Vereiste iOS versie berichten versturen

Niet mogelijk met iOS

Afstandsmeter

Ja

Introductiemaand

Augustus

Batterijduur tijdens gebruik GPS (h)

5

Type hoogtemeter

Barometrisch

GPS

Ja

Doelgroep

Mannen & Vrouwen

Stopwatch

Ja

Timer

Ja

Automatische tijdsynchronisatie

Ja

Actieve zone minuten berekening

Ja

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

Type training

Intervaltraining, Rondetijden

Kleurenscherm

Ja

Artikelnummer

866910

Geschikt om mee te betalen

Ja

Met ECG functie

Nee

Inclusief Solar functionaliteit

Nee

Stopwatch functie

Ja

Verpakkingsinhoud

Fitbit Versa 3, Horlogeband S + L, Oplaadkabel, Garantieboekje

Gebruiker segment

Outdoor, Sport, Op reis, Onderweg, Dagelijks gebruik, Beginner

Telefoonboek

Nee

Inclusief snelheidsmeter

Ja

Analyseert slaapkwaliteit

Ja

Slaaptracker

Ja

Stofdicht

Ja

Gecodeerde hartslagsensor

Ja

Waterdicht tot (min) (minuten)

120

Inclusief temperatuurmeter

Nee

Inclusief belfunctie

Ja

Snelheidsmeter

Nee

Activiteiten

Multisport

Geofencing

Nee

Verstelbaar

Ja

Schokbestendig

Ja

Wifi vereist

Informatie niet beschikbaar

Mobiele data verbinding mogelijk

Informatie niet beschikbaar

Besturingssysteem

Merkgebonden

Ondersteuning met updates

Informatie niet beschikbaar

Model

Fitbit Versa 3

Benodigde Belgische bankrekening

BNP Paribas Fortis Maestro, BNP Paribas Fortis Visa, BNP Parisbas Fortis Mastercard, Fintro Maestro, Fintro Mastercard, Fintro Visa, Hello Bank! Visa, Hello bank! Maestro, KBC Maestro

Intervaltraining

Ja

Rondeteller

Ja

Automatisch pauzeren

Ja

Beschikbare fitness workouts

Bootcamp, Circuittraining, Crosstrainer, Front lunges, Interval training, Lateral lunges, Loopband, Spinnen, Stapmachine, Vechtsport, Yoga

Datumaanduiding

Ja

Hartslagmeting onder water

Nee

Rencadans meten

Nee

Hoogtemeter

Ja

Trappenteller

Ja

Bewegingssensor

Ja

Verlicht scherm

Ja

Schermgrootte (inch)

1.58

Caloriemeter

Ja

App vereist voor gehele functionaliteit

Ja

Meet gemiddelde snelheid tijdens activiteit

Ja

Batterijstatus zichtbaar op apparaat

Ja

App werkt op besturingssysteem

Informatie niet beschikbaar

Delen van gebruikersgegevens vereist

Informatie niet beschikbaar

Hersteladvies

Nee

Fitbit Versa 3 Review oktober 2021 Videos

Prijs historie

Prijs historie voorFitbit Versa 3 - Smartwatch - Zwart
Laatste update:
  • €187,00 - 2021-10-21
  • €199,00 - 2021-10-20
  • €186,99 - 2021-10-19
  • €186,00 - 2021-10-17
  • €188,00 - 2021-10-15
  • €199,00 - 2021-10-08
  • €203,00 - 2021-10-05
  • €199,00 - 2021-08-12
Sinds: 2021-05-25
  • Hoogste prijs: €203,00 - 2021-10-05
  • Laagste prijs €162,63 - 2021-06-24
Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
  • Total (0)
Vergelijk
0