- 12% Fitbit Versa 3 Review maart 2021

Fitbit Versa 3 Review maart 2021

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken

Inzicht in gezondheid

229.00 200.95

Beste deal op: bol.combol.com
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Fitbit Versa 3 - Smartwatch - Zwart - €200,95
Prijs historie
×
Prijs historie voorFitbit Versa 3 - Smartwatch - Zwart
Laatste update:
  • €200,95 - 3 maart, 2021
  • €178,14 - 2 maart, 2021
  • €200,95 - 16 februari, 2021
  • €201,33 - 11 februari, 2021
  • €202,95 - 9 februari, 2021
  • €203,35 - 4 februari, 2021
  • €219,00 - 31 januari, 2021
  • €217,95 - 28 januari, 2021
Sinds: 29 december, 2020
  • Hoogste prijs: €225,00 - 29 december, 2020
  • Laagste prijs €178,14 - 2 maart, 2021
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 3 maart, 2021 2:01 am
Fitbit Versa 3 Review maart 2021
Fitbit Versa 3 Review maart 2021

229.00 200.95

Beschrijving

Ben jij op zoek naar nieuwe horloge om je activiteiten te tracken, maar wil jij ook graag berichten kunnen ontvangen op je smartwatch? Dan ben jij misschien in deze zoektocht uitgekomen bij een van de smartwatches van Fitbit. Fitbit is niet meer het onbekendste merk op de markt voor de consumenten elektronica. Het merk heeft niet alleen geavanceerde activity trackers, maar sinds een aantal jaren heeft het merk ook zeer goede smartwatches. Deze smartwatches van Fitbit hebben dezelfde voordelen zoals we kennen van de activity trackers, maar zijn dan nog geavanceerder. Een van de nieuwste smartwatch van dit merk is de Fitbit Versa 3. Deze Fitbit biedt veel mogelijkheden, waardoor je kunt spreken van een premium smartwatch. Wij zijn benieuwd naar de kwaliteiten van deze Fitbit Versa 3 en daarom nemen wij deze alleskunner eventjes onder de loep. 

Fitbit Versa 3 algemeen

Zoals de naam misschien al doet vermoeden is deze Fitbit Versa 3, de opvolger van de Fitbit Versa 2. Toch heeft Fitbit het toch weer voor elkaar gekregen om toch weer een verbeterde versie van deze smartwatch-lijn op de markt te brengen. 

Bekijk ook de Fitbit Versa 2 review

Het design van deze Fitbit Versa 3 is zoals we misschien wel mogen verwachten van een Fitbit. Deze smartwatch ziet er ook weer strak en modern uit. De smartwatch heeft volgens ons wel wat weg van de wel bekende Apple Watch. 

terug naar het menu ↑

Fitbit Versa 3 Ingebouwde GPS

Een van de grootste pluspunten van deze Fitbit Versa 3 ten opzichte van zijn voorganger, is dat deze nieuwere versie wel beschikt over een ingebouwde GPS. Dit is volgens ons echt een groot pluspunt, zeker voor mensen die veel sporten, zoals fietsen en hardlopen is deze functionaliteit echt een waardevolle toevoeging. Met de ingebouwde GPS kan jij met deze smartwatch je activiteiten gemakkelijker tracken, zo kan jij bijvoorbeeld makkelijk zien met welke snelheid, waar en met welke ronde jij hebt gefietst of gelopen. Kortom met de ingebouwde GPS heb jij nog meer inzichten in je trainingsdata, waardoor jij mogelijk nog sneller kan trainen. Daarnaast kan jij ook met deze mogelijkheid ook je training delen op platformen zoals Strava of Runkeeper. 

terug naar het menu ↑

Fitbit Versa 3 Zwemmen

Naast dat deze Fitbit Versa 3 geschikt is voor fietsers en hardlopers, is dit sporthorloge ook zeer geschikt voor mensen die graag hun zwemactiviteiten willen tracken. Zo kan jij met de Fitbit Versa 3 je zwemactiviteit nog beter tracken. Daarnaast kan deze smartwatch tot maximaal 50 meter onder water.

Bekijk ook de Garmin Fenix 6 review

terug naar het menu ↑

Fitbit Versa 3 Fitbit pay

Een van de meest geavanceerde functionaliteiten van de Fitbit Versa 3 is de betaalmogelijkheid, ofwel: Fitbit Pay. Met deze betaalmogelijkheid kan jij met deze smartwatch gemakkelijk en snel betalen. Jij hoeft alleen je Fitbit eenmalig te koppelen met je bankaccount en jij bent hierna van alle gemakken voorzien. 

Fitbit pay zorgt ervoor dat jij voortaan lekker je portemonnee hoeft thuis te laten. Indien jij je Fitbit Versa 3 hebt geconnect met Fitbit Pay, hoef jij enkel de smartwatch op het betalingssysteem te plaatsen, waarna de transactie vanzelf plaatsvindt. 

terug naar het menu ↑

Fitbit Versa 3 Batterij

Nog een reden om deze Fitbit Versa 3 te kopen is zijn batterij kwaliteit. De batterij heeft het merk weer weten te verbeteren. Deze Fitbit kan op een volle accu maar liefst 6 dagen mee. Daarnaast heeft deze Versa 3 ook een snellaad functionaliteit, waardoor de smartwatch in 12 minuten tijd de accu voor een hele dag kan voorzien. 

terug naar het menu ↑

Fitbit Versa 3 vs Fitbit Versa 2 – Wat zijn de upgrades? 

De grote update van de Fitbit Versa 3 is toch wel de ingebouwde GPS. Deze mogelijkheid misten wij echt bij de Versa 2 en wij vinden het daarom een verademing dat deze functionaliteit is ingebouwd in de nieuwere variant. 

Daarnaast is het scherm van de Versa 3 een klein slagje groter dan die van zijn voorganger en beschikt het scherm ook over een hogere resolutie. Waarbij de Versa 2 nog de beschikking had over een OLED-scherm heeft de Versa 3 een AMOLED-scherm.

Bekijk ook: Huawei Band pro 4 review

terug naar het menu ↑

Fitbit Versa 3 hartslagmeting

Zoals we Fitbit Versa 3 mogen verwachten heeft deze Fitbit ook een ingebouwde hartslagmeting. De hartslagmeting is identiek als die van de Versa 2, zo zit de hartslagmeter achter het display van deze Versa. De hartslag wordt hierbij gemeten via de pols. Het grote voordeel hiervan is dat jij zeer gemakkelijk je hartslag kan tracken over de gehele dag, zonder dat je het door hebt. Daarnaast kan jij deze hartslagmeting ook gebruiken voor tijdens het sporten. 

terug naar het menu ↑

Fitbit Versa 3 review conclusie

Deze smartwatch is volgens ons een echte alleskunner. Deze Fitbit Versa 3 heeft alles in huis om iedere sporter een voordeel te bieden. Ben jij iemand die op zoek is naar een smartwatch die bijvoorbeeld je gezondheid, fitness of sport kan tracken? Dan is deze Fitbit Versa 3 de smartwatch die jij moet hebben. Deze Fitbit Versa 3 is zeer veelzijdig en is volgens ons zeker zijn geld waard. 

terug naar het menu ↑

Fitbit Versa 3 aanbieding maart 2021

Ben jij erover uit en wil jij daarom graag investeren in een nieuwe smartwatch? Dan snappen wij heel goed dat jij deze Fitbit Versa 3 neemt, die van alle gemakken is voorzien. Maar nu is een ding heel belangrijk, dat is namelijk de prijs. Dit snappen wij van Smarthomeaanbieding.nl maar al te goed en daarom hebben wij een prijsvergelijking systeem op onze website geplaatst. Dit geavanceerde systeem vergelijkt automatische de prijzen van de verschillende aanbieders, wij zorgen ervoor vervolgens voor dat de aanbieder met de laagste prijs bovenaan komt te staan. Het voordeel voor jou als consument, is dat jij enkel naar boven hoeft te scrollen om te zien waar deze Fitbit Versa 3 in de aanbieding is! Dit is natuurlijk ideaal voor de prijsbewuste consument, die op zoek is naar de beste deal. 

terug naar het menu ↑

Waar kan jij een Fitbit Versa 3 in de aanbieding vinden? 

Fitbit apparaten worden diverse malen in het jaar in de aanbieding of goedkoper aangeboden door de diverse aanbieders. Wil jij graag een goedkopere deal slaan? Dan is het zaak jij goed oplet waar de desbetreffende deals zijn op dat moment. Deals voor de Fitbit Versa 3 verwachten wij bijvoorbeeld op korte termijn bij Coolblue.nl of Bol.com

Extra informatie

Specificaties: Fitbit Versa 3 Review maart 2021

Wifi ingebouwd Ja
GPS-toepassing Routeregistratie
Melding onregelmatige hartslag Nee
Compatibel met apps Spotify, Strava
Type hartslagmeting Optische hartslagmeting
Compatibel met Android versie Android 10.0, Android 7.0 Nougat, Android 7.1 Nougat, Android 8.0 Oreo, Android 9.0 Pie
GPS-sensor Ja
Automatisch stappendoel Ja
Data weergave Digitaal
ANT+ Nee
Vereiste iOS versie bellen iOS 14 of hoger
Belmogelijkheden Oproepen beantwoorden
Ingebouwde GPS-ontvanger Ja
Aanbevolen voor polsomtrek 15 - 17 cm
Vereiste iOS versie berichten ontvangen iOS 12 of hoger
Ingebouwd scherm Ja
Vereiste iOS versie berichten versturen Niet mogelijk met iOS
Geanimeerde workouts Ja
Raceprognose Nee
Mobiele betaaldienst Fitbit Pay
Fitnessleeftijd meten Ja
Maximale polsomtrek (cm) 22
Meet verticale snelheid Nee
Materiaal horlogeband Kunststof
Hartslagmeting onder water Nee
Hartslagmeting Ja
Zelfstandige muziekspeler Nee
Totale opslagcapaciteit (GB) 2,5
Type horlogeband Standaard
Meet Afstand, Calorieverbranding, Conditie, Hartslag, Slaap, Snelheid, Stappen, Trappen
Automatische bewegingsherkenning Ja
Satellietplaatsbepalingssysteem GLONASS, GPS
Gyroscoop Nee
Thermometer Nee
Benodigde Nederlandse bankrekening ABN AMRO Maestro, ABN AMRO Mastercard, Bunq Maestro, Bunq Mastercard, ICS Mastercard, ICS Visa, Openbank Mastercard, Rabobank Maestro
Melding overschrijding hartslagzone Ja
WIFI Ja
Slaapkwaliteit Ja
Type sluiting Gesp
Land contactloos betalen België, Nederland
Waterinname bijhouden Ja
Melding Melding op scherm, Trilling
Bewegingsherinnering Ja
Hartslagsensor Ingebouwde polssensor
Type hoogtemeter Barometrisch
Virtuele tegenstander Nee
Slaapduur Ja
Kompas Nee
Persoonlijke records opslaan Nee
Caloriemeting op basis van hartslag Ja
Versnellingsmeter Ja
Saturatiemeter Ja
Meet activiteiten Ja
Meet totale stijging/daling Ja
Spraakbesturing Ja
Toont smartphone berichten Ja
Vereiste Android versie berichten ontvangen Android 7.0 of hoger
Vereiste Android versie berichten versturen Android 7.0 of hoger
Meldingen van smartphone Berichten ontvangen, Berichten verzenden, Caller ID, Inkomende oproep accepteren, Inkomende oproep weigeren, Muziek bediening, Notificaties
Bluetooth Ja
Bellen via horloge mogelijk Ja
NFC Ja
Sportprofielen aanpassen Ja
Contactloos betalen Ja
Vorm horlogekast Rechthoek
Compatibel met iOS versie iOS 12.0, iOS 13.0, iOS 14.0
Minimale polsomtrek (cm) 14
Breedte (mm) 40,48
Gegarandeerde ondersteuning met updates Onbekend
Compatibel met besturingssysteem Android, iOS
Fabrikantcode FB511BKBK
Type kunststof horlogeband Siliconen
Valdetectie Nee
Kleur horlogeband Zwart
Meet minuten intensieve training Ja
Hartslagzones Ja
Moment van hartslagmeting Continu
Aantal gegevens weergegeven op scherm 4
Aanbevolen voor sport Fietsen, Fitness, Hardlopen
Soort uurwerk Accu
Compatibiliteit horlogeband Productspecifiek
Geslacht volwassenen Dames, Heren
Waterdichtheid Waterdicht
Gewicht (g) 28,5
Materiaal horlogekast Aluminium
Type glas (horloges) Gorilla glass
Kleur horlogekast Zwart
Waterbestendig Ja
Merk
Garantie (jaar) 2
Garantietype Carry-in-garantie
Oude apparaat gratis retour Ja
Generatie Volwassenen
Hoogte (mm) 40,48
Diepte (mm) 12,35
Verwisselbare horlogeband Ja
Schermdiagonaal (inch) 1,58
Schermtype AMOLED
Touchscreen Ja
Formaat horlogekast Gemiddeld
Vereiste Android versie bellen Android 7.0 of hoger
Vereiste model iPhone iPhone 6 of later
Altijd-aan display Ja
App installatie mogelijk Ja
Camerabediening Nee
Hersteltijd meten Nee
Bedtijd aangeven Ja
Hartslag stressniveau meten Nee
Hoogtemeter Ja
IP-certificering IPX8
Muziek afspelen zonder smartphone Ja
Aanbevolen voor type fietser Regelmatige fietser
Inclusief snelheidsmeter Ja
A-GPS Ja
Meet verticale oscillatie Nee
Verstelbaar Ja
Bluetooth versie Bluetooth 4.2
Batterij capaciteit (mAh) 260
Draadloos op te laden Nee
Navigatiefunctie Ja
Met fysieke horlogewijzers Nee
Nikkelvrij Nee
Aanbevolen voor type hardloper Regelmatige hardloper
Personage Geen personage
Slaaptracker Ja
Geïnstalleerde kaarten Nee
Type training Intervaltraining, Rondetijden
Mobiele data verbinding mogelijk Informatie niet beschikbaar
Notificaties van je smartphone Alleen opnemen/ophangen, Apps installeren op smartwatch, Berichten ontvangen, Berichten versturen, Mail lezen
Virtuele partner Nee
Frequentie hartslagmeting Continu
Meet staplengte Ja
Livetracking Nee
Kan zelfstandig met internet verbinden Nee
Afstandsmeter Ja
Barometer Ja
GPS Ja
Button lock functie Nee
Geschikt om mee te betalen Ja
Display AMOLED
Compatibel met vermogensmeter Nee
Doelgroep Mannen & Vrouwen
Footpod Nee
Te gebruiken met Fitbit app
VO2 max meting Ja
Batterijduur wearable 6 dag(en)
Polsomtrek 140 - 220mm
Verwisselbare accu Nee
Applicatie wearable Fitbit
Met stressmonitor Ja
Met zwangerschapstracking Nee
Maximale batterijduur (h) 144
Gebruiker segment Outdoor, Sport, Op reis, Onderweg, Dagelijks gebruik, Beginner
Gecodeerde hartslagsensor Ja
Inclusief temperatuurmeter Nee
Snelheidsmeter Nee
Introductiemaand Augustus
Hartslagmeter Ja
Alarmfunctie Ja
Met geanimeerde workout's Ja
Meet grondcontacttijd Nee
Met oudercontrole voor kinderen Nee
Kleurenscherm Ja
Batterijduur tijdens gebruik GPS (h) 5
Compatibel met Informatie niet beschikbaar
Primair gebruik smartwatch Inzicht in gezondheid
Inclusief Solar functionaliteit Nee
Camera Nee
Inclusief belfunctie Ja
Stopwatch functie Ja
Stappenteller Ja
Telefoonboek Nee
Cadanssensor mogelijk Nee
Verpakkingsinhoud Fitbit Versa 3, Horlogeband S + L, Oplaadkabel, Garantieboekje
Wekker Ja
Kleur
Analyseert slaapkwaliteit Ja
Schokbestendig Ja
Gewicht (gram) 0
Geschikt voor onderwater Ja
Waterdicht tot (min) (minuten) 120
Stofdicht Ja
Geofencing Nee
Activiteiten Multisport
Timer Ja
Automatische tijdsynchronisatie Ja
Introductiejaar 2020
Meet zuurstofgehalte in bloed Ja
Actieve zone minuten berekening Ja
Bewegingssensor Ja
Geschikt voor besturingssysteem iOS, Android
Met ECG functie Nee
Maat 40
Stopwatch Ja
Meet gemiddelde snelheid tijdens activiteit Ja
Model Fitbit Versa 3
Beschikbare fitness workouts Bootcamp, Circuittraining, Crosstrainer, Front lunges, Interval training, Lateral lunges, Loopband, Spinnen, Stapmachine, Vechtsport, Yoga
Datumaanduiding Ja
Rencadans meten Nee
Trilfunctie Ja
Trappenteller Ja
Artikelnummer 866910
Noodknop Nee
Schermgrootte (inch) 1.58
Ondersteuning met updates Informatie niet beschikbaar
Verlicht scherm Ja
Caloriemeter Ja
Batterijstatus zichtbaar op apparaat Ja
App vereist voor gehele functionaliteit Ja
App werkt op besturingssysteem Informatie niet beschikbaar
Delen van gebruikersgegevens vereist Informatie niet beschikbaar
Wifi vereist Informatie niet beschikbaar
Bluetooth vereist Informatie niet beschikbaar
Betaalde diensten vereist Informatie niet beschikbaar
Besturingssysteem Merkgebonden
Benodigde Belgische bankrekening BNP Paribas Fortis Maestro, BNP Paribas Fortis Visa, BNP Parisbas Fortis Mastercard, Fintro Maestro, Fintro Mastercard, Fintro Visa, Hello Bank! Visa, Hello bank! Maestro, KBC Maestro
Draagwijze Polsband
Intervaltraining Ja
Rondeteller Ja
Automatisch pauzeren Ja
Hersteladvies Nee

Fitbit Versa 3 Review maart 2021 Videos

Prijs historie

Prijs historie voorFitbit Versa 3 - Smartwatch - Zwart
Laatste update:
  • €200,95 - 3 maart, 2021
  • €178,14 - 2 maart, 2021
  • €200,95 - 16 februari, 2021
  • €201,33 - 11 februari, 2021
  • €202,95 - 9 februari, 2021
  • €203,35 - 4 februari, 2021
  • €219,00 - 31 januari, 2021
  • €217,95 - 28 januari, 2021
Sinds: 29 december, 2020
  • Hoogste prijs: €225,00 - 29 december, 2020
  • Laagste prijs €178,14 - 2 maart, 2021
Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
  • Total (0)
Vergelijk
0