Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

Garmin Enduro Review september 2021

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
9.5
Expert ScoreLees review
  • Met zeer nauwkeurige GPS
  • Smartwatch voor duursporters
  • Meet VO2 Max
  • Geschikt voor een Ultra run

789.95

Beste deal op: bol.combol.com
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Garmin Enduro GPS Sporthorloge Gray Nylon Solar 51mm - €789,95
Prijs historie
×
Prijs historie voorGarmin Enduro GPS Sporthorloge Gray Nylon Solar 51mm
Laatste update:
  • €789,95 - 2021-09-01
  • €732,00 - 2021-08-19
  • €799,95 - 2021-07-16
  • €800,95 - 2021-07-10
  • €789,95 - 2021-07-05
  • €800,95 - 2021-06-22
Sinds: 2021-06-22
  • Hoogste prijs: €800,95 - 2021-06-22
  • Laagste prijs €732,00 - 2021-08-19
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 2021-09-23 8:08 pm
Garmin Enduro Review september 2021
Garmin Enduro Review september 2021

Beschrijving

Op zoek naar een nieuw horloge die van alle mogelijkheden is voorzien? Dan is deze Garmin Enduro het meest geschikt horloge voor jou. Garmin heeft met deze Enduro echt een topproduct op de markt gezet, met zeer mooie functionaliteiten. Ben jij op zoek naar misschien wel het beste GPS-horloge op de markt, dan kan het goed wezen dat jij in deze zoektocht uitkomt bij de Garmin Enduro.

Design Garmin Enduro

De Enduro is ontworpen voor wedstrijden en training. Het in zonlicht afleesbare, always-on scherm is gemakkelijk te zien, zelfs op de weg, terwijl het hoge-resolutie scherm in een oogopslag scherpe gegevens levert. De ultra-efficiënte processor zit boordevol eersteklas trainingsfuncties zodat je je kunt concentreren op de race in plaats van op de batterijduur en vooraf geladen kaarten maken navigatie eenvoudig.

Een slanke, compacte vormgeving die gemakkelijk af te lezen is in direct zonlicht. Het 1.4″ in zonlicht afleesbare kleurenscherm heeft een hoge-resolutie grijswaarden scherm, terwijl het hoofdscherm monochroom is zodat je het bij elk licht duidelijk kunt zien. Tijdens een rit schakelt het scherm automatisch van kleur naar monochroom om de batterij te sparen. Bovendien zit deze efficiënte processor boordevol eersteklas trainingsfuncties, zodat je je kunt concentreren op de race in plaats van op de levensduur van de batterij.

Met Enduro ga je verder en sneller dan ooit tevoren. Deze ultra-efficiënte processor zit boordevol eersteklas trainingsfuncties, zodat je je kunt concentreren op de race in plaats van op de levensduur van de batterij. Het altijd aanblijvende, zonlichtbestendige 1.4″ scherm betekent dat je het ook onderweg goed kunt zien.

Mogelijkheden Garmin Enduro

Houd je activiteit statistieken bij met dit Garmin slimme horloge. Met de Garmin Smart Connect app kun je meldingen en berichten van je telefoon doorsturen naar je wijzerplaat. Deze Garmin Enduro heeft een zwarte kunsthars band en de digitale wijzerplaat licht automatisch op als je het horloge gebruikt. 

Maak je klaar voor je volgende avontuur met de Garmin Enduro. Dit horloge is compatibel met een breed scala aan producten, waaronder smartwatches, vermogensmeters en hartslagmeters die zich onderscheiden door een open platform en betrouwbare wereldwijde ondersteuning. Met de Bluetooth Smart functie kun je dit horloge koppelen aan je smartphone om tekstberichten en meldingen direct vanaf je pols te ontvangen. Houd je slaappatronen en hartslag bij met de ingebouwde activiteitenmonitor, en maak uitstekend gebruik van de verschillende trainingsmodi en sporttools die dit horloge biedt. Het robuuste ontwerp is gemaakt voor zware omstandigheden buitenshuis,zodat jij eigenlijk alles aankan met dit actieve horloge. 

VO2max meting Garmin Enduro

Word je eigen coach met de Garmin Enduro. Deze hartslagmeter met polshorloge is waterdicht voor al je watersporten. De Enduro geeft VO2max in seconden, hartslag en hartslagzone metingen die je laten weten of je hard genoeg werkt voor maximale aerobische trainingsresultaten. Blijf binnen je persoonlijke hartslagzone om je uithoudingsvermogen te maximaliseren en overtraining te voorkomen. 

De Garmin Enduro is daarom een goede keuze als je op zoek bent naar een nauwkeurige meting van je VO2max. Het toestel omvat alle functies die in dit soort toestellen nodig zijn. Van het gemakkelijk te bedienen aanraakscherm, via de slimme meldingen van een smartphone, tot aan gegevensvelden die je voor verschillende sporten kunt aanpassen.

Garmin’s tracking assistent

Met Garmin Enduro kun je je vorderingen bijhouden terwijl je een gepersonaliseerde workout maakt op Garmin Connect. Laat je vrienden en familie je volgen op Garmin Connect tijdens je workouts. Gaaf bij een endurance race of avontuurlijk rijden met LiveTrack!

Batterijduur Garmin Enduro

De Garmin Enduro is gericht op actieve sporters. Dankzij de handenvrije functie kun je het horloge gebruiken om te sporten, want de fysieke knoppen worden met je wang bediend. Met 80 uur levensduur van de GPS batterij en 130 dagen in de batterijbesparende modus heeft deze de Garmin Enduro een van de langste gebruikstijden op de markt.

Dit slimme, duurzame horloge is ontworpen met de functies van een typische GPS om je pols. De Garmin Enduro heeft een batterijlevensduur van tot 70 uur bij actief gebruik bij gebruik van de GPS functie. Als je de GPS functie niet gebruikt kun je het veel langer gebruiken dankzij de zeer lange levensduur van de batterij in de normale modus met 100 m waterbestendigheidscertificaat en chronograaf.

Doelgroep Garmin Enduro

De Garmin Enduro is het ultieme GPS horloge voor atleten en avonturiers in de buitenlucht. Als langdurig GPS sporthorloge kun je het gebruiken om je dagelijkse activiteiten tot 10 uur bij te houden voor je het moet opladen, of je kunt het tot 50 dagen gebruiken als een conventioneel horloge.Het Garmin Enduro horloge is daarom een perfecte metgezel voor gepassioneerde een zeer activieve sporters. De sportfuncties omvatten een ingebouwde hartslagsensor, hoogtemeter, barometer, kompas en natuurlijk GPS. Je kunt ook je snelheid, afstand en cadans meten en het horloge als dagelijkse timer gebruiken. Voor als je niet aan het mountainbiken of trailrunnen bent, bewijst de Garmin Enduro dat hij net zo nuttig is als tijdwaarnemer en stopwatch voor je dagelijkse sportactiviteiten. De Garmin Enduro is hiermee een super geavanceerde outdoor horloge, met een stevige prijs. Wil jij graag geld besparen op je nieuwe horloge dan heb jij waarschijnlijk al voldoende aan de Garmin Forerunner 245 of de Garmin Forerunner 945

Conclusie Garmin Enduro Review september 2021

De Garmin Enduro horloges zijn voorzien van een ultra-hard en sterk titanium uurwerk dat garant staat voor een betrouwbare en daarbij ook nog eens lange gebruiksduur. Door de combinatie van titanium en zwart krijg je een sportief uiterlijk dat goed bij elke actieve sport hoort.De Garmin Enduro serie is ontworpen voor mensen die een actieve levensstijl hebben. Dit begint al op het moment dat je de bandjes er om doet en de horloges luidt! De krachtige GPS functie stelt je in staat om te zien waar je bent, hoe snel je loopt, hoeveel calorieën je verbrandt en deze smarwatch is daarom een ideaal product voor de mensen die op zoek zijn naar een geavanceerde GPS horloge. 

Garmin Enduro aanbieding september 2021

Wil jij graag deze Garmin Enduro in de aanbieding aanschaffen? Dan ben jij hier bij smarthomeaanbieding.nl aan het juiste adres. Wij vergelijken en bekijken de prijzen van de verschillende aanbieders en zorgen ervoor dat jij altijd die Garmin Enduro aanbieding scoort. Hierdoor ben jij altijd verzekerd dat jij doorverwezen wordt naar de aanbieder met de laagste prijs voor deze Enduro van Garmin. Wij zijn zeer enthousiast over de mogelijkheden van deze alleskunner. 

Garmin Enduro Review september 2021 Videos

Prijs historie

Prijs historie voorGarmin Enduro GPS Sporthorloge Gray Nylon Solar 51mm
Laatste update:
  • €789,95 - 2021-09-01
  • €732,00 - 2021-08-19
  • €799,95 - 2021-07-16
  • €800,95 - 2021-07-10
  • €789,95 - 2021-07-05
  • €800,95 - 2021-06-22
Sinds: 2021-06-22
  • Hoogste prijs: €800,95 - 2021-06-22
  • Laagste prijs €732,00 - 2021-08-19

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “Garmin Enduro Review september 2021”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
  • Total (0)
Vergelijk
0