Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

Garmin fēnix 7 review juni 2022

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
9.5
Expert ScoreLees review
  • Goed touchscreen
  • Waterdicht tot 100 meter
  • Zeer goede batterij
  • 18 dagen in smartwatch modus

612.00

Beste deal op: bol.combol.com
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Garmin fenix 7S Multisport Smartwatch - Geavanceerde GPS Tracker - Multisport - 10ATM Waterdicht - Wit - €612,00
Prijs historie
×
Prijs historie voor: Garmin fenix 7S Multisport Smartwatch - Geavanceerde GPS Tracker - Multisport - 10ATM Waterdicht - Wit
Laatste update:
  • €612,00 - 2022-06-20
  • €600,97 - 2022-06-19
  • €587,27 - 2022-06-19
  • €600,97 - 2022-06-18
  • €587,25 - 2022-06-18
  • €612,00 - 2022-06-16
  • €600,00 - 2022-06-15
  • €583,00 - 2022-06-14
Sinds: 2022-02-18
  • Hoogste prijs: €671,00 - 2022-02-18
  • Laagste prijs €563,06 - 2022-04-30
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 2022-06-27 2:59 pm

Beschrijving

De Garmin fēnix 7 is het nieuwste horloge binnen de zeer populaire Fenix-lijn van Garmin, uitgebracht in januari 2022! Wij namen dit zeer uitgebreide sporthorloge onder de loep. Je leest er alles over in deze Garmin fēnix 7 review.

Garmin fēnix 7 algemeen

De fēnix7 is het nieuwste robuuste, premium multisport GPS-horloge van Garmin. Het kan fitnessniveaus, hardloopgradaties en wandelpaden bijhouden, plus is voorzien van polsgebaseerde hartslag, smartwatchmeldingen en muziekbediening. Het prachtige kleuren touchscreen van de fēnix 7 maakt het gemakkelijk om te navigeren. Start een activiteit met een simpele tik op je horloge of gebruik geavanceerde functies zoals nieuwe activiteitenprofielen en groepstrack. Dit horloge wordt gewoon steeds beter.

De fēnix 7 is het perfecte apparaat voor avonturiers die hardlopen, klimmen, zwemmen en andere extreme sporten naar een heel nieuw prestatieniveau willen tillen. Het horloge is uitgerust met een groot aantal vooraf geladen outdoor-apps om je te helpen je omgeving te verkennen, of het nu gaat om het in kaart brengen van trails of het bijhouden van je beweging en snelheid terwijl je gaat. Het heeft ook een barometer en hoogtemeter om hoogteveranderingen te meten en geavanceerde trainingsmodi waaronder intervaltraining, krachttraining en yoga.

garmin fenix 7 voorkant

Garmin fenix 7 voorkant

Batterijduur

Hou je niet in. Garmin heeft de levensduur van de batterij van dit multi sporthorloge aanzienlijk verlengd. Vervolgens hebben ze optionele zonne-energie toegevoegd om de levensduur van de batterij te verlengen tot 30 procent bij regelmatig gebruik op een zonnige dag. De Garmin fēnix 7 deelt veel functies met de Fenix 6, waaronder titanium bezel en knoppen, full-color topo kaarten, full-color kompas, barometrische hoogtemeter, en full-color activiteitentracker. De batterij gaat tot 12 dagen mee in smartwatchmodus en omdat hij waterdicht is tot 100 meter, hoef je je geen zorgen te maken dat je drijfnat wordt of gaat zwemmen. Of zelfs in de regen terecht te komen.

Zaklamp

Hoe voltooi je je trainingen in het donker? Nou, met de Garmin fēnix 7X Solar en Sapphire editie, is je sporthorloge ook uitgerust met een LED zaklamp. Dit maakt het gemakkelijk om ’s nachts naar verloren voorwerpen te zoeken of te navigeren.

Hartslagmeting

De fēnix 7 smartwatches zijn voorzien van de Gen4 polshartslagsensor. De fēnix 7 HR biedt niet alleen alle smartwatch functies van zijn voorgangers maar voldoet ook aan de behoeften van duursporters met nieuwe Running Dynamics en Virtual Partner functies. Ideaal voor de fanatieke sporters onder ons. Hij visualiseert zelfs duidelijk je stressniveau en leert je om rustmomenten te nemen.

garmin fenix 7 hartslagmeter

Garmin fenix 7 hartslagmeter

Let op!Bekijk ook de nog steeds populaire Garmin fēnix 6!

Functies van de Garmin fēnix 7

Dit multi sporthorloge heeft tal van functies, veel zijn wel overeenkomstig aan de functies de Garmin Fenix 6 had.

  • Is waterdicht tot 100 meter
  • Gen4 Hartslagmeting via de pols
  • Verbeterde batterijduur
  • Zeer hoogwaardige materialen
  • Touchscreen en knoppen
  • Ingebouwde zaklamp
  • Multi-band GNSS ondersteuning
  • Sync settings
  • Real-Time stamina
  • HIIT Workouts
  • Visuele raceprognose
  • Up ahead
  • Multi Continent Topo Kaarten

Zoals je hierboven ziet, is de fēnix7 toch wel een flinke verbetering ten opzicht van de andere Fenix modellen.

Afmetingen

Je kunt kiezen uit verschillende diameters van het sporthorloge:

  • 42mm
  • 47mm
  • 51mm

De Fenix 7 – Fenix 7 Solar – 7 Sapphire Solar

Er zijn eigenlijk drie uitvoeringen van de Fenix 7

  1. Garmin Fenix 7 > (bekijk laagste prijs)
  2.  Garmin Fenix 7 (S) Solar > (bekijk laagste prijs)
  3.  Garmin Fenix 7 (X) Sapphire Solar > (bekijk laagste prijs)

Garmin fēnix 6 vs Garmin fēnix 7

Je vraagt je nu natuurlijk af: wat maakt de Garmin fēnix 7 nou beter dan zijn voorganger, de Garmin fēnix 6? Hieronder vind je de verschillen:

fēnix 6 fēnix 7
Touchscreen
Gen4 hartslagmeting
Health Snapshot
Contactloos betalen (Garmin Pay)
Ingebouwde zaklamp
Real-Time Stamina
HIIT Workouts

Conclusie Garmin fēnix 7 review juni 2022

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen in deze Garmin fēnix 7 review zit ook het nieuwste model binnen de Fenix-lijn weer boordevol functies. Naast een aantal functies die de vorige versie ook al hadden, zijn er ook wel weer zeer mooie nieuwe functies bijgekomen. Als je op zoek bent naar een sporthorloge meet zeer veel functies, dan is de fēnix 7 echt iets voor jou. De fēnix 7 is niet goedkoop (richtprijs is €699,99), maar je krijgt hiervoor wel het beste en meest uitgebreide multi sporthorloge wat er op dit moment verkrijgbaar is.

9.5Expert Score
Garmin Fenix 7 review
De Garmin Fenix 7 is een sporthorloge met alle functies die jij nodig hebt als sporter. Het is geen goedkoop sporthorloge. Maar je krijgt voor dit geld wel een top kwaliteit sporthorloge met alle functies die je als sporter nodig hebt!
Batterij
9
Touchscreen
8.5
Aantal opties
9.5
Voordelen
  • Voorzien van een goed werkend touchscreen
  • Lange batterijduur
  • Strak design
  • Betaal met Garmin Pay
Nadelen
  • Prijzig

Extra informatie

Specificaties: Garmin fēnix 7 review juni 2022

Artikelnummer

010-02539-03

Taal handleiding

Duits, Engels, Frans, Nederlands

Reparatie type

Carry-in

Applicatie wearable

Connect IQ

Model

fenix 7

Merk

Garantie (jaar)

2

Kleur

Materiaal

Polymeer

Gewicht (gram)

63

IP-certificering

IP18 (Beschermd tegen grote voorwerpen en volledig waterdicht)

Te gebruiken met

Facebook, Garmin, Geacaching, Komoot, RunKeeper, Runtastic, Spotify, Strava, TrainingPeaks, Twitter, WhatsApp

Vorm horlogekast

Rond

Kleur horlogekast

Zilverkleurig

Introductiejaar

2022

Ondersteuning met updates

Minimaal 48 maanden na introductiedatum

Compatibel met

Met meerdere apparaten, bekijk details in de productinformatie

Doelgroep

Mannen & Vrouwen

Geschikt om mee te betalen

Ja

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Geen

Waterdichtheid

10 ATM (Zwemmen- & snorkelen)

Met fysieke horlogewijzers

Nee

Type GPS

Zelfstandige GPS

Type simkaart

Geen simkaart

Primair gebruik smartwatch

Inzicht in gezondheid, Inzicht in sport, Verlengstuk van je Android smartphone

Formaat horlogekast

42

Verpakkingsgewicht (gram)

283

Geschikt voor besturingssysteem

Android, iOS

Display

touchscreen

Schermgrootte (inch)

1.2

Beeldschermresolutie

280 x 280

Touchscreen

Ja

Notificaties van je smartphone

Apps installeren op smartwatch, Berichten ontvangen, Berichten versturen, Mail lezen, Muziekbediening vanaf smartwatch, Navigatie, Volledige belfunctie

Navigatiefunctie

Ja

Trainingsschema functie

Inzichtelijk op smartwatch

Wisselen tussen beoefende activiteiten

Zelf in te stellen

Activiteiten

Atletiek, Cross Fit, Dansen, Duiken & Snorkelen, Fietsen, Fitness, Golf, Hardlopen, Hiken, Indoor, Inline skaten, Kaarten, Klimmen, Langlaufen, Mountainbiken, Multisport, Outdoor, Schaatsen, Skiën, Slapen, Snowboarden, Sport basics, Stappen, Traplopen, Wandelen, Watersport, Wielrennen, Wintersport, Yoga, Zwemmen

Type training

Intervaltraining, Rondetijden, Virtual Partner

Frequentie hartslagmeting

Continu

Meetwaarden

Afstandmeting, Barometer, Bewegingssensor, Caloriemeting, Hartslagfunctie, Hoogtemeter, Inzicht in hoeveelheid slaap (uren), Inzicht in verschillende slaapfasen, Snelheidsmeter, Stappenteller, Stressmonitor, Temperatuurmeter, Tracking menstruatiecyclus, Trappenteller, Zuurstofgehalte in bloed, Zwangerschapstracking

Opslagcapaciteit (GB)

16

Werkgeheugen (MB)

16

WIFI

Ja

Bluetooth

Ja

Bluetooth versie

Bluetooth 4.0

NFC

Ja

Batterijcapaciteit

188

Draadloos op te laden

Nee

Batterijduur wearable

14 dag(en)

Batterijduur tijdens GPS

1,9 dag(en)

Kleur horlogeband

Wit

Materiaal horlogeband

Siliconen

Minimale polsomtrek (cm)

108

Maximale polsomtrek (cm)

182

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

App vereist voor gehele functionaliteit

Ja

App werkt op besturingssysteem

Android, iOS

Delen van gebruikersgegevens vereist

Ja, bij aanmaken van account bij app

Wifi vereist

Nee

Bluetooth vereist

Ja

Mobiele data verbinding mogelijk

Nee

Betaalde diensten vereist

Nee

Verpakkingsinhoud

Fenix 7, Laad-/datakabel, documentatie

Verpakking hoogte (cm)

10,1

Verpakking lengte (cm)

10,3

Verpakking breedte (cm)

10,2

Personage

Geen personage

Smartphone functies

Apps installeren op smartwatch, Berichten versturen, Camera, Muziek afspelen zonder smartphone, Muziekbediening vanaf smartwatch, Notificaties ontvangen, Opnemen en ophangen

Waterdicht tot (meter)

100

Garmin fēnix 7 review juni 2022 Videos

Prijs historie

Prijs historie voor: Garmin fenix 7S Multisport Smartwatch - Geavanceerde GPS Tracker - Multisport - 10ATM Waterdicht - Wit
Laatste update:
  • €612,00 - 2022-06-20
  • €600,97 - 2022-06-19
  • €587,27 - 2022-06-19
  • €600,97 - 2022-06-18
  • €587,25 - 2022-06-18
  • €612,00 - 2022-06-16
  • €600,00 - 2022-06-15
  • €583,00 - 2022-06-14
Sinds: 2022-02-18
  • Hoogste prijs: €671,00 - 2022-02-18
  • Laagste prijs €563,06 - 2022-04-30

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “Garmin fēnix 7 review juni 2022”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
  • Total (0)
Vergelijk
0