- 15% Garmin Forerunner 45 Review januari 2021

Garmin Forerunner 45 Review januari 2021

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees review
  • Kan gebruikt worden als smartwatch
  • Interne Pols hartslagmeting, die goed werkt en 24/7 je hartslag kan meten
  • Waterbestendig
  • Bluetooth

199.00 169.99

Beste deal op: bol.combol.com
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Garmin Forerunner 45S - GPS Sporthorloge - 39 mm - Wit - €169,99
Prijs historie
×
Prijs historie voorGarmin Forerunner 45S - GPS Sporthorloge - 39 mm - Wit
Laatste update:
  • €169,99 - 26 januari, 2021
  • €179,00 - 23 januari, 2021
  • €177,00 - 22 januari, 2021
  • €164,90 - 21 januari, 2021
  • €179,00 - 20 januari, 2021
  • €170,00 - 19 januari, 2021
  • €164,90 - 16 januari, 2021
  • €151,50 - 15 januari, 2021
Sinds: 20 december, 2020
  • Hoogste prijs: €185,26 - 30 december, 2020
  • Laagste prijs €151,50 - 15 januari, 2021
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 26 januari, 2021 8:59 am
Garmin Forerunner 45 Review januari 2021
Garmin Forerunner 45 Review januari 2021

199.00 169.99

Beschrijving

Ben jij op zoek naar een hardloophorloge, de nieuwe Garmin Forerunner 45 is misschien wel een goede en betaalbare optie voor jou! De Forerunner 45 is de opvolger van de Forerunner 35. De grootste verbetering van de 45 ten opzichte van de 35, is het kleurenscherm. De Forerunner 45 heeft nu een kleurenscherm met een basis resolutie van 208x208px. Daarnaast is er bij de Forerunner 45 zowel een heren als dames model beschikbaar.

Polshartslagmeter van de Garmin Forerunner 45

De Garmin Forerunner 45 heeft een polshartslagmeting, waardoor de hartslag wordt gemeten via de pols. Dit wordt ook wel een optische hartslagmeting genoemd. Garmin heeft zijn eigen benaming voor zijn polshartslagmeting en dat is de ‘Garmin Elevate’. Op zich werkt de hartslagmeting prima bij de Forerunner 45, maar indien je snelle tempo’s of intervaltrainingen wilt gaan doen, dan heeft depolshartslagmeting moeite met de registratie van de hartslag. Indien je dan nauwkeurig je hartslag wilt gaan meten tijdens het sporten, dan kun je het beste een borstband gaan koppelen met de Forerunner 45. Deze borstband wordt niet direct meegeleverd bij het hardloophorloge, maar je kunt deze wil later bijbestellen.

Op zoek naar een Garmin Vivoactive 4 aanbieding?

back to menu ↑

Garmin connect met de Forerunner 45

Indien je een training of activiteit wilt bekijken via je telefoon, dan kan je gebruik maken van de Garmin-connect app. Een nieuwe functie voor de Garmin Forerunner 45 is de ‘Garmin coach’. Dit is de virtuele trainingsbegeleider van Garmin en geeft je tips hoe je beter, effectiever en slimmer kunt gaan trainen. Binnen deze app kan je zelf aangeven welke trainingsdoeleinden je hebt, waardoor je trainingsbegeleider rekening kan houden met jouw persoonlijke doel! Indien je bijvoorbeeld wilt gaan trainen voor een 10km of halve marathon, dan kan de Garmin Coach je een indicatie geven van je racetijd.

Garmin-Forerunner-45-vooraanzicht Garmin-Forerunner-45-achteraanzicht-400x400 Garmin-Forerunner-45-linker-zij-aanzicht-400x400

Indien je de Garmin Forerunner 45 als activitytracker wilt gaan gebruiken, dan kan dat prima. Het meet namelijk over de gehele dag je bezigheden, zoals slaap, afstand, trappen en calorieën.

Volgens ons is daarom de Forerunner 45 het perfecte instapmodel voor de beginnende hardloper. Ben je een geoefende hardloper en wil je meer data en trainingsinzichten uit je sporthorloge halen? Dan kan je bijvoorbeeld overwegen om de Forerunner 935 of deForerunner 945 aan te schaffen. Natuurlijk betaal je hier dan wel een meerprijs voor.

Bekijk ook de Garmin Forerunner 245 review

Dit neemt niet weg dat de Forerunner 45 een zeer goed hardloophorloge is. De GPS en het scherm zijn gewoon voor super kwaliteit. Ook de optische hartslagmeting werkt voor zijn prijsklasse uitstekend.

back to menu ↑

Waar koop je de Garmin Forerunner 45?

Ben jij op zoek naar een hardloophorloge voor een goede prijs of ben jij op zoek naar eenactivitytracker? Dan is de Garmin Forerunner 45 zeker een goede en betaalbare optie! Dit sporthorloge bestel je snel en gemakkelijk bij.

9Expert Score
Garmin Forerunner 45 Review
“De Garmin Forerunner 45 is vrij basic, het heeft alle mogelijkheden die passen bij een normaal hardloophorloge. Het heeft bijvoorbeeld een GPS-functie en een hartslagmeting. Uiteraard is de prijs van Forerunner 45 aan de lage kant ten opzichte van de andere Forerunner modellen.”
PROS
  • Waterbestendig
  • Bluetooth
  • Ingebouwde polshartslagmeter
CONS
  • Pols hartslagmeter is niet super nauwkeurig

Extra informatie

Specificaties: Garmin Forerunner 45 Review januari 2021

Merk
Introductiejaar 2019
Registratiefunctie Ja
Schermafmeting 1.5 inch inch
Stappenteller Ja
App vereist voor gehele functionaliteit Ja
Kleur
Bewegingssensor Ja
Hartslagfunctie Ja
Model Forerunner 45S
Frequentie hartslagmeting Continu
Hartslagsensor Constant
In de doos Forerunner 45S, oplaadkabel, snelstartgids
Caloriemeting Ja
Hoogtemeter Nee
Type training Virtual Partner, Rondetijden, Intervaltraining
Materiaal horlogekast Kunststof
Stopwatch functie Ja
Maximale polsomtrek 185
Barometer Nee
Trappenteller Ja
Sleeptracker Ja
Waterbestendig Ja
Waterdicht tot (m) (meter) 50
Trainingsfunctie Ja
GPS Ja
Bluetooth vereist Ja
Afstandmeting Ja
Bluetooth Ja
Breedte (mm) 39,5
ANT+ Ja
Aanbevolen voor polsomtrek 15 - 17 cm
Taalinstellingen Universeel
Gewicht (g) 32
Afmetingen 18,5 x 4 x 1,1 cm
Touchscreen Nee
MPN (Manufacturer Part Number) 010-02156-10
Verlicht scherm Ja
Met fysieke knoppen Ja
Maat 39
Apps TrainingPeaks, Strava, RunKeeper, Relive, MyFitnessPal
Mobiele data verbinding mogelijk Nee
NFC Nee
Compatibel met Met meerdere apparaten, bekijk details in de productinformatie
Wifi Geen Wi-Fi
Horlogefunctie Ja
Materiaal band Siliconen
Wekker Ja
Minimale polsomtrek 124
Geschikt voor besturingssysteem Android, iOS
Wifi vereist Nee
Product gewicht (gram) 32
Introductiemaand April
Kan zelfstandig met internet verbinden Nee
Kleur horlogeband Wit
Muziek afspelen zonder smartphone Nee
Nikkelvrij Ja
Inclusief temperatuurmeter Nee
Notificaties van je smartphone Berichten ontvangen, Mail lezen
Reparatie type Carry-in
Taal handleiding Universeel
Type GPS GPS
Uitzonderingen fabrieksgarantie nvt
Verpakking hoogte (mm) 68
App werkt op besturingssysteem Android, iOS
Kleur horlogekast Wit
Verpakking lengte (mm) 168
Applicatie wearable Garmin Connect
Batterijduur tijdens gebruik GPS (h) 13
Batterijduur wearable (h) 168
Dikte horlogekast (mm) 11
Fabrieksgarantie termijn (jaar) 2
Geschikt om mee te betalen Nee
Geslacht Unisex
Maximale batterijduur (h) 168
Inclusief snelheidsmeter Ja
Verpakking breedte (mm) 71
Materiaal horlogeglas Glas
Waterdichtheid 5 ATM (Regen- & Spatwaterdicht)
Materiaal Polymeer
Inclusief digitaal kompas Nee
Vorm horlogekast Rond
Ondersteuning met updates Minimaal 36 maanden na introductiedatum
Formaat horlogekast Gemiddeld
Geslacht volwassenen Dames, Heren
Diepte (mm) 11
Oplaadtijd (h) 2
Accu/batterij code Geen batterij
Delen van gebruikersgegevens vereist Nee
Accu/batterij technologie Lithium
Activiteit Yoga, Hardlopen, Fitness, Fietsen
Weergave batterijstatus Ja
Gewicht (kg) 0.191
Artikelnummer 830663
Fabrikantcode 010-02156-10
Garantie (jaar) 2
Garantietype Carry-in-garantie
Oude apparaat gratis retour Ja
Generatie Volwassenen
Data weergave Digitaal
Ingebouwd scherm Ja
Schermdiagonaal (inch) 1,04
Schermtype LED
Altijd-aan display Nee
Kleurenscherm Ja
Betaalde diensten vereist Nee
Vereiste Android versie berichten versturen Android 4.0 of hoger
Saturatiemeter Nee
Meet gemiddelde snelheid tijdens activiteit Ja
Compatibiliteit horlogeband Productspecifiek
Rondeteller Ja
Batterijduur volgens klanten Goed
Automatisch pauzeren Ja
Compatibel met iOS versie iOS 10.0, iOS 11.0, iOS 12.0, iOS 13.0, iOS 14.0
Type horlogeband Standaard
Besturingssysteem Merkgebonden
Minimale polsomtrek (cm) 12,4
App installatie mogelijk Ja
Materiaal horlogeband Kunststof
Compatibel met Android versie Android 10.0, Android 4.0 Ice Cream Sandwich, Android 4.1 Jelly Bean, Android 4.2 Jelly Bean, Android 4.3 Jelly Bean, Android 4.4 KitKat, Android 5.0 Lollipop, Android 5.1 Lollipop, Android 6.0 Marshmallow, Android 7.0 Nougat, Android 8.0 Oreo, Android 9.0 Pie
Toont smartphone berichten Ja
Verwisselbare horlogeband Ja
Vereiste iOS versie berichten ontvangen iOS 12 of hoger
Soort uurwerk Accu
Vereiste iOS versie berichten versturen iOS 12 of hoger
Compatibel met besturingssysteem Android, iOS
Type sluiting Gesp
Vereiste model iPhone iPhone 4S of later
Maximale polsomtrek (cm) 18,5
Gegarandeerde ondersteuning met updates Onbekend
Type kunststof horlogeband Siliconen
Compatibel met apps MyFitnessPal, Runkeeper, Strava
Meet Afstand, Calorieverbranding, Conditie, Hartslag, Slaap, Snelheid, Stappen, Stress, Trappen
Melding onregelmatige hartslag Ja
Hartslagmeting onder water Nee
Gyroscoop Nee
Fitnessleeftijd meten Ja
Versnellingsmeter Nee
Bellen via horloge mogelijk Nee
Meet activiteiten Ja
Zelfstandige muziekspeler Nee
Camerabediening Nee
Moment van hartslagmeting Continu
Hartslagmeting Ja
Melding overschrijding hartslagzone Ja
Hartslagzones Ja
Meldingen van smartphone Berichten ontvangen, Berichten verzenden, Berichten voorlezen, Caller ID, Inkomende oproep accepteren, Inkomende oproep weigeren, Muziek bediening, Notificaties
Hersteltijd meten Ja
Bewegingsherinnering Ja
Hartslag stressniveau meten Ja
Type glas (horloges) Kunststof
Wifi ingebouwd Nee
Type hartslagmeting Optische hartslagmeting
GPS-sensor Ja
Ingebouwde GPS-ontvanger Ja
GPS-toepassing Routeregistratie
Satellietplaatsbepalingssysteem GLONASS, GPS, Galileo
Kompas Nee
Thermometer Nee
Vereiste Android versie berichten ontvangen Android 4.0 of hoger
Automatische bewegingsherkenning Ja
Melding Melding op scherm, Trilling
Meet minuten intensieve training Ja
Automatisch stappendoel Ja
Snelheidsmeter Ja
Hersteladvies Ja
VO2 max meting Ja
Caloriemeting op basis van hartslag Ja
Waterinname bijhouden Nee
Slaapduur Ja
Slaapkwaliteit Ja
Bedtijd aangeven Ja
Geanimeerde workouts Nee
Valdetectie Ja
Aanbevolen voor sport Fietsen, Hardlopen, Zwemmen
Aantal gegevens weergegeven op scherm 4
Raceprognose Nee
Persoonlijke records opslaan Ja
Livetracking Ja
Sportprofielen aanpassen Ja
Geïnstalleerde kaarten Nee
Virtuele partner Ja
Virtuele tegenstander Ja
Intervaltraining Ja
Automatische intervals Nee
Waterbestendigheid 5
Aanbevolen voor type hardloper Regelmatige hardloper
Meet grondcontacttijd Nee
Footpod Ja, los verkrijgbaar
Datumaanduiding Ja
Timer Ja
Stopwatch Ja
Alarmfunctie Ja
Trilfunctie Ja
Button lock functie Ja
Automatische tijdsynchronisatie Ja
Noodknop Ja
Geofencing Nee
Telefoonboek Nee
Automatische slagherkenning Nee
Meet verticale oscillatie Ja
Rencadans meten Ja
Aanbevolen voor type fietser Regelmatige fietser
Cadanssensor mogelijk Ja
Compatibel met vermogensmeter Nee
Baanlengte instelbaar Nee
Zwembaantjes teller Nee
Meet zwemsnelheid Nee
Meet zwemafstand Nee
SWOLF tracking Nee
Meet staplengte Ja
Product lijn (S) 45

Garmin Forerunner 45 Review januari 2021 Videos

Prijs historie

Prijs historie voorGarmin Forerunner 45S - GPS Sporthorloge - 39 mm - Wit
Laatste update:
  • €169,99 - 26 januari, 2021
  • €179,00 - 23 januari, 2021
  • €177,00 - 22 januari, 2021
  • €164,90 - 21 januari, 2021
  • €179,00 - 20 januari, 2021
  • €170,00 - 19 januari, 2021
  • €164,90 - 16 januari, 2021
  • €151,50 - 15 januari, 2021
Sinds: 20 december, 2020
  • Hoogste prijs: €185,26 - 30 december, 2020
  • Laagste prijs €151,50 - 15 januari, 2021

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “Garmin Forerunner 45 Review januari 2021”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
  • Total (0)
Vergelijk
0