Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten
- 14% Garmin Forerunner 45 Review oktober 2021

Garmin Forerunner 45 Review oktober 2021

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
  • Kan gebruikt worden als smartwatch
  • Interne Pols hartslagmeting, die goed werkt en 24/7 je hartslag kan meten
  • Waterbestendig
  • Bluetooth

145.00

Beste deal op: bol.combol.com
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Garmin Forerunner 45S - GPS Sporthorloge - 39 mm - Wit - €145,00
Prijs historie
×
Prijs historie voorGarmin Forerunner 45S - GPS Sporthorloge - 39 mm - Wit
Laatste update:
  • €145,00 - 2021-10-13
  • €145,18 - 2021-09-28
  • €148,98 - 2021-09-23
  • €149,00 - 2021-09-17
  • €156,00 - 2021-09-13
  • €157,00 - 2021-09-09
  • €153,00 - 2021-08-30
  • €152,00 - 2021-08-28
Sinds: 2021-04-28
  • Hoogste prijs: €173,00 - 2021-05-11
  • Laagste prijs €134,90 - 2021-07-26
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 2021-10-23 12:07 am
Garmin Forerunner 45 Review oktober 2021
Garmin Forerunner 45 Review oktober 2021

145.00

Beschrijving

Ben jij op zoek naar een hardloophorloge, de nieuwe Garmin Forerunner 45 is misschien wel een goede en betaalbare optie voor jou! De Forerunner 45 is de opvolger van de Forerunner 35. De grootste verbetering van de 45 ten opzichte van de 35, is het kleurenscherm. De Forerunner 45 heeft nu een kleurenscherm met een basis resolutie van 208x208px. Daarnaast is er bij de Forerunner 45 zowel een heren als dames model beschikbaar.

Polshartslagmeter van de Garmin Forerunner 45

De Garmin Forerunner 45 heeft een polshartslagmeting, waardoor de hartslag wordt gemeten via de pols. Dit wordt ook wel een optische hartslagmeting genoemd. Garmin heeft zijn eigen benaming voor zijn polshartslagmeting en dat is de ‘Garmin Elevate’. Op zich werkt de hartslagmeting prima bij de Forerunner 45, maar indien je snelle tempo’s of intervaltrainingen wilt gaan doen, dan heeft depolshartslagmeting moeite met de registratie van de hartslag. Indien je dan nauwkeurig je hartslag wilt gaan meten tijdens het sporten, dan kun je het beste een borstband gaan koppelen met de Forerunner 45. Deze borstband wordt niet direct meegeleverd bij het hardloophorloge, maar je kunt deze wil later bijbestellen.

Op zoek naar een Garmin Vivoactive 4 aanbieding?

Garmin connect met de Forerunner 45

Indien je een training of activiteit wilt bekijken via je telefoon, dan kan je gebruik maken van de Garmin-connect app. Een nieuwe functie voor de Garmin Forerunner 45 is de ‘Garmin coach’. Dit is de virtuele trainingsbegeleider van Garmin en geeft je tips hoe je beter, effectiever en slimmer kunt gaan trainen. Binnen deze app kan je zelf aangeven welke trainingsdoeleinden je hebt, waardoor je trainingsbegeleider rekening kan houden met jouw persoonlijke doel! Indien je bijvoorbeeld wilt gaan trainen voor een 10km of halve marathon, dan kan de Garmin Coach je een indicatie geven van je racetijd.

Garmin-Forerunner-45-vooraanzicht Garmin-Forerunner-45-achteraanzicht-400x400 Garmin-Forerunner-45-linker-zij-aanzicht-400x400

Indien je de Garmin Forerunner 45 als activitytracker wilt gaan gebruiken, dan kan dat prima. Het meet namelijk over de gehele dag je bezigheden, zoals slaap, afstand, trappen en calorieën.

Volgens ons is daarom de Forerunner 45 het perfecte instapmodel voor de beginnende hardloper. Ben je een geoefende hardloper en wil je meer data en trainingsinzichten uit je sporthorloge halen? Dan kan je bijvoorbeeld overwegen om de Forerunner 935 of deForerunner 945 aan te schaffen. Natuurlijk betaal je hier dan wel een meerprijs voor.

Bekijk ook de Garmin Forerunner 245 review

Dit neemt niet weg dat de Forerunner 45 een zeer goed hardloophorloge is. De GPS en het scherm zijn gewoon voor super kwaliteit. Ook de optische hartslagmeting werkt voor zijn prijsklasse uitstekend.

Bekijk ook de beste sporthorloges!

Waar koop je de Garmin Forerunner 45?

Ben jij op zoek naar een hardloophorloge voor een goede prijs of ben jij op zoek naar eenactivitytracker? Dan is de Garmin Forerunner 45 zeker een goede en betaalbare optie! Dit sporthorloge bestel je snel en gemakkelijk bij.

Prijs analyse voor de Garmin Forerunner 45 Review

Wil je graag de Garmin Forerunner 45 kopen? Dan raden wij aan om dit product voor de laagste prijs te kopen bij: bol.com, omdat hier de beste deal beschikbaar is voor deze Garmin Forerunner 45 Review, voor een prijs van: €145.00. Dit product valt binnen de categorie: Reviews. De laatste prijs update voor de Garmin Forerunner 45 was op: 2021-10-23 om 12:07.

Goedkoopste Garmin Forerunner 45 kopen?

De goedkoopste Garmin Forerunner 45 vind je bij: bol.com.

De Garmin Forerunner 45 heeft een korting van: - 14%

De Garmin Forerunner 45 Review is verkijgbaar bij 2 aanbieders. De goedkoopste aanbieder van dit product is: bol.com Bekijk alle aanbieders bovenaan.

De hoogste prijs gemeten voor de Garmin Forerunner 45 , was op: 2021-05-11, met een prijs van: €173.00.
De laagste prijs die we gemeten hebben voor de Garmin Forerunner 45 , was op: 2021-07-26, met een prijs van: €134.9

Op dit moment houden wij de prijzen bij van de volgende aanbieders:

Extra informatie

Specificaties: Garmin Forerunner 45 Review oktober 2021

Merk

Accu/batterij technologie

Lithium

Waterbestendig

Ja

NFC

Nee

Betaalde diensten vereist

Nee

Registratiefunctie

Ja

Wifi

Geen Wi-Fi

Stappenteller

Ja

Materiaal band

Siliconen

Minimale polsomtrek

124

Hartslagfunctie

Ja

Wifi vereist

Nee

Bluetooth vereist

Ja

Frequentie hartslagmeting

Continu

Introductiejaar

2019

Aanbevolen voor polsomtrek

15 – 17 cm

Caloriemeting

Ja

Hoogtemeter

Nee

Gewicht (g)

32

Materiaal horlogekast

Kunststof

Touchscreen

Nee

Maximale polsomtrek

185

Verlicht scherm

Ja

Trappenteller

Ja

Apps

TrainingPeaks, Strava, RunKeeper, Relive, MyFitnessPal

Afstandmeting

Ja

Schermafmeting

1.5 inch inch

Accu/batterij code

Geen batterij

Afmetingen

18,5 x 4 x 1,1 cm

Ingebouwd scherm

Ja

Trainingsfunctie

Ja

Altijd-aan display

Nee

Met fysieke knoppen

Ja

Vorm horlogekast

Rond

Mobiele data verbinding mogelijk

Nee

Formaat horlogekast

Gemiddeld

Compatibel met

Met meerdere apparaten, bekijk details in de productinformatie

Diepte (mm)

11

Horlogefunctie

Ja

Schermtype

LED

Wekker

Ja

App vereist voor gehele functionaliteit

Ja

MPN (Manufacturer Part Number)

010-02156-10

Geschikt voor besturingssysteem

Android, iOS

Weergave batterijstatus

Ja

Bluetooth

Ja

Fabrikantcode

010-02156-10

ANT+

Ja

Garantietype

Carry-in-garantie

Taalinstellingen

Universeel

Generatie

Volwassenen

Bewegingssensor

Ja

Kleur horlogeband

Wit

Kleurenscherm

Ja

Inclusief temperatuurmeter

Nee

Muziek afspelen zonder smartphone

Nee

Nikkelvrij

Ja

Waterdichtheid

5 ATM (Regen- & Spatwaterdicht)

Notificaties van je smartphone

Berichten ontvangen, Mail lezen

Reparatie type

Carry-in

Taal handleiding

Universeel

Type GPS

GPS

Uitzonderingen fabrieksgarantie

nvt

Verpakking hoogte (mm)

68

App werkt op besturingssysteem

Android, iOS

Kleur horlogekast

Wit

Verpakking lengte (mm)

168

Batterijduur tijdens gebruik GPS (h)

13

Batterijduur wearable (h)

168

Applicatie wearable

Garmin Connect

Dikte horlogekast (mm)

11

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Geschikt om mee te betalen

Nee

Geslacht

Unisex

Maximale batterijduur (h)

168

Inclusief snelheidsmeter

Ja

Verpakking breedte (mm)

71

Materiaal horlogeglas

Glas

Hartslagsensor

Constant

Inclusief digitaal kompas

Nee

Barometer

Nee

Data weergave

Digitaal

Introductiemaand

April

Schermdiagonaal (inch)

1,04

GPS

Ja

Materiaal

Polymeer

In de doos

Forerunner 45S, oplaadkabel, snelstartgids

Ondersteuning met updates

Minimaal 36 maanden na introductiedatum

Type training

Virtual Partner, Rondetijden, Intervaltraining

Geslacht volwassenen

Dames, Heren

Stopwatch functie

Ja

Oplaadtijd (h)

2

Sleeptracker

Ja

Delen van gebruikersgegevens vereist

Nee

Model

Forerunner 45S

Gewicht (kg)

0.191

Activiteit

Yoga, Hardlopen, Fitness, Fietsen

Waterdicht tot (m) (meter)

50

Artikelnummer

830663

Product gewicht (gram)

32

Garantie (jaar)

2

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

Oude apparaat gratis retour

Ja

Maat

39

Breedte (mm)

39,5

Meet gemiddelde snelheid tijdens activiteit

Ja

Virtuele tegenstander

Ja

Rondeteller

Ja

Sportprofielen aanpassen

Ja

Besturingssysteem

Merkgebonden

Virtuele partner

Ja

App installatie mogelijk

Ja

Automatische intervals

Nee

Toont smartphone berichten

Ja

Meet minuten intensieve training

Ja

Vereiste iOS versie berichten ontvangen

iOS 12 of hoger

Snelheidsmeter

Ja

Vereiste iOS versie berichten versturen

iOS 12 of hoger

Type sluiting

Gesp

VO2 max meting

Ja

Waterinname bijhouden

Nee

Maximale polsomtrek (cm)

18,5

Compatibel met Android versie

Android 10.0, Android 4.0 Ice Cream Sandwich, Android 4.1 Jelly Bean, Android 4.2 Jelly Bean, Android 4.3 Jelly Bean, Android 4.4 KitKat, Android 5.0 Lollipop, Android 5.1 Lollipop, Android 6.0 Marshmallow, Android 7.0 Nougat, Android 8.0 Oreo, Android 9.0 Pie

Slaapkwaliteit

Ja

Type kunststof horlogeband

Siliconen

Valdetectie

Ja

Compatibiliteit horlogeband

Productspecifiek

Aantal gegevens weergegeven op scherm

4

Batterijduur volgens klanten

Goed

Persoonlijke records opslaan

Ja

Compatibel met iOS versie

iOS 10.0, iOS 11.0, iOS 12.0, iOS 13.0, iOS 14.0

Meet activiteiten

Ja

Vereiste Android versie berichten versturen

Android 4.0 of hoger

Compatibel met apps

MyFitnessPal, Runkeeper, Strava

Ingebouwde GPS-ontvanger

Ja

Verwisselbare horlogeband

Ja

Satellietplaatsbepalingssysteem

GLONASS, GPS, Galileo

Soort uurwerk

Accu

Fitnessleeftijd meten

Ja

Compatibel met besturingssysteem

Android, iOS

Bellen via horloge mogelijk

Nee

Vereiste model iPhone

iPhone 4S of later

Zelfstandige muziekspeler

Nee

Gegarandeerde ondersteuning met updates

Onbekend

Moment van hartslagmeting

Continu

Intervaltraining

Ja

Melding overschrijding hartslagzone

Ja

Vereiste Android versie berichten ontvangen

Android 4.0 of hoger

Hartslagmeting onder water

Nee

Meldingen van smartphone

Berichten ontvangen, Berichten verzenden, Berichten voorlezen, Caller ID, Inkomende oproep accepteren, Inkomende oproep weigeren, Muziek bediening, Notificaties

Automatisch pauzeren

Ja

Bewegingsherinnering

Ja

Type horlogeband

Standaard

Type glas (horloges)

Kunststof

Minimale polsomtrek (cm)

12,4

Type hartslagmeting

Optische hartslagmeting

Materiaal horlogeband

Kunststof

Gyroscoop

Nee

Camerabediening

Nee

Versnellingsmeter

Nee

Hartslagzones

Ja

Meet

Afstand, Calorieverbranding, Conditie, Hartslag, Slaap, Snelheid, Stappen, Stress, Trappen

Geïnstalleerde kaarten

Nee

Automatische bewegingsherkenning

Ja

Waterbestendigheid

5

Melding onregelmatige hartslag

Ja

Melding

Melding op scherm, Trilling

Hersteltijd meten

Ja

Automatisch stappendoel

Ja

Hartslag stressniveau meten

Ja

Hersteladvies

Ja

Caloriemeting op basis van hartslag

Ja

Wifi ingebouwd

Nee

GPS-sensor

Ja

Slaapduur

Ja

Geanimeerde workouts

Nee

GPS-toepassing

Routeregistratie

Bedtijd aangeven

Ja

Kompas

Nee

Aanbevolen voor sport

Fietsen, Hardlopen, Zwemmen

Thermometer

Nee

Raceprognose

Nee

Saturatiemeter

Nee

Livetracking

Ja

Hartslagmeting

Ja

Aanbevolen voor type hardloper

Regelmatige hardloper

Telefoonboek

Nee

Meet staplengte

Ja

Footpod

Ja, los verkrijgbaar

Datumaanduiding

Ja

Timer

Ja

Stopwatch

Ja

Alarmfunctie

Ja

Trilfunctie

Ja

Button lock functie

Ja

Automatische tijdsynchronisatie

Ja

Noodknop

Ja

Geofencing

Nee

Automatische slagherkenning

Nee

Meet grondcontacttijd

Nee

Meet verticale oscillatie

Ja

Rencadans meten

Ja

Aanbevolen voor type fietser

Regelmatige fietser

Cadanssensor mogelijk

Ja

Compatibel met vermogensmeter

Nee

Baanlengte instelbaar

Nee

Zwembaantjes teller

Nee

Meet zwemsnelheid

Nee

Meet zwemafstand

Nee

SWOLF tracking

Nee

Product lijn (S)

45

Garmin Forerunner 45 Review oktober 2021 Videos

Prijs historie

Prijs historie voorGarmin Forerunner 45S - GPS Sporthorloge - 39 mm - Wit
Laatste update:
  • €145,00 - 2021-10-13
  • €145,18 - 2021-09-28
  • €148,98 - 2021-09-23
  • €149,00 - 2021-09-17
  • €156,00 - 2021-09-13
  • €157,00 - 2021-09-09
  • €153,00 - 2021-08-30
  • €152,00 - 2021-08-28
Sinds: 2021-04-28
  • Hoogste prijs: €173,00 - 2021-05-11
  • Laagste prijs €134,90 - 2021-07-26

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “Garmin Forerunner 45 Review oktober 2021”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
  • Total (0)
Vergelijk
0