Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten
- 17% Garmin Forerunner 735XT Review september 2021

Garmin Forerunner 735XT Review september 2021

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
8.5
Expert ScoreLees review
  • 44g (met polsband)
  • Interne pols hartslagmeting
  • Kleurenscherm
  • Waterbestendig
  • Notificaties ontvangen

249.00

Beste deal op: bol.combol.com
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Garmin Forerunner 735XT - GPS multisporthorloge - 44.5 mm - Zwart/grijs - €249,00
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 2021-09-23 12:09 am
Garmin Forerunner 735XT Review september 2021
Garmin Forerunner 735XT Review september 2021

249.00

Beschrijving

Garmin staat er om bekend om hoogwaardige sporthorloges te maken. Zo is er de zeer populaire Forerunner lijn van Garmin. Binnen de Forerunner lijn vallen zeer veel hardloophorloge van Garmin. Zo is er ook deze Garmin Forerunner 735XT. In dit artikel geven wij onze kijk op dit mooie hardloophorloge van Garmin.

Het design van de Garmin Forerunner 735XT

Net als de andere Garmin Forerunner modellen is de 735XT gemaakt van kunststof. Door het gebruik van kunststof gaat dit hardloophorloge zeer lang mee.

Het hardloophorloge heeft een kleuren LCD-scherm van 1,23 cm. Hierdoor kan je tijdens het hardlopen gemakkelijk al jouw gegevens aflezen. De Garmin Forerunner 735XT is daarnaast ook waterbestendig, hierdoor is het ook te gebruiken als multisport horloge. Wanneer je aan triatlon doet is dit dan ook een uitstekend sporthorloge. Door de ingebouwde triatlon functie kan je ook switchen van type activiteit tijden je triatlon, wat een zeer gave functie is!

Garmin-Forerunner-735xt-zij-aanzicht-400x400 Garmin-Forerunner-735xt-voor-aanzicht-400x400 Garmin-Forerunner-735xt-links-voor-aanzicht

Hartslagmeting van de Forerunner 735XT

Naast dat dit hardloophorloge gemakkelijk je route via GPS bijhoudt zijn er nog tal van andere gave functies op dit horloge. Zo heeft dit horloge een ingebouwde hartslagmeter, ook wel de pols hartslagmeter genoemd. Hierdoor is het niet meer nodig om een borstband te dragen tijdens het hardlopen. Echter hebben wij gemerkt dat de ingebouwde pols hartslagmeter niet altijd even nauwkeurig is. Je kan er dan ook voor kiezen om alsnog een borstband te dragen voor het meten van je hartslag.

Lees ook: Review Garmin Forerunner 245

De GPS van de Garmin Forerunner 735XT

Een van de belangrijkste functies van een hardloophorloge is dat de GPS goed en nauwkeurig werkt. Door middel van GPS wordt bijgehouden hoeveel kilometer je hebt afgelegd en hoe snel je dat hebt gedaan. Dit sporthorloge heeft een zeer goede GPS. Meestal heeft het horloge binnen enkele seconden de juiste GPS ontvangst om te beginnen met een training.

Mocht je de GPS verbinding onderweg kwijtraken, bijvoorbeeld wanneer je onder een tunnel doorgaat, dan berekent het horloge de afstand en de tijd door op basis je snelheid voor het wegvallen. Zo mis je nooit gegevens!

Garmin Forerunner 735XT aanbieding! Bekijk het snel.

Batterij duur

Het hardloophorloge beschikt over een accu. Wat betekent dat je deze ook regelmatig dient op te laden via de meegeleverde kabel. De accu gaat bij het gebruik van GPS tijdens een activiteit, rond de 14 uur mee. Na verloop van tijd wordt de kwaliteit van de accu wel minder, echter hebben alle hardloophorloges met een accu hier last van.

Het gebruik van Garmin Connect

Alle activiteiten die je opneemt met de Garmin Forerunner 735XT kan je bewaren in de welbekende Garmin Connect App. Binnen deze app kan je al jouw sportactiviteiten opslaan. Dat kunnen je hardlooptraining zijn, maar ook jouw fietsrondjes bijvoorbeeld. Je kuntGarmin connect koppelen met Strava. Hierdoor komen jouw activiteiten gemakkelijk en snel op je Strava account terecht.

Bekijk snel de: Garmin Vivoactive 4 aanbieding!

Conclusie Garmin Forerunner 735XT september 2021

Na het testen zijn we tot de conclusie gekomen dat dit een erg veelzijdig horloge is. Je kan dit horloge namelijk voor nog veel meer sporten gebruiken dan alleen hardlopen. Daarnaast zijn de modellen in de Forerunner lijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit. Echter heb je ook de Fenix lijn, deze hardloophorloges zijn nog geavanceerder. Al met al is de Garmin Forerunner 735XT een zeer geschikt voor hardlopers die een degelijk horloge zoeken met veel functies.

Waar koop je de Garmin Forerunner 735XT?

Je kan de Garmin Forerunner 735XT snel en gemakkelijk bestellen bij Bol.com!

8.5Expert Score
Garmin Forerunner 735XT Review
"Na het testen zijn we tot de conclusie gekomen dat dit een erg veelzijdig horloge is. Je kan dit horloge namelijk voor nog veel meer sporten gebruiken dan alleen hardlopen. Daarnaast zijn de modellen in de Forerunner lijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit."
Voordelen
  • 44g (met polsband)
  • Interne pols hartslagmeting
  • Kleurenscherm
  • Waterbestendig
  • Notificaties ontvangen
Nadelen
  • Je kan geen notificaties beantwoorden

Extra informatie

Specificaties: Garmin Forerunner 735XT Review september 2021

Merk

Taalinstellingen

Universeel

Trappenteller

Nee

Sleeptracker

Ja

Waterbestendig

Ja

Waterdicht tot (m) (meter)

50

Trainingsfunctie

Ja

In de doos

Forerunner 735XT, laad-/datakabel, documentatie

Wifi

Geen Wi-Fi

Bewegingssensor

Ja

Hoogtemeter

Nee

Afstandmeting

Ja

Stopwatch functie

Ja

Type training

Virtual Partner

Kleur
Model

rond

Hartslagfunctie

Ja

Hartslagsensor

Constant

Frequentie hartslagmeting

Continu

Stappenteller

Ja

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

Barometer

Nee

Horlogefunctie

Ja

Touchscreen

Nee

Wekker

Ja

Verlicht scherm

Ja

Geschikt voor besturingssysteem

Android, iOS

Apps

TrainingPeaks, Strava, Spotify, RunKeeper, Relive, MyFitnessPal, Komoot

Bluetooth

Ja

NFC

Nee

ANT+

Ja

Caloriemeting

Ja

Maat

One size

Materiaal

Polymeer

Materiaal band

Siliconen

Afmetingen

4,5 x 4,5 x 4,5 cm

Product gewicht (gram)

44

Schermafmeting

1.23 inch inch

Minimale polsomtrek

120

Maximale polsomtrek

200

GPS

Ja

Registratiefunctie

Ja

Inclusief snelheidsmeter

Ja

Introductiemaand

Mei

Batterijduur wearable (h)

1344

Dikte horlogekast (mm)

11.9

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Formaat horlogekast

44

Geschikt om mee te betalen

Nee

Geslacht

Unisex

Gewicht (g)

309

App werkt op besturingssysteem

Informatie niet beschikbaar

Inclusief digitaal kompas

Ja

Accu/batterij technologie

Lithium

Notificaties van je smartphone

Berichten ontvangen, Mail lezen

Inclusief temperatuurmeter

Nee

Delen van gebruikersgegevens vereist

Nee

Wifi vereist

Nee

Bluetooth vereist

Ja

Mobiele data verbinding mogelijk

Nee

Betaalde diensten vereist

Nee

Compatibel met

Met meerdere apparaten, bekijk details in de productinformatie

Introductiejaar

2016

Ondersteuning met updates

Minimaal 36 maanden na introductiedatum

App vereist voor gehele functionaliteit

Ja

Applicatie wearable

Connect IQ

Kleur horlogeband

Zwart

Kleur horlogekast

Zwart

MPN (Manufacturer Part Number)

010-01614-06

Materiaal horlogeglas

Glas

Maximale batterijduur (h)

264

Met fysieke knoppen

Ja

Muziek afspelen zonder smartphone

Nee

Activiteit

Hardlopen

Oplaadtijd (h)

4

Reparatie type

Carry-in

Taal handleiding

Universeel

Type GPS

GPS

Uitzonderingen fabrieksgarantie

breuk- en valschade

Verpakking breedte (mm)

88

Verpakking hoogte (cm)

7.30

Verpakking lengte (mm)

183

Waterdichtheid

5 ATM (Regen- & Spatwaterdicht)

Weergave batterijstatus

Ja

Garmin Forerunner 735XT Review september 2021 Videos

Prijs historie

-

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “Garmin Forerunner 735XT Review september 2021”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
  • Total (0)
Vergelijk
0