- 17% Garmin Forerunner 735XT Review maart 2021

Garmin Forerunner 735XT Review maart 2021

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
8.5
Expert ScoreLees review
  • 44g (met polsband)
  • Interne pols hartslagmeting
  • Kleurenscherm
  • Waterbestendig
  • Notificaties ontvangen

299.00 249.00

Beste deal op: bol.combol.com
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Garmin Forerunner 735XT - GPS multisporthorloge - 44.5 mm - Zwart/grijs - €249,00
Prijs historie
×
Prijs historie voorGarmin Forerunner 735XT - GPS multisporthorloge - 44.5 mm - Zwart/grijs
Laatste update:
  • €249,00 - 7 januari, 2021
  • €233,00 - 26 december, 2020
  • €249,00 - 24 december, 2020
Sinds: 24 december, 2020
  • Hoogste prijs: €249,00 - 24 december, 2020
  • Laagste prijs €233,00 - 26 december, 2020
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 3 maart, 2021 2:01 am
Garmin Forerunner 735XT Review maart 2021
Garmin Forerunner 735XT Review maart 2021

299.00 249.00

Beschrijving

Garmin staat er om bekend om hoogwaardige sporthorloges te maken. Zo is er de zeer populaire Forerunner lijn van Garmin. Binnen de Forerunner lijn vallen zeer veel hardloophorloge van Garmin. Zo is er ook deze Garmin Forerunner 735XT. In dit artikel geven wij onze kijk op dit mooie hardloophorloge van Garmin.

Het design van de Garmin Forerunner 735XT

Net als de andere Garmin Forerunner modellen is de 735XT gemaakt van kunststof. Door het gebruik van kunststof gaat dit hardloophorloge zeer lang mee.

Het hardloophorloge heeft een kleuren LCD-scherm van 1,23 cm. Hierdoor kan je tijdens het hardlopen gemakkelijk al jouw gegevens aflezen. De Garmin Forerunner 735XT is daarnaast ook waterbestendig, hierdoor is het ook te gebruiken als multisport horloge. Wanneer je aan triatlon doet is dit dan ook een uitstekend sporthorloge. Door de ingebouwde triatlon functie kan je ook switchen van type activiteit tijden je triatlon, wat een zeer gave functie is!

Garmin-Forerunner-735xt-zij-aanzicht-400x400 Garmin-Forerunner-735xt-voor-aanzicht-400x400 Garmin-Forerunner-735xt-links-voor-aanzicht

terug naar het menu ↑

Hartslagmeting van de Forerunner 735XT

Naast dat dit hardloophorloge gemakkelijk je route via GPS bijhoudt zijn er nog tal van andere gave functies op dit horloge. Zo heeft dit horloge een ingebouwde hartslagmeter, ook wel de pols hartslagmeter genoemd. Hierdoor is het niet meer nodig om een borstband te dragen tijdens het hardlopen. Echter hebben wij gemerkt dat de ingebouwde pols hartslagmeter niet altijd even nauwkeurig is. Je kan er dan ook voor kiezen om alsnog een borstband te dragen voor het meten van je hartslag.

Lees ook: Review Garmin Forerunner 245

terug naar het menu ↑

De GPS van de Garmin Forerunner 735XT

Een van de belangrijkste functies van een hardloophorloge is dat de GPS goed en nauwkeurig werkt. Door middel van GPS wordt bijgehouden hoeveel kilometer je hebt afgelegd en hoe snel je dat hebt gedaan. Dit sporthorloge heeft een zeer goede GPS. Meestal heeft het horloge binnen enkele seconden de juiste GPS ontvangst om te beginnen met een training.

Mocht je de GPS verbinding onderweg kwijtraken, bijvoorbeeld wanneer je onder een tunnel doorgaat, dan berekent het horloge de afstand en de tijd door op basis je snelheid voor het wegvallen. Zo mis je nooit gegevens!

Garmin Forerunner 735XT aanbieding! Bekijk het snel.

terug naar het menu ↑

Batterij duur

Het hardloophorloge beschikt over een accu. Wat betekent dat je deze ook regelmatig dient op te laden via de meegeleverde kabel. De accu gaat bij het gebruik van GPS tijdens een activiteit, rond de 14 uur mee. Na verloop van tijd wordt de kwaliteit van de accu wel minder, echter hebben alle hardloophorloges met een accu hier last van.

terug naar het menu ↑

Het gebruik van Garmin Connect

Alle activiteiten die je opneemt met de Garmin Forerunner 735XT kan je bewaren in de welbekende Garmin Connect App. Binnen deze app kan je al jouw sportactiviteiten opslaan. Dat kunnen je hardlooptraining zijn, maar ook jouw fietsrondjes bijvoorbeeld. Je kuntGarmin connect koppelen met Strava. Hierdoor komen jouw activiteiten gemakkelijk en snel op je Strava account terecht.

Bekijk snel de: Garmin Vivoactive 4 aanbieding!

terug naar het menu ↑

Conclusie Garmin Forerunner 735XT maart 2021

Na het testen zijn we tot de conclusie gekomen dat dit een erg veelzijdig horloge is. Je kan dit horloge namelijk voor nog veel meer sporten gebruiken dan alleen hardlopen. Daarnaast zijn de modellen in de Forerunner lijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit. Echter heb je ook de Fenix lijn, deze hardloophorloges zijn nog geavanceerder. Al met al is de Garmin Forerunner 735XT een zeer geschikt voor hardlopers die een degelijk horloge zoeken met veel functies.

terug naar het menu ↑

Waar koop je de Garmin Forerunner 735XT?

Je kan de Garmin Forerunner 735XT snel en gemakkelijk bestellen bij Bol.com!

8.5Expert Score
Garmin Forerunner 735XT Review
"Na het testen zijn we tot de conclusie gekomen dat dit een erg veelzijdig horloge is. Je kan dit horloge namelijk voor nog veel meer sporten gebruiken dan alleen hardlopen. Daarnaast zijn de modellen in de Forerunner lijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit."
PROS
  • 44g (met polsband)
  • Interne pols hartslagmeting
  • Kleurenscherm
  • Waterbestendig
  • Notificaties ontvangen
CONS
  • Je kan geen notificaties beantwoorden

Extra informatie

Specificaties: Garmin Forerunner 735XT Review maart 2021

Merk
Type training Virtual Partner
Trainingsfunctie Ja
In de doos Forerunner 735XT, laad-/datakabel, documentatie
Wifi Geen Wi-Fi
Taalinstellingen Universeel
Registratiefunctie Ja
Hoogtemeter Nee
Stopwatch functie Ja
Bewegingssensor Ja
Model rond
Sleeptracker Ja
Hartslagfunctie Ja
Hartslagsensor Constant
Frequentie hartslagmeting Continu
GPS Ja
Caloriemeting Ja
Maat One size
Kan zelfstandig met internet verbinden Nee
Waterdicht tot (m) (meter) 50
Trappenteller Nee
Waterbestendig Ja
Horlogefunctie Ja
Touchscreen Nee
Wekker Ja
Verlicht scherm Ja
Geschikt voor besturingssysteem Android, iOS
Apps TrainingPeaks, Strava, Spotify, RunKeeper, Relive, MyFitnessPal, Komoot
Bluetooth Ja
NFC Nee
ANT+ Ja
Barometer Nee
Stappenteller Ja
Materiaal Polymeer
Materiaal band Siliconen
Afmetingen 4,5 x 4,5 x 4,5 cm
Product gewicht (gram) 44
Schermafmeting 1.23 inch inch
Minimale polsomtrek 120
Maximale polsomtrek 200
Afstandmeting Ja
Kleur
Geslacht Unisex
Mobiele data verbinding mogelijk Nee
Inclusief digitaal kompas Ja
App vereist voor gehele functionaliteit Ja
Activiteit Hardlopen
Applicatie wearable Connect IQ
Batterijduur wearable (h) 1344
Dikte horlogekast (mm) 11.9
Fabrieksgarantie termijn (jaar) 2
Formaat horlogekast 44
Betaalde diensten vereist Nee
Accu/batterij technologie Lithium
Gewicht (g) 309
App werkt op besturingssysteem Informatie niet beschikbaar
Ondersteuning met updates Minimaal 36 maanden na introductiedatum
Inclusief snelheidsmeter Ja
Notificaties van je smartphone Berichten ontvangen, Mail lezen
Inclusief temperatuurmeter Nee
Delen van gebruikersgegevens vereist Nee
Wifi vereist Nee
Bluetooth vereist Ja
Geschikt om mee te betalen Nee
Compatibel met Met meerdere apparaten, bekijk details in de productinformatie
Introductiemaand Mei
Kleur horlogeband Zwart
Kleur horlogekast Zwart
MPN (Manufacturer Part Number) 010-01614-06
Materiaal horlogeglas Glas
Maximale batterijduur (h) 264
Met fysieke knoppen Ja
Muziek afspelen zonder smartphone Nee
Introductiejaar 2016
Oplaadtijd (h) 4
Reparatie type Carry-in
Taal handleiding Universeel
Type GPS GPS
Uitzonderingen fabrieksgarantie breuk- en valschade
Verpakking breedte (mm) 88
Verpakking hoogte (cm) 7.30
Verpakking lengte (mm) 183
Waterdichtheid 5 ATM (Regen- & Spatwaterdicht)
Weergave batterijstatus Ja

Garmin Forerunner 735XT Review maart 2021 Videos

Prijs historie

Prijs historie voorGarmin Forerunner 735XT - GPS multisporthorloge - 44.5 mm - Zwart/grijs
Laatste update:
  • €249,00 - 7 januari, 2021
  • €233,00 - 26 december, 2020
  • €249,00 - 24 december, 2020
Sinds: 24 december, 2020
  • Hoogste prijs: €249,00 - 24 december, 2020
  • Laagste prijs €233,00 - 26 december, 2020

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “Garmin Forerunner 735XT Review maart 2021”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
  • Total (0)
Vergelijk
0