Garmin Forerunner 945 Review juni 2021

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees review
  • Een echte alleskunner
  • Optische hartslagmeting
  • Zee strak design
  • Fitbit Pay

599.95

Beste deal op: bol.combol.com
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Garmin Forerunner 945 sporthorloge met hartslagmeter - 47 mm - Zwart - €599,95
Prijs historie
×
Prijs historie voorGarmin Forerunner 945 sporthorloge met hartslagmeter - 47 mm - Zwart
Laatste update:
  • €599,95 - 21 juni, 2021
  • €519,00 - 15 juni, 2021
  • €579,99 - 3 juni, 2021
  • €495,00 - 2 juni, 2021
  • €577,99 - 1 juni, 2021
  • €495,00 - 29 mei, 2021
  • €525,00 - 26 mei, 2021
  • €577,99 - 25 mei, 2021
Sinds: 11 januari, 2021
  • Hoogste prijs: €599,95 - 25 april, 2021
  • Laagste prijs €493,00 - 18 maart, 2021
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 24 juni, 2021 8:03 am

Beschrijving

Oke, je bent op zoek naar een hardloophorloge en je bent een hardloper of triatleet die gaat voor kwaliteit en op zoek is naar een kwalitatief hoogstaand product?

Dan ben jij misschien wel toe aan het echte serieuze werk, namelijk: de Garmin Forerunner 945. Misschien wel het beste en meest uitgebreide (mulitsport) hardloophorloge op de markt. In dit artikel zullen wij uitleggen waarom dit Forerunner model een echt beest is. Hierbij de Garmin Forerunner 945 Review!

Na verschillende series op de markt te hebben gebracht is Garmin nu toe aan zijn opvolger van de Forerunner 935, namelijk de 945. De Garmin Forerunner 945 is een ideaal sporthorloge voor zowel triatleten als hardlopers en biedt met afstand de meest uitgebreide functies van de Forerunners-lijn van Garmin.

De data overdracht naar bijvoorbeeld Strava of trainingspeak, kan door middel van Bluetooth / Smartphone / Wifi / USB. Hierdoor kan jij zelf kiezen welke mogelijkheid het beste bij jou past. Maar onze tip is om de Wifi-functie te gebruiken, omdat dit nog niet iets fijner en sneller werkt.

Neem ook een kijkje bij de Garmin Forerunner 945 aanbieding!

Daarnaast beschikt het horloge over Garmin Pay, gekleurde navigatiekaarten en uiteraard over een zeer goede GPS.

Het design van de Forerunner 945

Kijken naar het verschil in design tussen de 945 en de 935 is er niet veel verschil aan te merken. De 945 is slechts 1 gram zwaarder dan de 935, wat je als hardloper niet zal merken.

Het glas van de Forerunner 945 is wel sterker dan de 935. De nieuwste versie beschikt namelijk over Gorilla glass, wat er voor zorgt dat het glas een stuk sterker is.

Garmin-Forerunner-945-linker-zij-aanzicht-400x400 Garmin-Forerunner-945-linker-vooraanzicht Vo2-max-Garmin-Forerunner-945-400x400

terug naar het menu ↑

Welke functies heeft de Forerunner 945?

Qua trainingsdata is de Forerunner 945 zeer geavanceerd. Deze Garmin kan namelijk inzichten geven over:

  • Hardloopdynamiek
  • Vo2Max
  • Prestatieconditie
  • Trainingsstatus
  • Trainingseffect
  • Trainingsbelasting

Bekijk ook de Polar Ignite aanbieding!

Genoeg datamogelijkheden voor elke sporter. Aan de hand van deze gegevens kan jij goede inzichten krijgen van je eigen belasting en herstel na een training. Dit is goed want een hardloopblessure ligt bijvoorbeeld altijd op de loer.

Ook interessant is de Vo2max functie, waarbij je een schatting krijg van je eigen maximale longcapaciteit. Hierbij moet wel een kanttekening worden geschetst, aangezien het hier gaat om een schattig. Een Vo2max kan namelijk niet gemeten worden aan de hand van een horloge. Hiervoor moet je echt een test doen bij een inspanningsfysioloog of een sportarts. Het kan namelijk zo zijn dat jij als fietser of als hardloper enorm efficiënt loopt, waardoor je Vo2max op de Forerunner 945 hoger uitvalt dan in werkelijkheid.

Bekijk ook even de Garmin Forerunner 245 aanbieding!

Met hardloopdynamiek krijg je als een sporter gegevens in je hardloopdata. Hierbij moet gedacht worden aan bijvoorbeeld grondcontact tijd, balans en cadans.

terug naar het menu ↑

Wat is het verschil met de Garmin Forerunner 935?

Hoewel de Forerunner 945 er op het oog hetzelfde uitziet als de 935, zijn er wel degelijk verschillen tussen de twee sporthorloges.

Het grote verschil tussen de Garmin Forerunner 935 en de 945 is dat je met de Foreunner 945 muziek kunt luisteren en kunt betalen, met Garmin Pay. Daarnaast is de polshartslagmeter aan de achterzijde van het hardloophorloge flink verbeterd.

Garmin Vivoactive 4 aanbieding kopen?

terug naar het menu ↑

Muziek luisteren

Het luisteren van muziek via een multisporthorloge klinkt gek, maar het kan en werkt best goed en eenvoudig. Vroeger was het namelijk zo dat je nog je telefoon of een mp3-speler moest meenemen tijdens het hardlopen. Maar tegenwoordig beschikken uitgebreide hardloophorloges over een ‘muziekafspeelfunctie’. Waardoor je de telefoon of mp3-speler gewoon lekker kan thuislaten.

De Garmin Foreunner 945 kan verbinding maken met bekende muziekdiensten als Deezer en Spotify. Hierbij kan je een speciale afspeellijst maken en afspelen via je horloge naar je (bluetooth) koptelefoon of headset. Daarnaast is het ook mogelijk om losse muzieknummers op de Forerunner te plaatsen, door mp3-bestanden te downloaden en over te zetten naar het sporthorloge.

Lees ook: Review Garmin 735xt

terug naar het menu ↑

Garmin Pay gebruiken

Wij hebben Garmin Pay al eens eerder beschreven. Garmin Pay is het betalingssysteem van Garmin, waardoor jij als sporters met een Garmin horloge kan betalen met je sporthorloge. De Forerunner 945 ondersteund deze functie, wat contactloos betalen snel en gemakkelijk maakt. Het broertje van de Forerunner 945: de Forerunner 935, ondersteund deze functie niet.

terug naar het menu ↑

Hartslagsensor

De polshartslagmeter, ook wel de optische hartslagmeter, heeft een flinke update gehad. Hierdoor is de hartslagmonitoring van de Garmin 945 veel nauwkeuriger dan zijn voorganger. Dit is onze ogen een groot verschil, aangezien deze optische hartslager zeer goed en accuraat werkt.

Bekijk ook vooral even de Garmin Enduro Review!

Daarnaast beschikt de 945 over een Pulse OX Sensor. Deze sensor meet zuurstof saturatieniveaus in het bloed.

terug naar het menu ↑

Incidenten detectie

Tevens heeft de Forerunner 945 een nieuwe functie, namelijk: incidenten detectie. Deze functies is toegevoegd door Garmin omdat er altijd wel iets kan gebeuren tijdens het sporten. Je kunt namelijk ten val komen tijdens het hardlopen of fietsen. De 945 kan herkennen wanneer je een ongeluk hebt gehad.

Dit is ideaal, want met deze incidenten detectie stuurt de Garmin 945 direct een automatisch bericht naar een vooraf bepaald contactpersoon. Deze contactpersoon kan realtime zien waar jij bent op dat moment. Het grote nadeel van het gebruik van deze functie is dat je je smartphone moet meenemen tijdens het sporten.

terug naar het menu ↑

Verbeterde batterijduur

Wij hebben dit misschien te weinig getest bij de Forerunner 945, maar Garmin zegt dat de Batterijduur ten opzichte van zijn voorganger is verbeterd in de gps-modus. In gps-modus gaat de Forerunner 945 36 uur mee, in tegenstelling tot de 935 is dat 11 uur meer.

Uiteraard is de Forerunner 945 gemakkelijk te verbinden met de Garmin connect app. Dit is de online community van Garmin, waar je je trainingsdata kan inzien en kan delen. Uiteraard kan je natuurlijk je traininingsdata voor je zelf houden door de privacy instellingen van de App. Ook is er de mogelijkheid om vanuit de connect app je trainingen over te zetten naar andere sportprogramma’s, zoals: Strava, Runkeeper of Trainingspeak.

Bekijk ook de Garmin Fenix 6 review van Smarthomeaanbieding.nl

terug naar het menu ↑

De prijs van de Garmin Forerunner 945

Kiezen tussen de Garmin Forerunner 935 of de Forerunner 945, ligt aan jou. De 945 heeft zeker meer geavanceerde functies dan de 935 en is ook zeker een verbetering. De Garmin Forerunner 935 is nog steeds een tophorloge met zeer kwalitatieve functionaliteiten. De Garmin Forerunner 945 gaat hierbij nog echt weer een flinke stap verder, maar dan betaal je er ook een meer prijs voor.

terug naar het menu ↑

Waar kan je de Garmin Forerunner 945 kopen?

Je bent er over uit, je wilt de Garmin Forerunner 945 gaan aanschaffen. De Garmin Forerunner 945 is verkrijgbaar bij veel  webshops en fysieke winkels. Je kan dit sporthorloge bijvoorbeeld bij Bol.com bestellen. Zij bieden dit horloge voor een scherpe prijs aan!

terug naar het menu ↑

Is er op dit moment een Garmin Forerunner 945 aanbieding juni 2021?

Hardloophorloges bevatten niet zo vaak een aanbieding. Daarom raden wij aan om met enige regelmaat de webshops te bekijken waar dit horloge wordt verkocht. Bol.com heeft regelmatig aanbiedingen, zo hebben zij wel is een Garmin Forerunner 945 aanbieding gehad.

Heb je de 945 in bezit en heb je een vraag over het producten of wil je graag je mening delen? Reageer dan onder dit bericht, zodat de informatie gedeeld kan worden met andere hardlopers, op deze wijze wordt iedere hardloper optimaal geïnformeerd over hardloophorloges!

Bron foto’s: garmin.com

9Expert Score
Garmin Forerunner 945 Review
“Heb je de 945 in bezit en heb je een vraag over het producten of wil je graag je mening delen? Reageer dan onder dit bericht, zodat de informatie gedeeld kan worden met andere hardlopers, op deze wijze wordt iedere hardloper optimaal geïnformeerd over hardloophorloges!”
Voordelen
  • Een echte alleskunner
  • Optische hartslagmeting
  • Zee strak design
  • Fitbit Pay
Nadelen
  • Prijzig

Extra informatie

Specificaties: Garmin Forerunner 945 Review juni 2021

Batterijduur tijdens gebruik GPS (h)

50

Geschikt om mee te betalen

Ja

Stappenteller

Ja

Product gewicht (gram)

50

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

App vereist voor gehele functionaliteit

Ja

Hartslagfunctie

Ja

Hartslagsensor

Constant

Frequentie hartslagmeting

Continu

GPS

Ja

Caloriemeting

Ja

Bewegingssensor

Ja

Afstandmeting

Ja

App werkt op besturingssysteem

Informatie niet beschikbaar

Hoogtemeter

Ja

Wifi

Ja

Trappenteller

Ja

Stopwatch functie

Ja

Sleeptracker

Ja

Horlogefunctie

Ja

Touchscreen

Nee

Wekker

Ja

Geschikt voor besturingssysteem

Android, iOS

Apps

Komoot, MyFitnessPal, Relive, RunKeeper, Spotify, Strava, TrainingPeaks

Bluetooth

Ja

NFC

Ja

ANT+

Nee

Barometer

Ja

Delen van gebruikersgegevens vereist

Nee

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Weergave batterijstatus

Ja

Verpakking lengte (mm)

101

Waterdichtheid

5 ATM (Regen- & Spatwaterdicht)

Bluetooth vereist

Ja

Mobiele data verbinding mogelijk

Nee

Betaalde diensten vereist

Nee

Compatibel met

Met meerdere apparaten, bekijk details in de productinformatie

Introductiejaar

2019

Introductiemaand

April

Ondersteuning met updates

Minimaal 36 maanden na introductiedatum

Activiteit

Zwemmen, Indoor, Hardlopen, Fietsen, Atletiek

Merk

Verpakking hoogte (mm)

100

Batterijduur wearable (h)

10

Formaat horlogekast

47

Wifi vereist

Nee

Gewicht (g)

357

Inclusief snelheidsmeter

Ja

Inclusief temperatuurmeter

Ja

Kleur horlogekast

Zwart

Maximale batterijduur (h)

336

Muziek afspelen zonder smartphone

Nee

Taal handleiding

Universeel

Type GPS

GPS

Verpakking breedte (mm)

100

Kleur

Garmin Forerunner 945 Review juni 2021 Videos

Prijs historie

Prijs historie voorGarmin Forerunner 945 sporthorloge met hartslagmeter - 47 mm - Zwart
Laatste update:
  • €599,95 - 21 juni, 2021
  • €519,00 - 15 juni, 2021
  • €579,99 - 3 juni, 2021
  • €495,00 - 2 juni, 2021
  • €577,99 - 1 juni, 2021
  • €495,00 - 29 mei, 2021
  • €525,00 - 26 mei, 2021
  • €577,99 - 25 mei, 2021
Sinds: 11 januari, 2021
  • Hoogste prijs: €599,95 - 25 april, 2021
  • Laagste prijs €493,00 - 18 maart, 2021

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “Garmin Forerunner 945 Review juni 2021”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
  • Total (0)
Vergelijk
0