Google Nest Hub Max review 2020

(1 klantbeoordeling)
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees review
  • Per stuk
  • Smart speaker
  • Multiroom

299.00

Beste deal op: bol.combol.com
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Google Nest Hub Max | Smart Speaker met scherm |Chalk | EU - €299,00
Prijs historie
×
Prijs historie voorGoogle Nest Hub Max | Smart Speaker met scherm |Chalk | EU
Laatste update:
  • €299,00 - 17 oktober, 2020
  • €305,21 - 16 oktober, 2020
  • €308,34 - 13 oktober, 2020
  • €311,82 - 12 oktober, 2020
  • €315,69 - 11 oktober, 2020
  • €319,99 - 9 oktober, 2020
  • €329,99 - 6 oktober, 2020
  • €282,49 - 5 oktober, 2020
Sinds: 3 oktober, 2020
  • Hoogste prijs: €339,99 - 4 oktober, 2020
  • Laagste prijs €282,49 - 5 oktober, 2020
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 28 oktober, 2020 2:04 am

Beschrijving

In de deze review nemen wij de Google Nest Hub Max onder de loep. We zullen uitgebreid ingaan op de functies van deze smart speaker. En is deze smart speaker het waard om aan te schaffen? Je leest het in deze Google Nest Hub Max review!

Wat is de Google Nest Hub Max?

Allereerst, de Google Nest Hub Max is de opvolger van de Google Nest Hub. Sinds september 2019 is de Google Nest Hub Max verkrijgbaar in Amerika. Met deze opvolger van de Google Nest Hub heeft Google wederom een top product op de markt gebracht. Op het eerste gezicht zie je misschien niet veel verschillen, maar die zijn er wel degelijk!

De Google Nest Hub Max is een spraak assistent maar dan inclusief een (touch) display. De Google Home Mini (aanbieding) heeft bijvoorbeeld geen scherm, je krijgt enkel een gesproken antwoord terug. Wanneer je de Google Nest Hub Max een vraag stelt wordt er ook visueel wat getoond op het display, dit kan bijvoorbeeld het weerbericht zijn voor de komende dagen.

Google Nest Hub Max

back to menu ↑

De functies van de Google Nest Hub Max

back to menu ↑

De camera, waar kan je deze voor gebruiken?

Dit is iets wat echt nieuw is aan de Google Nest Hub Max, de ingebouwde camera. Maar wat kan je doen met deze camera?

1. Gratis videobellen, door het gebruik van Google Duo kan je middels de ingebouwde camera video bellen. Uiteraard is dit gratis.

2. Beveiligingscamera, je kan de camera ook gebruiken om jouw huis in de gate te houden. Je kan ten allen tijden beelden bekijken op afstand. Ook is het mogelijk om te communiceren op afstand, de twee weg communicatie.

3. Reageren op bewegingen, naast spraakopdrachten kan je ook middels bewegingen zaken duidelijk maken aan de Google Nest Hub Max. Dit kan handig zijn wanneer je niet in de gelegenheid bent om een spraakbericht te verzenden.

Bekijk ook: Nest thermostaat aanbieding!

back to menu ↑

Films en video’s bekijken op de Google Nest Hub Max

Ook het bekijken van films en video’s is mogelijk. Echter is dit wel een beperkte functionaliteit. Zo kan je zeer gemakkelijk YouTube filmpjes laten afspelen. Het is helaas nog niet mogelijk om bekende video streaming diensten af te spelen, bijvoorbeeld voor het kijken van Netflix content.

back to menu ↑

Van Google Nest Hub naar Google Nest Hub Max: wat is er nieuw?

Met deze nieuwe versie van de Nest Hub zul jij je vast afvragen wat er dan nieuw is aan de Google Nest Hub Max. We hebben een aantal vernieuwingen voor je opgesomd!

1. Een camera aan de bovenkant van het scherm
Je kan nu dus ook videobellen met de Google Nest Hub Max! De Google Nest Hub had geen camera.

2. Van een 7 inch scherm naar een 10 inch scherm
Dit is wel echt een flinke verbetering. Het vorige scherm was in onze ogen wat aan de kleine kant. Je hebt nu een mooi en scherp 10 inch LCD scherm met een resolutie van 1280 x 800 pixels.

3. Het geluid is beter
Beschikt over 2 tweeters van 10 Watt en een woofer van maar liefst 30 Watt. Hiermee heeft dit apparaat een behoorlijk beter geluid dan zijn voorganger.

4. Groter dan de Google Nest Hub
Zoals eerder al vermeld, is het schermformaat groter dan de Google Nest Hub. Hiermee is het algehele formaat van de Google Nest Hub Max wat toegenomen.

back to menu ↑

Conclusie Google Nest Hub Max review

In deze Google Nest Hub Max review is naar voren gekomen dat dit product echt een stuk beter is dan zijn voorganger, de Google Nest Hub. Mede door de toevoeging van de camera zijn er veel functionaliteiten bijgekomen. Door het grote scherm kan je alles zeer gemakkelijk bedienen en bekijken. Daarnaast kan je uiteraard andere apparaten in jouw smart home koppelen met de Google Nest Hub Max. Zo kan je bijvoorbeeld een Philips Hue lamp bedienen door enkel te praten tegen de Google Nest Hub Max!

back to menu ↑

Waar kan je de Google Nest Hub Max kopen?

Op dit moment is de Google Home Max officieel verkrijgbaar in Nederland. Je kan de Google Nest Hub Max onder andere kopen bij Bol.com

back to menu ↑

Google Nest Hub aanbieding?

Bekijk alle Google Nest Hub Max aanbiedingen van dit moment!

Extra informatie

Specificaties: Google Nest Hub Max review 2020

Merk
Bluetooth vereist Ja
Woofer diameter 0
Tweeter diameter 0
Ondersteuning met updates Minimaal 36 maanden na introductiedatum
Model Nest Hub Max
Bi-Wiring Nee
Fabrieksgarantie (jaar) 2
Type garantie Carry-in
Uitzonderingen fabrieksgarantie -
Verpakkingsinhoud - Google Nest Hub Max EU - Handleiding - Stroomadapter
Jaar van introductie 2019
Kan zelfstandig met internet verbinden Ja
App vereist voor gehele functionaliteit Ja
App werkt op besturingssysteem Android, iOS
Delen van gebruikersgegevens vereist Nee
Magnetisch afgeschermd Nee
Mobiele data verbinding mogelijk Nee
Betaalde diensten vereist Nee
Compatibel met Met meerdere apparaten, bekijk details in de productinformatie
Type speaker Smart speaker
Afmetingen (b x h x d) 1012,3 x 1825,5 x 2501 mm
Gewicht (kg) 1,3
Kleur ,
Afwerking Mat
Levering Per stuk
Inclusief versterker Passieve speaker
Minimale frequentie 0
Maximale frequentie 0
Nominale impedantie (ohm) 0
Gevoeligheid (dB) 0
Speakersysteem 1-weg
Wifi vereist Ja
Verpakking hoogte (mm) 128
Aantal luidsprekers 1
Met SD-kaart ingang Nee
Met powerbankfunctie Nee
Multiroom Ja
Aantal 3,5mm mini-jack (AUX) ingangen 0
Met verlichting Nee
Multiroom functies Zones tegelijk, Zones afzonderlijk, Surround modus, Stereo paar maken
NFC Nee
Ontvangst Internetradio
Smart Ja
Smart Home Platform Google Assistant
Spatwaterdicht Nee
Spraakbesturing Ja
Streaming opties Google cast
Taal handleiding Frans
Verpakking lengte (mm) 287
Verpakking breedte (mm) 231
Voedingstype Adapter, lichtnet
WIFI Ja
Aantal meegeleverde accu's/batterijen 0
Afstandsbediening Nee
App functies Equalizer, Muziekbediening
Bluetooth Ja
Bluetooth versie Bluetooth 5.0
Draadloos bereik (m) 30
Gewicht (g) 2456
IP-certificering IP00 (Geen bescherming)
Inclusief belfunctie Ja
Koppelbaar Ja
Koptelefoonaansluiting Nee
Maximale batterijduur (h) 0
Waterbestendig Nee

Google Nest Hub Max review 2020 Videos

Prijs historie

Prijs historie voorGoogle Nest Hub Max | Smart Speaker met scherm |Chalk | EU
Laatste update:
  • €299,00 - 17 oktober, 2020
  • €305,21 - 16 oktober, 2020
  • €308,34 - 13 oktober, 2020
  • €311,82 - 12 oktober, 2020
  • €315,69 - 11 oktober, 2020
  • €319,99 - 9 oktober, 2020
  • €329,99 - 6 oktober, 2020
  • €282,49 - 5 oktober, 2020
Sinds: 3 oktober, 2020
  • Hoogste prijs: €339,99 - 4 oktober, 2020
  • Laagste prijs €282,49 - 5 oktober, 2020

Beoordelingen (1)

1 review voor Google Nest Hub Max review 2020

5.0 Van 5
1
0
0
0
0
Schrijf een review
Laat alles zien Meest hulpvol Hoogste waardering Laagste waardering
  1. Maarten

    Zeer handig product van Google. Middels het scherm is alles nog makkelijker te bedienen!

    + VOORDELEN: Makkelijke bediening Helder scherm
    Hulpvol(0) Onhulpvol(0)You have already voted this

    Voeg een review toe

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Sitemap | Over Smarthomeaanbieding.nl | Privacy policy | All right reserved Smarthomeaanbieding.nl 2020

    Smarthomeaanbieding.nl
    Logo
    Vergelijk producten
    • Total (0)
    Vergelijk
    0