Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten
Best verkocht Google Nest Hub Max review december 2021

Google Nest Hub Max review december 2021

(1 klantbeoordeling)
Toevoegen aan vergelijken
9.5
Expert ScoreLees review
  • Per stuk
  • Smart speaker
  • Multiroom

270.00

Beste deal op: bol.combol.com
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Google Nest Hub Max | Smart Speaker met scherm |Charcoal | EU versie - €270,00
Prijs historie
×
Prijs historie voorGoogle Nest Hub Max | Smart Speaker met scherm |Charcoal | EU versie
Laatste update:
  • €270,00 - 2021-12-03
  • €229,00 - 2021-12-01
  • €270,00 - 2021-11-30
  • €262,00 - 2021-11-26
  • €221,24 - 2021-11-25
  • €234,79 - 2021-11-24
  • €240,26 - 2021-11-22
Sinds: 2021-11-22
  • Hoogste prijs: €270,00 - 2021-11-30
  • Laagste prijs €221,24 - 2021-11-25
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 3
Laatste prijs update op 2021-12-05 5:04 pm

Beschrijving

In de deze review nemen wij de Google Nest Hub Max onder de loep. We zullen uitgebreid ingaan op de functies van deze smart speaker. En is deze smart speaker het waard om aan te schaffen? Je leest het in deze Google Nest Hub Max review! De Google Nest Hub Max kopen? Bekijk meteen de laagste prijs!

Wat is de Google Nest Hub Max?

Allereerst, de Google Nest Hub Max is de opvolger van de Google Nest Hub. Sinds september 2019 is de Google Nest Hub Max verkrijgbaar in Amerika. Met deze opvolger van de Google Nest Hub heeft Google wederom een top product op de markt gebracht. Op het eerste gezicht zie je misschien niet veel verschillen, maar die zijn er wel degelijk!

De Google Nest Hub Max is een spraak assistent maar dan inclusief een (touch) display. De Google Home Mini (aanbieding) heeft bijvoorbeeld geen scherm, je krijgt enkel een gesproken antwoord terug. Wanneer je de Google Nest Hub Max een vraag stelt wordt er ook visueel wat getoond op het display, dit kan bijvoorbeeld het weerbericht zijn voor de komende dagen.

Google Nest Hub Max

De functies van de Google Nest Hub Max

De camera, waar kan je deze voor gebruiken?

Dit is iets wat echt nieuw is aan de Google Nest Hub Max, de ingebouwde camera. Maar wat kan je doen met deze camera?

1. Gratis videobellen, door het gebruik van Google Duo kan je middels de ingebouwde camera video bellen. Uiteraard is dit gratis.

2. Beveiligingscamera, je kan de camera ook gebruiken om jouw huis in de gate te houden. Je kan ten allen tijden beelden bekijken op afstand. Ook is het mogelijk om te communiceren op afstand, de twee weg communicatie.

3. Reageren op bewegingen, naast spraakopdrachten kan je ook middels bewegingen zaken duidelijk maken aan de Google Nest Hub Max. Dit kan handig zijn wanneer je niet in de gelegenheid bent om een spraakbericht te verzenden.

Bekijk ook: Nest thermostaat aanbieding!

Films en video’s bekijken op de Google Nest Hub Max

Ook het bekijken van films en video’s is mogelijk. Echter is dit wel een beperkte functionaliteit. Zo kan je zeer gemakkelijk YouTube filmpjes laten afspelen. Het is helaas nog niet mogelijk om bekende video streaming diensten af te spelen, bijvoorbeeld voor het kijken van Netflix content.

Van Google Nest Hub naar Google Nest Hub Max: wat is er nieuw?

Met deze nieuwe versie van de Nest Hub zul jij je vast afvragen wat er dan nieuw is aan de Google Nest Hub Max. We hebben een aantal vernieuwingen voor je opgesomd!

1. Een camera aan de bovenkant van het scherm
Je kan nu dus ook videobellen met de Google Nest Hub Max! De Google Nest Hub had geen camera.

2. Van een 7 inch scherm naar een 10 inch scherm
Dit is wel echt een flinke verbetering. Het vorige scherm was in onze ogen wat aan de kleine kant. Je hebt nu een mooi en scherp 10 inch LCD scherm met een resolutie van 1280 x 800 pixels.

3. Het geluid is beter
Beschikt over 2 tweeters van 10 Watt en een woofer van maar liefst 30 Watt. Hiermee heeft dit apparaat een behoorlijk beter geluid dan zijn voorganger.

4. Groter dan de Google Nest Hub
Zoals eerder al vermeld, is het schermformaat groter dan de Google Nest Hub. Hiermee is het algehele formaat van de Google Nest Hub Max wat toegenomen.

Google Chromecast Resetten?

Conclusie Google Nest Hub Max review

In deze Google Nest Hub Max review is naar voren gekomen dat dit product echt een stuk beter is dan zijn voorganger, de Google Nest Hub. Mede door de toevoeging van de camera zijn er veel functionaliteiten bijgekomen. Door het grote scherm kan je alles zeer gemakkelijk bedienen en bekijken. Daarnaast kan je uiteraard andere apparaten in jouw smart home koppelen met de Google Nest Hub Max. Zo kan je bijvoorbeeld een Philips Hue lamp bedienen door enkel te praten tegen de Google Nest Hub Max!

Waar kan je de Google Nest Hub Max kopen in Nederland?

Op dit moment is de Google Home Max officieel verkrijgbaar in Nederland. Je kan de Google Nest Hub Max onder andere kopen bij Bol.com

Wat is de Google Nest Hub Max prijs?

De prijzen voor de Google Nest Hub Max in Nederland verschillen erg, bekijk de actuele prijs van de Google Nest Hub Max bij Bol.com

Prijs analyse voor de Google Nest Hub Max review

Wil je graag de Google Nest Hub Max review kopen? Dan raden wij aan om dit product voor de laagste prijs te kopen bij: bol.com, omdat hier de beste deal beschikbaar is voor deze Google Nest Hub Max review, voor een prijs van: €270.00. Dit product valt binnen de categorie: Reviews. De laatste prijs update voor de Google Nest Hub Max review was op: 2021-12-04 om 3:59.

Google Nest Hub Max review Black Friday aanbieding kopen?

Bekijk de actuele aanbiedingen bovenaan of ga direct naar bol.com voor de laagste prijs!

Goedkoopste Google Nest Hub Max review kopen?

De goedkoopste Google Nest Hub Max review vind je bij: bol.com.

Wij hebben geconstateerd dat dit product slechts bij één aanbieder verkrijgbaar. Hierdoor is er niet echt een vergelijking, maar het indien jij toch op zoek bent naar deze Google Nest Hub Max review. Dan raden wij het aan om het product te kopen bij: bol.com

De hoogste prijs gemeten voor de Google Nest Hub Max review, was op: 2021-11-30, met een prijs van: €270.00.
De laagste prijs die we gemeten hebben voor de Google Nest Hub Max review, was op: 2021-11-25, met een prijs van: €221.24

Op dit moment houden wij de prijzen bij van de volgende aanbieders:

Extra informatie

Specificaties: Google Nest Hub Max review december 2021

Merk

Verpakkingsinhoud

– Google Nest Hub Max EU – Handleiding – Stroomadapter

Inclusief versterker

Passieve speaker

Minimale frequentie

0

Maximale frequentie

0

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

Nominale impedantie (ohm)

0

Gevoeligheid (dB)

0

Speakersysteem

1-weg

Woofer diameter

0

Tweeter diameter

0

Ondersteuning met updates

Minimaal 36 maanden na introductiedatum

Model

Nest Hub Max

Bi-Wiring

Nee

Fabrieksgarantie (jaar)

2

Type garantie

Carry-in

App werkt op besturingssysteem

Android, iOS

Jaar van introductie

2019

App vereist voor gehele functionaliteit

Ja

Streaming opties

Google cast

Magnetisch afgeschermd

Nee

Delen van gebruikersgegevens vereist

Nee

Wifi vereist

Ja

Bluetooth vereist

Ja

Mobiele data verbinding mogelijk

Nee

Betaalde diensten vereist

Nee

Compatibel met

Met meerdere apparaten, bekijk details in de productinformatie

Type speaker

Smart speaker

Afmetingen (b x h x d)

1012,3 x 1825,5 x 2501 mm

Gewicht (kg)

1,3

Afwerking

Mat

Levering

Per stuk

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Smart Home Platform

Google Assistant

Spraakbesturing

Ja

Voedingstype

Adapter, lichtnet

Verpakking lengte (mm)

287

Verpakking hoogte (mm)

128

Waterbestendig

Nee

Koptelefoonaansluiting

Nee

Maximale batterijduur (h)

0

Met SD-kaart ingang

Nee

Met powerbankfunctie

Nee

Multiroom

Ja

Aantal 3,5mm mini-jack (AUX) ingangen

0

Met verlichting

Nee

Multiroom functies

Zones tegelijk, Zones afzonderlijk, Surround modus, Stereo paar maken

NFC

Nee

Ontvangst

Internetradio

Spatwaterdicht

Nee

Smart

Ja

Aantal luidsprekers

1

Bluetooth

Ja

Taal handleiding

Frans

Koppelbaar

Ja

Inclusief belfunctie

Ja

IP-certificering

IP00 (Geen bescherming)

Gewicht (g)

2456

Draadloos bereik (m)

30

Bluetooth versie

Bluetooth 5.0

App functies

Equalizer, Muziekbediening

Verpakking breedte (mm)

231

Afstandsbediening

Nee

Aantal meegeleverde accu's/batterijen

0

WIFI

Ja

Kleur

,

Introductiejaar

2019

Introductiemaand

September

Actieve speaker

Nee

Google Nest Hub Max review december 2021 Videos

Prijs historie

Prijs historie voorGoogle Nest Hub Max | Smart Speaker met scherm |Charcoal | EU versie
Laatste update:
  • €270,00 - 2021-12-03
  • €229,00 - 2021-12-01
  • €270,00 - 2021-11-30
  • €262,00 - 2021-11-26
  • €221,24 - 2021-11-25
  • €234,79 - 2021-11-24
  • €240,26 - 2021-11-22
Sinds: 2021-11-22
  • Hoogste prijs: €270,00 - 2021-11-30
  • Laagste prijs €221,24 - 2021-11-25

Beoordelingen (1)

1 review voor Google Nest Hub Max review december 2021

5.0 Van 5
1
0
0
0
0
Schrijf een review
Laat alles zien Meest hulpvol Hoogste waardering Laagste waardering
  1. Maarten

    Zeer handig product van Google. Middels het scherm is alles nog makkelijker te bedienen!

    + VOORDELEN: Makkelijke bediening Helder scherm
    Hulpvol(0) Onhulpvol(0)You have already voted this

    Voeg een review toe

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Smarthomeaanbieding
    Logo
    Vergelijk producten
    • Total (0)
    Vergelijk
    0