Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten
- 6% Harman Kardon Citation Tower review augustus 2021

Harman Kardon Citation Tower review augustus 2021

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees review
  • Smart speaker
  • Multiroom
  • 400 Watt

2,349.00

Beste deal op: bol.combol.com
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Harman Kardon Citation Tower Grijs - Speaker met Google Assistant - €2.349,00
Prijs historie
×
Prijs historie voorHarman Kardon Citation Tower Grijs - Speaker met Google Assistant
Laatste update:
  • €2.349,00 - 20 juli, 2021
  • €1.031,74 - 27 juni, 2021
  • €1.037,90 - 26 juni, 2021
  • €1.044,05 - 25 juni, 2021
  • €1.616,34 - 3 mei, 2021
  • €1.630,60 - 2 mei, 2021
  • €1.659,13 - 1 mei, 2021
  • €1.673,39 - 30 april, 2021
Sinds: 11 maart, 2021
  • Hoogste prijs: €2.349,00 - 20 juli, 2021
  • Laagste prijs €920,41 - 5 april, 2021
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 31 juli, 2021 12:05 pm
Harman Kardon Citation Tower review augustus 2021
Harman Kardon Citation Tower review augustus 2021

2,349.00

Beschrijving

Wil jij graag een nieuw muzieksysteem voor thuis, die ook beschikt over een ingebouwde wifi? Dan is misschien echt de Harman Kardon Citation Tower echt het product voor jou. Harman Kardon staat al jaren bekend om het maken en vermarkten van verschillende speakers en andere audiosystemen. Een van de beste producten die Harman Kardon in zijn assortiment heeft is de Citation Tower. Deze Citation Tower wordt geleverd als een set, waardoor je meteen twee kwalitatieve speakers in huis hebt. Wij zijn zeer benieuwd naar de mogelijkheden van deze ‘prijzige’ speaker en nemen daarom deze Harman Kardon even onder de loep. Hierbij de Harman Kardon Citation Tower review!

Een van de eerste punten die opvalt aan deze Harman Kardon Citation Tower is dat het een vloerstaand model is. Het is dus niet mogelijk om deze Harman Kardon Citation Tower te bevestigen aan de muur en je zal deze ergens in je woonkamer of een andere plaats in je huis moeten neerzetten. Ook komt deze Harman Kardon Citation Tower uit de Citation-lijn van Harman Kardon komt die wij al eerder hebben beschreven op onze website, waar wij al eerder lyrisch over waren. 

Bekijk ook de KEF LSX Aanbieding

Ook opvallend aan deze Harman Kardon Citation Tower is dat deze standaard wordt geleverd in een set. Jij krijgt dus bij de aanschaf twee vloer staande speakers. 

Ingebouwde Wifi

Een van de belangrijkste en slimste functies van deze Citation Tower is zijn ingebouwde Wifi. Misschien vraag jij het jezelf af: wat heb ik hier aan? Maar het heeft verschillende voordelen en zeker voor mensen die al beschikken over andere speakers uit de Harman Kardon Citation lijn. Met deze ingebouwde Wifi kan jij bijvoorbeeld meerdere speakers van Harman Kardon aan elkaar verbinden, waardoor je een multi-room muziekervaring kan creëren. Hierdoor werken de verschillende speakers samen en krijg jij geluid vanuit alle hoeken van het huis. 

Bekijk ook de Harman Kardon Citation 200 aanbieding

terug naar het menu ↑

Werking met Google Assistent

Een andere mogelijkheid van deze ingebouwde Wifi van deze Harman Kardon is de Google Assistent. Tegenwoordig zijn er verschillende speakers voorzien van deze slimme assistent en ook deze Harman Kardon Citation Tower set beschikt over deze spraakgestuurde assistent. Het voordeel hiervan is dat jij bijvoorbeeld door middel van spraakgestuurde berichten de speaker kan bedienen. Jij kunt opdracht geven om muziek te pauzeren of te hervatten.

Bekijk ook de Google Nest Hub Max review 

Naast de mogelijkheid van connectiviteit via Wifi is het natuurlijk ook altijd mogelijk om deze Citation te verbinden via bluetooth. In tegenstelling tot andere producten vinden wij de toevoeging van de bluetooth minder waardevol. Dit komt door het formaat van deze Citation, aangezien deze moeilijk te verplaatsen is. Het is natuurlijk wel altijd fijn om deze functionaliteit achter de hand te hebben. 

terug naar het menu ↑

Premium geluidservaring

Deze Harman Kardon Citation Tower set is de echte kers op de taart van deze Citation-lijn, maar zoals je misschien al kan merken, je betaald hier wel echt de hoofdprijs voor. Maar met deze Harman Kardon Citation Tower ben jij wel echt verzekerd van echt een premium geluidservaring. Deze speaker heeft echt het vermogen om met gemak verschillende lage en hoge tonen simpel af te wisselen. Waar we af en toe twijfelen over de mogelijkheden van speakers qua hoge en lage tonen, zijn deze tonen echt allemaal raak bij deze Harman Kardon Citation Tower set. 

terug naar het menu ↑

Harman Kardon Citation Tower set conclusie augustus 2021

Dat deze speaker twee grote torens van Harman Kardon indrukwekkend zijn qua geluid kunnen wij echt niet om heen. Deze Harman Kardon Citation Tower set heeft een echt superieur geluid en is een klasse apart. Je betaald hier misschien een stevig prijskaartje voor, maar je krijgt hier echt een stijlvol en kwalitatief product voor terug. 

Wel een van de nadelen van deze speaker is dat hij nogal log en groot is. Uiteraard kunnen wij er niet omheen dat deze speaker een stijlvolle uitstraling heeft, maar de speaker blijft wel erg groot met zijn 1.12 meter in de lengte. Ook qua gewicht is deze speaker niet de lichtste met zijn 19kg. Deze speaker leent zich perfect op een positie waarbij hij niet meer verplaatst hoeft te worden. 

Bekijk ook de Harman Kardon Citation One Aanbieding

terug naar het menu ↑

Harman Kardon Citation Tower aanbieding augustus 2021

Ook al is deze Harman Kardon Citation Tower set een dure investering, het is natuurlijk altijd fijn als jij hier ook een klein beetje geld op kan besparen. Om deze reden hebben wij van Smarthomeaanbieding.nl een functioneel systeem op onze website geplaatst die automatisch de prijzen van de verschillende aanbieders vergelijkt. Hierbij vergelijken wij niet alleen de prijzen, wij zorgen er ook voor dat de aanbieder met de laagste prijs automatisch bovenaan komt te staan. Hierbij hoef jij niet langer te zoeken naar de aanbieder die de laagste prijs of de beste aanbieding heeft. Dit is dus ook het geval voor deze Harman Kardon Citation Tower set. Wil jij daarom deze Harman Kardon Citation Tower set in de aanbieding of voor de laagste prijs aanschaffen. Scrol dan even naar boven om direct te zien welke aanbieder deze luxe speakerset in de aanbieding heeft

9Expert Score
Harman Kardon Citation Tower review
"Dat deze speaker twee grote torens van Harman Kardon indrukwekkend zijn qua geluid kunnen wij echt niet om heen. Deze Harman Kardon Citation Tower set heeft een echt superieur geluid en is een klasse apart. Je betaald hier misschien een stevig prijskaartje voor, maar je krijgt hier echt een stijlvol en kwalitatief product voor terug."
Voordelen
  • Ingebouwde Wifi
  • Staande speakers
  • Elegant design
Nadelen
  • Lang

Extra informatie

Specificaties: Harman Kardon Citation Tower review augustus 2021

Merk

Artikelnummer

HKCITATIONTWRGRYEU

Type speaker

Smart speaker

Afmetingen (b x h x d)

347 x 1160 x 347 mm

Gewicht (kg)

19

Kleur
Levering

Per stuk

Maximale belastbaarheid (Watt)

400

Fabrieksgarantie (jaar)

2

Type garantie

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Geen

Gewicht (g)

50000

Model

Citation Tower

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

App vereist voor gehele functionaliteit

Ja

Aantal 3,5mm mini-jack (AUX) ingangen

0

Aantal meegeleverde accu's/batterijen

0

Afstandsbediening

Nee

App functies

Muziekbediening

Bluetooth

Ja

Bluetooth versie

Bluetooth 4.2

Draadloos bereik (m)

15

Jaar van introductie

2018

IP-certificering

IP00 (Geen bescherming)

Smart

Ja

Smart Home Platform

Google Assistant

Koptelefoonaansluiting

Nee

Maximale batterijduur (h)

0

Met SD-kaart ingang

Nee

Met powerbankfunctie

Nee

Met verlichting

Nee

Multiroom

Ja

Multiroom functies

Zones tegelijk, Zones afzonderlijk, Surround modus, Stereo paar maken

NFC

Nee

Ontvangst

Geen radio

Inclusief belfunctie

Nee

Koppelbaar

Ja

Spatwaterdicht

Nee

Spraakbesturing

Ja

Streaming opties

Google cast

Taal handleiding

Universeel

Verpakking breedte (mm)

840

Verpakking hoogte (mm)

1260

Verpakking lengte (mm)

460

Voedingstype

Adapter, lichtnet

WIFI

Ja

Waterbestendig

Nee

Harman Kardon Citation Tower review augustus 2021 Videos

Prijs historie

Prijs historie voorHarman Kardon Citation Tower Grijs - Speaker met Google Assistant
Laatste update:
  • €2.349,00 - 20 juli, 2021
  • €1.031,74 - 27 juni, 2021
  • €1.037,90 - 26 juni, 2021
  • €1.044,05 - 25 juni, 2021
  • €1.616,34 - 3 mei, 2021
  • €1.630,60 - 2 mei, 2021
  • €1.659,13 - 1 mei, 2021
  • €1.673,39 - 30 april, 2021
Sinds: 11 maart, 2021
  • Hoogste prijs: €2.349,00 - 20 juli, 2021
  • Laagste prijs €920,41 - 5 april, 2021

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “Harman Kardon Citation Tower review augustus 2021”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
  • Total (0)
Vergelijk
0