Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

Huawei Band 4 Pro Review oktober 2021

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees review
  • Met hartslagfunctie
  • Met stappenteller

46.00

Beste deal op: bol.combol.com
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Huawei Band 4 Pro - Activity Tracker - Zwart - €46,00
Prijs historie
×
Prijs historie voorHuawei Band 4 Pro - Activity Tracker - Zwart
Laatste update:
  • €46,00 - 2021-10-21
  • €38,71 - 2021-10-20
  • €52,69 - 2021-10-15
  • €53,39 - 2021-10-14
  • €61,95 - 2021-10-07
  • €53,39 - 2021-10-06
  • €61,00 - 2021-10-04
  • €53,29 - 2021-10-02
Sinds: 2021-04-25
  • Hoogste prijs: €86,90 - 2021-05-11
  • Laagste prijs €34,06 - 2021-09-26
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 2021-10-22 4:00 pm

Beschrijving

Huawei Band 4 pro Review!

Wil jij graag sportiever leven en wil jij hierbij een steuntje in de rug krijgen? Dan ben jij misschien toe aan de Huawei Band 4 pro, deze activity tracker van Huawei is van alle gemakken voorzien om je sportactiviteiten te tracken. Een van de nieuwste activity trackers die is aangekondigd in 2020 is de Huawei Band 4 pro. Deze tracker is niet alleen en voordelige koop, maar beschikt ook over verschillende kwaliteiten. Wil jij daarom meer weten over de functionaliteiten, specificaties en de aanbieding van deze Huawei Band 4 pro? Blijf dan vooral hangen op deze pagina, want wij geven hier alle details weg. Hierbij de Huawei Band 4 pro Review!

Activity Trackers zijn er tegenwoordig in overvloed op de markt, dit hebben niet alleen de grote techgiganten gezien zoals bijvoorbeeld Samsung en Apple, maar ook bijvoorbeeld Huawei heeft nu zijn eigen variant op de markt gezet. Met deze Huawei Band 4 pro heeft Huawei een product op de markt gezet die niet alleen een mooie uitstraling heeft, maar ook gewoon beschikt over de functionaliteiten die je mag verwachten van een goede en normale activity tracker. Zeker in combinatie met zijn prijsniveau is deze Huawei Band 4 pro gewoon een goede koopt lijkt ons, en daarom gaan we nu dieper in op de mogelijkheden en de kwaliteiten van deze nieuwe Huawei Band 4 pro. 

Bekijk de Garmin Vivoactive 4 Review

Amoled scherm

De Huawei Band 4 pro heeft een 0.95 Amoled touchscreen scherm en een 24/7 hartslagmonitor. Hierdoor track jij over de hele dag gewoon je hartslag alsof het niets is. De hartslagmeter werkt volgens een ingebouwde polshartslag. Die zich achter het klokwerk van de activity tracker bevindt. Het voordeel hiervan is dat jij gemakkelijk je hartslag kan tracken, zonder hierbij gebruik te maken van een hartslagband. Het nadeel hiervan is dat toch nog steeds de methode via de hartslagband nog preciezer werkt. 

Bekijk de Garmin Fenix 6 review!

Ingebouwde GPS

Een van de beste specificaties van deze activity tracker van Huawei vinden wij toch wel de ingebouwde GPS. Dit is gewoon een specificatie die zeer handig is, zeker voor de gevorderde of sportieve fietser of hardloper, die wij nogal vaak missen bij de activity trackers. Deze Huawei Band 4 pro heeft dus een ingebouwde GPS. Dit houdt in dat hij bijvoorbeeld gemakkelijk en snel activiteiten kan tracken en kan bijhouden. Het voordeel hiervan is dat jij inzichten krijgt in je gelopen snelheid, je route en je hartslag. Je kan hier bijvoorbeeld ook nog je sportieve activiteit delen op social media platformen. Een ingebouwde GPS geeft daarom toch net even wat meer en preciezere informatie dan bijvoorbeeld een activity tracker die niet over een ingebouwde GPS beschikt. 

Wil jij bijvoorbeeld je activity tracker gaan gebruiken voor bijvoorbeeld zwemactiviteiten? Dan heb jij zeker aan deze Huawei Band 4 pro een goede koop! Want deze Huawei Band 4 pro is namelijk waterproof, wat betekent dat deze tracker perfect is voor bijvoorbeeld open water zwemmen. 

Huawei Band 4 pro Review conclusie oktober 2021

Wil jij daarom graag een activity tracker die gebruiksgemak combineert met een mooie elegante uitstraling? Dan heb jij zeker aan deze Huawei Band 4 pro een beste koop! Zeker op het gebied van prijs-kwaliteit verhouding scoort deze Huawei Band 4 pro in onze ogen zeer goed, waardoor wij zeer enthousiast zijn over deze activity tracker van Huawei. 

Huawei Band 4 pro aanbieding oktober 2021

Ben jij net als wij ook enthousiast geraakt over deze activity tracker? En wil jij daarom deze tracker aanschaffen? Dat snappen maar al te goed, want jij bent verzekert van een zeer goed functioneel systeem. Wil jij daarom weten waar deze Huawei Band 4 pro in de aanbieding is? Of dus beter gezegd: voor de laagste prijs beschikbaar is? Houd dan onze website in de gaten met de aanbieding Huawei Band 4 pro! Wij van smarthomeaanbieding.nl zijn de prijsvergelijker op het gebied van slimme apparaten, die het leven net even wat makkelijk maken. Een van onze productgroepen is hierbij de activity tracker. Door ons functioneel systeem worden de aanbiedingen en de laagste prijzen automatisch ververst, waardoor jij via onze website altijd deze Huawei Band 4 pro in de aanbieding kan scoren! 

Waar kan ik deze Huawei Band 4 pro aanbieding vinden? 

Huawei Band 4 pro aanbieding is vaak aanwezig bij verschillende aanbieders. Vaak kun jij deze kortingen verwachten rond eind november, dus Black friday. Maar deze producten kunnen ook al eerder in de korting komen. Wij kijken hierbij vooral naar aanbieders zoals Coolblue en Bol.com. Wij vergelijken dagelijks de prijzen van deze Huawei Band 4 pro, waardoor jij altijd deze Huawei Band 4 pro in de aanbieding kunt scoren via onze website!

Dit was de Huawei Band 4 pro Review, dit gewoon een zeer goede activitytracker voor een zeer lage prijs!

Prijs analyse voor de Huawei Band 4 Pro Review

Wil je graag de Huawei Band 4 Pro kopen? Dan raden wij aan om dit product voor de laagste prijs te kopen bij: bol.com, omdat hier de beste deal beschikbaar is voor deze Huawei Band 4 Pro Review, voor een prijs van: €46.00. Dit product valt binnen de categorie: Reviews. De laatste prijs update voor de Huawei Band 4 Pro was op: 2021-10-22 om 4:00.

Goedkoopste Huawei Band 4 Pro kopen?

De goedkoopste Huawei Band 4 Pro vind je bij: bol.com.

De Huawei Band 4 Pro Review is verkijgbaar bij 2 aanbieders. De goedkoopste aanbieder van dit product is: bol.com Bekijk alle aanbieders bovenaan.

De hoogste prijs gemeten voor de Huawei Band 4 Pro , was op: 2021-05-11, met een prijs van: €86.90.
De laagste prijs die we gemeten hebben voor de Huawei Band 4 Pro , was op: 2021-09-26, met een prijs van: €34.06

Op dit moment houden wij de prijzen bij van de volgende aanbieders:

Extra informatie

Specificaties: Huawei Band 4 Pro Review oktober 2021

Model

Huawei Band 4 Pro

Waterdicht tot (m) (meter)

50

Geschikt voor onderwater

Ja

Garantie (jaar)

2

Maat

One size

Materiaal

Kunststof

Gewicht (gram)

25

Artikelnummer

55024987

Wekker

Nee

Compatibel met

Informatie niet beschikbaar

Merk

Stofdicht

Ja

Besturingssysteem

Anders

Geschikt voor besturingssysteem

Android, iOS

Display

AMOLED

Touchscreen

Ja

Navigatiefunctie

Ja

Schokbestendig

Ja

A-GPS

Nee

Spraakbesturing

Nee

Datumaanduiding

Datum

Inclusief belfunctie

Nee

Stappenteller

Ja

Trappenteller

Ja

Slaaptracker

Ja

Activiteiten

Zwemmen, Hardlopen, Fitness, Fietsen

Type training

Intervaltraining

Te gebruiken met

Endomondo, Huawei Health

Notificaties van je smartphone

Berichten ontvangen

Bewegingssensor

Ja

Caloriemeter

Ja

Afstandsmeter

Ja

Barometer

Nee

GPS

Ja

Batterijstatus zichtbaar op apparaat

Ja

Hartslagmeter

Ja

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

Extern geheugenslot

Nee

Inclusief temperatuurmeter

Nee

Batterijduur wearable

12 dag(en)

Kleur horlogeband

Zwart

Materiaal band

Siliconen

Verstelbaar

Ja

Draagwijze

Polsband

Bluetooth

Ja

Introductiejaar

2020

Betaalde diensten vereist

Nee

App werkt op besturingssysteem

Android, iOS

Delen van gebruikersgegevens vereist

Ja, bij aanmaken van account bij app

Wifi vereist

Nee

Bluetooth vereist

Ja

Mobiele data verbinding mogelijk

Nee

Kleur horlogekast

Roségoud

WIFI

Geen Wi-Fi

NFC

Nee

App vereist voor gehele functionaliteit

Ja

Meet zuurstofgehalte in bloed

Ja

Actieve zone minuten berekening

Nee

Applicatie wearable

Huawei Health

Doelgroep

Mannen & Vrouwen

Gewicht (g)

168

Inclusief snelheidsmeter

Ja

Ondersteuning met updates

Informatie niet beschikbaar

ANT+

Nee

Taal handleiding

Universeel

Maximale batterijduur (d)

12

Tijdweergave

Ja

Type GPS

GPS

Verpakking breedte (mm)

90

Verpakking hoogte (mm)

43

Verpakking lengte (mm)

123

Verpakkingsinhoud

1

Kleur

Huawei Band 4 Pro Review oktober 2021 Videos

Prijs historie

Prijs historie voorHuawei Band 4 Pro - Activity Tracker - Zwart
Laatste update:
  • €46,00 - 2021-10-21
  • €38,71 - 2021-10-20
  • €52,69 - 2021-10-15
  • €53,39 - 2021-10-14
  • €61,95 - 2021-10-07
  • €53,39 - 2021-10-06
  • €61,00 - 2021-10-04
  • €53,29 - 2021-10-02
Sinds: 2021-04-25
  • Hoogste prijs: €86,90 - 2021-05-11
  • Laagste prijs €34,06 - 2021-09-26

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “Huawei Band 4 Pro Review oktober 2021”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
  • Total (0)
Vergelijk
0