Huawei Band 4 Pro Review maart 2021

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees review
  • Met hartslagfunctie
  • Met stappenteller

70.27

Beste deal op: bol.combol.com
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Huawei Band 4 Pro - Activity Tracker - Zwart - €70,27
Prijs historie
×
Prijs historie voorHuawei Band 4 Pro - Activity Tracker - Zwart
Laatste update:
  • €70,27 - 2 maart, 2021
  • €86,90 - 23 februari, 2021
  • €78,90 - 21 februari, 2021
  • €59,00 - 19 februari, 2021
  • €79,00 - 16 februari, 2021
  • €74,00 - 11 februari, 2021
  • €59,00 - 9 februari, 2021
  • €79,90 - 7 februari, 2021
Sinds: 18 januari, 2021
  • Hoogste prijs: €86,90 - 23 februari, 2021
  • Laagste prijs €49,00 - 18 januari, 2021
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 2 maart, 2021 9:00 pm

Beschrijving

Huawei Band 4 pro Review!

Wil jij graag sportiever leven en wil jij hierbij een steuntje in de rug krijgen? Dan ben jij misschien toe aan de Huawei Band 4 pro, deze activity tracker van Huawei is van alle gemakken voorzien om je sportactiviteiten te tracken. Een van de nieuwste activity trackers die is aangekondigd in 2020 is de Huawei Band 4 pro. Deze tracker is niet alleen en voordelige koop, maar beschikt ook over verschillende kwaliteiten. Wil jij daarom meer weten over de functionaliteiten, specificaties en de aanbieding van deze Huawei Band 4 pro? Blijf dan vooral hangen op deze pagina, want wij geven hier alle details weg. Hierbij de Huawei Band 4 pro Review!

Activity Trackers zijn er tegenwoordig in overvloed op de markt, dit hebben niet alleen de grote techgiganten gezien zoals bijvoorbeeld Samsung en Apple, maar ook bijvoorbeeld Huawei heeft nu zijn eigen variant op de markt gezet. Met deze Huawei Band 4 pro heeft Huawei een product op de markt gezet die niet alleen een mooie uitstraling heeft, maar ook gewoon beschikt over de functionaliteiten die je mag verwachten van een goede en normale activity tracker. Zeker in combinatie met zijn prijsniveau is deze Huawei Band 4 pro gewoon een goede koopt lijkt ons, en daarom gaan we nu dieper in op de mogelijkheden en de kwaliteiten van deze nieuwe Huawei Band 4 pro. 

Bekijk de Garmin Vivoactive 4 Review

Amoled scherm

De Huawei Band 4 pro heeft een 0.95 Amoled touchscreen scherm en een 24/7 hartslagmonitor. Hierdoor track jij over de hele dag gewoon je hartslag alsof het niets is. De hartslagmeter werkt volgens een ingebouwde polshartslag. Die zich achter het klokwerk van de activity tracker bevindt. Het voordeel hiervan is dat jij gemakkelijk je hartslag kan tracken, zonder hierbij gebruik te maken van een hartslagband. Het nadeel hiervan is dat toch nog steeds de methode via de hartslagband nog preciezer werkt. 

Bekijk de Garmin Fenix 6 review!

terug naar het menu ↑

Ingebouwde GPS

Een van de beste specificaties van deze activity tracker van Huawei vinden wij toch wel de ingebouwde GPS. Dit is gewoon een specificatie die zeer handig is, zeker voor de gevorderde of sportieve fietser of hardloper, die wij nogal vaak missen bij de activity trackers. Deze Huawei Band 4 pro heeft dus een ingebouwde GPS. Dit houdt in dat hij bijvoorbeeld gemakkelijk en snel activiteiten kan tracken en kan bijhouden. Het voordeel hiervan is dat jij inzichten krijgt in je gelopen snelheid, je route en je hartslag. Je kan hier bijvoorbeeld ook nog je sportieve activiteit delen op social media platformen. Een ingebouwde GPS geeft daarom toch net even wat meer en preciezere informatie dan bijvoorbeeld een activity tracker die niet over een ingebouwde GPS beschikt. 

Wil jij bijvoorbeeld je activity tracker gaan gebruiken voor bijvoorbeeld zwemactiviteiten? Dan heb jij zeker aan deze Huawei Band 4 pro een goede koop! Want deze Huawei Band 4 pro is namelijk waterproof, wat betekent dat deze tracker perfect is voor bijvoorbeeld open water zwemmen. 

terug naar het menu ↑

Huawei Band 4 pro Review conclusie maart 2021

Wil jij daarom graag een activity tracker die gebruiksgemak combineert met een mooie elegante uitstraling? Dan heb jij zeker aan deze Huawei Band 4 pro een beste koop! Zeker op het gebied van prijs-kwaliteit verhouding scoort deze Huawei Band 4 pro in onze ogen zeer goed, waardoor wij zeer enthousiast zijn over deze activity tracker van Huawei. 

terug naar het menu ↑

Huawei Band 4 pro aanbieding maart 2021

Ben jij net als wij ook enthousiast geraakt over deze activity tracker? En wil jij daarom deze tracker aanschaffen? Dat snappen maar al te goed, want jij bent verzekert van een zeer goed functioneel systeem. Wil jij daarom weten waar deze Huawei Band 4 pro in de aanbieding is? Of dus beter gezegd: voor de laagste prijs beschikbaar is? Houd dan onze website in de gaten met de aanbieding Huawei Band 4 pro! Wij van smarthomeaanbieding.nl zijn de prijsvergelijker op het gebied van slimme apparaten, die het leven net even wat makkelijk maken. Een van onze productgroepen is hierbij de activity tracker. Door ons functioneel systeem worden de aanbiedingen en de laagste prijzen automatisch ververst, waardoor jij via onze website altijd deze Huawei Band 4 pro in de aanbieding kan scoren! 

terug naar het menu ↑

Waar kan ik deze Huawei Band 4 pro aanbieding vinden? 

Huawei Band 4 pro aanbieding is vaak aanwezig bij verschillende aanbieders. Vaak kun jij deze kortingen verwachten rond eind november, dus Black friday. Maar deze producten kunnen ook al eerder in de korting komen. Wij kijken hierbij vooral naar aanbieders zoals Coolblue en Bol.com. Wij vergelijken dagelijks de prijzen van deze Huawei Band 4 pro, waardoor jij altijd deze Huawei Band 4 pro in de aanbieding kunt scoren via onze website!

Dit was de Huawei Band 4 pro Review, dit gewoon een zeer goede activitytracker voor een zeer lage prijs!

Extra informatie

Specificaties: Huawei Band 4 Pro Review maart 2021

Model Huawei Band 4 Pro
Wekker Nee
Garantie (jaar) 2
Maat One size
Kleur
Materiaal Kunststof
Gewicht (gram) 25
Artikelnummer 55024987
Schokbestendig Ja
Notificaties van je smartphone Berichten ontvangen
Waterdicht tot (m) (meter) 50
Stofdicht Ja
Besturingssysteem Anders
Geschikt voor besturingssysteem Android, iOS
Display AMOLED
Touchscreen Ja
Batterijstatus zichtbaar op apparaat Ja
A-GPS Nee
Merk
Navigatiefunctie Ja
Spraakbesturing Nee
Datumaanduiding Datum
Inclusief belfunctie Nee
Stappenteller Ja
Trappenteller Ja
Slaaptracker Ja
Activiteiten Zwemmen, Hardlopen, Fitness, Fietsen
Type training Intervaltraining
Te gebruiken met Endomondo, Huawei Health
Hartslagmeter Ja
Bewegingssensor Ja
Caloriemeter Ja
Afstandsmeter Ja
Barometer Nee
GPS Ja
Geschikt voor onderwater Ja
Extern geheugenslot Nee
Kleur horlogekast Roségoud
Betaalde diensten vereist Nee
ANT+ Nee
NFC Nee
Batterijduur wearable 12 dag(en)
Kleur horlogeband Zwart
Materiaal band Siliconen
Verstelbaar Ja
Draagwijze Polsband
Compatibel met Informatie niet beschikbaar
Kan zelfstandig met internet verbinden Nee
App vereist voor gehele functionaliteit Ja
App werkt op besturingssysteem Android, iOS
Delen van gebruikersgegevens vereist Ja, bij aanmaken van account bij app
Wifi vereist Nee
Bluetooth vereist Ja
Mobiele data verbinding mogelijk Nee
WIFI Geen Wi-Fi
Bluetooth Ja
Introductiejaar 2020
Ondersteuning met updates Informatie niet beschikbaar
Actieve zone minuten berekening Nee
Applicatie wearable Huawei Health
Doelgroep Mannen & Vrouwen
Gewicht (g) 168
Inclusief snelheidsmeter Ja
Inclusief temperatuurmeter Nee
Maximale batterijduur (d) 12
Meet zuurstofgehalte in bloed Ja
Taal handleiding Universeel
Tijdweergave Ja
Type GPS GPS
Verpakking breedte (mm) 90
Verpakking hoogte (mm) 43
Verpakking lengte (mm) 123
Verpakkingsinhoud 1

Huawei Band 4 Pro Review maart 2021 Videos

Prijs historie

Prijs historie voorHuawei Band 4 Pro - Activity Tracker - Zwart
Laatste update:
  • €70,27 - 2 maart, 2021
  • €86,90 - 23 februari, 2021
  • €78,90 - 21 februari, 2021
  • €59,00 - 19 februari, 2021
  • €79,00 - 16 februari, 2021
  • €74,00 - 11 februari, 2021
  • €59,00 - 9 februari, 2021
  • €79,90 - 7 februari, 2021
Sinds: 18 januari, 2021
  • Hoogste prijs: €86,90 - 23 februari, 2021
  • Laagste prijs €49,00 - 18 januari, 2021

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “Huawei Band 4 Pro Review maart 2021”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
  • Total (0)
Vergelijk
0