Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

iRobot Roomba 976 Review september 2021

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
  • Accu, zijborstel, opvangbak en laadstation
  • Geïntegreerde netvoeding

379.00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: iRobot Roomba 976 - €379,00
Prijs historie
×
Prijs historie vooriRobot Roomba 976
Laatste update:
  • €379,00 - 2021-09-07
  • €399,00 - 2021-08-30
  • €379,00 - 2021-08-12
  • €399,00 - 2021-08-01
  • €359,00 - 2021-07-01
  • €399,00 - 2021-06-28
  • €349,00 - 2021-06-24
  • €399,00 - 2021-06-23
Sinds: 2021-05-11
  • Hoogste prijs: €399,00 - 2021-05-11
  • Laagste prijs €339,00 - 2021-06-21
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 2021-09-23 1:10 am

Beschrijving

De iRobot Roomba 976 is ontworpen voor drukke huishoudens die tijd willen besparen met schoonmaken. Gebruik de app op je smartphone om de Roomba in te plannen zodat hij de hele week door schoonmaakt, of gebruik hem als loopstofzuiger. Of je nu hardhouten vloeren, tegels of tapijten hebt, je kunt de borstels aanpassen en zorgen voor een grondige reiniging. Hierbij de iRobot Roomba 976 Review van september 2021!

iRobot Roomba 976 algemeen

Het toestel is ook ideaal voor huizen met huisdieren, want het is in staat om ter plekke dierenharen van harde vloeroppervlakken te verwijderen.Deze nieuwste generatie wordt volledig via een app bediend, zodat je op weg van de deur of van je werk kunt beginnen met schoonmaken. Dankzij de speciaal ontworpen dubbele rubberen borstels past de robot zich perfect aan alle vloersoorten aan, zoals hardhout en tapijten. Wil jij meer weten over deze krachtige en betaalbare iRobot Roomba 976 blijf dan vooral hangen op deze pagina. 

Bekijk ook even de Roomba i7 aanbieding!

Wat als je vloeren altijd schoon konden zijn? De iRobot Roomba 976 kan precies dat. Op een volle batterij stofzuigt de robot ongeveer anderhalf uur. Dan keert hij uit eigen beweging terug naar het laadstation. Als hij weer volledig opgeladen is, maakt hij het programma af waarmee hij bezig was. Deze robotstofzuiger heeft geen dweilfunctie, maar dankzij de Imprint Link technologie kan hij verbonden worden met de iRobot Braava dweilrobots.

Intelligentie van de  iRobot Roomba 976 

De iRobot Roomba 976 stofzuigrobot gebruikt het AeroForce 3-staps reinigingssysteem dat meer zuigkracht levert met de 2e generatie motor met cycloone afzuigers voor minder onderhoud en betere schoonmaakprestaties. De virtuele muurvuurtorens vormen een barrière om de Roomba in één gebied te houden of sturen hem terug naar zijn thuisbasis voordat hij daar aankomt, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat hij vuil het huis in spoort. Met de iRobot HOME App kun je de schoonmaak op afstand plannen en uitvoeren.

Als het op schoonmaken van je huis aankomt, is het laatste wat je wilt een robot die meer tijd doorbrengt met op tafels en stoelen te blijven zitten dan met schoonmaken. Ingenieurs van iRobot creëerden iAdapt 2.0 Navigatie zodat je Roomba meerdere verdiepingen van het huis kan schoonmaken, en ook de moeilijk bereikbare plaatsen tussen vloerplanken en rond raamkozijnen. Met iAdapt 2.0 Navigatie stofzuigt de Roomba een hele verdieping van je huis om elke kamer op de kaart efficiënt schoon te maken. De Roomba weet waar hij geweest is en gebruikt visuele markeringen om zijn positie en richting bij te houden, zodat hij kan terugkeren om die moeilijk bereikbare plekken schoon te maken.

iRobot Roomba 976 en de App

Deze iRobot Roomba 976 werkt samen met de app van iRobot. De iRobot HOME App is compatibel met iOS en Android toestellen, zodat je je Roomba robotstofzuigers kunt bedienen en plannen vanuit je handpalm. Je krijgt gedetailleerde schoonmaak rapporten, zoals waar je Roomba heeft schoongemaakt, samen met de duur en de batterijlevensduur.

Op zoek naar een iRobot roomba E5 aanbieding?

De nieuwe Roomba 976 stofzuigerobot past zich automatisch aan verschillende vloertypen aan terwijl hij door je huis beweegt, en maakt even gemakkelijk tapijt, tegels, hardhout en laminaatvloeren schoon. En net als zijn voorgangers keert de Roomba 976 automatisch terug naar zijn laadstation en laadt zichzelf op, zodat hij altijd klaar is om schoon te maken. Een 3-traps reinigingssysteem maakt vuil los met borstels en een krachtige stofzuiger voordat het verzamelde vuil in de opvangbak bovenop de robot wordt losgelaten. 

Conclusie iRobot Roomba 976 review september 2021

De iRobot Roomba 976 stofzuiger past zijn schoonmaakpatroon automatisch aan om vuil dat zich in hoeken verstopt in de war te brengen. Hij vindt zelfs de weg terug naar het laadstation als de batterij bijna leeg is, zodat hij kan blijven schoonmaken tot je hem weer nodig hebt. Voor meer functionaliteit kun je deze robotstofzuiger verbinden met de optionele iRobot Braava dweilrobots en een hele vloer schoonmaken.

Met de iRobot Roomba 976 houdt het plezier nooit op. Met gepatenteerde visuele en akoestische mapping sensoren navigeert hij automatisch door je kamers. Hij botst niet tegen meubels op en blijft niet onder kasten steken. De Roomba weet waar hij zich in je huis bevindt en waar hij nu heen moet, en laat je vloeren stralend schoon achter. Daarnaast houdt De iRobot Roomba 976 houdt je vloeren de hele dag vrij van haren, vuil en stof. Automatische vuilafvoer betekent dat je stofzuiger schoon blijft, hoeveel hij ook schoonmaakt, hoe vaak je hem gebruikt of wat voor soort vloeroppervlak je hebt. Deze robotstofzuiger is ideaal voor de iemand die graag werk uit handen wilt geven in het huishouden.

iRobot Roomba 976 aanbieding september 2021

Ben je op zoek naar de beste aanbieding voor deze iRobot Roomba 976? Wil je geld besparen op je nieuwe robotstofzuiger? Kijk dan snel op onze website om te zien waar de beste aanbieding voor deze iRobot Roomba 976 te vinden is voor je koopt! Wij van smarthomeaanbiedingen.nl vergelijken de prijzen van de verschillende aanbieders en zorgen ervoor dat ons menu automatisch wordt geüpdatet, op deze wijze wordt iedere bezoeker automatisch geleid naar de aanbieder met de laagste prijs! Wil jij daarom deze iRobot Roomba 976 voor de laagste prijs scoren? Dat kan, kijk even boven in ons menu en check waar de aanbieding of de beste deal beschikbaar is. 

Extra informatie

Specificaties: iRobot Roomba 976 Review september 2021

Merk

Model

Roomba 976

Kleur

,

Geluidsniveau (dB)

56

Oplaadtijd (minuten)

180

Voltage (V)

14,4

Vorm

Rond

Gewicht (kg)

5,5

Bediening via app

Ja

Dweilfunctie

Stofzuiger met dweilfunctie

Navigatiemethode

Systematisch via software

Smart Home Platform

Geen platform

Zijborstel

Ja

Product gewicht (gram)

3,9

Gewicht verpakking (gram)

5474

Afmetingen verpakking

50,8 x 41,5 x 13,5 cm

Product afmetingen (h x b x l) (cm)

9,1

Taal handleiding

Universeel

Verpakkingstaal

Universeel

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

App vereist voor gehele functionaliteit

Ja

App werkt op besturingssysteem

Informatie niet beschikbaar

Delen van gebruikersgegevens vereist

Informatie niet beschikbaar

Wifi vereist

Informatie niet beschikbaar

Bluetooth vereist

Informatie niet beschikbaar

Mobiele data verbinding mogelijk

Informatie niet beschikbaar

Betaalde diensten vereist

Informatie niet beschikbaar

Ondersteuning met updates

Informatie niet beschikbaar

Compatibel met

Informatie niet beschikbaar

Maximale drempelhoogte (cm)

2

Type gebiedsafbakening

Geen gebiedsafbakening

iRobot Roomba 976 Review september 2021 Videos

Prijs historie

Prijs historie vooriRobot Roomba 976
Laatste update:
  • €379,00 - 2021-09-07
  • €399,00 - 2021-08-30
  • €379,00 - 2021-08-12
  • €399,00 - 2021-08-01
  • €359,00 - 2021-07-01
  • €399,00 - 2021-06-28
  • €349,00 - 2021-06-24
  • €399,00 - 2021-06-23
Sinds: 2021-05-11
  • Hoogste prijs: €399,00 - 2021-05-11
  • Laagste prijs €339,00 - 2021-06-21

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “iRobot Roomba 976 Review september 2021”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
  • Total (0)
Vergelijk
0