Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

Polar Ignite 2 Review september 2021

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
8.6
Expert ScoreLees review
  • Pols hartslagmeter
  • Stijlvol en multifunctionele smartwatch
  • Gepersonaliseerde wijzerplaten
  • Ingebouwde GPS

203.95

Beste deal op: bol.combol.com
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Polar Ignite 2 - Sporthorloge - S-L - Roze - €203,95
Prijs historie
×
Prijs historie voorPolar Ignite 2 - Sporthorloge - S-L - Roze
Laatste update:
  • €203,95 - 2021-08-10
  • €205,00 - 2021-07-29
  • €211,95 - 2021-07-24
  • €206,00 - 2021-07-23
  • €211,95 - 2021-07-21
  • €206,00 - 2021-07-06
  • €221,46 - 2021-07-02
  • €226,95 - 2021-06-30
Sinds: 2021-05-12
  • Hoogste prijs: €229,90 - 2021-05-12
  • Laagste prijs €203,95 - 2021-08-10
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 2021-09-23 1:09 am

Beschrijving

Deze Polar Ignite 2 is een GPS hardloophorloge met de hele dag activiteitstracking om je te helpen fit en actief te blijven. Kies ervoor om je trainingsstatistieken in real time te analyseren, of upload de gegevens achteraf in onze Polar Flow app waar je ze kunt bekijken en delen. Ontworpen voor prestaties, bevat de Polar Ignite 2 een hartslagsensor waarmee je je hartslagzones van dichtbij kunt bekijken. Hierbij de Polar Ignite 2 Review!

Polar Ignite 2 algemeen

De Bluetooth Smart sensor maakt draadloze overdracht van activiteitsstatistieken naar trainingsapps op Android of iOS smartphones mogelijk als je via Bluetooth Smart verbonden bent. Om je slaap te monitoren en persoonlijke trainingsdoelen in te stellen, pas je je dagelijkse stappen doel aan in de app. 

Bekijk ook de Polar Vantage V2 review!

De Polar Ignite 2 biedt de hele dag door hartslagregistratie, stressbewaking en indrukwekkend gedetailleerde slaapregistratie. Tijdens trainingen is het je eigen persoonlijke trainer, die je begeleidt om je doelen te bereiken via intervaltrainingen en nauwkeurige hartslaggegevens. Deze lichtgewicht tracker is een 24/7 gezondheidscoach die klaar is voor alles. Slimme, intuïtieve trainingshulpmiddelen passen zich aan op basis van je statistieken, terwijl Polar’s toonaangevende hartslagbewaking je in de zone houdt voor optimale resultaten. Wij zijn benieuwd naar de kwaliteiten van dit horloge en geven daarnaast ook aan waar jij de aanbieding kunt vinden voor deze Polar Ignite 2. 

Polar Ignite 2 Fitspark

De Polar Ignite 2 is het meest geavanceerde GPS sporthorloge met ingebouwde hartslagsensor op de markt. Zijn innovatieve Fitspark functie is ontworpen om je fit en wel te voelen om je trainingservaring te verbeteren. Op basis van je trainingsgegevens geeft Fitspark je gepersonaliseerde suggesties, zoals wat je moet eten, hoeveel je moet rusten, wanneer je van intensiteitsniveau moet veranderen, en meer.

Na je training worden de gegevens van je Fitspark naar je Polar app gestuurd en daar opgeslagen. Je kunt ze delen en actief aanmoedigen door alle mensen die je volgt. Je kunt je resultaten zelfs vergelijken met die van anderen. Het mooiste gedeelte? De app toont je een kaart van je route, en of je het vooraf gestelde trainingsdoel gehaald hebt of niet.

Polar Ignite 2 VS Polar Ignite: de verschillen!

Het Polar Ignite 2 sporthorloge overtreft zijn voorganger op een heleboel gebieden, maar zijn opvallende kenmerken zijn het kleuren-touchscreen en de nieuwe interface. Het kleuren-touchscreen is helderder, duidelijker en responsiever dan de vorige monochrome versie. Meerkleurige thema’s maken het gemakkelijk om de wijzerplaat te veranderen, en je kunt zelfs extra ontwerpen kiezen op Polar’s website of bij je dichtstbijzijnde winkelier.

Het nieuwe horloge heeft negen sportprofielen en komt met meer trainingsmogelijkheden, waaronder intervaltraining en sportspecifieke trainingsplannen. Er zijn ook nieuwe smartwatch-functionaliteiten. Zo kun je op de nieuwste versie gemakkelijk de kleurthema’s aanpassen, muziek regelen en het weer bekijken. Dit kan het oudere horloge niet. Beide horloges geven wel smartphone meldingen door op het display. Op het gebied van display grootte en gewicht zijn er geen verschillen tussen de nieuwe en oude variant. 

Batterijduur

De Polar Ignite 2 is een eersteklas GPS hardloophorloge met een aanzienlijk betere batterij. Doe je mee aan een ultramarathon of ben je van plan naar het buitenland te gaan, dan is de Ignite 2 wat je nodig hebt. Door middel van de powersave optie, ga je het horloge 100 uur gebruiken (zonder GPS of hartslag). In GPS gaat de Ignite tot wel 20 uur mee, wat aanzienlijk beter is dan de eerste versie van de Ignite met zijn 17 uur. 

Conclusie Polar Ignite 2 review

De Polar Ignite 2 is de perfecte partner voor al je buitenactiviteiten. Deze veelzijdige trainings- en hartslagmeter houdt al je statistieken bij voor zowel binnen- als buitenoefeningen. Van hardlopen tot langlaufen tot wielrennen, de Ignite 2 meet je tijd, afstand, snelheid en afgelegde route, en ook het aantal verbrande calorieën. Heb je een extra energiestoot nodig? Graaf wat dieper in je fitnessniveau door contact te maken met de Polar Flow gemeenschap en blijf gemotiveerd tijdens je activiteit.

De Polar Ignite 2 kopen?

Wil jij weten waar de aanbieding beschikbaar is voor deze Polar Ignite 2? Check dan ons menu aan de bovenzijde van de website en check waar jij deze Polar Ignite 2 in de aanbieding of voor de laagste prijs kan scoren. Wij van smarthomeaanbieding.nl vergelijken de prijzen van verschillende betrouwbare aanbieders en geven daarnaast aan waar jij de beste deal kan scoren (laagste prijs) voor deze Polar Ignite 2. 

Op zoek naar een alternatief voor de Polar Ignite 2?

8.6Expert Score
"De Polar Ignite 2 is de perfecte partner voor al je buitenactiviteiten. Deze veelzijdige trainings- en hartslagmeter houdt al je statistieken bij voor zowel binnen- als buitenoefeningen."
Pols hartslagmeter
9
Batterijduur
8.5
Prijs/kwaliteit
9
Aantal functies
8
Voordelen
  • Ingebouwde pols hartslagmeter
  • Goede batterijduur van 17 uur
  • Kleurenscherm
  • Smartwatch
  • Nacht Recovery statistieken
Nadelen
  • Geen always-on display
  • Geen interne muziekopslag

Extra informatie

Specificaties: Polar Ignite 2 Review september 2021

Merk

Horlogefunctie

Ja

Model

Ignite 2

Hartslagfunctie

Ja

Hartslagsensor

Constant

Frequentie hartslagmeting

Continu

GPS

Ja

Caloriemeting

Ja

Bewegingssensor

Ja

Afstandmeting

Ja

Hoogtemeter

Ja

Barometer

Nee

Stappenteller

Ja

Trappenteller

Ja

Waterbestendig

Ja

Trainingsfunctie

Ja

Bluetooth vereist

Nee

Kleur

Touchscreen

Ja

Wekker

Ja

Verlicht scherm

Ja

Geschikt voor besturingssysteem

Android, iOS

Apps

MyFitnessPal, Nike+, Strava, TrainingPeaks

Bluetooth

Ja

NFC

Nee

ANT+

Nee

Materiaal band

Siliconen

Minimale polsomtrek

130

Maximale polsomtrek

210

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

App vereist voor gehele functionaliteit

Ja

App werkt op besturingssysteem

Android, iOS

Stopwatch functie

Ja

Mobiele data verbinding mogelijk

Nee

Inclusief snelheidsmeter

Ja

Inclusief temperatuurmeter

Nee

Activiteit

Fietsen, Hardlopen, Slapen, Stappen, Wandelen, Zwemmen

Applicatie wearable

Polar Flow

Batterijduur tijdens gebruik GPS (h)

20

Batterijduur wearable (h)

100

Compatibel met

Met meerdere apparaten, bekijk details in de productinformatie

Dikte horlogekast (mm)

8.5

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Formaat horlogekast

43

Geeft hersteladvies

Ja

Geeft weersverwachting

Ja

Geschikt om mee te betalen

Nee

Geslacht

Mannen en vrouwen

Gewicht (g)

179

Inclusief digitaal kompas

Nee

Betaalde diensten vereist

Nee

Accu/batterij technologie

Li-Po

Inclusief virtuele workouts

Ja

Informatie over klimmen en dalen

Ja

Kleur horlogeband

lichtroze

Kleur horlogekast

lichtroze

Maximale batterijduur (h)

100

Met fysieke knoppen

Nee

Met koord

Nee

Muziek afspelen zonder smartphone

Nee

Notificaties van je smartphone

Muziekbediening vanaf smartwatch

Taal handleiding

Universeel

Type GPS

GPS

Verpakking breedte (mm)

80

Verpakking hoogte (mm)

75

Verpakking lengte (mm)

108

Polar Ignite 2 Review september 2021 Videos

Prijs historie

Prijs historie voorPolar Ignite 2 - Sporthorloge - S-L - Roze
Laatste update:
  • €203,95 - 2021-08-10
  • €205,00 - 2021-07-29
  • €211,95 - 2021-07-24
  • €206,00 - 2021-07-23
  • €211,95 - 2021-07-21
  • €206,00 - 2021-07-06
  • €221,46 - 2021-07-02
  • €226,95 - 2021-06-30
Sinds: 2021-05-12
  • Hoogste prijs: €229,90 - 2021-05-12
  • Laagste prijs €203,95 - 2021-08-10

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “Polar Ignite 2 Review september 2021”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
  • Total (0)
Vergelijk
0