Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten
- 17% Polar Ignite Review juli 2021

Polar Ignite Review juli 2021

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees review
  • Verkrijgbaar in het Geel, Wit en Zwart (verwisselbaar polsbandje
  • Meet: Afstand, calorieën, hartslag, herstel, snelheid, stappen en slaap.
  • Alle sporten
  • Pols hartslagmeter
  • Oplaadbare accu

164.95

Beste deal op: bol.combol.com
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Polar Ignite - Multisporthorloge - 43 mm - M/L bandje - Zwart - €164,95
Prijs historie
×
Prijs historie voorPolar Ignite - Multisporthorloge - 43 mm - M/L bandje - Zwart
Laatste update:
  • €164,95 - 10 juli, 2021
  • €131,82 - 9 juli, 2021
  • €160,95 - 22 juni, 2021
  • €162,26 - 16 juni, 2021
  • €165,99 - 7 juni, 2021
  • €147,15 - 4 juni, 2021
  • €145,83 - 2 juni, 2021
  • €147,15 - 31 mei, 2021
Sinds: 4 februari, 2021
  • Hoogste prijs: €165,99 - 7 juni, 2021
  • Laagste prijs €130,08 - 4 maart, 2021
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 31 juli, 2021 9:01 am
Polar Ignite Review juli 2021
Polar Ignite Review juli 2021

164.95

Beschrijving

Polar staat al jaren bekend om zijn hardloophorloges. Een van die Polar modellen zijn de Vantage V, Vantage M en de Polar V800. In 2019 heeft Polar een nieuw hardloophorloge op de markt gebracht, namelijk de Polar Ignite.

Algemeen informatie Polar Ignite

De Polar Ignite heeft een touchscreenscherm, een geïntegreerde hartslagmeter (polshartslag meter) en een GPS functie.  Dit horloge is er eentje voor de echte multi-sporter, die graag zowel wilt gaan hardlopen als fietsen of zwemmen. De Polar Ignite beschikt ook over een bluetooth functie, waardoor jij je trainingen en activiteiten draadloos kan koppelen met je telefoon. Hierna word je activiteit op de Polar Flow App gezet. Op deze App kan jij je trainingen, activiteiten, voortgang en logboek bekijken.

Bekijk ook de Polar Ignite aanbieding!

Tevens heeft Polar nu nagedacht over het design van het hardloophorloge. Het horloge ziet er namelijk erg stijlvol uit en is te verkrijgen met een verwisselbaar bandje van ieder 20mm. Deze polsbandjes zijn online te verkrijgen in de kleuren geel, zwart en wit. Het kleurenscherm van de Polar is goed afleesbaar en bevat slecht één knop.

terug naar het menu ↑

Persoonlijke trainingspartner

Het nieuwe aan de Polar Ignite is dat je met Fit Sprak trainingsbegeleiding ontvangt op basis van jouw niveau en trainingsgeschiedenis. FitSpark zorgt ervoor dat je voldoende en gevarieerd beweegt, waardoor jij je beweegdoelen kan halen. De trainingen van de Fitsprak zijn gebaseerd op de gegevens van de Nightly Recharge functie. Bij deze functie worden er gekeken naar het: herstel, fitheidsniveau en de trainings historie.

terug naar het menu ↑

Waar kan je de Polar Ignite kopen?

De Polar Ignite is verkrijgbaar bij verschillende webshops. Aanbieders van de Polar Ignite: Bol.com

terug naar het menu ↑

Conclusie Polar Ignite Review juli 2021

De Polar Ingite is een leuk hardloophorloge voor iemand die graag data wilt gaan verzamelen en analyseren. Wij zijn persoonlijke geen fan van het touchscreen in een hardloophorloge. Tijdens het sporten werkt dit vaak niet efficiënt. Verder is de prijs van de Polar Ignite een horloge voor een leuke prijs voor een compleet hardloophorloge. Je kunt het horloge niet gebruiken om mee te bellen. bestel de Polar Ignite bij Bol.com

9Expert Score
Polar Ignite Review
“Wij zijn persoonlijke geen fan van het touchscreen in een hardloophorloge. Tijdens het sporten werkt dit vaak niet efficiënt. Verder is de prijs van de Polar Ignite laag ten opzichten van de andere modellen. Je hebt voor een relatief lage prijs een compleet hardloophorloge.”
Voordelen
  • Verkrijgbaar in het Geel, Wit en Zwart (verwisselbaar polsbandje)
  • Meet: Afstand, calorieën, hartslag, herstel, snelheid, stappen en slaap.
  • Alle sporten
  • Pols hartslagmeter
  • 35 gram
  • Oplaadbare accu
Nadelen
  • Basis sporthorloge

Polar Ignite Review juli 2021 Videos

Prijs historie

Prijs historie voorPolar Ignite - Multisporthorloge - 43 mm - M/L bandje - Zwart
Laatste update:
  • €164,95 - 10 juli, 2021
  • €131,82 - 9 juli, 2021
  • €160,95 - 22 juni, 2021
  • €162,26 - 16 juni, 2021
  • €165,99 - 7 juni, 2021
  • €147,15 - 4 juni, 2021
  • €145,83 - 2 juni, 2021
  • €147,15 - 31 mei, 2021
Sinds: 4 februari, 2021
  • Hoogste prijs: €165,99 - 7 juni, 2021
  • Laagste prijs €130,08 - 4 maart, 2021

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “Polar Ignite Review juli 2021”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
  • Total (0)
Vergelijk
0