Polar M430 Review maart 2021

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees review
  • Bluetooth functie
  • Ingebouwde polshartslagmeter
  • 46 mm schermdiagonaal

193.00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Polar M430 HR Wit S - €193,00
Prijs historie
×
Prijs historie voorPolar M430 HR Wit S
Laatste update:
  • €193,00 - 24 januari, 2021
  • €179,99 - 20 januari, 2021
  • €174,99 - 19 januari, 2021
  • €179,99 - 17 januari, 2021
  • €173,99 - 16 januari, 2021
  • €165,99 - 12 januari, 2021
  • €164,99 - 9 januari, 2021
  • €165,99 - 8 januari, 2021
Sinds: 29 december, 2020
  • Hoogste prijs: €193,00 - 24 januari, 2021
  • Laagste prijs €164,99 - 4 januari, 2021
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 3 maart, 2021 8:00 am

Beschrijving

Het design van de Polar M430

Het sporthorloges is gemaakt van kunstof. Hierdoor gaat het horloge lang mee. De Polar M430 is verkrijgbaar in verschillende kleuren bandjes. De keuze bestaat uit wit, oranje of zwart. Helaas is het niet mogelijk om het bandje te vervangen voor bijvoorbeeld een andere kleur.

Het sporthorloge is qua design vrij basic. Je zult dit horloge dan ook niet zo snel dragen als vrijetijds horloge. Daarnaast beschikt de Polar M430 niet over een kleurenscherm, dit maakt het aflezen van gegevens soms wat lastig.

Polar-M430-600x355

Polar M430

terug naar het menu ↑

De ingebouwde polshartslagmeter

Veel nieuwe hardloophorloges hebben het, de ingebouwde hartslagmeter. Hierdoor is het niet meer noodzakelijk om een hartslagband te dragen. De hartslag wordt gemeten door de zes ingebouwde LED sensoren. Echter hebben wij ervaren dat de ingebouwde pols hartslagmeters helaas niet zo nauwkeurig zijn. Je kunt er daarom dan ook voor kiezen om een borstband hartslagmeter via bluetooth te koppelen aan de Polar M430.

terug naar het menu ↑

De Polar M430 als smartwatch gebruiken

De Polar M430 kun je gemakkelijk koppelen met je smartphone, bijvoorbeeld een IOS of Android device. Wanneer het sporthorloge, middels bluetooth, aan de smartphone is verbonden kan je notificaties ontvangen op de Polar M430. Dit kan bijvoorbeeld een inkomend gesprek zijn of een SMS bericht. Wil je het horloge enkel gebruiken voor het ontvangen van notificaties, dan bevelen wij toch andere horloges aan die beter geschikt zijn als ‘smartwatch’. Bijvoorbeeld de Garmin Fenix 5 of een Apple Watch. De Polar M430 beschikt alleen over de basis notificaties functies en is op dit vlak minder geavanceerd.

Lees ook: Polar Vantage M Review

terug naar het menu ↑

Batterij van de Polar M430

De Polar M430 beschikt over een oplaadbare batterij. Hoe lang je een volledig opgeladen horloge kunt gebruikt hangt af van waar je het hardloophorloge voor gebruikt. Bij het gebruik van de GPS functie zal het horloge beduidend sneller leeg zijn.

  • Oplaadbare 240 mAh lithium polymeer batterij
  • Ingeschakelde GPS en optische hartslagmeting: 8 uur
  • Dagelijks trainingssessie, continue hartslagmeting en meldingen: ‎5 dagen
  • Geen trainingssessie, geen meldingen, continue hartslagmeting: ‎14 dagen
terug naar het menu ↑

De Polar M430 gebruiken voor verschillende sporten

De Polar M430 is niet alleen geschikt voor hardlooptrainingen. Het betreft namelijk een multisport horloge. Je kunt dit sporthorloge ook gebruiken voor het fietsen, zwemmen of bijvoorbeeld tijdens een hike tocht. Middels de GPS op dit sporthorloge wordt zeer nauwkeurig de afstand en snelheid bijgehouden.

terug naar het menu ↑

Waterdicht

De Polar M430 is waterdicht tot een diepte van wel 30 meter. Een stukje zwemmen met dit sporthorloge is dan ook geen enkel probleem! Ook tijdens het zwemmen wordt jouw hartslag gemeten via de ingebouwde hartslagmeter. Dit is een zeer handige functie van dit sporthorloge.

terug naar het menu ↑

Gebruik Polar Flow 

Nadat je hebt gesport kan je jouw activiteiten uploaden naar de Polar Flow app. In deze app worden al jouw sportactiviteiten gemakkelijk en overzichtelijk bijgehouden. Je kan de Polar M430 synchroniseren via de meegeleverde USB kabel of via de Polar Flow App middels Bluetooth. Met 1 druk op de knop staan al jouw gegevens op Polar Flow. Ook kan je Polar Flow koppelen aan Strava. Zo worden al jouw activiteiten direct gesynchroniseerd naar Strava!

Polar-Flow-App-Polar-M430

 

 

 

 

 

 

Polar Flow App Polar M430

terug naar het menu ↑

Krijg inzicht in je slaappatroon met Sleep Plus

Een gave functie van de Polar M430 is de Sleep Plus functie. Wanneer je het sporthorloge draagt tijdens het slapen worden er gegevens verzamelt. Zo kun je na het slapen allerlei inzichten krijgen in jouw slaappatroon.

terug naar het menu ↑

Waar kan je de Polar M430 kopen?

Wil je de Polar M430 graag aanschaffen en ben jij enthousiast over dit zeer degelijke sporthorloge? Dan kan je de Polar M430 gemakkelijk en snel bestellen. Bestel het sporthorloge bijvoorbeeld bij Bol.com of Coolblue.

terug naar het menu ↑

Conclusie Review Polar M430 maart 2021

De Polar M430 is zeer geschikt voor sporters die een sporthorloge zoeken met goede basisfuncties. De Polar M430 heeft alle benodigde functies om jouw sportprestaties te meten en zelfs beter te worden! De prijs van dit horloge ligt een stuk lager dan bijvoorbeeld een Garmin Fenix 6, echter heb je met de Polar M430 ook geen zeer uitgebreide functies. Naast de Polar M430 kan je ook voor kiezen om een simpeler model te kiezen, dit is dan de Polar M200.

Bron foto’s: polar.com

9Expert Score
Polar M430 Review
De Polar M430 is zeer geschikt voor sporters die een sporthorloge zoeken met goede basisfuncties. De Polar M430 heeft alle benodigde functies om jouw sportprestaties te meten en zelfs beter te worden! De prijs van dit horloge ligt een stuk lager dan bijvoorbeeld een Garmin Fenix 6, echter heb je met de Polar M430 ook geen zeer uitgebreide functies. Naast de Polar M430 kan je ook voor kiezen om een simpeler model te kiezen, dit is dan de Polar M200.
PROS
  • Bluetooth functie
  • Ingebouwde polshartslagmeter
  • 46 mm schermdiagonaal
  • Waterdicht tot wel 30 meter
  • Ontvang meldingen van je smartphone
  • Batterijduur 8 uur bij gebruik van GPS
CONS
  • Geen kleurenscherm
  • Het bandje is niet verwisselbaar voor bijvoorbeeld een andere kleur
  • Geen strak design

Extra informatie

Specificaties: Polar M430 Review maart 2021

Merk
GPS Ja
Barometer Nee
Maat S
Kleur
Materiaal Siliconen
Gewicht (gram) 51
Artikelnummer 90064407
Waterdicht tot (m) (meter) 30
Geschikt voor besturingssysteem Android, iOS
Verlicht scherm Ja
Touchscreen Nee
Batterijstatus zichtbaar op apparaat Ja
Stopwatch functie Ja
Wekker Ja
Notificaties van je smartphone Berichten ontvangen, Mail lezen, Navigatie
Stappenteller Ja
Trappenteller Ja
Slaaptracker Ja
Activiteiten Sport basics
Type training Rondetijden, Intervaltraining
Te gebruiken met Endomondo, Komoot, MyFitnessPal, Nike+, Relive, RunKeeper, Strava, TrainingPeaks
Hartslagmeter Ja
Bewegingssensor Ja
Caloriemeter Ja
Afstandsmeter Ja
Hoogtemeter Ja
Garantie (jaar) 1
Compatibel met Informatie niet beschikbaar
Betaalde diensten vereist Informatie niet beschikbaar
Verpakking lengte (mm) 124
NFC Nee
Batterijduur wearable 1 dag(en)
Oplaadtijd (minuten) 60
Kleur horlogeband Wit
Materiaal band Siliconen
App vereist voor gehele functionaliteit Ja
App werkt op besturingssysteem Informatie niet beschikbaar
Delen van gebruikersgegevens vereist Informatie niet beschikbaar
Wifi vereist Informatie niet beschikbaar
Bluetooth vereist Informatie niet beschikbaar
Mobiele data verbinding mogelijk Informatie niet beschikbaar
WIFI Geen Wi-Fi
Bluetooth Ja
Ondersteuning met updates Informatie niet beschikbaar
Applicatie wearable Polar Flow
Doelgroep Mannen & Vrouwen
Gewicht (g) 216
Inclusief snelheidsmeter Ja
Inclusief temperatuurmeter Ja
Maximale batterijduur (h) 30
Taal handleiding Universeel
Type GPS GPS
Verpakking breedte (mm) 100
Verpakking hoogte (mm) 75
Verpakkingsinhoud Polar M430, USB-kabel (oplaadkabel) en Gebruiksaanwijzing

Prijs historie

Prijs historie voorPolar M430 HR Wit S
Laatste update:
  • €193,00 - 24 januari, 2021
  • €179,99 - 20 januari, 2021
  • €174,99 - 19 januari, 2021
  • €179,99 - 17 januari, 2021
  • €173,99 - 16 januari, 2021
  • €165,99 - 12 januari, 2021
  • €164,99 - 9 januari, 2021
  • €165,99 - 8 januari, 2021
Sinds: 29 december, 2020
  • Hoogste prijs: €193,00 - 24 januari, 2021
  • Laagste prijs €164,99 - 4 januari, 2021

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “Polar M430 Review maart 2021”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
  • Total (0)
Vergelijk
0