Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

Polar Vantage M2 Review oktober 2021

(1 klantbeoordeling)
Toevoegen aan vergelijken
8.5
Expert ScoreLees review
  • Verbeter je atletische prestaties met de Polar Vantage M2
  • Multisporthorloge
  • Ingebouwde hartslagmeter
  • Nauwkeurige GPS

263.95

Beste deal op: bol.combol.com
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Polar Vantage M2 - Multisporthorloge - GPS - S-L - Zwart/Grijs - €263,95
Prijs historie
×
Prijs historie voorPolar Vantage M2 - Multisporthorloge - GPS - S-L - Zwart/Grijs
Laatste update:
  • €263,95 - 2021-08-06
  • €291,00 - 2021-08-05
  • €263,63 - 2021-07-24
  • €279,95 - 2021-07-09
  • €271,00 - 2021-07-08
  • €279,95 - 2021-07-06
  • €280,00 - 2021-07-04
  • €291,95 - 2021-06-22
Sinds: 2021-04-28
  • Hoogste prijs: €298,95 - 2021-04-28
  • Laagste prijs €263,63 - 2021-07-24
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 2021-10-20 4:13 pm

Beschrijving

De Polar Vantage M2 is een geavanceerd trainingshulpmiddel, ontworpen voor serieuze lopers. Of je nu loopt om fit te blijven, aan wedstrijden meedoet of nieuwe records verbreekt. Hierbij de Polar Vantage M2 review!

De Polar Vantage M2 algemeen

Een trainingspartner die je de snelste, meest nauwkeurige GPS snelheid en afstand biedt van de huidige polsgebaseerde technologie. Dit ultra-trim, lichtgewicht hardloophorloge maakt gebruik van op de pols gebaseerde hartslag om lopers van alle niveaus een uiterst betrouwbaar en nauwkeurig trainingshulpmiddel te bieden. Van gemakkelijke runs tot intervaltraining, het stelt je in staat om met vertrouwen te trainen in elk weer of omgeving. Gemakkelijk in gebruik – De Polar Vantage M2 is compatibel met zowel smartphones als tablets, en met de Polar H7 Bluetooth® Smart hartslagsensor, maar ook met Bluetooth® Smart Ready toestellen van andere fabrikanten om de hartslag rechtstreeks van hun toestellen op te nemen.

Deze intelligentie is klaar om je vooruit te stuwen, met geavanceerde trainingsbegeleiding en functies als hartslagbewaking, totale looptijd, gelopen afstand en tempo; allemaal weergegeven op een 64×128 pixel hoge resolutie display. De Polar Vantage M2 is een gemakkelijk te gebruiken hardloophorloge dat een uitgebreid overzicht geeft van je training.

Polar Vantage M2 hartslagzones Vantage M2 kleurscherm Polar Vantage M 2 casual

Functies van de Polar Vantage M2

Blijf actief en gemotiveerd met het Vantage M2 hardloophorloge. Het full-color display toont je tot 10 trainingsstatistieken, waaronder huidige hartslag, intervalsamenvattingen en dagtotalen, in real time. De Polar OwnCal functie bouwt gepersonaliseerde energiedoelen op basis van pieken en dalen in je hartslag om je te helpen harder te trainen. Het slanke ontwerp maakt de Vantage M2 gemakkelijk overal te dragen, en afstandswaarschuwing trilt op je pols voor extra motivatie tijdens je loop.

Ben op zoek naar een Garmin hardloophorloge? Bekijk dan zeker even de Garmin Fenix 6 Review!

Polar Vantage M2 werkt met je mobiele toestellen via Bluetooth Low Energy technologie. Hierdoor kun je met het M2 draadloos gemotoriseerde fitnesstoestel draadloos verbinding maken met je toestellen. Met behulp van de innovatieve Polar Link smartwatch applicatie kun je je gezondheidsmonitor statistieken volgen en ook push meldingen ontvangen als ze veranderen. Dit draadloze fitnessapparaat biedt aanzienlijke verbeteringen in prestaties en levensduur van de batterij ten opzichte van zijn voorgangers.

Bekijk ook de Polar Vantage M review op onze website!

Het Polar Vantage M2 horloge is je metgezel bij elke activiteit en om trots op te zijn. Het geeft details van de tijd, de datum, het seizoen, de activiteit en beschermt ook gemakkelijk je lichaam. Het horloge heeft een levensduur van de batterij tot 10 dagen, wat best handig is als je probeert ervoor te zorgen dat je fit bent tijdens je dagelijkse routine. Polar Vantage M2 zal echt helpen bij het bijhouden van je fitness regime doordat er 40 voorgeprogrammeerde herinneringen voor lichaamsbeweging op staan.

Polar Vantage M2 vs Polar Vantage M

Polar Vantage M Polar Vantage M2
Uitgebracht in 2019 Uitgebracht in 2021
Geen energieverbruik inzichten Energieverbruik van eiwitten, vetten en koolhydraten.
Geen FuelWise functie FuelWise functie
Basis smartwatch functies Uitgebreide smartwatch functies
Bevat geen energiebesparende GPS-modus Energiebesparende GPS-modus
45 gram 45 gram

 

Wat is er beter aan de Vantage M2 ten opzichte van de normale Polar Vantage M?

  • Uitgebreide Smartwatch functies
  • Langere accu duur
  • De Polar Vantage M2 is nog lichter dan zijn voorganger
  • Accurate Slaapmeting
  • Zeer helder en scherp scherm

Polar is een merk dat een grote verscheidenheid aan uurwerken biedt. De Polar Vantage M2, is een indrukwekkend horloge en een wereldprimeur voor Polar. Het horloge is ontworpen met GPS mogelijkheden, waardoor iedereen zijn hardloopprestaties kan volgen.

Let op!De Polar Vantage M2 is de opvolger van de oude Vantage welke in 2019 werd uitgebracht door Polar.

Conclusie Polar Vantage M2 Review oktober 2021

Als je op zoek bent naar dat perfecte hardloophorloge dan zal de Polar Vantage M2 je zeker op weg helpen. Het horloge is licht van gewicht, stijlvol, en een plezier om in de zomer te dragen. Het is gemaakt van lichtgewicht aluminium, wat zorgt voor een mooi en strak uitziend horloge. De roestvrijstalen en keramische lenzen bieden helder zicht door hun heldere en scherpe beelden.

Bekijk ook de Polar Vantage V2 review!

De Polar Vantage M2 kopen?

Wil je de Polar Vantage M2 kopen na deze review? Dan kan je dat makkelijk en snel doen bij bijvoorbeeld Bol.com of bij Coolblue!

Prijs analyse voor de Polar Vantage M2 Review

Wil je graag de Polar Vantage M2 kopen? Dan raden wij aan om dit product voor de laagste prijs te kopen bij: bol.com, omdat hier de beste deal beschikbaar is voor deze Polar Vantage M2 Review, voor een prijs van: €263.95. Dit product valt binnen de categorie: Reviews. De laatste prijs update voor de Polar Vantage M2 was op: 2021-10-19 om 4:04.

Goedkoopste Polar Vantage M2 kopen?

De goedkoopste Polar Vantage M2 vind je bij: bol.com.

De Polar Vantage M2 Review is verkijgbaar bij 2 aanbieders. De goedkoopste aanbieder van dit product is: bol.com Bekijk alle aanbieders bovenaan.

De hoogste prijs gemeten voor de Polar Vantage M2 , was op: 2021-04-28, met een prijs van: €298.95.
De laagste prijs die we gemeten hebben voor de Polar Vantage M2 , was op: 2021-07-24, met een prijs van: €263.63

Op dit moment houden wij de prijzen bij van de volgende aanbieders:

  • bol.com (€ 263.95)
  • coolblue.nl (€ 263.95)
  • 8.5Expert Score
    • Verbeter je atletische prestaties met de Polar Vantage M2
    • Multisporthorloge
    • Ingebouwde hartslagmeter
    • Nauwkeurige GPS
    Voordelen
    • Meet hardloopvermogen
    • Goede pols hartslagmeter
    • Trainingsbelasting analyse
    • GPS (met barometer)
    • Recovery Pro feedback
    • Lange accuduur
    • Compleet waterdicht
    • Gemakkelijk te verbinden met je telefoon
    Nadelen
    • Geen ANT

Extra informatie

Specificaties: Polar Vantage M2 Review oktober 2021

Merk

Wekker

Ja

Model

Vantage M2

Hartslagfunctie

Ja

Hartslagsensor

Constant

Frequentie hartslagmeting

Continu

GPS

Ja

Caloriemeting

Ja

Bewegingssensor

Ja

Afstandmeting

Ja

Hoogtemeter

Ja

Barometer

Nee

Verlicht scherm

Ja

Trappenteller

Nee

Sleeptracker

Ja

Waterbestendig

Ja

Waterdicht tot (m) (meter)

30

Trainingsfunctie

Ja

Type training

Virtual Partner, Intervaltraining, Rondetijden

Registratiefunctie

Ja

Stopwatch functie

Ja

Horlogefunctie

Ja

Touchscreen

Nee

Compatibel met

Met meerdere apparaten, bekijk details in de productinformatie

Kleur

Schermafmeting

1.2 inch inch

Apps

Strava, TrainingPeaks, Nike+, MyFitnessPal

Bluetooth

Ja

NFC

Nee

ANT+

Nee

Wifi

Geen Wi-Fi

Materiaal

Siliconen

Materiaal band

Siliconen

Afmetingen

Afmeting: 5 x 4,6 x 1,3 cm

Product gewicht (gram)

45

Geschikt voor besturingssysteem

Android, iOS

Maximale polsomtrek

210

Minimale polsomtrek

130

In de doos

1 x Polar Vantage M2 Multisporthorloge – Gold/Champagne

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

App vereist voor gehele functionaliteit

Ja

App werkt op besturingssysteem

Android, iOS

Delen van gebruikersgegevens vereist

Nee

Wifi vereist

Nee

Bluetooth vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Niet van toepassing

Betaalde diensten vereist

Nee

Stappenteller

Ja

Introductiejaar

2021

Geeft hersteladvies

Ja

Inclusief virtuele workouts

Ja

Accu/batterij code

Geen batterij

Accu/batterij technologie

Li-Po

Activiteit

Multisport

Applicatie wearable

Polar Flow

Batterijduur tijdens gebruik GPS (h)

30

Batterijduur wearable (h)

120

Dikte horlogekast (mm)

1.25

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Fiets specificaties

Compatibel met cadanssensor

Formaat horlogekast

30

Informatie over klimmen en dalen

Nee

Geeft weersverwachting

Ja

Geschikt om mee te betalen

Nee

Geslacht

Mannen en vrouwen

Gewicht (g)

189

Golf specificaties

Niet van toepassing

Hardloop specificaties

Rencadans meten

IP-certificering

IP36 (Beschermd tegen kleine voorwerpen en Waterbestendig)

Inclusief digitaal kompas

Nee

Inclusief snelheidsmeter

Ja

Inclusief temperatuurmeter

Nee

Introductiemaand

Januari

Ondersteuning met updates

Informatie niet beschikbaar

Nikkelvrij

Ja

Kleur horlogekast

Zwart

MPN (Manufacturer Part Number)

90085160

Materiaal horlogeglas

Mineraalglas

Maximale batterijduur (h)

30

Meet bloeddruk

Nee

Met fysieke knoppen

Ja

Met koord

Nee

Muziek afspelen zonder smartphone

Nee

Kleur horlogeband

Zwart, Grijs

Oplaadtijd (min)

60

Notificaties van je smartphone

Alleen opnemen/ophangen, Berichten ontvangen, Muziekbediening vanaf smartwatch

Reparatie type

Carry-in

Taal handleiding

Universeel

Type GPS

GPS

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Verpakking breedte (mm)

82

Verpakking hoogte (mm)

80

Verpakking lengte (mm)

107

Waterdichtheid

3 ATM (Regen- & spatwaterdicht)

Weergave batterijstatus

Ja

Zwem specificaties

Baantjes tellen, Met automatische slagherkenning, SWOLF-tracking, Zwemafstand meten, Zwemsnelheid meten

Polar Vantage M2 Review oktober 2021 Videos

Prijs historie

Prijs historie voorPolar Vantage M2 - Multisporthorloge - GPS - S-L - Zwart/Grijs
Laatste update:
  • €263,95 - 2021-08-06
  • €291,00 - 2021-08-05
  • €263,63 - 2021-07-24
  • €279,95 - 2021-07-09
  • €271,00 - 2021-07-08
  • €279,95 - 2021-07-06
  • €280,00 - 2021-07-04
  • €291,95 - 2021-06-22
Sinds: 2021-04-28
  • Hoogste prijs: €298,95 - 2021-04-28
  • Laagste prijs €263,63 - 2021-07-24

Beoordelingen (1)

1 review voor Polar Vantage M2 Review oktober 2021

5.0 Van 5
1
0
0
0
0
Schrijf een review
Laat alles zien Meest hulpvol Hoogste waardering Laagste waardering
  1. Feddo

    Schitterend product. Eindelijk een trainingspartner die me met zijn intelligentie vooruitstuwd. Sinds ik deze om mijn pols heb gaan mijn resultaten met een factor 20 sneller. Fantastisch!

    + VOORDELEN: Vooruitstuwende intelligentie. Goede trainingspartner.
    Hulpvol(0) Onhulpvol(0)You have already voted this
    • Lars

      Hi Feddo,

      Dat is mooi om te horen!

      Hulpvol(0) Onhulpvol(0)You have already voted this

    Voeg een review toe

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Smarthomeaanbieding
    Logo
    Vergelijk producten
    • Total (0)
    Vergelijk
    0