Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

Polar Vantage V2 Review september 2021

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
8.8
Expert ScoreLees review
  • Batterijduur: 1,7 dag(en)
  • Geschikt voor: fitness | hardlopen | klimmen | mountainbiken | outdoor | watersport | wielrennen | wintersport | GPS

412.00

Beste deal op: bol.combol.com
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Polar Vantage V2 - Multisport horloge - Groen - 47 mm - M/L bandje - €412,00
Prijs historie
×
Prijs historie voorPolar Vantage V2 - Multisport horloge - Groen - 47 mm - M/L bandje
Laatste update:
  • €412,00 - 2021-07-31
  • €434,98 - 2021-07-24
  • €454,00 - 2021-07-21
  • €455,00 - 2021-07-20
  • €499,90 - 2021-07-16
  • €412,00 - 2021-07-04
  • €413,00 - 2021-07-02
  • €427,04 - 2021-06-25
Sinds: 2021-05-16
  • Hoogste prijs: €499,90 - 2021-07-16
  • Laagste prijs €412,00 - 2021-07-04
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 2021-09-23 1:09 am

Beschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuw sport- of hardloophorloge? Dan is misschien deze Polar Vantage 2 misschien het product voor jou! De Polar Vantage V2 GPS hardloophorloge is ontworpen om je te helpen je doelen te bereiken met. Het houdt voortdurend je training voortgang bij – inclusief afstand, tempo en verbrande calorieën – en helpt je zo op het juiste spoor te blijven en je doel te bereiken. Op hartslag gebaseerde functies zijn Training Load Pro, Recovery Pro en Running Power. Hierbij de Polar Vantage V2 review!

Polar Vantage 2 algemeen 

De Polar Vantage V2 is een geheel nieuw hardloophorloge dat mode, functie en sport combineert tot een uniek concept voor de alledaagse atleet. De Polar Vantage V2 bevat een reeks functies voor prestaties, hartslag en slimme coaching, maar ook trilalarm en een batterijduur van 5 dagen in één elegant pakket. De Polar Vantage V2 is een allround triatlon trainingshorloge met GPS, hartslagmeter, en wedstrijdvoorspeller (performance checker). Een Full Color aanraakscherm maakt het gemakkelijk om trainingsinstellingen tijdens de vlucht te veranderen en laat je geconcentreerd blijven op je training. Wij zijn benieuwd naar de mogelijkheden en de functionaliteiten van dit horloge en geven daarom jou hier de informatie over deze nieuwe Polar Vantage 2. Daarnaast geven wij de informatie waar jij deze Polar Vantage 2 in de aanbieding kan scoren. 

Bekijk ook de Garmin Fenix 6 Review of de Polar Vantage M2 review!

De Vantage V2 van Polar is een tikje meer dan twee jaar geleden dat ze de eerste Polar Vantage V & M serie horloges aangekondigd. Sinds die tijd hebben die toestellen talrijke firmware updates gekregen (en zelfs een Titanium versie). Eerder dit jaar gaf Polar echter het signaal dat het voor de oorspronkelijke Vantage V & M toestellen afgelopen was wat nieuwe functies betreft. Polar wilde het horloge bijwerken zonder helemaal opnieuw te beginnen met zowel hardware als firmware. In feite zijn de meeste dingen die aan Polar’s recentere horloges werden toegevoegd, zoals GPS gebaseerde snelheid en afstand op de loopband of het nieuwe Running Power, hier allemaal in verwerkt.

Het Polar Vantage 2 GPS horloge is bij uitstek geschikt voor multisport training en heeft een ingebouwde hartslagsensor. Het houdt je tijd, afstand, tempo, snelheid en calorieën bij tijdens de training. De GPS schat de afstand tijdens je hele training aan de hand van gegevens over de afstand die het van tevoren heeft afgelegd. Als je trainingsintensiteit verandert, past de GPS zich aan het nieuwe niveau aan.

Batterij Polar Vantage 2

De Polar Vantage V2 geeft je nog meer trainingstijd dan ooit tevoren. Met tot 40 uur ononderbroken trainingstijd, en een uitgebreide batterijlevensduur van 100 uur, helpt de Vantage V2 je je doelen te bereiken met minder onderbrekingen en afleidingen.

Trainings load pro Polar Vantage V2

Ga elke loop met vertrouwen tegemoet. Met Training Load Pro weet Polar Vantage V2 hoe hard je gewerkt hebt en geeft je een prestatiebeoordeling voor elke loop. Je kunt ook je loopvermogen vinden – een unieke manier om inspanning te meten. Dit alles helpt je gemotiveerd te blijven, ook als je niet je gebruikelijke tempo haalt.

Bekijk ook de Polar Unite Review!

Fuelwise Polar Vantage V2 

Fuelwise is geïntegreerd in de Polar Vantage 2. FuelWise is een gepersonaliseerd doel dat je het aanbevolen maximum aantal calorieën geeft om te verbruiken op basis van hoe lang je training zal duren. Het is gemakkelijker dan de duur van je training te delen door het aantal calorieën – alles wat je nodig hebt is je gemiddelde hartslag en het automatisch gegenereerde doel van Polar.

Conclusie Polar Vantage V2 Review september 2021

“Polar Vantage M2 is je totale lichaam ondersteuningssysteem voor het hardlopen. Het begeleidt je bij elke loop – van het plannen, tot het vinden van de juiste trainingsintensiteit, tot het meten van je vorderingen. En het kan gebruikt worden in combinatie met al je favoriete activiteiten en sporten. Het horloge heeft een ingebouwde polssensor die rechtstreeks met je pols verbonden wordt voor onmiddellijke hartslag feedback, zonder dat je een borstband nodig hebt. Laat Polar Vantage M2 je betrouwbare hardlooppartner zijn.” Wij zijn zeer enthousiast over deze nieuwe Polar Vantage 2. De mogelijkheden van Polar zijn ongekend en hij is een stuk beter dan zijn voorganger. 

Bekijk ook even de Garmin Vivoactive 4 review!

Polar Vantage 2 Aanbieding september 2021

Polar Vantage 2 is het hart van je training, en geeft je de hulpmiddelen en motivatie om je doelen te bereiken. Hij houdt je een stap voor met zijn perfecte metingen, en motiveert je om de hele dag actief te zijn. De Polar Vantage 2 wordt geleverd met een reeks persoonlijke trainingsfuncties waarmee je je prestaties in verschillende sporten kunt volgen en verbeteren. Wil jij daarom dit geavanceerde sporthorloge aanschaffen? Dan is het wel zo fijn als jij dit kunt doen voor de laagste prijs. Bij smarthomeaanbiedingen.nl aan het juiste adres, wij vergelijken de prijzen van de verschillende aanbieders en zorgen ervoor dat de aanbieder met de laagste prijs bovenaan komt te staan door ons geavanceerde algoritme. 

Extra informatie

Specificaties: Polar Vantage V2 Review september 2021

Merk

Trappenteller

Nee

GPS

Ja

Caloriemeting

Ja

Bewegingssensor

Ja

Kleur

Betaalde diensten vereist

Nee

Hoogtemeter

Ja

Stappenteller

Ja

Afstandmeting

Ja

Waterbestendig

Ja

Hartslagfunctie

Ja

Waterdicht tot (m) (meter)

100

Trainingsfunctie

Ja

Stopwatch functie

Ja

Mobiele data verbinding mogelijk

Ja

Schermafmeting

1.2 inch inch

Minimale polsomtrek

145

Touchscreen

Ja

Frequentie hartslagmeting

Continu

Model

Polar Vantage V2

Hartslagsensor

Constant

Geschikt voor besturingssysteem

Android, iOS

Apps

Spotify, Strava

Bluetooth

Ja

NFC

Nee

Taalinstellingen

Universeel

Materiaal

Staal

Materiaal band

Siliconen

Afmetingen

Afmeting: 4,7 x 4,7 cm

Product gewicht (gram)

52

Wekker

Ja

Horlogefunctie

Ja

In de doos

Polar Vantage V2 multisporthorloge, oplaadkabel, beknopte handleiding, informatiefiche

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

App vereist voor gehele functionaliteit

Ja

App werkt op besturingssysteem

Android, iOS

Delen van gebruikersgegevens vereist

Informatie niet beschikbaar

Wifi vereist

Informatie niet beschikbaar

Bluetooth vereist

Ja

Barometer

Ja

Sleeptracker

Ja

Compatibel met

Informatie niet beschikbaar

Hardloop specificaties

Rencadans meten, Staplengte meten

Fiets specificaties

Compatibel met cadanssensor

Inclusief virtuele workouts

Ja

Informatie over klimmen en dalen

Ja

Ondersteuning met updates

Informatie niet beschikbaar

Activiteit

Fietsen, Fitness, Hardlopen, Zwemmen

Applicatie wearable

Polar Flow

Batterijduur tijdens gebruik GPS (h)

40

IP-certificering

IP68 (volledig stofdicht en volledig waterdicht)

Formaat horlogekast

47

Dikte horlogekast (mm)

13

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Inclusief temperatuurmeter

Ja

Introductiejaar

2020

Geeft hersteladvies

Ja

Geeft weersverwachting

Ja

Geschikt om mee te betalen

Nee

Gewicht (g)

262

Golf specificaties

Niet van toepassing

Batterijduur wearable (h)

40

Inclusief digitaal kompas

Ja

Introductiemaand

Oktober

Kleur horlogeband

Groen, Zwart

Kleur horlogekast

Groen

Materiaal horlogeglas

Glas

Maximale batterijduur (h)

100

Meet bloeddruk

Nee

Met fysieke knoppen

Ja

Met koord

Nee

Inclusief snelheidsmeter

Ja

Muziek afspelen zonder smartphone

Nee

Notificaties van je smartphone

Alleen opnemen/ophangen, Berichten ontvangen, Muziekbediening vanaf smartwatch, Navigatie

Taal handleiding

Nederlands

Type GPS

GPS

Verpakking breedte (mm)

103

Verpakking hoogte (mm)

84

Verpakking lengte (mm)

106

Waterdichtheid

10 ATM (Zwemmen- & snorkelen)

Weergave batterijstatus

Ja

Zwem specificaties

Baantjes tellen, Met automatische slagherkenning, SWOLF-tracking, Zwemafstand meten, Zwemsnelheid meten

Polar Vantage V2 Review september 2021 Videos

Prijs historie

Prijs historie voorPolar Vantage V2 - Multisport horloge - Groen - 47 mm - M/L bandje
Laatste update:
  • €412,00 - 2021-07-31
  • €434,98 - 2021-07-24
  • €454,00 - 2021-07-21
  • €455,00 - 2021-07-20
  • €499,90 - 2021-07-16
  • €412,00 - 2021-07-04
  • €413,00 - 2021-07-02
  • €427,04 - 2021-06-25
Sinds: 2021-05-16
  • Hoogste prijs: €499,90 - 2021-07-16
  • Laagste prijs €412,00 - 2021-07-04

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “Polar Vantage V2 Review september 2021”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
  • Total (0)
Vergelijk
0