Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten
- 10% Samsung Galaxy Fit Review september 2021

Samsung Galaxy Fit Review september 2021

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
8.9
Expert ScoreLees review
  • Batterijduur: 21 dag(en)
  • Met hartslagfunctie & stappenteller

45.00

Beste deal op: bol.combol.com
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Samsung Galaxy Fit 2 - Activitytracker - Rood - €45,00
Prijs historie
×
Prijs historie voorSamsung Galaxy Fit 2 - Activitytracker - Rood
Laatste update:
  • €45,00 - 2021-08-26
  • €46,19 - 2021-08-25
  • €45,00 - 2021-08-16
  • €45,95 - 2021-08-15
  • €46,29 - 2021-08-14
  • €45,95 - 2021-08-13
  • €47,95 - 2021-08-12
  • €47,69 - 2021-08-11
Sinds: 2021-06-02
  • Hoogste prijs: €49,95 - 2021-07-04
  • Laagste prijs €43,99 - 2021-06-25
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 2021-09-23 12:09 am
Samsung Galaxy Fit Review september 2021
Samsung Galaxy Fit Review september 2021

45.00

Beschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe activity tracker of een toestel dat in staat is om je bewegingsniveau te checken? Dan ben jij misschien op zoek naar de Samsung Galaxy Fit. Samsung heeft met de Samsung Galaxy Fit ingespeeld op de duidelijke vraag naar een op fitness gerichte smartwatch. Hiermee kan het merk zijn groei in dit segment van de markt voortzetten, terwijl het er ook voor zorgt dat kopers een betere ervaring krijgen. Hierbij de Samsung Galaxy Fit review!

De Samsung Galaxy Fit activity tracker maakt het gemakkelijker dan ooit om actiever te zijn en positieve veranderingen in je leven aan te brengen. Dit draagbare apparaat heeft een comfortabele en stijlvolle band (verkrijgbaar in verschillende kleuren) en geeft je nauwkeurige metingen voor genomen stappen, afgelegde afstand, verbrande calorieën, en kwaliteit van de slaap met geoptimaliseerde geleide ademhalingssessies. De Galaxy Fit wordt geleverd met een oplaadhouder en wordt verbonden met je smartphone om meldingen, inkomende oproepen en berichtmeldingen weer te geven, en je kunt er de muziekspeler mee bedienen.

Algemeen Samsung Galaxy Fit

De Samsung Galaxy Fit is een activity tracker die ontworpen is om je te helpen je fitnessdoelen te bereiken, gevat in een slanke en lichtgewicht vormgeving. De comfortabele band helpt je de calorieën bij te houden die je gedurende de dag verbrandt. Maak doelen en vier prestaties op het duidelijke kleurendisplay met leuke animaties. Hij waarschuwt je ook bij inkomende oproepen, sms’jes, e-mails en waarschuwingen van je smartphone. Met het bijhouden van dagelijkse doelen en de hele dag door activiteiten bijhouden, houdt deze fitnesstracker je scherp op je fitness routine.

Bekijk ook even de Fitbit Inspire HR!

De Samsung Galaxy Fit activity tracker is een slimme, eenvoudige manier om je te helpen je fitnessdoelen te bereiken. Hij is compact en comfortabel genoeg om de hele dag te dragen, zodat je weet waar je aan toe bent. En de automatische slaapmonitor detecteert wanneer je in diepe slaap gaat, zodat je precies weet wat voor rust je krijgt. Deze tracker beschikt ook over:

  • Waterdicht (Kan gebruikt worden tijdens het zwemmen)
  • Leesbaar kleurenscherm, met een hoge resolutie
  • Diverse smart functionaliteiten

De Samsung Galaxy Fit vergemakkelijkt je leven met fitness-tracking mogelijkheden, hartslagmeting, waterbestendigheid, en een grote verscheidenheid aan smartwatch functies. Compleet met meldingen van aangesloten apparaten – zoals je smartphone en laptop – om je te helpen je dag in goede banen te leiden en de baas te zijn over je leven.

Design

De slanke Galaxy Fit zorgt voor een comfortabele, stevige pasvorm die perfect is om de hele dag te dragen. Gemaakt van lichtgewicht materialen die ontworpen zijn voor je actieve levensstijl, kun je hem dankzij de waterbestendige printplaat meenemen van de sportschool naar het zwembad of op stap in de stad. Om je activiteit bij te houden zet je de fitnesstracker gewoon aan en bind je hem om je pols.

Op zoek naar een Fitbit Charge 3?

Batterijduur

De Samsung Gear Fit  kan gemakkelijk de hele dag meegaan, maar dit hangt af van hoe je hem gebruikt. Als je besluit de GPS op het toestel te gebruiken, dan zul je het waarschijnlijk ongeveer om de negen uur moeten opladen. Het zou minstens drie dagen moeten meegaan als je de GPS niet gebruikt.

Conclusie Samsung Galaxy Fit review september 2021

Deze Samsung Galaxy Fit is echt een topper in zijn segment. Zeker in combinatie met zijn prijsniveau is deze Samsung Galaxy Fit een prima koop voor iedereen die wil gaan starten met een bewuste levensstijl. Deze activity tracker zit boordevol met het nieuwe functionaliteiten en met het besturingssysteem is de Samsung GALAXY fit een stijlvolle smartwatch voor een actieve levensstijl. Hij is er in een selectie van kleuren die bij je stijl passen en heeft een betere batterijduur dan zijn voorganger. 

Wil je weten Welke Fitbit bij mij past?

Aanbieding Samsung Galaxy Fit

Wil jij graag deze Samsung Galaxy Fit in de aanbieding aanschaffen? Dan ben jij bij smarthomeaanbiedingen.nl aan het juiste adres. Wij vergelijken de prijzen van de verschillende aanbieders van deze Samsung Galaxy Fit en zorgen ervoor dat de aanbieder met de laagste prijs bovenaan komt te staan. Hierdoor hoef jij niet meer op zoek naar die aanbieding of laagste prijs van deze Samsung Galaxy Fit. Kortom, De Samsung Galaxy Fit kun je online tegen de laagste prijs bestellen en vergelijken bij smarthomeaanbiedingen.nl. We vergelijken verschillende leveranciers van Samsung producten en tonen steeds degene met de laagste prijs voor je. Zo heb je alle informatie bij de hand om een goede en weloverwogen keuze over dit product te maken.

Extra informatie

Specificaties: Samsung Galaxy Fit Review september 2021

Model

Samsung Galaxy Fit 2

Waterdicht tot (min) (minuten)

120

Garantie (jaar)

2

Maat

Medium

Kleur

Gewicht (gram)

121

IP-certificering

IP68 (volledig stofdicht en volledig waterdicht)

Schokbestendig

Nee

Geschikt voor onderwater

Ja

Datumaanduiding

Dag

Stappenteller

Ja

Stopwatch functie

Ja

Besturingssysteem

Anders

Geschikt voor besturingssysteem

iOS, Android

Display

AMOLED

Verlicht scherm

Ja

Touchscreen

Ja

Batterijstatus zichtbaar op apparaat

Ja

Wekker

Ja

Waterdicht tot (m) (meter)

50

Spraakbesturing

Ja

Inclusief belfunctie

Nee

Trappenteller

Ja

Activiteiten

Wandelen, Fietsen, Fitness, Hardlopen, Hiken, Skiën, Slapen, Stappen, Zwemmen

Type training

Intervaltraining

Te gebruiken met

Strava

Hartslagmeter

Ja

Bewegingssensor

Ja

Caloriemeter

Ja

Hoogtemeter

Nee

Barometer

Ja

GPS

Nee

A-GPS

Nee

Extern geheugenslot

Nee

WIFI

Geen Wi-Fi

Bluetooth

Ja

Bluetooth versie

Bluetooth 5.1

ANT+

Ja

Notificaties van je smartphone

Berichten ontvangen, Berichten versturen

Navigatiefunctie

Nee

NFC

Nee

Merk

Stofdicht

Ja

Bluetooth vereist

Informatie niet beschikbaar

Verpakking lengte (mm)

118

Betaalde diensten vereist

Informatie niet beschikbaar

Draagwijze

Polsband

Kleur horlogekast

Zwart

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

App vereist voor gehele functionaliteit

Ja

App werkt op besturingssysteem

Informatie niet beschikbaar

Delen van gebruikersgegevens vereist

Informatie niet beschikbaar

Wifi vereist

Informatie niet beschikbaar

Verpakking hoogte (mm)

50

Oudercontrole/-toezicht via app

Nee

Continue hartslagmeting

Ja

Introductiejaar

2020

Introductiemaand

September

Ondersteuning met updates

Informatie niet beschikbaar

Actieve zone minuten berekening

Nee

Afstandmeting

Ja

Applicatie wearable

Samsung Health

Batterijduur wearable (h)

504

Mobiele data verbinding mogelijk

Informatie niet beschikbaar

Verpakking breedte (mm)

86

Materiaal band

Plastic

Inzicht in verschillende slaapfasen

Ja

Kleur horlogeband

Rood

Doelgroep

Mannen & Vrouwen

Compatibel met

Informatie niet beschikbaar

Verstelbaar

Ja

Geeft melding bij onregelmatige hartslag

Nee

Inclusief snelheidsmeter

Ja

Inclusief temperatuurmeter

Nee

Inzicht in hoeveelheid slaap (uren)

Ja

Maximale batterijduur (h)

600

Type GPS

Geen GPS

Meet zuurstofgehalte in bloed

Nee

Muziek bediening vanaf activity tracker

Ja

GPS-toepassing

Navigatie

Nikkelvrij

Ja

Reparatie type

Carry-in

Spatwaterdicht

Ja

Taal handleiding

Universeel

Tijdweergave

Ja

Verpakkingsinhoud

Samsung Galaxy Fit 2, Oplader, handleiding

Samsung Galaxy Fit Review september 2021 Videos

Prijs historie

Prijs historie voorSamsung Galaxy Fit 2 - Activitytracker - Rood
Laatste update:
  • €45,00 - 2021-08-26
  • €46,19 - 2021-08-25
  • €45,00 - 2021-08-16
  • €45,95 - 2021-08-15
  • €46,29 - 2021-08-14
  • €45,95 - 2021-08-13
  • €47,95 - 2021-08-12
  • €47,69 - 2021-08-11
Sinds: 2021-06-02
  • Hoogste prijs: €49,95 - 2021-07-04
  • Laagste prijs €43,99 - 2021-06-25

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “Samsung Galaxy Fit Review september 2021”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
  • Total (0)
Vergelijk
0