Samsung Smart Monitor M5 Review juni 2021

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
8.9
Expert ScoreLees review

De Samsung Smart Monitor M5 is een 27 inch smart monitor, die je ook als televisie gebruikt door de ingebouwde Smart Hub. Je maakt draadloos verbinding met je laptop, desktop of telefoon met deze monitor. Zo stream je vanaf je telefoon bijvoorbeeld een YouTube video of een foto.

219.00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Samsung LS27AM500NUXEN Smart Monitor M5 - €219,00
Prijs historie
×
Prijs historie voorSamsung LS27AM500NUXEN Smart Monitor M5
Laatste update:
  • €219,00 - 21 juni, 2021
  • €199,00 - 11 juni, 2021
  • €219,00 - 21 mei, 2021
  • €229,00 - 14 mei, 2021
Sinds: 14 mei, 2021
  • Hoogste prijs: €229,00 - 14 mei, 2021
  • Laagste prijs €199,00 - 11 juni, 2021
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 21 juni, 2021 10:00 am
Samsung Smart Monitor M5 Review juni 2021
Samsung Smart Monitor M5 Review juni 2021

Beschrijving

Ontworpen om de ideale informatie voor elke toepassing weer te geven, maakt de Smart Monitor gebruik van een Screen Share technologie die van het scherm een informatie-hub maakt door mobiele en PC verbindingen te ondersteunen. Deze functie stelt gebruikers in staat de monitor te gebruiken voor verschillende activiteiten zoals gamen, zoeken op het web, e-mailen, video’s afspelen en nog veel meer. Bovendien heeft Samsung zijn Smart TV Platform in de monitor ingebouwd, waarmee gebruikers snel kunnen schakelen tussen hun mobiele, PC en TV inhoud. Bekijk hier de Samsung Smart Monitor M5 Review!

De Samsung smart monitor M5

De Samsung Smart Monitor M5 heeft een 27 inch Full HD beeldscherm, en hij kan Ultra-HD inhoud afspelen met HDR technologie. Het is niet zomaar een TV want de M5 heeft ingebouwde microfoons waardoor de TV naar je kan luisteren. Zeg: “Hey Samsung”, en Alexa luistert. Je kunt de M5 vragen dingen te zoeken op Amazon of YouTube, de lichten te dimmen of kleurinstellingen te veranderen. En als je een aparte slimme luidspreker hebt dan kun je Alexa met je M5 gebruiken zonder de ingebouwde microfoons te gebruiken. 

Wil jij graag een groter scherm? Met een 4K ervaring check dan de Samsung M7, deze variant is 32 inch en heeft een scherper 4K scherm. 

terug naar het menu ↑

Scherm Samsung M5 scherm 

Een van de belangrijkste punten van een monitor is natuurlijk het scherm. Het grote van  27″ scherm van de Samsung Smart Monitor M5 brengt je apps tot leven met Full HD resolutie. Met de AllShare Cast functie kun je deze monitor op je WiFi-netwerk aansluiten en scherminhoud vanaf je mobiele toestellen of laptop casten. Verbind via HDMI, D-SUB, of USB 3.0 voor een vlekkeloze streaming ervaring.

De Smart Monitor M5 is een 16:9 monitor – dezelfde beeldverhouding als je TV. Hij heeft een geavanceerde adaptieve achtergrondverlichting voor heldere, kristalheldere beelden en energiezuinigheid. En Samsung’s geavanceerde bewegingsonscherpte reductie minimaliseert vervorming om het spelen van games soepel te houden zonder storingen of onscherpte.

terug naar het menu ↑

Conclusie Samsung Smart Monitor M5

De samsung m5 smart monitor is een nieuw draagbaar apparaat. Met de samsung hub krijg je toegang tot het Samsung Smart TV platform. Met een 27-inch scherm is de smart monitor M5 een geweldige aanwinst voor je bureaublad. Hij heeft Full HD resolutie zodat je kunt genieten van video’s in heldere, levendige kleuren en scherpe details. Deze monitor heeft een beeldverhouding van 16:9 en is ideaal voor het bekijken van streaming films, het spelen van de nieuwste games, of het bekijken van foto’s op met de digitale fotolijst modi op het scherm. De Samsung MagicBright 3 functie geeft je verschillende beeldstanden die bij elke situatie passen en de Dynamische Contrastverhouding levert diepere zwartniveaus en helderder wit in elke scène. 

terug naar het menu ↑

Samsung Smart Monitor M5 aanbieding juni 2021

Bekijk onze nieuwste online aanbiedingen van Samsung’s M5 monitor-lijn op onze website. De Samsung M5 series is een perfecte aanvulling op je kantooropstelling, of je nu een nieuwe monitor voor op kantoor of thuis wilt. Wil jij daarom graag deze smart monitor van Samsung in de aanbieding aanschaffen? Check dan snel ons menu aan de bovenzijde van deze pagina en check waar jij deze Samsung M5 in de aanbieding kan aanschaffen? Wij van Smarthomeaanbieding.nl vergelijken de prijzen van de verschillende aanbieders en update onze prijzen dagelijks, hierdoor betaal jij nooit te veel. 

Samsung Smart Monitor M5 Review juni 2021 Videos

Prijs historie

Prijs historie voorSamsung LS27AM500NUXEN Smart Monitor M5
Laatste update:
  • €219,00 - 21 juni, 2021
  • €199,00 - 11 juni, 2021
  • €219,00 - 21 mei, 2021
  • €229,00 - 14 mei, 2021
Sinds: 14 mei, 2021
  • Hoogste prijs: €229,00 - 14 mei, 2021
  • Laagste prijs €199,00 - 11 juni, 2021

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “Samsung Smart Monitor M5 Review juni 2021”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
  • Total (0)
Vergelijk
0