Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

Tacx NEO smart Aanbieding juni 2023

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
  • Tacx NEO smart Aanbieding

1,299.00

Beste deal op: bol.combol.com
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Tacx Neo Smart - 1.299,00
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 2023-06-03 1:59 am
Tacx NEO smart Aanbieding juni 2023
Tacx NEO smart Aanbieding juni 2023

Beschrijving

Wil jij graag een nieuwe trainingsprikkel voor de fiets? Dan ben jij misschien op zoek naar een fietstrainer. Met een fietstrainer kan jij je fiets bevestigen op dit toestel waardoor indoor je training gaat afwerken. Veel fanatieke en recreatieve fietsers zijn daarom al overstag gegaan en fietsen tijdens de natte en koude dagen binnen op deze interactieve fietstrainers. Als jij graag ook zo een apparaat wilt is het wel handig dat je weet wat jij koopt. Wij van Smarthomeaanbiedingen.nl beschrijven op onze website, meerdere interactieve fietstrainers. In deze blog beschrijven wij een van de premium modellen (meest uitgebreide) modellen op de markt, namelijk de Tacx Neo. 

Direct drive

Zoals je misschien wel hebt gezien is het prijskaartje van deze Tacx Neo flink, dit komt door verschillende factoren en geavanceerde mogelijkheden van deze Tacx. Een van de specificaties is dat deze Tacx een direct drive model is. Dit houdt in dat jij je racefiets bijvoorbeeld direct op de Tacx kunt plaatsen. Jij hoeft hierbij enkel je achterwiel uit je fiets te halen en de ketting van de racefiets te bevestigen op de cassette die op de Tacx Neo zit. 

Nauwkeurigheid

Een van de meest geavanceerde functionaliteiten van deze Tacx Neo is zijn nauwkeurigheid. Waar de meeste fietstrainers gaan tot een nauwkeurig van tot 96%, gaat deze Tacx Neo maarliefst tot een nauwkeurig van 1%. Dit is een ongelofelijk nauwkeurigheid, wat wij nog niet hebben gezien bij andere fietstrainers. Met deze slimme fietstrainer heb jij dus echt een apparaat die realistisch simuleert. Echt betrouwbaar trainen kun jij deze Tacx Neo. 

Je mag het misschien wel verwachten voor deze prijs, maar deze Tacx Neo Smart kan maarliefst een weerstand bieden tot 2200 watt. Dit is echt ongelofelijk veel en hier heeft iedereen eigenlijk wel genoeg aan. 

Hellingspercentage

Ook kan jij met deze Tacx Neo Smart hellingen simuleren van maarliefst 25%. Er zijn maar enkele beklimmingen op de wereld die steiler zijn dat dit percentage. Ben jij dus een echte klimgeit? Dan is deze Tacx Neo Smart echt het product voor jou! 

Alternatieven

Wil jij graag geld besparen en heb jij misschien niet de behoefte aan de mogelijkheden van deze Tacx Neo, dat snappen wij maar al te goed, want het prijskaartje is stevig. Een ander alternatief is bijvoorbeeld de Tacx Flux Smart. Deze kan bijvoorbeeld minder vermogen aan en een minder steil hellingspercentage, maar normaal gezien is dit meer dan zat. 

Het kan ook zijn dat jij bijvoorbeeld helemaal een Tacx niet ziet zitten en wil kijken naar de mogelijkheden van een ander merk. Een ander merk op de markt van de fietstrainers is Wahoo, Wahoo heeft de Kickr Power en de Kickr Core op de markt gezet. Deze producten zijn vergelijkbaar met de mogelijkheden van de fietstrainer van de Tacx-lijn. 

Interactieve fietstrainers

De Tacx Neo Smart is natuurlijk ook te gebruiken als interactieve fietstrainer. Wil jij daarom graag online gaan fietsen op bijvoorbeeld platformen zoals Zwift, Kinomap, Rouvy of Trainerroad. Het kan allemaal met deze Tacx Neo Smart. 

Conclusie Tacx Neo

Ben jij een zeer getrainde of geoefende fietser en wil jij graag het beste product? Dan heb jij zeker aan deze Tacx Neo een goede koop, want de mogelijkheden van deze interactieve fietstrainer zijn gigantische uitgebreid. 

Tacx Neo Smart Aanbieding juni 2023?

Wil jij nu weten waar deze Tacx Neo in de aanbieding is? Check dan snel onze systeem op onze website, waardoor jij direct naar de aanbieder gaat met de laagste prijs. Hierdoor weet jij zeker dat jij nooit te veel betaald voor je Tacx Neo en scoor jij je interactieve en slimme fietstrainer altijd voor de laagste prijs. 

Tacx NEO smart Aanbieding juni 2023 Videos

Prijs historie

-

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “Tacx NEO smart Aanbieding juni 2023”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
  • Total (0)
Vergelijk
0