Wahoo Kickr Snap Aanbieding

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees review

De Wahoo Kickr Snap is een zeer goede interactieve fietstrainer met een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Met deze interactieve trainer ben jij voor een mooie prijs voorzien van een goede fietstrainer waar jij je virtuele training kunt afronden.

Beste deal op: bol.combol.com
Bekijk laagste prijs!
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 27 oktober, 2020 6:59 am

Beschrijving

Wil jij graag een nieuwe fietstrainer kopen en hier niet te veel voor betalen? Deze Wahoo Kickr Snap aanbieding is misschien wel dan de meeste geschikte interactieve trainer voor jou. Dit interactieve is een zeer handig trainingsmiddel voor mensen die graag in de wintermaanden binnen fietsen. Doordat je deze Wahoo Kickr Snap makkelijk kan verplaatsen en gebruiken ben jij ten alle tijden voorzien van een virtuele fiets trainingshulp. 

De Wahoo Kickr Snap

In tegenstelling tot de Wahoo Kickr Core en de Wahoo Kickr is deze Snap geen direct drive variant. Hiermee hoef jij dus niet je fietstrainer te bevestigen via de cassette, maar zet je de volledig fiets in de fietstrainer (met achterband). Dit is een van de redenen waarom deze Kickr Snap iets goedkoper is dan zijn twee broers. 

Kortom deze Wahoo Kickr Snap is een Wheel-on drive systeem, waarmee jij de gehele fiets plaatst in deze geavanceerde fietstrainer. Het voordeel hiervan is dat je geen cassette hoeft te kopen die niet standaard bijgeleverd is bij de fietstrainers. Een nadeel hiervan is dat de Wahoo Snap inlevert in zijn maximale trap wattage en deels ook in zijn nauwkeurigheid. Ook wel een nadeel van een Wheel-on trainer is dat deze meer lawaai maakt dan bijvoorbeeld een direct drive trainer.

De Wahoo Kickr Snap verbinden met Zwift

Ondanks dat deze fietstrainer van Wahoo een wheel on variant is, is het een zeer gemakkelijk en efficiënt trainingsapparaat. Je kunt bijvoorbeeld deze Wahoo Kickr Snap gemakkelijk verbinden met trainingssoftware programma’s als Zwift en Trainerroad, waardoor jij een extra dimensie aan je training kunt toevoegen. 

Conclusie Wahoo Kickr Snap

In onze ogen is de Wahoo Kickr Snap de perfecte virtuele fietstrainer voor de beginnende en de geoefende fietsers. Ervaren fietsers raden wij toch aan om eerder voor een direct drive apparaat te gaan, omdat deze nauwkeuriger werken in het geval met wattages. Dit neemt niet weg dat deze Wahoo Kickr Snap aanbieding misschien wel de beste trainer is van dit moment doelend op de prijs/kwaliteit-verhouding. 

Wahoo Kickr Snap aanbieding?

Wil jij graag deze Wahoo Kickr Snap voor de laagste prijs of in de aanbieding kopen? Met ons geavanceerde systeem op de website hebben wij altijd de aanbieder met de laagste prijs en in de aanbieding geselecteerd. Hierdoor ben jij op moment van koop altijd verzekerd dat je niet te veel betaalt voor je Wahoo Kickr Snap!

9Expert Score
Wahoo Kickr Snap Aanbieding
De Wahoo Kickr Snap is een zeer goede interactieve fietstrainer met een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Met deze interactieve trainer ben jij voor een mooie prijs voorzien van een goede fietstrainer waar jij je virtuele training kunt afronden.
PROS
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding
  • Virtuele trainingen

Wahoo Kickr Snap Aanbieding Videos

Prijs historie

-

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “Wahoo Kickr Snap Aanbieding”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sitemap | Over Smarthomeaanbieding.nl | Privacy policy | All right reserved Smarthomeaanbieding.nl 2020

Smarthomeaanbieding.nl
Logo
Vergelijk producten
  • Total (0)
Vergelijk
0