Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

Philips series 4000 XC4201/01

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
7.6
Expert ScoreLees review
 • Kruimeldief
 • Regelbare zuigkracht
 • Opladen d.m.v. de wandoplader

229.00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Philips series 4000 XC4201/01 - €229,00
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 2023-03-31 4:00 pm

Beschrijving

Het merk Philips staat synoniem voor uitstekende kwaliteit en innovatief design. De nieuwste Philips stofzuigers combineren een slank design met gebruiksgemak, krachtige zuigkracht en langdurige, betrouwbare prestaties.De Philips series 4000 XC4201/01 stofzuiger is een machine voor het reinigen van verschillende ondergronden. Hoewel de prijs van dit apparaat op het eerste gezicht misschien angstaanjagend lijkt, laten we u in dit artikel zien hoe u op de website van de fabrikant geweldige aanbiedingen voor deze Philips stofzuiger kunt vinden, hoe u geld kunt besparen met de speciale aanbiedingen, en waar u hem voor een goede prijs kunt vinden!

De kwaliteiten van deze Philips series 4000 XC4201/01 stofzuiger

Als je op zoek ben naar een betaalbare stofzuiger, is deze echt iets voor jou. Voor een goede prijs heb je een goede stofzuiger. Een losse kruimeldief kopen is niet meer nodig, het zit al allemaal in deze stofzuiger. Het ideale van deze stofzuiger is deze beschikt over een regelbare zuigkracht. De zakloze stofzuiger, cycloonstofzuiger of sharkstofzuiger is een stofzuiger die een stofreservoir heeft. Het vuil wordt opgevangen in het stofreservoir en dat wordt geleegd wanneer u de zakloze stofzuiger niet meer hoeft te gebruiken. Dit is efficiënt in vergelijking met een normale stofzuiger, omdat u geen zakken meer hoeft te kopen, en het is ook beter voor het milieu. Deze steelstofzuiger wordt geleverd met LED-verlichting in de zuigmond. Dit helpt u om onder meubels, in donkere hoeken en langs randen te kijken. Ondanks alle mogelijkheden van deze Philips series 4000 XC4201/01 ontbreekt helaas een Turbo Power Functie Wij zien het steeds vaker terug dat geavanceerde stofzuiger zijn geintergeerd met een dweilfunctie. Helaas is deze Philips series 4000 XC4201/01, niet uitgerust een dweilfunctie.Een gemis van deze Philips series 4000 XC4201/01 is dat hij geen ingebouwde dweilfunctie

De mogelijkheden van de Philips series 4000 XC4201/01

Deze Philips series 4000 XC4201/01 stofzuiger wordt niet geleverd met een kierenzuigmond. Dit opzetstuk is ideaal om te komen op moeilijke plekken. Door middel van de parkeertstand kan je de stofzuiger parkeren. Het uitblaasfilter van de stofzuiger is ontworpen om uw motor te beschermen tegen stofverontreiniging, maar het kan na verloop van tijd verstopt raken. U zult merken dat de stofzuiger wat zuigkracht verliest en niet langer in staat is om effectief door dikke tapijtvezels te duwen. Heeft geen combiborstel, maar wel heel veel andere handige functies en opties! Helaas beschikt deze Philips stofzuiger niet over een telescopische steel. Door dex stofzuiger met een telescopische handgreep aan te passen aan de lengte van de gebruiker, wordt de stofzuiger aangepast voor ergonomisch gebruik. De handgreep bevindt zich onder de stofzuiger in de steunvoet en kan omhoog of omlaag worden geschoven. dit is normaal gesproken ideaal en daarom is het jammer dat deze stofzuiger hier niet over beschikt. De parketborstel is ontworpen voor het stofzuigen van alle gladde vloeren. Hij is onder meer geschikt voor parket-, laminaat-, vinyl-, hout-, kurk- en zeilvloeren. Toch wel een minpunt van deze stofzuiger is het ontbreken van een turboborstel. Het motorfilter van Philips stofzuigers is ontworpen om stofdeeltjes op te vangen die door de stofzak of langs het stofreservoir zijn gegaan.

De specificaties van deze Philips series 4000 XC4201/01

Het opladen van deze stofzuiger kan via de wandoplader. Hierdoor kan jij gemakkelijk de stofzuiger kan opladen. Daarnaast is door middel van batterij-niveau indicator gemakkelijk af te lezen wat het batterijniveau is van deze Philips series 4000 XC4201/01 stofzuiger. Op zoek naar een lichtgewicht stofzuiger? Deze stofzuiger weegt slechts 2kg in totaal, wat natuurlijk ongekend licht is. Een klein opbergvak kan soms handig zijn bij een stofzuiger, deze stofzuiger is daar niet van voorzien. De Philips stofzuiger is een krachtig apparaat dat een sterke zuigkracht heeft. Met een geluidsniveau van 83.0db is het apparaat luider dan de meeste stofzuigers van zijn concurrenten. Over het geheel genomen levert deze stofzuiger duurzame en betrouwbare prestaties.

Meer informatie over deze Philips series 4000 XC4201/01

Deze Philips stofzuiger is de ideale stofzuiger voor alle dierenliefhebbers die willen stofzuigen vanwege dierenharen. Deze stofzuiger heeft een superieure zuigkracht, maar is toch ongelooflijk stil. En er blijven bijna geen losse dierenharen achter na het stofzuigen. Daarnaast voor hardhouten vloeren adviseren wij ook deze Philips series 4000 XC4201/01. Dit model is niet alleen krachtig, maar heeft ook een uniek mechanisme dat ervoor zorgt dat er geen krassen of vlekken op de vloer komen. Onze Philips series 4000 XC4201/01 is een ideale stofzuiger voor harde vloeren. De parketborstel met zachte borstelharen is geschikt voor kwetsbare harde vloeren, zoals laminaat, houten vloeren en PVC-vloeren. Maak daarnaast ook kennis met de Philips-stofzuiger voor allergieën. Deze stofzuiger heeft een superieure zuigkracht, maar is toch ongelooflijk stil. Door een HEPA-filter in deze stofzuiger te plaatsen, worden de allergenen met zeer weinig geluid opgevangen.

Gerelateerde stofzuigers

Prijs analyse voor de Philips series 4000 XC4201/01 Aanbieding

Wil je graag de Philips series 4000 XC4201/01 kopen? Dan raden wij aan om dit product voor de laagste prijs te kopen bij: coolblue.nl, omdat hier de beste deal beschikbaar is voor deze Philips series 4000 XC4201/01 Aanbieding, voor een prijs van: €229.00. Dit product valt binnen de categorie: Stofzuigers.

Goedkoopste Philips series 4000 XC4201/01 kopen?

De goedkoopste Philips series 4000 XC4201/01 vind je bij: coolblue.nl

Wij hebben geconstateerd dat dit product slechts bij één aanbieder verkrijgbaar is. Hierdoor is er niet echt een vergelijking mogelijk, maar indien jij toch op zoek bent naar deze Philips series 4000 XC4201/01 Aanbieding. Dan raden wij het aan om dit product te kopen bij: coolblue.nl

Op dit moment houden wij de prijzen en aanbiedingen bij van de volgende aanbieders:

7.6Expert Score
Philips series 4000 XC4201/01
 • Kruimeldief
 • Regelbare zuigkracht
 • Opladen d.m.v. de wandoplader
Voordelen
 • Kruimeldief
 • Opladen d.m.v. de wandoplader
 • Ledverlichting mondstuk
 • Zachte afstofborstel
 • Parketborstel
Nadelen
 • Geen opbergvak
 • Geen Meubelzuigmond

Prijs historie

-

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “Philips series 4000 XC4201/01”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
 • Total (0)
Vergelijk
0