Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten
- 40% Philips 65OLED806 – Ambilight (2021)

Philips 65OLED806 – Ambilight (2021)

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
7.8
Expert ScoreLees review
 • Het scherm een 65 inch!
 • Beschikt over 3 ingebouwde speakers
 • Deze televisie heeft een 4K (UHD) scherpte.

1,749.00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Philips 65OLED806 - Ambilight (2021) - €1.749,00
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 2023-09-27 7:03 am
Philips 65OLED806 – Ambilight (2021)
Philips 65OLED806 – Ambilight (2021)

1,749.00

Beschrijving

U verdient een geweldige televisie en een slimmere ervaring. Philips-televisies brengen u dat. We hebben alles wat u nodig hebt voor een slimme ervaring, van populaire apps tot stembediening en de snelste processors die in televisies worden gebruikt. Welkom bij de Philips-familie. Deze Philips 65OLED806 – Ambilight (2021) combineert alle kwaliteiten die jij zoekt in een televisie. Deze 65OLED806 – Ambilight (2021) beschikt over een 65 inch en een 4K (UHD) scherpte. Kortom ben jij op zoek naar een nieuwe televisie? Overweeg dan deze 65OLED806 – Ambilight (2021), want dit is echt een topper. Hieronder gaan we dieper in op de mogelijkheden over deze televisie en daarnaast laten wij jou weten waar jij deze Philips 65OLED806 – Ambilight (2021) televisie aanbieding of laagste prijs kunt scoren! Wil jij graag meer informatie over deze 65OLED806 – Ambilight (2021)? Check dan de informatie hier beneden.

De mogelijkheden en kwaliteiten van deze Philips 65OLED806 – Ambilight (2021) televisie

Deze televisie heeft een HDR ondersteuning. High Dynamic Range (HDR) breidt het kleurenpalet van een beeld uit door ook rekening te houden met het contrast en de helderheid van een beeld. Dit resulteert in een realistischer, gedetailleerder en driedimensionaler beeld. HDR is een belangrijke innovatie op televisiegebied omdat het alle huidige streamingdiensten zoals Netflix en Amazon Prime Video nog spectaculairder maakt. Deze televisie biedt met deze Self-emitting dimming technologie een super beeldkwaliteit. Een nadeel van deze televisie is toch wel misschien het energielabe. Met zijn label G is het meest energieverbruikende label. Het staat voor het gewone, of gemiddelde energieverbruik. Je zou dit kunnen interpreteren als gemiddeld.

Mensen van alle leeftijden zullen van deze TV genieten. De snelle responstijden en spannende kleuren zullen u helpen de actie in high definition te ervaren.

Als u van de bioscoop houdt, zult u ook van een grote TV houden. Dit Philips 65OLED806 – Ambilight (2021) is een grote TV van 65 inch of groter. Grote tv’s zijn vooral aantrekkelijk als u er genoeg ruimte voor hebt in uw woonkamer. Philips levert met dit model 65OLED806 – Ambilight (2021) een grote tv van hoge kwaliteit met veel entertainment.

Deze televisie heeft local dimming, wat betekent dat de donkere delen van de televisie extra donker worden en u een scherp beeld krijgt.

De Philips 65OLED806 – Ambilight (2021) smart televisie

Uiteraard is deze televisie ook een smart tv.

Deze tv is uitgerust met een groot smartscreen en een Android-besturingssysteem. Dankzij deze gebruiksvriendelijke interface hebt u met de afstandsbediening snel toegang tot verschillende toepassingen zoals YouTube en Netflix.

Overige (smart)functies van deze Philips 65OLED806 – Ambilight (2021)

Uiteraard is er een ingebouwde WiFi verbinding bij deze televisie. Met een ingebouwde Wi-Fi-verbinding kunt u genieten van films, sport en nieuws van uw favoriete apps op uw TV. Dankzij de diverse gebruiksmogelijkheden kunt u deze 55-inch Smart TV aanpassen aan de manier waarop u wilt leven. Deze Philips Smart TV wordt zelfs geleverd met een speciale afstandsbediening; hiermee kunt u inhoud zoeken en van de ene app naar de andere overschakelen met slechts één druk op de knop! Welkom in de wereld van de stembediening. Het is een nieuwe manier om uw tv op afstand te bedienen. Spreek een paar woorden om door uw gids te bladeren en te vinden wat u zoekt. U kunt ook spraakherkenning gebruiken om iets te vinden dat live wordt uitgezonden of beschikbaar is op streamingdiensten en apps.

Deze televisie heeft Bluetooth, waardoor u hem draadloos kunt koppelen met verschillende apparaten. Dit is bijvoorbeeld handig om uw muziek te laten afspelen als u dit graag op deze manier gebruikt.

Dankzij de draadloze Bluetooth-connectiviteit van Philips kunt u niet alleen eenvoudig verbinding maken met, maar ook gemakkelijk en zonder ongemak genieten van uw entertainment. U kunt verbinding maken met apparaten met Bluetooth, zoals computers, tablets en smartphones, als u films of soundtracks rechtstreeks vanaf deze apparaten wilt streamen.

De geluidspecificaties van deze Philips 65OLED806 – Ambilight (2021)

Ook zorgt de ingebouwde subwoofer, voor een indrukwekkendere geluidsbeleving bij elke film, game of nummer.

Ontdek een geheel nieuwe dimensie van geluid dankzij Dolby Atmos van deze Philips televisie, die deze functionaliteit ondersteund. Voel elke dimensie om u heen, zelfs boven u. U hoort hoe geluiden zich van de ene plek naar de andere verplaatsen en hoe de rijkdom van de geluiden verandert op verschillende punten in uw kamer. Voeg een Dolby Atmos-luidsprekeropstelling toe aan uw thuisbioscoop voor een volledig omhullende, meeslepende ervaring die u het gevoel geeft dat u zich midden in de actie bevindt.

Deze televisie heeft een uitgangsvermogen van 50 W. Dit is voldoende om een aangename luisterervaring te bieden. Het is natuurlijk wel fijn dat deze 65OLED806 – Ambilight (2021) beschikt over 3 ingebouwde speakers. Dit maakt de geluidskwaliteit van de televisie natuurlijk wel goed. Maar wil jij graag meer geluid uit je televisie halen, dan adviseren wij toch wel een uitgebreider model te nemen die bijvoorbeeld beschikt over 5 ingebouwde speakers of meer, deze televisies zijn er momenteel wel op de markt.

De geluidspecificaties van deze Philips 65OLED806 – Ambilight (2021)

Ook zorgt de ingebouwde subwoofer, voor een indrukwekkendere geluidsbeleving bij elke film, game of nummer.

Ontdek een geheel nieuwe dimensie van geluid dankzij Dolby Atmos van deze Philips televisie, die deze functionaliteit ondersteund. Voel elke dimensie om u heen, zelfs boven u. U hoort hoe geluiden zich van de ene plek naar de andere verplaatsen en hoe de rijkdom van de geluiden verandert op verschillende punten in uw kamer. Voeg een Dolby Atmos-luidsprekeropstelling toe aan uw thuisbioscoop voor een volledig omhullende, meeslepende ervaring die u het gevoel geeft dat u zich midden in de actie bevindt.

Deze televisie heeft een uitgangsvermogen van 50 W. Dit is voldoende om een aangename luisterervaring te bieden. Het is natuurlijk wel fijn dat deze 65OLED806 – Ambilight (2021) beschikt over 3 ingebouwde speakers. Dit maakt de geluidskwaliteit van de televisie natuurlijk wel goed. Maar wil jij graag meer geluid uit je televisie halen, dan adviseren wij toch wel een uitgebreider model te nemen die bijvoorbeeld beschikt over 5 ingebouwde speakers of meer, deze televisies zijn er momenteel wel op de markt.Deze televisie is voorzien van bedrade en draadloze connectiviteit. Met de bekabelde verbinding kunt u eenvoudig één apparaat rechtstreeks op uw tv aansluiten. Om apparaten toe te voegen, kunt u ze aansluiten met een UTP-kabel. Voor meer apparaten kunt u een bedrade of draadloze router gebruiken om uw televisie op uw thuisnetwerk aan te sluiten.

Het hebben van 4 hdmi aansluitingen is uiterst nuttig voor de moderne televisiebezitter. Als u uw foto’s en video’s op een groot scherm wilt bekijken, is dit de televisie voor u. Hij heeft een USB-poort, zodat u al uw camera-apparatuur kunt aansluiten. Het menu met opties voor het bekijken van foto’s en video’s wordt onmiddellijk geopend wanneer u de USB-poort plaatst.

De CI-sleuf op televisietoestellen stelt gebruikers in staat rechtstreeks premium kabel- of satellietkanalen te bekijken die door een dienstenaanbieder worden doorgegeven.

VGA? Geen probleem! We hebben deze mooie ingang voor u met deze Philips televisie. Met VGA- en USB-poorten komt u nooit manieren tekort om uw favoriete nummers af te spelen of uw laatste vakantiefoto’s te laten zien.

Een unieke functie is bovendien de hoofdtelefoonaansluiting. Met deze aansluiting kan de televisie worden aangesloten op audioapparatuur, zodat u kunt luisteren naar de audio van uw apparaat. Voor een betere ervaring sluit u uw spelconsole aan op een televisie met SCART-aansluiting. Dit is de aansluiting van deze oude tv-technologie. Beter beeld en geluid via de scart-aansluiting dan via de HDMI-kabel. Als u naar digitale of analoge televisie wilt kijken, moet u een tv kopen met een antenne-ingang. De antenne-ingang is geschikt voor een coaxiale kabel. De kabel sluit u aan op de achterkant van de televisie. Op deze manier kunt u zowel digitale als analoge televisie kijken. Met de HDMI ARC-ingang kan deze 65OLED806 – Ambilight (2021) als een audio-ontvanger werken. Deze HDMI-ingang verschilt van alle andere wat betreft het aansluitbereik en de geïmplementeerde functies. Wanneer u de soundbar bijvoorbeeld op de ARC-poort van de TV aansluit, kan de TV informatie over de actieve bron aan de soundbar doorgeven. Door deze informatie door te geven, kunt u de bar automatisch naar deze bron laten overschakelen, zonder dat u actief van ingang hoeft te wisselen.

Onze eindconclusie: Philips 65OLED806 – Ambilight (2021)

Kortom, de Philips 65OLED806 – Ambilight (2021) is niet alleen uiterst betrouwbaar en gebruiksvriendelijk, maar biedt ook toegang tot live-tv, On Demand-diensten en tal van andere diensten. Deze functies zijn rechtstreeks in uw nieuwe Philips televisie geïntegreerd om het u nog gemakkelijker te maken uw favoriete programma’s te bekijken.

We hebben verschillende websites gevonden die prijsinformatie geven voor deze Philips 65OLED806 – Ambilight (2021) TV. Hieronder vindt u een aantal van de verschillende prijzen voor Philips televisies. Voor het geval u het nog niet wist, ons prijsmenu bevat alle verschillende prijzen voor televisies. U kunt deze extra informatie gebruiken om de juiste voordelen te vinden die aan uw behoeften voldoen. Als u er bijvoorbeeld zeker van wilt zijn dat u een hoogwaardige televisie krijgt tegen de laagst mogelijke prijs en bereid bent meer tijd te besteden aan het onderzoeken van producten op verschillende sites, dan is dit een goed moment om een middelmatig geprijsde televisie te kopen. Zorg er ook voor dat u dezelfde merken met elkaar vergelijkt voordat u een middeldure televisie koopt, zodat u een weloverwogen beslissing over uw keuze kunt maken.

Wil jij graag weten waar jij deze 4K (UHD) televisie in de aanbieding of voor de laagste prijs kunt scoren. Check dan onze prijsanalyse hieronder of check het menu aan de bovenzijde en ga direct naar de aanbieder met de laagste prijs.

Gerelateerde producten

Prijs analyse voor de Philips 65OLED806 – Ambilight (2021) Aanbieding

Wil je graag de Philips 65OLED806 – Ambilight (2021) kopen? Dan raden wij aan om dit product voor de laagste prijs te kopen bij: coolblue.nl, omdat hier de beste deal beschikbaar is voor deze Philips 65OLED806 – Ambilight (2021) Aanbieding, voor een prijs van: €1.749.00. Dit product valt binnen de categorie: 4K (UHD) TV.

Goedkoopste Philips 65OLED806 – Ambilight (2021) kopen?

De goedkoopste Philips 65OLED806 – Ambilight (2021) vind je bij: coolblue.nl

De Philips 65OLED806 – Ambilight (2021) heeft een korting van: - 20%

De Philips 65OLED806 – Ambilight (2021) Aanbieding is verkijgbaar bij 2 aanbieders. De goedkoopste aanbieder van dit product is: coolblue.nl Bekijk alle aanbieders bovenaan.

Op dit moment houden wij de prijzen en aanbiedingen bij van de volgende aanbieders:

7.8Expert Score
Philips 65OLED806 - Ambilight (2021)
 • Het scherm een 65 inch!
 • Beschikt over 3 ingebouwde speakers
 • Deze televisie heeft een 4K (UHD) scherpte.
Voordelen
 • Een ingebouwde subwoofer
 • Een fantastische beeldkwaliteit!
 • Spraakbesturing.
 • Deze televisie heeft een 4K (UHD) scherpte.
 • Dolby Atmos ondersteuning
Nadelen
 • Energieklasse G
 • Geen Airplay ondersteuning

Extra informatie

Specificaties: Philips 65OLED806 – Ambilight (2021)

Type scherm

OLED

Self-emitting

Ja

Teletekst

Ja

Spraakbesturing

Ja

Compatibel met

Niet van toepassing

Schermdiagonaal

65 inch (165 cm)

Beeldverversing (Hz)

100

Maximale resolutie

4K Ultra HD

Smart TV

Ja

Smart TV platform

Android TV

HDR

Ja

Type HDR

Dolby Vision, HDR10, HDR10+, HLG

Input Lag (ms)

18

Backlight technologie

Edge-lit

Local dimming

Nee

Processorkernen

Quad core (4)

Ambilight

Ja

TV-tuner

DVB-T, DVB-T2, DVB-S, DVB-S2

Type OLED

OLED

Inclusief Game Mode

Ja

HDMI

4

Scart

Geen

Netwerkaansluiting

1

CI/CI+ ingang

Ja, CI+ v1.4

Audio Return Channel

Ja

Wifi

Ja

Bluetooth

Nee

Menu talen

Universeel

Elektronische gids

Ja

Ingebouwde dvd-speler

Nee

Type local dimming

Self-emitting

Afstandsbediening

Ja

Afmetingen zonder standaard (b x h x d)

83

Taal handleiding

Universeel

Verpakking breedte (cm)

166

Verpakking hoogte (cm)

99,5

Muur montage

VESA 300mm x 300mm

Draaibaar voetstuk

Nee

Nieuw energielabel

G

Energieverbruik in stand-by (W)

0,3

Energiebesparing functie

Ja

Lichtsensor

Ja

Fabrieksgarantie (jaar)

2

Type garantie

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Onder andere val- en waterschade

Merk

Landcode

Benelux model

Kleur

Introductiejaar

2021

Gewicht zonder standaard (kg)

26,6

Gewicht (kg)

34,5

Introductiemaand

Juli

Ondersteuning met updates

Informatie niet beschikbaar

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

App vereist voor gehele functionaliteit

Nee

App werkt op besturingssysteem

Informatie niet beschikbaar

Delen van gebruikersgegevens vereist

Nee

Wifi vereist

Nee

Bluetooth vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Niet van toepassing

Betaalde diensten vereist

Nee

Verpakking lengte (cm)

17

Philips 65OLED806 – Ambilight (2021) Videos

Prijs historie

-

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “Philips 65OLED806 – Ambilight (2021)”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
 • Total (0)
Vergelijk
0