Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

ATAG DW7114XB

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
8.2
Expert ScoreLees review
 • Kan een intensieve zone prgramma draaien
 • Kan programma tussentijds inkorten
 • Heeft verstelbare poten

1,049.00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: ATAG DW7114XB - €1.049,00
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 2023-06-03 7:00 am

Beschrijving

Kortom, wil jij graag deze ATAG DW7114XB vaatwasser aanbieding scoren in juni 2023? Blijf dan vooral even hangen op deze pagina, want wij geven aan waar jij deze ATAG vaatwasser voor een mooie prijs kunt aanschaffen. ATAG vaatwassers hebben geoptimaliseerde functies. Dankzij het intelligente droogsysteem is zelfs het onderste rek droog na het schoonmaken. Met de programma’s voor intensieve processen kunt u potten, pannen en serviesgoed op een snelle en effectieve manier reinigen. ATAG-vaatwassers zijn zeer comfortabel – ze zijn stil en hebben de modernste functies. Bovendien verbruiken ATAG-vaatwassers weinig water om energie te besparen en het milieu te beschermen.

De kwaliteiten van deze ATAG DW7114XB vaatwasser

Alle ATAG afwasmachines moeten nu een energielabel dragen waarop de efficiëntie wordt gerangschikt van A tot G (best tot slechtst). Hierop staat hoe efficiënt de machine is wat betreft wassen, drogen, elektriciteits- en waterverbruik. De ATAG DW7114XB vaatwasser heeft een gewicht van 47. De ATAG DW7114XB heeft een acceptabel maximaal geluidsniveau dat onder de 45dB ligt, deze vaatwasser zal maximaal 42 dB halen. Deze ATAG vaatwasser is niete bedienen met een App. Deze vaatwasser is niet geschikt om in een bestaande keuken me frontjes in te bouwen, op deze vaatwasser zit namelijk al een frontpaneel bevestigd.Deze vaatwasser beschikt niet over een een afneembaar bovenblad

Het juiste apparaat voor de moderne keuken. Deze inbouwvaatwasser die subtiel kan worden weggewerkt, en zo deel uitmaakt van de keukenomgeving. Hierdoor is het mogelijk de vaatwasser op oog- of kniehoogte in te stellen. Het resultaat is een slim apparaat dat perfect past in het gehele keukenontwerp.

De ATAG DW7114XB heeft verstelbare poten, zo kan je de wasmaschine optimaal afstellen op jouw wensen Wanneer u uw vaat sprankelend schoon wilt hebben, levert deze vaatwasser het. Met een flexibele indeling en een schoonwasprogramma biedt hij maximale keuze met minimale inspanning.Een wasprogramma inkorten is voor deze ATAG vaatwasser geen probleem. Wel zo fijn! Een verstelbare bovenlade is een erg gewilde optie bij mensen die een vaatwasser aanschaffen, dit product heeft die mogelijk gelukkig. Zie altijd gemakkelijk wat er in de ATAG DW7114XB vaatwasser zit, deze vaatwasser is namelijk voorzien van binnenverlichting! Beschikt niet over een beladingssensor.

Overige specificaties van deze ATAG DW7114XB vaatwasser

Als u uw vaat echt schoon wilt hebben, moet u een beetje extra werk doen. De ATAG DW7114XB vaatwasser heeft een optionele extra heet/extra/intensieve zone wascyclus die precies is wat nodig is voor sterk vervuilde vaat. Deze vaatwasser is niet voorzien van automatische vaatwasmiddel dosering Dit praktische gezinsvriendelijke product is ontworpen om de kleintjes in uw leven te beschermen tegen het openen en sluiten van de deur van een standaard vaatwasser! Met één druk op de knop wordt deze kinderveilige vaatwasser geactiveerd en gaat de kinderveilige deur open wanneer u dat wilt. Helaas geen afwasmiddelherkenning

Is helaas niet voorzien van een afkoppelbare aanvoerslang.

Wanneer moet je het zout bijvullen in de machine? De machine geeft het zelf aan! Jij kan daarna gemakkelijk het zout bijvullen. Zodra de ATAG vaatwasser klaar is met het wasprogramma graag je meteen een eindsignaal geluid te horen Bevat geen afkoppelbare afvoerslang Er wordt automatisch aangegven wanneer het tijd is om het glansspoelmiddel bij te vullen Een lampje dat op de vloer schijnt wanneer de vaatwasser uit of aan staan, deze machine heeft deze mooie functie!

Gerelateerde vaatwassers

Prijs analyse voor de ATAG DW7114XB Aanbieding

Wil je graag de ATAG DW7114XB kopen? Dan raden wij aan om dit product voor de laagste prijs te kopen bij: coolblue.nl, omdat hier de beste deal beschikbaar is voor deze ATAG DW7114XB Aanbieding, voor een prijs van: €1.049.00. Dit product valt binnen de categorie: Vaatwassers.

Goedkoopste ATAG DW7114XB kopen?

De goedkoopste ATAG DW7114XB vind je bij: coolblue.nl

Wij hebben geconstateerd dat dit product slechts bij één aanbieder verkrijgbaar is. Hierdoor is er niet echt een vergelijking mogelijk, maar indien jij toch op zoek bent naar deze ATAG DW7114XB Aanbieding. Dan raden wij het aan om dit product te kopen bij: coolblue.nl

Op dit moment houden wij de prijzen en aanbiedingen bij van de volgende aanbieders:

8.2Expert Score
ATAG DW7114XB
 • Kan een intensieve zone prgramma draaien
 • Kan programma tussentijds inkorten
 • Heeft verstelbare poten
Voordelen
 • Is een inbouwvaatwasser
 • Beschikt over een indicator zout bijvullen
 • Bevat kinderbeveiliging
 • Kan programma tussentijds inkorten
 • Kan een intensieve zone prgramma draaien
Nadelen
 • Geen beladingssensor
 • Geen afneembaar bovenblad
 • Kan je niet met een App bedienen

Prijs historie

-

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “ATAG DW7114XB”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
 • Total (0)
Vergelijk
0