Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

Bosch SBH6ZCX42E

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees review
 • Kan je met een App bedienen
 • Heeft een beladingssensor
 • Kan programma tussentijds inkorten

1,199.00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Bosch SBH6ZCX42E - €1.199,00
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 2023-09-29 9:03 pm

Beschrijving

Wil jij daarom deze Bosch SBH6ZCX42E vaatwasser in de aanbieding of voor de laagste prijs scoren in september 2023? Blijf dan even hangen op deze pagina. Dus een Bosch SBH6ZCX42E aanbieding scoren? Dan ben jij hier aan het juiste adres. Een Bosch vaatwasser doet de afwas voor je. Dankzij de flexibele indeling kun je in een Bosch vaatwasser altijd ruimte creëren. Tijdens de afwas past een Bosch vaatwasser het waterverbruik aan op de hoeveelheid vaat, zodat er geen onnodig water wordt gebruikt.

De kwaliteiten van deze Bosch SBH6ZCX42E vaatwasser

Veel Bosch vaatwassers hebben een energielabel in de vorm van een sticker. U vindt het op of bij het typeplaatje (met alle technische specificaties) of aan de binnenkant van de deur. Kijk naar de letter, die kan variëren van A (zuinigst) tot G (minst zuinig). Het energieverbruik per 100 wasbeurten wordt ook geïllustreerd met maximaal vier sterren voor: – wassen – drogen – elektriciteit – water Met de nieuwe slimme functies die nu beschikbaar zijn, kunt u vanaf uw smartphone of tablet bepalen wanneer en hoe uw vaatwasser werkt. Binnenin de slanke, innovatieve machine zorgt een veelheid aan wasprogramma’s. De Bosch SBH6ZCX42E vaatwasser maakt gebruik van innovatieve technologie om maximale resultaten te leveren. Hij is zo stil dat u niet eens merkt dat hij aan staat met 44 dB. Het gewicht van een vaatwasser is erg belangrijk bij de aankoop, deze Bosch SBH6ZCX42E vaatwasser heeft een gewicht van 47 kg.

Uw vaatwasser heeft verschillende programma’s voor het afwassen en drogen van uw vaat of voor het schoonmaken van potten en pannen. Deze Bosch vaatwasser heeft6 verschillende opties op de vaatwasser. Zelfs als u nog nooit een vaatwasser heeft gebruikt, is er geen reden om de uwe niet meer te gebruiken – als u eenmaal weet wat hij kan, kunt u hem zonder problemen gebruiken.

Deze vaatwasser wordt geleverd inclusief frontpaneel.Wanneer u uw vaat sprankelend schoon wilt hebben, levert deze vaatwasser het. Met een flexibele indeling en een schoonwasprogramma biedt hij maximale keuze met minimale inspanning. Deze vaatwasser beschikt niet over een een afneembaar bovenblad Met de verstelbare poten van deze Bosch SBH6ZCX42E geef je de vaatwasser exact de goede hoogt

U kunt veel geld besparen door een ingebouwde vaatwasser te installeren. Het is kostenbesparend, omdat u geen extra apparatuur voor de keuken hoeft aan te schaffen. Een ingebouwde vaatwasser bespaart ook ruimte in vergelijking met vrijstaande apparaten.

Het vestellen van de bovenste lade kan in sommige gevallen erg fijn zijn, met deze vaatwasser is dat een optie. Het meet uw vaat zodat het de juiste hoeveelheid water en energie kan gebruiken om uw vaat schoon te krijgen. Dit betekent dat u alleen precies datgene gebruikt wat nodig is voor geweldige resultaten – en in sommige gevallen lagere energierekeningen. Deze vaatasser wordt geleverd zonder binnenverlichting. Het is dus belangrijk dat de vaatwasser op een plek komt te staan waar genoeg licht is. Een zeer handige funcie van deze Bosch vaatwasser is dat deze een programma kan inkorten

Overige specificaties van deze Bosch SBH6ZCX42E vaatwasser

Er wordt automatisch aangegven wanneer het tijd is om het glansspoelmiddel bij te vullen Bevat helaas geen kinderbeveiliging. Bevat geen afkoppelbare afvoerslang Deze vaatwasser is niet voorzien van automatische vaatwasmiddel dosering

Is helaas niet voorzien van een afkoppelbare aanvoerslang.

Zodra de Bosch vaatwasser klaar is met het wasprogramma graag je meteen een eindsignaal geluid te horen Je ziet op de grond een lampje schijnen als de vaatwasser bezig is of als de vaatwasser klaar is met zijn programma Wanneer moet je het zout bijvullen in de machine? De machine geeft het zelf aan! Jij kan daarna gemakkelijk het zout bijvullen. We hebben het allemaal al meegemaakt. Je hebt een nieuwe lading in de vaatwasser en realiseert je dat je het wasmiddel bent vergeten! Met deze handige vaatwasser, hoeft u zich daar nooit meer zorgen over te maken Zelfs de allervuilste vaat nog schoon krijgen? Het is voor deze Bosch SBH6ZCX42E vaatwasser gene enkel probleem met de intensieve zone.

Gerelateerde vaatwassers

Prijs analyse voor de Bosch SBH6ZCX42E Aanbieding

Wil je graag de Bosch SBH6ZCX42E kopen? Dan raden wij aan om dit product voor de laagste prijs te kopen bij: coolblue.nl, omdat hier de beste deal beschikbaar is voor deze Bosch SBH6ZCX42E Aanbieding, voor een prijs van: €1.199.00. Dit product valt binnen de categorie: Vaatwassers.

Goedkoopste Bosch SBH6ZCX42E kopen?

De goedkoopste Bosch SBH6ZCX42E vind je bij: coolblue.nl

Wij hebben geconstateerd dat dit product slechts bij één aanbieder verkrijgbaar is. Hierdoor is er niet echt een vergelijking mogelijk, maar indien jij toch op zoek bent naar deze Bosch SBH6ZCX42E Aanbieding. Dan raden wij het aan om dit product te kopen bij: coolblue.nl

Op dit moment houden wij de prijzen en aanbiedingen bij van de volgende aanbieders:

9Expert Score
Bosch SBH6ZCX42E
 • Kan je met een App bedienen
 • Heeft een beladingssensor
 • Kan programma tussentijds inkorten
Voordelen
 • Kan een intensieve zone prgramma draaien
 • Beschikt over een indicator zout bijvullen
 • Kan je met een App bedienen
 • Geeft een eindsignaal
 • Heeft moderne afwasmiddelherkenning
Nadelen
 • Geen binnenverlichting
 • Bevat geen kinderbeveiliging
 • Heeft een frontpaneel nodig

Prijs historie

-

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “Bosch SBH6ZCX42E”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
 • Total (0)
Vergelijk
0