Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

Bosch SBV4HAX40N

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
8
Expert ScoreLees review
 • Heeft een flexibele indeling
 • Heeft moderne afwasmiddelherkenning
 • Heeft een beladingssensor

849.00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Bosch SBV4HAX40N - €849,00
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 2023-03-21 2:59 pm

Beschrijving

Check hier waar jij deze Bosch SBV4HAX40N vaatwasser aanbieding voor de laagste prijs of misschien wel in de aanbieding kunt scoren in maart 2023. Een Bosch vaatwasser doet de afwas voor je. Dankzij de flexibele indeling kun je in een Bosch vaatwasser altijd ruimte creëren. Tijdens de afwas past een Bosch vaatwasser het waterverbruik aan op de hoeveelheid vaat, zodat er geen onnodig water wordt gebruikt.

De kwaliteiten van deze Bosch SBV4HAX40N vaatwasser

Als je op zoek bent naar een Bosch vaatwasser met maximaal 4 reinigingstemperaturen is deze Bosch vaatwasser misschien wel de vaatwasser waar je naar op zoek bent! Deze vaatwasser heeft namelijk 4 reinigingstemperaturen.

Deze Bosch SBV4HAX40N heeft een geluidsniveau van 46 dB. Het energielabel van een vaatwasser geeft informatie over het verbruik per cyclus en in de loop van de tijd, alsmede de classificatie om u te helpen modellen te vergelijken. De labelcategorie (de letter) geeft ook informatie over de vaat, het warmwaterverbruik en het geluidsniveau. Bij de aanschaf van een vaatwasser heb je veel keuze, ook het gewicht is belangrijk. De Bosch SBV4HAX40N vaatwasser weegt 37 kg Stel u een geheel nieuwe manier voor om uw vaatwasser te gebruiken en te bedienen. Beheer uw programma beter met het bedieningspaneel op uw smartphone met deze vaatwasser. Deze vaatwasser wordt geleverd inclusief frontpaneel.

Deze betaalbare inbouwvaatwasser is niet meer weg te denken uit elke moderne keuken. Hij biedt 50% meer ruimte dan een standaardmodel en kan u kostbare tijd besparen bij het voorbereidende werk. Geïntegreerde modellen bieden de flexibiliteit van een hoogte die ideaal is voor één of twee personen, en kunnen worden gecombineerd met de meeste kasten om naadloos in uw keuken te verdwijnen. Het is tijd om achter uzelf op te ruimen.

Deze vaatwasser beschikt niet over een een afneembaar bovenblad Doordat deze Bosch SBV4HAX40N in hoogte verstelbaar is, gaat deze ook bij jou in de keuken de beste plek krijgen Deze hoogwaardige vaatwasser heeft een flexibele indeling waardoor alle rekken op elke gewenste plaats kunnen worden geplaatst, zodat u maximale keuze hebt met minimale inspanning.Deze vaatasser wordt geleverd zonder binnenverlichting. Het is dus belangrijk dat de vaatwasser op een plek komt te staan waar genoeg licht is. Het meet uw vaat zodat het de juiste hoeveelheid water en energie kan gebruiken om uw vaat schoon te krijgen. Dit betekent dat u alleen precies datgene gebruikt wat nodig is voor geweldige resultaten – en in sommige gevallen lagere energierekeningen. Met deze Bosch is het mogelijk een programma in te korten, wel een zeer handig functie. Een verstelbare bovenlade is een erg gewilde optie bij mensen die een vaatwasser aanschaffen, dit product heeft die mogelijk gelukkig.

Overige specificaties van deze Bosch SBV4HAX40N vaatwasser

Beschikt niet over een zogehete intensieve zone om ook de vuilste vaat nog schoon te krijgen Deze vaatwasser is niet voorzien van automatische vaatwasmiddel dosering Zodra de Bosch vaatwasser klaar is met het wasprogramma graag je meteen een eindsignaal geluid te horen Bevat geen afkoppelbare afvoerslang Je weet nooit precies wanneer het tijd is om het glansspoelmiddel bij te vullen, het voordeel is dat dit automatisch wordt aangegeven, zo benje alijd op tijd. Middels de indicator zout bijvullen weet jij precies wanneer het tijd is om het zout aan te vullen. Kinderbeveiliging ontbreekt op deze vaatwasser.

Bevat geen afkoppelbare aanvoerslang.

We hebben het allemaal al meegemaakt. Je hebt een nieuwe lading in de vaatwasser en realiseert je dat je het wasmiddel bent vergeten! Met deze handige vaatwasser, hoeft u zich daar nooit meer zorgen over te maken

Gerelateerde vaatwassers

Prijs analyse voor de Bosch SBV4HAX40N Aanbieding

Wil je graag de Bosch SBV4HAX40N kopen? Dan raden wij aan om dit product voor de laagste prijs te kopen bij: coolblue.nl, omdat hier de beste deal beschikbaar is voor deze Bosch SBV4HAX40N Aanbieding, voor een prijs van: €849.00. Dit product valt binnen de categorie: Vaatwassers.

Goedkoopste Bosch SBV4HAX40N kopen?

De goedkoopste Bosch SBV4HAX40N vind je bij: coolblue.nl

Wij hebben geconstateerd dat dit product slechts bij één aanbieder verkrijgbaar is. Hierdoor is er niet echt een vergelijking mogelijk, maar indien jij toch op zoek bent naar deze Bosch SBV4HAX40N Aanbieding. Dan raden wij het aan om dit product te kopen bij: coolblue.nl

Op dit moment houden wij de prijzen en aanbiedingen bij van de volgende aanbieders:

8Expert Score
Bosch SBV4HAX40N
 • Heeft een flexibele indeling
 • Heeft moderne afwasmiddelherkenning
 • Heeft een beladingssensor
Voordelen
 • Geeft een eindsignaal
 • Heeft moderne afwasmiddelherkenning
 • Heeft een beladingssensor
 • Heeft verstelbare poten
 • Beschikt over een indicator zout bijvullen
Nadelen
 • Geen afneembaar bovenblad
 • Geen intensieve zone prgramma draaien
 • Heeft een frontpaneel nodig

Prijs historie

-

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “Bosch SBV4HAX40N”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
 • Total (0)
Vergelijk
0