Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

Bosch SMI8ZCS07E

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
8.2
Expert ScoreLees review
 • Heeft verstelbare poten
 • Kan een intensieve zone prgramma draaien
 • Heeft moderne afwasmiddelherkenning

1,149.00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Bosch SMI8ZCS07E - €1.149,00
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 2023-06-01 2:00 pm

Beschrijving

Check hier waar jij deze Bosch SMI8ZCS07E vaatwasser aanbieding voor de laagste prijs of misschien wel in de aanbieding kunt scoren in juni 2023. Geniet van een perfect schone keuken met een vaatwasser van Bosch. Met een vaatwasser wordt de vaat gemakkelijk schoon en blijft uw keuken soepel draaien. Bewaar borden, glaswerk en meer in een grote selectie vaatwassers die hier in de Bosch online shop verkrijgbaar zijn.

De kwaliteiten van deze Bosch SMI8ZCS07E vaatwasser

Deze vaatwasser is niet geschikt om in een bestaande keuken me frontjes in te bouwen, op deze vaatwasser zit namelijk al een frontpaneel bevestigd. Bij de aanschaf van een vaatwasser heb je veel keuze, ook het gewicht is belangrijk. De Bosch SMI8ZCS07E vaatwasser weegt 52 kg Alle Bosch afwasmachines moeten nu een energielabel dragen waarop de efficiëntie wordt gerangschikt van A tot G (best tot slechtst). Hierop staat hoe efficiënt de machine is wat betreft wassen, drogen, elektriciteits- en waterverbruik. Stel u een geheel nieuwe manier voor om uw vaatwasser te gebruiken en te bedienen. Beheer uw programma beter met het bedieningspaneel op uw smartphone met deze vaatwasser.

Niet alle Bosch vaatwassers hebben een programmakeuzeknop, maar de meeste moderne machines wel, deze heeft er 6. Veel machines hebben ook een automatische instelling om de was- en droogtijd aan te passen aan de grootte van de lading en het aantal vuile vaat in de lade. Hier volgt een nadere beschouwing van de verschillende vaatwasprogramma’s.

De Bosch SMI8ZCS07E vaatwasser is voorzien van innovatieve technologie om u eersteklas resultaten te bieden met een acceptabel geluidsniveau van 41 dB. Deze vaatwasser beschikt niet over een een afneembaar bovenblad De Bosch SMI8ZCS07E waterpas krijgen? Met de bijgeleverde verstelbare poten is dit geen enkel probleem! Deze hoogwaardige vaatwasser heeft een flexibele indeling waardoor alle rekken op elke gewenste plaats kunnen worden geplaatst, zodat u maximale keuze hebt met minimale inspanning.

Deze inbouwvaatwasser is een van de belangrijkste basiselementen van elke moderne keuken. Verstelbaar in de hoogte omdat hij binnenin moet worden ingebouwd, is een inbouwvaatwasser vooral handig als u moeite hebt met het bovenlichaam of als u vrije ruimte nodig hebt voor ovens of koelkasten eronder.

Het vestellen van de bovenste lade kan in sommige gevallen erg fijn zijn, met deze vaatwasser is dat een optie. Elektronische sensoren passen de vaatwascyclus automatisch aan op basis Dit model met beladingssensortechnologie meet automatisch hoeveel vaat er in de vaatwasser zit, zodat het model zelf aanpast hoeveel vermogen en water er nodig is om uw vaat schoon te krijgen Ook als het wat donker is in jouw keuken kan je goed met deze Bosch SMI8ZCS07E vaatwasser over weg gaan, door de verlichting binnenin zie je alles makkelik Een zeer handige funcie van deze Bosch vaatwasser is dat deze een programma kan inkorten

Overige specificaties van deze Bosch SMI8ZCS07E vaatwasser

Uw vaat heeft een reiniging nodig als nooit tevoren. Geurtjes en vlekken worden gemakkelijk verwijderd met de nieuw ontworpen jets van deze Bosch SMI8ZCS07E vaatwasser die de vaat grondiger schoonmaken. Is helaas niet voorzien van een afkoppelbare afvoerslang We hebben het allemaal al meegemaakt. Je hebt een nieuwe lading in de vaatwasser en realiseert je dat je het wasmiddel bent vergeten! Met deze handige vaatwasser, hoeft u zich daar nooit meer zorgen over te maken De dosering van het vaatwasmiddel is belangrijk, heelas heeft deze vaatwasser geen utomatische vaatwasmiddel dosering Middels de indicator zout bijvullen weet jij precies wanneer het tijd is om het zout aan te vullen. Je krjgt een melding wanneer het tijd is om het glansspoelmiddel van de vaatwasser bij te vullen

Bevat geen afkoppelbare aanvoerslang.

Je ziet geen lampje dat op de vloer schijnt als de vaatwasser bezig is met zijn wasprogramma Je weet precies wanneer deze Bosch vaatwasser klaar is met zijn programma, de vaatwasser beschikt namelijk over een eindsignaal. Kinderbeveiliging ontbreekt op deze vaatwasser.

Gerelateerde vaatwassers

Prijs analyse voor de Bosch SMI8ZCS07E Aanbieding

Wil je graag de Bosch SMI8ZCS07E kopen? Dan raden wij aan om dit product voor de laagste prijs te kopen bij: coolblue.nl, omdat hier de beste deal beschikbaar is voor deze Bosch SMI8ZCS07E Aanbieding, voor een prijs van: €1.149.00. Dit product valt binnen de categorie: Vaatwassers.

Goedkoopste Bosch SMI8ZCS07E kopen?

De goedkoopste Bosch SMI8ZCS07E vind je bij: coolblue.nl

Wij hebben geconstateerd dat dit product slechts bij één aanbieder verkrijgbaar is. Hierdoor is er niet echt een vergelijking mogelijk, maar indien jij toch op zoek bent naar deze Bosch SMI8ZCS07E Aanbieding. Dan raden wij het aan om dit product te kopen bij: coolblue.nl

Op dit moment houden wij de prijzen en aanbiedingen bij van de volgende aanbieders:

8.2Expert Score
Bosch SMI8ZCS07E
 • Heeft verstelbare poten
 • Kan een intensieve zone prgramma draaien
 • Heeft moderne afwasmiddelherkenning
Voordelen
 • Heeft een beladingssensor
 • Geeft een eindsignaal
 • Beschikt over een indicator zout bijvullen
 • Heeft een flexibele indeling
 • Kan programma tussentijds inkorten
Nadelen
 • Geen afneembaar bovenblad
 • Heeft een frontpaneel nodig
 • Geen vloerprojectie

Prijs historie

-

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “Bosch SMI8ZCS07E”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
 • Total (0)
Vergelijk
0