Actuele voorraad Actuele prijzen Veel aanbieders Vergelijk producten

Bosch SMS8YCI01E

Voeg jouw review toe
Toevoegen aan vergelijken
9.1
Expert ScoreLees review
 • Kan een intensieve zone prgramma draaien
 • Heeft geen frontpaneel nodig
 • Heeft een beladingssensor

1,199.00

Beste deal op: coolblue.nlcoolblue.nl
Bekijk laagste prijs!
Stel een prijs alert in!
×
Bericht mij bij een prijs daling!
Stel een prijs alarm in voor: Bosch SMS8YCI01E - €1.199,00
Toevoegen aan wishlistToevoegen aan wishlistVerwijderd uit de wishlist 0
Laatste prijs update op 2022-10-01 3:01 am

Beschrijving

Wil jij daarom deze Bosch SMS8YCI01E vaatwasser in de aanbieding of voor de laagste prijs scoren in oktober 2022? Blijf dan even hangen op deze pagina. Dus een Bosch SMS8YCI01E aanbieding scoren? Dan ben jij hier aan het juiste adres. Bosch vaatwassers zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Vrijstaand, ingebouwd of onder de toonbank, elke Bosch vaatwasser maakt het opruimen na de maaltijd moeiteloos.

De kwaliteiten van deze Bosch SMS8YCI01E vaatwasser

Stelt u zich eens voor dat u uw vaatwasser van overal kunt bedienen. Van meldingen ontvangen wanneer de vaatwasser draait tot een lopend programma pauzeren en u eraan herinneren als u vergeet de vaatwasser in te stellen. Welkom bij een buitengewone nieuwe manier van afwassen met de vaatwassers van Bosch.

Naast het standaard afwasprogramma zijn er vaak nog 3 tot 5 andere afwasprogramma’s, deze vaatwasser heeft er 6.

Dit is een geschikte vaatwasser om in te bouwen, er zit namelijk geen frontpaneel op. De Bosch SMS8YCI01E heeft een acceptabel maximaal geluidsniveau dat onder de 45dB ligt, deze vaatwasser zal maximaal 43 dB halen. Benieuwd nar het gewicht van de Bosch SMS8YCI01E vaatwasser? Deze wasmachine weegt om recies te zijn 56 kg. Een vaatwasser kan een aanwinst voor uw keuken zijn waar u blij mee zult zijn. Het maakt de afwas veel gemakkelijker en aangenamer. Het energielabel is een gestandaardiseerd schema voor het berekenen en vergelijken van het energieverbruik van verschillende modellen vaatwassers, en stelt u in staat er een te kiezen die aan uw behoeften en verwachtingen voldoet of deze op zijn minst benadert.

De vrijheid om te kiezen: Een vrijstaande vaatwasser voor dat speciale plekje in uw keuken. Met een beetje fantasie, en een vaatwasser die op water en afvoer kan worden aangesloten, wordt de keuken een nog uitnodigender plaats. De keuze tussen roestvrij staal en elegante ontwerpen in verschillende kleuren, maken de nieuwe vaatwassers niet alleen nuttig maar ook gemakkelijk voor het oog. En ze zijn zo stil.

Wil je een ander bovenblad op je vaatwasser plaatsen? Geen probleem, het kan allemaal met deze vaatwasser Met de verstelbare poten van deze Bosch SMS8YCI01E geef je de vaatwasser exact de goede hoogt Wanneer u uw vaat sprankelend schoon wilt hebben, levert deze vaatwasser het. Met een flexibele indeling en een schoonwasprogramma biedt hij maximale keuze met minimale inspanning.Ook als het wat donker is in jouw keuken kan je goed met deze Bosch SMS8YCI01E vaatwasser over weg gaan, door de verlichting binnenin zie je alles makkelik Een verstelbare bovenlade is een erg gewilde optie bij mensen die een vaatwasser aanschaffen, dit product heeft die mogelijk gelukkig. Een programma inkorten is met deze Bosch vaatwasser geen probleem, dit regel je zeer gemakkelijk vis de bedieining. Wanneer u een afwasprogramma voor uw nieuwe vaatwasser instelt, meet deze automatisch hoeveel vaat er in de vaatwasser zit en past hij automatisch het vermogen, de tijd en het water aan dat nodig is om uw vaat schoon te krijgen.

Overige specificaties van deze Bosch SMS8YCI01E vaatwasser

We hebben het allemaal al meegemaakt. Je hebt een nieuwe lading in de vaatwasser en realiseert je dat je het wasmiddel bent vergeten! Met deze handige vaatwasser, hoeft u zich daar nooit meer zorgen over te maken Je weet precies wanneer deze Bosch vaatwasser klaar is met zijn programma, de vaatwasser beschikt namelijk over een eindsignaal. Bevat helaas geen kinderbeveiliging. Het is heel erg handig dat je een signaal krijgt wanneer het tijd is om het zout bij te vullen in de machine. Deze Bosch SMS8YCI01Evaatwasser gebruikt krachtigere stralen om uw vaat nog beter te wassen. Zijn programma’s zijn beter aangepast aan de manier waarop u hem gebruikt en de resultaten die u nodig hebt. Hij heeft ook eenvoudigere reinigingsopties. Een nadeeel is wel dat je geen lichtje op de vloer ziet die aangeeft dat de vaatwasser klaar is met zijn programma of nog bezig is Er wordt automatisch aangegven wanneer het tijd is om het glansspoelmiddel bij te vullen

Bevat geen afkoppelbare aanvoerslang.

De dosering van het vaatwasmiddel is belangrijk, heelas heeft deze vaatwasser geen utomatische vaatwasmiddel dosering Bevat geen afkoppelbare afvoerslang

Gerelateerde vaatwassers

Prijs analyse voor de Bosch SMS8YCI01E Aanbieding

Wil je graag de Bosch SMS8YCI01E kopen? Dan raden wij aan om dit product voor de laagste prijs te kopen bij: coolblue.nl, omdat hier de beste deal beschikbaar is voor deze Bosch SMS8YCI01E Aanbieding, voor een prijs van: €1.199.00. Dit product valt binnen de categorie: Vaatwassers.

Goedkoopste Bosch SMS8YCI01E kopen?

De goedkoopste Bosch SMS8YCI01E vind je bij: coolblue.nl

Wij hebben geconstateerd dat dit product slechts bij één aanbieder verkrijgbaar is. Hierdoor is er niet echt een vergelijking mogelijk, maar indien jij toch op zoek bent naar deze Bosch SMS8YCI01E Aanbieding. Dan raden wij het aan om dit product te kopen bij: coolblue.nl

Op dit moment houden wij de prijzen en aanbiedingen bij van de volgende aanbieders:

9.1Expert Score
Bosch SMS8YCI01E
 • Kan een intensieve zone prgramma draaien
 • Heeft geen frontpaneel nodig
 • Heeft een beladingssensor
Voordelen
 • Kan programma tussentijds inkorten
 • Kan je met een App bedienen
 • Heeft een flexibele indeling
 • Beschikt over een indicator zout bijvullen
 • Heeft verstelbare poten
Nadelen
 • Bevat geen kinderbeveiliging
 • Geen vloerprojectie
 • Is geen inbouwvaatwasser

Prijs historie

-

Beoordelingen (0)

Gebruiker reviews:

0.0 Van 5
0
0
0
0
0
Schrijf een review

Er zijn nog geen reviews

Wees de eerste met een review voor “Bosch SMS8YCI01E”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Smarthomeaanbieding
Logo
Vergelijk producten
 • Total (0)
Vergelijk
0